Kitajska odgovarja George Sorosu

Medtem, ko je sedaj že zaključena konferenca World Economic Forum v Davosu, bila večinoma popolnoma ničvredna, v finančnih krogih pa vse bolj postaja šala, saj je recimo Jim Reid iz Deutsche Bank šel tako daleč, da je priznal da “smo imeli recepcijo za pijačo za naše stranke včeraj in ena od strank mi je dejala, da v 11 letih, odkar hodim sem, je bil najboljši nasvet za trgovanje v naslednjih 12 mesecih diametralno nasprotna stran glavne teme konference“, a bil je en dogodek, katerega so neučinkoviti in razsipni miljarderji nestrpno pričakovali: Letne opombe oziroma komentar George Sorosa – velikega prijatelja Milana Kučana in tihega zunanjega financerja slovenske levice, SD, LMŠ, SMC, ZaaB in Levice.

Kot smo že v preteklosti na tem blogu omenjali, je eno leto potem, ko je slavno napadel Google in Facebook v Davosu 2018 in jih poimenoval “spake” in “monopolisti” ter napovedoval konec globalne dominance ameriške IT branže, tokrat Soros napadel tistega, za katerega verjame, da je še večji nasprotnik in s tem bi se morda strinjal tudi Donald Trump: Kitajsko.

“Kitajska je edini avtoritarni režim na svetu in je najbolj bogata, najmočnejša in tehnološko najbolj napredna,” je Soros zabrusil Beijingu, še posebej pa je ciljal na kitajskega predsednika: “Zaradi tega je Xi Jinping najbolj nevaren nasprotnik odprtih družb.”

Izjave prijatelja Milana Kučana – George Sorosa v Davosu2019
George Soros – očitno zrel za dom za ostarele a leta 2010 je bil še dovolj močan, da je s svojimi operativci in plačanci zrušil slovensko Vlado Janeza Janše.

Soros, ki je posvaril pred naraščujočo uporabo umetne inteligence ter sistemov socialnega točkovanja za nadzor vseh svojih državljanov (kot da so NSA in CIA glede tega kaj drugačne), ki lahko pripelje do najbolj surovega a tehnološko najbolj naprednega avtoritarnega režima v zgodovini, je nato predlagal “rešitev” za uničenje, po njegovih besedah, “kitajskih bolezni”: sesutje kitajskega gospodarstva in trga, rešitev, katero uporablja na vsakem narodu/državi, s katero se ne strinja:

Nenapisana družbena pogodba na Kitajskem je zgrajena na stalno naraščujočimi življenjskimi pogoji. Če je padec kitajskega gospodarstva in borze dovolj močan, bo ta družbena pogodba spodkopana in lahko se zgodi, da bo celo poslovna skupnost obrnila hrbet Xi Jinpingu. Takšno upočasnjenje bi lahko zadalo tudi smrtni udarec iniciativi “Belt&Road” (svilena cesta 2.0), ker Xiju lahko zmanjka resursov za financiranje toliko nerentabilnih investicij.

A preden splošna javnost mrzlično prične z razglašanjem, da sta Soros in Trump sedaj najboljša prijatelja zaradi skupnega sovražnika, je demokratski miljarderski donator pojasnil, da poleg tega, da si želi zamenjave Xija, bi bil prav tako navdušen, če bi Trump prav tako odšel, ker “smo v hladni vojni, ki ima potencial, da postane vroča vojna” če “Xi in Trump nebi bila več na oblasti, bi se pokazala priložnost, da se razvije večje sodelovanje med tem dvema kibernetičnima-supersilama“. Sodelovanje, ki bi bilo mogoče voditi in dominirati z “nečem podobnim Združenim Narodom, ki so izšli iz druge svetovne vojne”. Z drugim besedami, preko organizacije, ki se zgleduje po Sorosovi Open Society.

George Soros prejema zlati red republike Slovenije za zasluge pri demokratizaciji družbe iz rok Milana Kučana, ustanovitelja slovenske elitistične združbe Forum21

A medtem, ko je agresivni 3295 besedni napad Sorosa na Kitajsko mnoge presenetil, je bil odziv Kitajske na Sorosov izbruh prav tako omembe vreden: odziva ni bilo.

Pravzaprav je Kitajska s tem precej jasno sporočila, da po njenem mnenju Soros ni več relevanten, saj je izjavila, da “izjave nekaterih ljudi, ki prikazujejo črno kot belo in izkrivljajo dejstva, so popolnoma brez smisla in niso vredne niti pojasnila.”

Seveda je najboljši način Beijinga za odgovor na Sorosove obdolžilne obsodbe in obtožbe ta, da jih preprosto ignorirajo ter izjavijo, da Soros ni samo senilen ampak tudi ideološko motiviran za “distorzijo dejstev”, na kratko: niso vredne niti pojasnila.

Potem pa je Soros komentiral še Rusijo in izjavil “osredotočal sem se na Kitajsko, a odprte družbe imajo še veliko več drugih sovražnikov. Putinova Rusija stoji v ospredju”. In za razliko od Kitajske, je bil odziv Rusije malce bolj ekspliciten, saj je ruski Minister za gospodarski razvoj Maksim Oreshkin izjavil da “Washington naj se osredotoči na odpravo problemov doma, namesto, da išče zunanje sovražnike, katere krivi za te težave.”

Po besedah Oreshkina, naj ZDA prenehajo s poizkusom valjenja krivde zaradi težav z “odprtimi družbami” na nekoga drugega in naj pogledajo vzroke za svoje težave pri sebi doma.

“Poglejte, kaj se dogaja v ZDA. V zadnjih 30 letih realni prihodki nižjega in srednjega sloja skorajda sploh niso zrasli. Stroški za državno zdravstvo in izobraževanje so se potrojili in to celo, če upoštevamo inflacijo” je Oreshkin povedal RT med tiskovno konferenco v Davosu. “Seveda je to pripeljalo do porasti upora v ZDA, kar je bil tudi eden od dejavnikov pri Donaldu Trumpu, z vsem svojim čudnim besedičenjem, da je postal predsednik“.

Rusi so nato zadeli v sredino tarče: “Težave so znotraj ZDA. Zunanji sovražnik, ki jih ovira in jim povzroča vse težave v ZDA – naj si bo to Rusija ali Kitajska – je samo zamenjava konceptov.

Predstavnik Rusije je posvaril, da takšen pristop – ki ga je opisal Soros in druge figurice elite ZDA – ne žanje ničesar drugega, kot konfrontacijo, ki na koncu škoduje ZDA samim in znižuje gospodarsko rast po svetu.

Kapitalski tokovi globoke države
Kapitalski tokovi globoke države pod okriljem George Sorosa

“Dokler vsaka država ne spozna, da težave obstajajo, predvsem v vsaki državi doma in ne v nekih zunanjih silah, bo takšen način razmišljanja ostajal in poslušali bomo izjave, kot je bila ta,” je dodal Oreshkin, a prepričani smo, da kdor bo podal tole pomembno sporočilo naprej, bo označen za agenta Kremlja in besedilo bo označeno z “fake news”.

www.infowars.si

Za več eksplozivnih informacij obiščite:

www.infowars.si

Kdo bi si mislil,da bomo v komentarjih velikih igralcev Davosa 2019 zasledili izjave, da:

“V zadnjih 30 letih realni prihodki nižjega in srednjega sloja skorajda sploh niso zrasli. Stroški za državno zdravstvo in izobraževanje so se potrojili in to celo, če upoštevamo inflacijo” (identična slika v Sloveniji)

“Težave so znotraj ZDA. Zunanji sovražnik, ki jih ovira in jim povzroča vse težave v ZDA – naj si bo to Rusija ali Kitajska – je samo zamenjava konceptov.” (Besedico ZDA zamenjajte z besedico Slovenija)

“Washington naj se osredotoči na odpravo problemov doma, namesto, da išče zunanje sovražnike, katere krivi za te težave.” (Washington zamenjajte z besedico Ljubljana)

Seveda je najboljši način Beijinga za odgovor na Sorosove obdolžilne obsodbe in obtožbe ta, da jih preprosto ignorirajo ter izjavijo, da Soros ni samo senilen ampak tudi ideološko motiviran za “distorzijo dejstev”, na kratko: niso vredne niti pojasnila.

(Kako bo Milan Kučan in leva politična opcija slovencem pojasnila, da smo zaradi ideološko/finančnega paktiranja Milana Kučana, Tanje Fajon, Šoltesa, Vajgla izgubili 3 največje gospodarske subjekte oziroma trge, na katerih sedaj slovenski proizvodi niso preveč zaželeni, zaradi desne politične opcije – Janša EPP blok, pa smo pristali kot popolna kmetija v četrtem rajhu znotraj nacistične organizacije imenovane EU, brez trohice samostojnosti, suverenosti in možnosti samoodločanja, v sistemu, kjer je edini vir investicij tiskalna preša ECB in “milost” špičastih čeveljčkov iz Bruslja?)

Tanja Fajon evroposlanka iz kvot SD je, prav tako kot Ivo Vajgl na plačilnem seznamu George Sorosa

Klasičen primer na levi in desni, ko so vodilni ideologi obeh političnih spektrov v Sloveniji prodali naša življenja in prihodnost na oltarjih idej in konceptov. To se ne bo dobro končalo za nas slovence in našo državo.

Mimogrede, slovenskim “raziskovalnim novinarjem” in “intelektualcem” je ušlo dejstvo, da na letošnji konferenci Davos 2019 ni bilo ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ni bilo britanske predsednice Vlade Therese May ter prav tako ni bilo francoskega predsednika Emanuela “Rotschildova podgana” Macrona. Morda je bil zato Marjan malce bolj potrt. Ugotovil je, da so ga nategnili. Kdo ga je nategnil, bo Marjan Šarec lahko ugotovil v letu 2019, ki bo še dolgo, najverjetneje pa njegova Vlada ne bo dočakala konca 2019.

<– Video: ali Evropa razpada ali globalisti izgubljajo oblast

Video: italjanska poslanka Giorgia Meloni – narodom in ljudem odrečejo njihovo identiteto, ker brez korenin si suženj in ko si suženj, služiš interesom Sorosa –>

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.