Mirnes Ajanović, odvetnik in predsednik BOSS – bosanske stranke v Bosni, analiziral takoimenovani “saharski pesek”, rezultati analize so šokantni

Po medijskih naslovih v osrednjih medijih, ki so večkrat najavili pojav “dežja s saharskim peskom” v Evropi, so se premnogi državljani upravičeno spraševali, če ni to še en v nizu geoinženirskih podvigov umetnega spreminjanja podnebja. Zgodilo se je, da je Narodni Krizni Štab BiH dostavil Institutu za hemijsko inženjerstvo d.o.o. Tuzla, ki je raziskovalni laboratorij, vzorec peska iz juga Tunizije in vzorec peska iz mesta Dobošnica Donja kod Lukavca pobranega 7.4.2022 po obdobju umazanega saharskega dežja. Namen je bil narediti primerjalno analizo saharskega peska z peskom, ki se nahaja v dežju. Original prispevek je objavljen na hrvaškem portalu Logicno na naslovu https://www.logicno.com/politika/mirnes-ajanovic-ispitao-pijesak-prljave-kise-iz-sahare-rezultati-su-sokantni.html

Na portalu 24ur, ki ima čisto po naključju isto barvno celostno podobo, kot jo ima NATO, najdemo veliko člankov o “saharskem pesku”. Pravzaprav omenjeni portal in propagandna organizacija pro-plus d.o.o. naravnost obožuje vsebino povezano z globalističnimi agendami “podnebnih sprememb zaradi človeka”, “promocijami eksperimentalnih genskih terapij z zavajujočimi oznakami cepiva”, poniževanje in degradacijo nacionalne zavesti, promocija hollywoodskih aberveznikov in športnih aberveznikov ter promocijo antislovenskih degeneratov. Kot da bi bil omenjeni portal v lasti sovražnikov avtohtonih slovencev ampak to so samo teorije zarote 🙂 .

Institut za kemijsko inženirstvo je analizo vsebine dostavil 24.5.2022, oznaka analize je 361-02/22, vsebina v BiH odvzetega vzorca pa vsebuje 24 elementov. Glede na bosanski Pravilnik o utvrdživanju količine štetnih i opasnih tvari u zemljištvu FBiH so ugotovili, da so vrednosti Arzena, Barija, Niklja in Cinka v odvzetem vzorcu višje od dovoljene zgornje meje. V razmerju z peskom iz Sahare in peskom iz padavin na področju BiH, vzorec iz Bosne vsebuje 44x več arzena, 660x več barija, 2500x več niklja, 64x več cinka in 23x več železa. Dodatno so ugotovili, da vzorec peska iz Sahare vsebuje 14.2mg/kg aluminija medtem,ko pesek iz umazanega dežja v BiH vsebuje 10324mg/kg aluminija, kar je 728x več aluminija, kot pa ga vsebuje saharski pesek v Sahari.

Zato, da bi lahko sprejeli končno razlago, v čemu leži vzrok takšne kemične vsebine prahu po padavinah je potrebno narediti dodatne analize z več različnih lokacij in to po nalogu državnih inštitucij in zakonsko predvidenih procedur odvzemanja vzorcev. Zato je predsednik BOSSa in advokat Mirnes Ajanović naslovl zahtevek na svet ministrov BiH, kateri vsebuje tudi analizo vzorcev odvzetih na področju Bosne, s katerim poziva na obsežne toksikološke analize zemlje v Bosni in Hercegovini, cilj pa je zaščita državljanov in okolja ter ugotovitev, ali je prišlo do absorbcij teh toksinov v organizme živali in ljudi.

Test vzorca peska iz Tunisa in peska, ki je padel na področje BiH med pojavom umazanega saharskega dežja:

Po rezultatih primerjave saharskega peska iz Tunisa in tega, kar nam osrednji mediji&ostale propagandne organizacije globalistične kabale prodajajo kot “saharski pesek nad evropo” iz padavin, ki so padale tudi na Slovenijo, je razlika v koncentracijah najdenih elementov sledeča:

7x večja koncentracija litija (morda bi ga lahko uporabili za baterije za Teslo, tako Tesla svojih surovin nebi več pridobival s pomočjo afriških otrok, ki delajo v rudnikih litija /s <–sarkazem)

8x večja koncentracija svinca (svinec je odličen za poškodbe živčevja in kognitivnih sposobnosti, ta povišana vrednost bi lahko pojasnila strmoglavljenje IQja povprečnega slovenca v zadnjih 20 letih)

23x večja koncentracija železa (za Slovenijo je to odlično – brezplačna ruda za železarne in to brez lastnih rudnikov, pri 50x povišani vrednosti bi morda lahko vzpostavili svojo avtomobilsko industrijo…)

35x večja koncentracija bakra (baker je žlahtna kovina, glede na to da pada iz neba bodo dolenjski brazilci navdušeni, ker ne bo več potrebno odtujevati bakrenih žlebov…)

44x večja koncentracija arzena (Težave, ki jih arzen povzroča v našem telesu, so anoreksija, prekomerno izpadanje las, glavobol, deficit ledvic, šibkost, dermatitis, diareja, deficit jeter in želodca, vročina, edem, herpes, bolečina v grlu, bledoličnost, vrtoglavice in ne nazadnje tudi rak (pod pogojem, da se arzen pojavlja v telesu v velikih količinah)

60x večja koncentracija cinka (rodovitna zemlja, ki vsebuje 60x povišane vrednosti cinka ni več rodovitna in varna za vzgoj hrane saj cink uničuje bakterijsko aktivnost v zemlji in s tem zmanjšuje rodovitnost.)

70x večjo koncentracijo mangana (“upamo”, da je 70x povišana vrednost nad normalno vrednostjo dovolj visoka, da povzroča manganizem – neurodegenerativno motnjo, ki povzroča dopaminergično smrt neuronov in povzroča simptome podobne parkinsonovi bolezni).

262x večjo koncentracijo bora (Na previsoke koncentracije bora so predvsem občutljive rastline iz vrst travniških rastlin, sadno drevje, artičoke. Pri koncentracijah višjih od 1 mg/l se pojavi borloza – pojavljanje rjavih pik na rastlinah in potencialna smrt rastlin zaradi tega, “upamo”, da 262x povišana vrednost zadostuje za uničeje vsaj 30% živalske krme in vsaj 30% sadja za človeško prehrano…).

660x večjo koncentracijo barija (V nizkih odmerkih so barijevi ioni mišični stimulant, višji odmerki – naprimer 660x povišana vrednost nad dovoljeno mejo pa povzroča poškodbe živčnega sistema, srčne iregularnosti, tresavico, šibkost, tesnobo, pomanjkanje sape in paralizo…)

728x večjo koncentracijo aluminija (Aluminij lahko prečka bariero med krvjo in možgani, posledica je alzheimerjeva bolezen saj elektrostatično navzkrižno povezuje proteine posledično degenerativno regulira gene v superiornem temporalnem gyrosu, najverjetneje je 728x večja koncentracija dovolj močan odmerek)

Sprašujemo se, kako je možno, da v slovenski politiki ni ene stranke niti enega posameznika, ki bi v zadnjih 20 letih opravil podobno analizo “stvari, ki padajo iz neba”. Izgleda, kot da politika misli, da smo državljani tu zaradi njih in ne obratno. Dragi globalizmu in centralnim bankirjem prodani politiki v Sloveniji, Vaše življenje v Sloveniji vam lahko zagrenimo veliko bolj, kot si sploh lahko upate predstavljati, da je to mogoče.

Terraforming se je začel: Zarota “Globalno zatemnjevanje” za iztrebljanje človeštva razkrita –>

<– Študija razkriva znanost izza soja-fantkov

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.