Kitajska izstrelila interkontinentalno balistično raketo (brez montirane jedrske konice) direktno preko mesta Sydney, Avstralija

Slabi odnosi med Kitajsko in Avstralijo so dobili še en neverjeten epilog, ko je 27.9.2021 (avstralski časovni pas) Kitajska izstrelila svojo “Long March 3B” interkontinentalno balistično raketo, ki ima sposobnost vgraditve jedrske konice, direktno preko Sydney, Avstralija. Videoposnetek iz Sydneya si lahko ogledate malce nižje v prispevku.

Long March CZ-3B je raketa, ki je načeloma namenjena pošiljanju satelitov v orbito, izstrelitev te rakete direktno preko Sydneya pa je jasen znak poizkusa ustrahovanja Avstralije in je najbrž posledica objave novega podmorniškega programa Avstralije, ZDA in Velike Britanije, ki bo Avstraliji omogočil floto jedrskih podmornic.

Slika izstrelitve Long March 3B rakete na Kitajskem.

Vkolikor bi Kitajska samo želela “testirati” raketo, bi ta dosegla vesoljsko orbito že mnogo pred avstralskim teritorijem. Dejstvo, da so raketo obdržali v relativno nizki orbiti vse od izstrelitve v centralni Kitajski do Avstralije, da je bila vidna na nebu s prostim očesom, je dokaz, da je bil namen Kitajske ustrahovanje. Kitajska pošilja sporočilo Avstraliji.

V kitajskem raketnem arzenalu je CZ-3B “Long March” raketa med največjimi in ima tudi možnost dostave jedrske konice.

V tej igri je sporočilo potrebno poslati nazaj. V videoposnetku spodaj si lahko ogledate, kaj so prebivalci Sydneya videli na nočnem nebu (in ne tokrat za spremembo na avstralskem nebu ni policijski helikopter ali pa dron, ki preverja, ali imajo na obrazu nagobčnik v žepu pa negativen Covid test, niti niso, enkrat za spremembo, nedolžnih avstralcev obmetavali z kasetnimi bombami solzivca):

Predmet na nebu je identificiran kot Long March 3B raketa, ki so jo Kitajci izstrelili iz Xichang Satellite Launch Center okoli 6:20 zjutraj 27.9.2021.

ZDA kopičijo leteče tankerje

Morda je izstrelitev te rakete razlog zakaj ameriška vojska nenadoma kopiči KC-135 leteče tankerje na zahodni obali ZDA:

Po določenih poročilih iz bližine lokacije kopičenja letečih tankerjev KC-135 so očevidci povedali, da je “dvajset teh letal vzletelo zjutraj, bili so cel dan v zraku, ponoči pa so se vrnili.” Po preverjanju informacij se je ugotovilo, da se je to zgodilo v Fairchild Air Force Base 29.9.2021. Slike spodaj niso fotošopirane, gre za dejanske in nespremenjene fotografije dogajanja v tej ameriški letalski bazi:

Če ste mnenja, da so slike impresivne, razmislite o sledečem: Teh 20 letal je vzletelo v 4min z uporabo 12-sekundnega minimalnega intervala MITO (Minimum Interval Take-Off). Za tiste, ki ne veste kaj to pomeni, gre za protokol iz Hladne Vojne, ko je na poti ICBM (interkontinentalna balistična raketa, morda tudi SLBM) in ta protokol pošlje močno sporočilo. Z takšnim kopičenjem kapacitet za polnjenje rezervoarjev v zraku na zahodni obali ZDA je najverjetneje povezana priprava precej velike vojaške operacije.

Vdor v Severno Korejo

Nekaj dni kasneje so vsaj štiri ameriška vojaška letala vzletela iz oporišča v Južni Koreji in poletela direktno in namenoma v severnokorejski zračni prostor. Prav tako ameriška mornarica kopiči ogromne količine sil na Filipinih, vključno z “več kot eno” udarno skupino (CSG) z letalonosilko.

Situacija v Pacifiku kar naenkrat ni več tako mirna. Ko prejmemo več informacij jih posredujemo, ker se zavedamo, da so osrednji mediji v Sloveniji že zdavnaj opustili uradno dolžnost obveščanja javnosti o pomembnih dogodkih in zadevah, ki se dogajajo po svetu in, ki imajo lahko direkten vpliv na naša življenja.

Prevzem novega svetovnega reda je zelo resničen…in začel se bo z Nemčijo in Kitajsko –>

<– Kitajska grožnja in vzpon globalizma

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.