WHO in CDC – novi nuremberški procesi 2021 se pripravljajo zaradi zločinov proti človeštvu

Ekipa več kot 1000 odvetnikov in preko 10000 resničnih zdravstvenih strokovnjakov, ki jo vodi Dr.Reiner Fullmilch, je začela z pravnimi postopki proti CDC, WHO in Davos WEF skupini zaradi zločinov proti človeštvu. Dr.Fullmilch in njegova ekipa so v okviru prevare predstavili lažne PCR teste in ukaz doktorjem, da morajo kakršnokoli smrt zaradi kroničnih bolezni zabeležiti kot Covid smrt. PCR test ni bil nikoli zasnovan za odkrivanje patogenih organizmov in je 100% napačen pri 35 ciklih. Vsi PCR testerji, ki jih je izdala CDC imajo število ciklov med 37 – 45. CDC sama je priznala, da vsi testi nad 28 ciklov niso uporabni za kakršenkoli pozitiven zanesljiv rezultat. Samo to dejstvo odpravi preko 90% vseh domnevnih covid okužb, ki so zabeležene z uporabo tega napačnega testerja.

Covid19 Nuremberg 2.0

Ne samo lažni PCR testi in ponarejeni certifikati o smrti, tudi “eksperimentalno” cepivo samo krši 32.člen Ženevske konvencije. V členu 32 Ženevske konvencije IV iz leta 1949 piše, da je prepovedano “pohabljanje in zdravstveni in znanstveni poizkusi, ki v okviru medicinskega zdravljenja zaščitene osebe niso potrebni”. V 147 členu Konvencije je zabeleženo, da je izvajanje bioloških eksperimentov na zaščitenih osebah težka kršitev Konvencije.

Eksperimentalno cepivo je v neskladju z vsemi desetimi nuremberškimi protokoli, zapovedana je smrtna kazen za tiste, ki kršijo te mednarodne zakone. “Cepivo” (za katerega bralci tega bloga že dolgo vedo, da ni cepivo ampak eksperimentalna genska terapija) ne ustreza sledečim petim zahtevam, ki dolčajo kaj je cepivo, ampak gre v tem primeru dobesedno za definicijo “eksperimenta” in preizkusa:

  1. Zagotavlja imunost na virus. Gre za “pomankljivo” gensko terapijo, ki ne zagotavlja imunosti na Covid hkrati pa trdi, da zmanjšuje simptome a kljub temu sedaj 60% pacientov, ki so na urgenci ali pa na intenzivni negi, predstavljajo ljudje, ki so bili cepljeni z dvojnim odmerkom in so okuženi z Covid.
  2. Zaščiti prejemnika cepiva pred virusno okužbo. Ta genska terapija ne zagotavlja imunosti in ljudje vbrizgani z dvemi odmerki se lahko še vedno okužijo in širijo virus.
  3. Zmanjša smrti zaradu virusnih okužb. Ta genska terapija ne zmanjša smrti zaradi okužb. Vbrizgani z dvojnim odmerkom so prav tako umrli.
  4. Zmanjšuje kroženje virusa. Ta genska terapija še vedno dovoljuje prenos virusa saj ne nudi nobene imunosti na virus.
  5. Zmanjšuje prenašanje virusa. Ta genska terapija še vedno dovoljuje prenašanje virusa saj ne nudi nobene imunosti na virus.

Kršitve Nuremberških protokolov so sledeče:

Nuremberg protokol #1: Prostovoljno strinjanje je nujno

Nobeno osebo se ne sme prisiliti v sodelovanje pri zdravstvenem eksperimentu brez informiranega strinjanja. Mnogo medijev, političnih in nepolitičnih osebnosti ljudem govori, da naj se cepijo, da je varno in ne ponujajo nobenih informacij o nezaželenih stranskih učinkih ali pa nevarnostih te genske terapije. Države uporabljajo lockdowne, prisilo in grožnje za siljenje ljudi v cepljenje hkrati pa pogojujejo sodelovanje v svobodni družbi pod mandatom Cepilnega potnega lista oziroma Zelenega potnega lista. Med nuremberškim procesom se je sodno procesiralo tudi medije in člani medijev so bili eksekutirani zaradi laganja javnosti ob mnogih doktorjih in nacistih, ki so bili spoznani za krive zločinov proti človeštvu.

Nuremberg protokol #2: Potrebni so pozitivni rezultati, ki jih ni mogoče pridobiti z drugimi zdravljenji

Kot je navedeno že zgoraj, genska terapija ne ustreza kriterijem cepiva in ne nudi imunosti na virus. Obstajajo druga medicinska zdravljenja, ki imajo pozitivne rezultate proti Covid, kot so Ivermectin, Vitamin D, Vitamin C, Cink in ojačani naravni človeški imunski sistem, ki je že prebolel gripo in prehlad.

Nuremberg protokol #3: Eksperimenti morajo bazirati na rezultatih testiranja na živalih in naravni zgodovini bolezni

Ta genska terapija je preskočila živalsko testiranje in začela takoj z človeškimi poizkusi. Pri mRNA raziskavah, kjer je Pfizer uporabil kandidatsko študijo mRNA z uporabo opic rhesus macaques z uporabo BNT162b2 mRNA in v tej študiji so vse opice razvile vnetje pljuč a raziskovalci so riziko ocenili kot nizek, saj so bile to mlade zdrave opice stare od 2 – 4 let. Izrael je uporabil Pfizer cepivo na večini prebivalcev, Mednarodno Sodišče pa je prejelo zahtevek za 80% prejemnikov cepiva, ki so razvili vnetje pljuč zaradi prejema te genske terapije. Kljub tem opozorilnim razvojem dogodkov je Pfizer nadaljeval z razvojem mRNA za Covid brez živalskega testiranja.

Nuremberški protokol #4: Izogibati se je potrebno vsemu nepotrebnemu trpljenju in poškodbam

Od začetka eksperimenta z Covid gensko terapijo je v CDC VAERS sistemu poročanja zabeleženih preko 4000 smrti in 50000 poškodb zaradi genske terapije samo v ZDA. V EU je zabeleženih preko 7000 smrti in preko 365000 poškodb zaradi Covid genske terapije. Gre za grozno kršenje tega protokola.

Nuremberški protokol #5: Noben eksperiment se ne sme začeti vkolikor obstaja razlog, da mislimo da se bodo zgodile poškodbe in smrti

Še enkrat poglejte četrti protokol, na osnovi dejstev in medicinskih podatkov ta genska terapija povzroča smrt in poškodbe. Pretekle raziskave mRNA tehnologije prav tako kažejo več različnih rizikov, ki so bili vsi ignorirani zato, da lahko sedaj teče trenuten poizkusni genski eksperiment. Študija SARS-CoV žebljastih proteinov (spike protein) iz leta 2002 je pokazala, da povzročajo vnetja, imunopatologijo, krvne strdke in ovirajo Angiotensin 2 izražanje. Ta eksperiment z Covid gensko terapijo sili telo v proizvodnjo tega žebljastega proteina in tako povzroča vse te rizike.

Nuremberški protokol #6: Riziko nikoli ne sme biti večji od koristi

Covid-19 ima 98% – 99% možnost okrevanja. Poškodbe zaradi cepiv, smrti in nezaželeni stranski učinki mRNA genske terapije pa precej presegajo sprejemljiv riziko. Uporaba “luknjastih” cepiv je bila v kmetijstvu prepovedana s strani ZDA in EU zaradi študije Marek Chicken, ki je pokazala, da se pojavijo “aktivni virusi” in mutacije, ki bolezen naredijo še bolj smrtonosno. A vse to je pri ljudeh ameriška CDC ignorirala in to pri polnem zavedanju, da bodo nastale nove bolj smrtonostne variacije zaradi luknjastih cepljenj.

Nuremberški protokol #7: Priprave morajo biti v teku za najmanjšo možnost poškodbe, invalidnost ali smrt

Teh priprav ni bilo nikjer. Ta genska terapija je bila odobrena samo v okviru zakona Uporaba samo v izrednem stanju, preskočilo se je živalska in človeška testiranja, neinformirani javnosti pa se jo je vsililo.

Nuremberški protokol #8: Eksperiment morajo izvesti znanstveno kvalificirane osebe

Politiki, mediji in igralci, ki trdijo, da gre za varno in učinkovito cepivo niso kvalificirani za podajanje takšnih izjav javnosti. Propaganda ni medicinska znanost. Mnogo nakupovalnih središč, kot je Walmart, javna cepilna mesta kjer se lahko zapeljemo skozi z avtomobilom niso kvalificirana za vbrizgavanje eksperimentalnih genskih terapij nepoučeni javnosti.

Primer kršenja nuremberškega protokola #8 v Sloveniji s strani NIJZ. Klovne uporabljajo za zavajanje javnosti v sprejem eksperimentalne genske terapije. Nastopajoči v videoposnetku sporočajo – za denar ga pofafafmo vsem.

Nuremberški protokol #9: Vsakdo mora imeti svobodo, da eksperiment zaključi kadarkoli

Kljub pozivu več kot 85000 doktorjev, sester, virologov, epidemiologov se z eksperimentom ni zaključilo. Pravzaprav se sili v vse več sprememb zakonov zato, da bi se prisililo ljudi, da sprejmejo eksperimentalno gensko terapijo, obvezna in prisilna cepljenja se vsiljuje, za vsakih nadaljnih 6 mesecev pa se načrtuje “booster” cepljenja brez ozira na vse večje število smrti in poškodb, ki jih je eksperiment že povzročil. Upajmo, da bo ta nov nuremberški proces zaključil s tem zločinom proti človeštvu.

Nuremberški protokol #10: Znanstvenik mora eksperiment zaključiti kadarkoli se pojavi verjetnost, da se bo končal z poškodbo ali smrtjo

To je jasno v statističnih podatkih, da ta eksperiment povzroča smrt in poškodbe a kljub temu vsi politiki, farmacevtske korporacije in takoimenovani strokovnjaki niti ne poizkušajo zaustavitve tega eksperimenta z gensko terapijo, ki povzroča škodo neinformirani javnosti.

Kaj lahko storite, da se ta zločin proti človeštvu zaključi? Delite te informacije kjerkoli lahko. Svojim politikom, medijem, doktorjem in sestram povejte, da bodo sokrivi v tem zločinu proti človeštvu, ker so tudi oni predmet zakonov, ki so posledica Ženevse konvencije in Nuremberških protokolov oziroma zakonov in, da so lahko tudi oni spoznani za krive in v skladu z Konvencijo in Protokoli so lahko tudi usmrčeni. Pravni postopki tečejo, dokazi so bili zbrani in veliko število strokovnjakov, ki je vsak dan večje, je sprožilo alarm.

Obiščite tudi Covid Committee spletno stran: www.corona-ausschuss.de in vkolikor je ta zločin vplival na vas, prijavite dogodek, osebe, ki so vpletene in čim bolj detajlni opis preko spletne strani www.securewhistleblower.com

Zločini proti človeštvu vplivajo na vse nas. Gre za zločin proti vam, vašim otrokom, vašim staršem, vašim starim staršem, vaši skupnosti, vaši državi in vaši prihodnosti.

Lastnik BSL-4 laboratorija v Wuhanu je GlaxoSmithKline, ki je po naključju lastnik Pfizerja (da, tistega Pfizerja, ki izdeluje “cepivo” proti virusu, ki se je “po nesreči” začel širiti iz wuhanskega BSL-4 laboratorija, ki ga je po naključju financiral Dr.Fauci, ki po naključju tudi promovira ta cepiva, ki so v bistvu genska terapija).
GlaxoSmithKline čisto po naključju upravlja finančni oddelek Black Rock multinacionalne investicijske korporacije s sedežem v New York City, BlackRock pa čisto po naključju upravlja finance Open Foundation Company (Soros fundacija), ki čisto po naključju upravlja francosko AXA, ki je multinacionalna zavarovalniška korporacija. Soros je čisto po naključju lastnik nemškega podjetja Winterthur, ki je čisto po naključju zgradilo kitajski laboratorij v Wuhanu in podjetje je nato kupila nemška Allianz, katere delničar je čisto po naključju Vanguard, ki je čisto po naključju delničar Black Rock, ki čisto po naključju obvladuje centralne banke in upravlja z približno 1/3 globalnega investicijskega kapitala. Black Rock je tudi čisto po naključju eden večjih delničarjev Microsofta, ki je v lasti Bill Gatesa, ki je čisto po naključju delničar Pfizerja, ki čisto po naključju prodaja čudežno “cepivo” in je čisto po naključju sedaj glavni sponzor World Health Organization.

Sedaj razumete, kako je prodan mrtev netopir na živalski tržnici na Kitajskem okužil cel planet.

Preberite tudi: Odvetniki in zdravstveni strokovnjaki po svetu trdijo, da imajo vse dokaze o “zločinih proti človeštvu”, ki jih potrebujejo, za obsodbo WHO, CDC, PHE, Bill Gates in svetovnih voditeljev

Vse organizacije in posamezniki, ki se nahajajo na spodnjih posnetkih zaslonov so kršitelji Ženevske Konvencije in Ženevskih protokolov glede kemičnega in biološkega bojevanja.

Predsednik izraelske vlade Benjamin Satanjahu ni strokovno kvalificirana oseba za izvajanje medicinskih ekspeirmentov na nepoučenih državljanih Izraela. V tem primeru na sliki, ki je posnetek zaslona iz promocijskega videoposnetka za prejem eksperimentalne Pfizer Covid mRNA genske terapije, nepoučeno izraelsko javnost zavaja z napačno izbiro terminologije, saj se Pfizer Covid mRNA genska terapija ne kvalificira kot cepivo. Benjamina Satanjahuja so izraelski židje prijavili na mednarodno kriminalno sodišče . V tem primeru v okviru promocijskega videoposnetka Satanjahu krši nuremberške protokole št.: 2,3,4 in 8.
10.5.2021 je Janez Janša, ki trenutno opravlja funkcijo predsednika vlade republike Slovenije na sestanku v Grčiji grškemu predsedniku vlade sporočil, da “močno podpiramo grško iniciativo za uvedbo zelenega potrdila”. V čigavem imenu Janez Janša sporoča ta stališča ni jasno, saj je že 6.4.2021 tiskovna predstavnica WHO po sestanku v Švici javnosti sporočila, da WHO na tej točki odsvetuje uvedbo cepilnih potnih listov oziroma “zelenih potrdil.”
Slovenska škofovska konferenca ni znanstveno kvalificirana organizacija za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije. V tem primeru Slovenska škofovska konferenca državljane republike Slovenije zavaja s strokovno terminologijo, saj so bila vse Covid genske terapije odobrene po izrednem postopku brez ustreznih testiranj tako na živalih, kot na ljudeh. Pravzaprav testiranje na ljudeh poteka v tem trenutku, rezultate testiranja pa se bo zbiralo do leta 2023. Zato v tem primeru z dne 20.3.2021 slovenska škofovska konferenca krši nuremberške protokole št.: 2,3,4 in 8.
Minister za zdravje Janez Pokljukar ni znanstveno kvalificirana oseba za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Sloveneije. V tem primeru z dne 18.3.2021 zlorablja vpliv na družbo, ki ga ima na trenutni funkciji zdravstvenega ministra in nepoučenim državljanom republike Slovenije preko medijev sporoča lažne trditve okoli eksperimentalne genske RNA terapije AstraZeneca. Njegove trditve z dne 18.3.2021 negira že samo pogled v uradne podatke zabeleženih nezaželenih stranskih učinkov uporabe eksperimentalne genske terapije RNA AstraZeneca v Evropi, ki si jih lahko ogledate na tej povezavi. Hkrati pa državljane zavaja s strokovno terminologijo, saj se prejem RNA vektorske genske terapije AstraZeneca ne kvalificira kot cepivo ampak kot eksperimentalna genska terapija. Zato je, poleg zavajanja javnosti in opustitve uradne dolžnosti varovanja zdravja državljanov republike Slovenije Janez Pokljukar kršil nuremberške protokole št.: 2,3,4,5 in 8.
Dne 16.3.2021 Janez Pokljukar, ki trenutno opravlja funkcijo zdravstvenega ministra slovensko javnost zavaja z potvarjanjem dejstev okoli takoimenovanih zelenih cepilnih listov, ki bodo omejevali gibanje državljanom na podlagi zdravstvenega statusa. 6.4.2021 je tiskovna predstavnica WHO po sestanku v Švici javnosti sporočila, da WHO na tej točki odsvetuje uvedbo cepilnih potnih listov oziroma “zelenih potrdil.”
Minister za zdravje Janez Pokljukar ni znanstveno kvalificirana oseba za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Sloveneije. V tem primeru z dne 11.3.2021 zlorablja vpliv na družbo, ki ga ima na trenutni funkciji zdravstvenega ministra in nepoučenim državljanom republike Slovenije preko medijev sporoča lažne trditve okoli eksperimentalne genske RNA terapije AstraZeneca. Njegove trditve z dne 11.3.2021 negira že samo pogled v uradne podatke zabeleženih nezaželenih stranskih učinkov uporabe eksperimentalne genske terapije RNA AstraZeneca v Evropi, ki si jih lahko ogledate na tej povezavi. Zato je, poleg zavajanja javnosti in opustitve uradne dolžnosti varovanja zdravja državljanov republike Slovenije Janez Pokljukar kršil nuremberške protokole št.: 2,3,4,5 in 8.
Medijska organizacija Nova Hiša d.o.o., ki je lastnica medijskega portala Nova24tv.si ni znanstveno kvalificirana organizacija za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije. V tem primeru iz 10.3.2021 nepoučene državljane republike Slovenije zavaja s terminolgijo in z dejstvi okoli poškodb zaradi vbrizgavanja eksperimentalne vektorske Covid RNA genske terapije . Zato Nova Hiša d.o.o. v tem primeru krši nuremberške protokole št.: 4 in 8.
Medijska organizacija Pro Plus d.o.o., ki je lastnica spletnega novičarskega portala 24ur.com, ni znanstveno kvalificirana organizacija za izvajanje medicinskih eksperimentov. V tem primeru nepoučene državljane republike Slovenije zavajajo s strokovno terminologijo, saj se eksperimentalna Covid mRNA genska terapija ne klasificira kot cepivo, gledalcem in bralcem pa ta napačna uporaba terminologije sporoča, da gre za običajno cepljenje. Zato Pro Plus d.o.o. krši nuremberške protokole št.: 8.
Vlada republike Slovenije ni znanstveno kvalificirana organizacija za izvajanje medicinskih eksperimentov niti v sestavi vlade republike Slovenije ne sedijo osebe, ki bi bile znanstveno kvalificirane za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije. V tem primeru vlada republike Slovenije sodelovanje v običajnem družbenem življenju pogojuje s prejemom eksperimentalne genske Covid mRNA terapije, ki jo nepoučenim državljanom republike Slovenije lažno predstavlja kot cepivo. Prav tako vlada republike Slovenije ni znanstveno kvalificirana za zaustavljanje kakršnihkoli epidemij, zato v tem primeru vlada republike Slovenije krši nuremberške protokole št.: 1,2,3,4,8 in 9.
Pro Plus d.o.o., ki je medijska organizacija in ima v lasti spletni medijski portal 24ur.com, ni znanstveno kvalificirana organizacija za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije. V tem primeru nepoučene državljane republike Slovenije zavajajo glede eksperimentalne Covid mRNA genske terapije,ki jo predstavljajo kot cepivo, hkrati pa negirajo resnost negativnih stranskih učinkov. Zato v tem primeru Pro Plus d.o.o. krši nuremberške protokole št.: 2,3,4,5,6 in 8.
Predstojnica infekcijske klinike Tatjana Lejko Zupanc in Dr.Borut Štrukelj, ki je profesor na farmacevtski fakulteti sta oba znansteno kvalificirani osebi za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije. V tem primeru zavajata nepoučene državljane republike Slovenije z strokovno terminologijo, saj je eksperimentalno, samo za izredno uporabo odobreno Covid mRNA gensko terapijo nepoučeni javnosti predstavljata kot cepivo. Zato v tem primeru kršita nuremberške protokole št.: 2,3,4,5 in 10.
Nova Hiša d.o.o., ki je lastnica medijskega portala Nova24tv.si ni znanstveno kvalificirana organizacija za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije. V tem primeru iz 14.1.2021 nepoučene državljane republike Slovenije zavaja z napačno strokovno terminologijo in slikami, ki nepoučenemu bralcu v možganih ustvarijo napačno asociacijo, saj se eksperimentalna Covid mRNA genska terapija ne kvalificira kot cepivo. Zato v tem primeru Nova Hiša d.o.o. krši nuremberške protokole št.: 2,3,4 in 8.
Dr.Mario Fafagel je znanstveno kvalificirana oseba za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije kateremu je zgodovina eksperimentalne Covid mRNA genske terapije dobro poznana. Zato v tem primeru iz 26.12.2020 krši nuremberške protokole št.: 1,2,3,4,5,6,7, 9 in 10.
Dr.Aleš Rozman, ki je direktor Univerzitetne klinike za pljučne bolezni in alergijo Golnik je znanstveno kvalificirana oseba za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije. Zato dobro pozna ozadje eksperimentalne Covid mRNA genske terapije zato Dr.Aleš Rozman v tem primeru krši nuremberške protokole št.: 1,2,3,4,5,7,9 in 10.
Nova Hiša d.o.o., ki je medijska organizacija v lasti politične stranke SDS in je lastnica spletnega portala Nova24tv.si ni znanstveno kvalificirana organizacija za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije. Prav tako novinar Boris Tomašič, ki je v Nova Hiša d.o.o. zaposlen kot direktor ni znanstveno kvalificirana oseba za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije, zato v tem primeru iz 16.12.2020 Nova Hiša d.o.o., Nova24tv.si in Boris Tomašič kršijo nuremberške protokole št.: 1,2,4,8 in 9.
Dr.Borut Štrukelj je po vsej verjetnosti znanstveno kvalificirana oseba za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije. Prav tako zaradi znanstvene kvalificiranosti pozna celotno ozadnje eksperimentalne Covid mRNA genske terapije in pozna tudi druge metode zdravljenja okužb z koronavirusi, zato je Dr.Borut Štrukelj krši nuremberške protokole št.: 2,3,4,5,7 in 10.
Pro Plus d.o.o. ni kvalificirana organizacija za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih. V tem primeru so eksperimentalno gensko Covid mRNA terapijo nepoučenim bralcem predstavljali kot “cepivo”. V tem primeru portal 24ur.com, ki je v lasti medijske organizacije Pro Plus d.o.o. krši nuremberške protokole št.: 8.
Vodja infekcijskega oddelka na Univerzitetni kliniki Charite v Berlinu Andrej Trampuž je znanstveno kvalificirana oseba za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih Nemčije in Slovenije. Ker gre za znanstveno kvalificirano osebo, v tem primeru iz 12.10.2020 krši nuremberške protokole št.: 2,3,4,5 in 10. Avtor članka Urška Šestan pa ni znanstveno kvalificirana oseba za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije, kar se vidi v osnovnem zavajanju pri izbiri terminologije, saj besedno zvezo “eksperimentalna genska mRNA terapija” zamenjuje z neustrezno in zavajujočo besedo “cepivo”. Zato novinarka Urška Šestan (in Pro Plus d.o.o.) krši nuremberške protokole št.: 2,3,4 in 8.
Medijska organizacija Nova Hiša d.o.o., ki je lastnica spletnega portala Nova24tv.si ni znanstveno kvalificirana za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih. V tem primeru bralce zavajajo z napačno terminologijo, saj pri Covid mRNA genski terapiji ne gre za cepivo ampak za gensko terapijo. Zato v tem primeru iz 8.12.2020 Nova Hiša d.o.o. krši nuremberške protokole št.: 2,3, 4 in 8.
Medijska organizacija Pro-Plus d.o.o., ki je lastnica portala 24ur.com, in novinarka Natalija Švab niso znanstveno kvalificirane osebe za izvajanje medicinskih eksperimentov z eksperimentalno Covid mRNA gensko terapijo na nepoučenih državljanih republike Slovenije. V tem primeru iz 8.10.2020 kršijo nuremberške protokole št.: 2,3,5 in 8.
Mikrobiolog Alojz Ihan ni znanstveno kvalificiran za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije. V tem primeru, ko je preko medijev negiral legitimno opozorilo porodničarja Stanko Pušenjaka nepoučenim državljanom republike Slovenije, glede možnih izidov medicinskega eksperimentiranja z Covid mRNA gensko terapijo, je kršil nuremberške protkole št.: 2,3,4,5,7 in 9.
Medijska organizacija Pro-Plus d.o.o., ki je lastnica portala 24ur.com, ni znanstveno kvalificirana za izvajanje medicinskega eksperimentiranja na nepoučenih državljanih republike Slovenije. V tem primeru kršijo nuremberški protokol št.: 2 in 3.
Medijska organizacija Nova Hiša d.o.o., ki je lastnica portala Nova24tv.si ni znanstveno kvalificirana za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih. V tem primeru nepučenim državljanom sugerirajo sprejem poizkusne genske terapije za Covid mRNA kot pogoj za “povratek v normalnost”. Medijka organizacija Nova Hiša d.o.o. tako v tem primeru krši nuremberške protokole št.: 2, 3, 4, 8 in 9.
Dr.Federico V. Potočnik (levo) in Dr.Blaž Mrevlje sta znanstveno kvalificirani osebi za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih. A ker nista uspela zagotoviti alternativnih oblik zdravljenja Covid, niti prostovoljnega strinjanja udeležencev v medicinskem eksperimentiranju, niti testiranja najprej na živalih, sta omenjena doktorja kršila nuremberške protokole št.: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9 in 10.
Dr.Bojana Beović je znanstveno kvalificirana oseba za izvajanje medicinskih eksperimentov z eksperimentalno Covid mRNA gensko terapijo na nepoučenih državljanih a kljub temu ji je spodletelo pri uvajanju drugih zdravljenj Covid, ki imajo bolj pozitivne rezultate, kot vbrizgavanje eksperimentalne mRNA genske terapije v nepoučene državljane republike Slovenije. Zato Dr.Bojana Beović krši (v tem primeru) nuremberške protokole št.: 1, 2, 3, 4, 7 in 9.
Vodja oddelka intenzivne terapije na Infekcijski kliniki Matjaž Jereb in medijska organizacija Pro-Plus d.o.o., ki je lastnica spletnega portala 24ur.com sodelujejo pri medicinskem eksperimentiranju na nepoučenih državljanih republike Slovenije. V tem primeru zavajajo nepoučeno slovensko javnost z IFR – Infection Fatality Rate, ki je po zadnjih podatkih 0.3%, torej vkolikor se okužite z SARS-CoV-2 virusom imate 99.7% možnost preživetja. Tako kršijo nuremberške protokole št.: 2, 3, 4, 5 in 7.
Medijska organizacija Nova Hiša d.o.o., ki je lastnica spletnega portala Nova24tv.si ni znanstveno kvalificirana za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih. V tem primeru kršijo nuremberške protokole št.: 2, 3, 5, 8 in 9.
Strokovni direktor UKC Maribor Matjaž Vogrin sodeluje pri izvajanju medicinskih poizkusov z eksperimentalno mRNA Covid gensko terapijo na nepoučenih državljanih. Zato Matjaž Vogrin krši nuremberške protokole št.: 2, 3, 4, 5 in 10.
Medijska organizacija Nova Hiša d.o.o., ki je lastnik portala Nova24tv.si, promovira medicinsko eksperimentiranje na nepoučenih državljanih in nestrinjanje z eksperimentiranjem pogojuje z izvajanjem koercije. Ker gre za nekvalificirane osebe za izvajanje medicinskih eksperimentov z eksperimentalno gensko terapijo mRNA kršijo nuremberške protokole št.: 1,2, 4, 8 in 9.
Janez Janša in medijska organizacija Nova Hiša do.o. niso znanstveno kvalificirane osebe za izvajanje medicinskega eksperimentiranja na nepoučenem prebivalstvu. Zato so Janez Janša in Nova Hiša d.o.o. kršili nuremberške protokole št.: 1, 2, 3, 4,8 in 9.
Psihoanalitik Roman Vodeb in strankarski medij Nova24tv javno ustrahujeta in ponižujeta nepoučene državljane, ki so v skladu z nuremberškim protokolom št.9 zaustavili medicinsko eksperimentiranje na sebi. Niti Roman Vodeb niti Nova Hiša d.o.o. niso znanstveno kvalificirane osebe in organizacije za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije. Tako je Roman Vodeb in medijska organizacija Nova Hiša d.o.o. kršila nuremberške protokole št. 1, 2, 3, 4, 5, 8 in 9.
Tina Bregant, ki je znanstveno nekvalificirana za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije in slovensko Ministrstvo za Zdravje, ki tudi ni znanstveno kvalificirano za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije kršijo nuremberške protokole št. 1, 2, 3, 4, 5,8 in 9.
Oxfordski diplomiranec Dr.Dr.Klemen Jaklič je dvakratni doktor prava in ni znanstveno kvalificirana oseba za izvajanje medicinskih eksperimentov v obliki mRNA genske terapije na nepoučenih množicah. Zato Dr.Dr.Klemen Jaklič krši nuremberške protokole št. 1, 2, 3, 4, 8 in 9.
Dr.Bojana Beović z NIJZ je znanstveno kvalificirana oseba za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovenije. V tem primeru krši nuremberške protokole št. 1, 2, 3, 4, 9 in 10.
Fizik je oseba, ki ni kvalificirana za izvajanje zdravstvenih poizkusov na ljudeh. Sašo Dolenc je znanstveno nekvalificiran za izvajanje medicinskih eksperimentov z poizkusno gensko terapijo mRNA na nepoučenih državljanih. Zato Sašo Dolenc krši nuremberške protokole št. 1, 2, 3, 4, in 8 in 10 (vkolikor se oseba šteje za znanstvenika).
Novinarka Natalija Švab in medijska organizacija POP Tv, ki je lastnik medijskega spletnega portala 24ur.com so osebe, ki nimajo osnovnega predznanja mRNA tehnologije za izvajanje takšne promocije poizkusnega genskega eksperimentiranja niti niso strokovno usposobljeni za izvajanje takšnih eksperimentov. S tem je naprimer mišljeno samo zavedanje, kdo je glavni finančni sponzor razvoja teh tehnologij in kakšen je resničen namen teh operacij, ki se državljanom servirajo kot “skrb za javno zdravje”, promovirajo uporabo eksperimentalnih “zdravstvenih” tehnik, najbrž pod pritiskom lastne želje po uspešni karieri in seveda monetarnem dobičku (DARPA, Bill&Melinda Gates Foundation, Kitajska komunistična partija, UN, WHO, NIH…) Zato PopTV in Natalija švab kršijo nuremberške protokole 2, 3, 5, 8.
Notranji minister Aleš Hojs je v sodelovanju z NIJZ uvedel sistem, po katerem se svobodno udejstvovanje v občajnih družbenih aktivnostih pogojuje z dovoljenji pridobljenimi od NIJZ. Zato AlešHojs krši nuremberški protokol 1, 2, 4 in 8. NIJZ pa krši nuremberški protokol 1, 2, 3 in 4.
Strankarsko glasilo Nova24tv na podlagi lažnih PCR testov in sistematičnega ustrahovanja sistematično zavaja nepoučene državljane glede izvajanja medicinskih poizkusov, ki imajo cilj v prisilnem vbrizgavanju eksperimentalne mRNA genske terapije v nepoučene državljane. Medijska organizacija Nova Hiša d.o.o. ni znanstveno kvalificirana za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih državljanih republike Slovneije. V tem primeru kršijo nuremberške protokole št.: 3,4 in 8.
Tina Bregant, Aleš Hojs in Simona Kustec kršijo nuremberški protokol št.1,3,8,9 saj niso kvalificirane osebe za izvajanje medicinskega eksperimenta testiranja eksperimentalne genske terapije mRNA, hkrati pa državljani nismo imeli možnosti zaključitve medicinskega eksperimentiranja kadarkoli bi si to zaželeli.
Jelko Kacin je nekvalificirana oseba za izvajanje medicinskega eksperimenta eksperimentiranja z poizkusno gensko terapijo, tako sistematično krši nuremberški protokol št.2,3,4,8 in 9.
Vlada republike Slovenije izvaja segregacijo državljanov na podlagi lažnih PCR testov, na podlagi lažnih potrdil o prebolevnosti in na podlagi prisile za cepljenje z eksperimentalno mRNA gensko terapijo – poseganje v zasebno lastnino in v svobodo državljanov. WHO je že 20.12.2020 priznala, da PCR testi ustvarjajo lažno pozitivne rezultate. Vlada republike Slovenije je zaradi dejanj v letu 2020 in 2021 v okviru medicinskega eksperimentiranja na nepoučenih državljanih republike Slovenije kriva zločinov proti človeštvu saj aktivno sodeluje pri depopulacijski agendi v skladu z doktrinami World Economic Foruma, Bill&Melinda Gates Fundacije ter v skladu z depopulacijskimi agendami mednarodnega bančnega kartela. .

Made with Padlet

Občutek za vonj je lahko žrtev boja z gripo – prevod članka iz LA Times objavljenega 21.2.1988 –>

<– Prelomna sodba ugotovila, da Covid testi niso ustrezni za ta namen

4 thoughts on “WHO in CDC – novi nuremberški procesi 2021 se pripravljajo zaradi zločinov proti človeštvu

  1. BRAVOOOOOOOOO! Objavljajte VSA IMENA, članke, karkoli kar kaže na vpletenost v TA FAŠISTIČNI GENOCID! Naj jih DOLETI: DEATH PENALTY! NAJ PLAČAJO!!!!

    HVALA EKIPI ZA VES TRUD! Z veseljem pomagam, če lahko kakorkoli!

  2. I hope that there are still some good people and doctors who cares about small people😕 I’m not afraid of covid, I’m afraid of people. Just sad😔

  3. Kakšni zeleni potni listi!!!
    V vsako zdravstveno ustanovo lahko prideš z obrazcem,….da si zdrav!
    Za potovanje je pa potrebna palčka v nosu, cepljenje…
    Kdo jemlje migrensko zdravilo, če ga ne boli glava???HALO???

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.