Tretja svetovna vojna je sedaj neizbežna – tu imate razloge zakaj se ji ne moremo več izogniti

Če imate zadnje čase občutek kot, da globalisti resno navijajo z vsemi sredstvi za tretjo svetovno vojno, potem niste edini. V preteklih nekaj mesecih smo bili priča več primerom, ko so različni evropski in ameriški politiki omenjali oziroma namigovali na možnost novega vojaškega nabora. EU pa je odkrito govorila o napotitvi vojaških enot v Ukrajino. NATO predstavniki so soglasno izjavili, da NE BODO sprejeli poraza v Ukrajini proti Rusiji in Kremelj je znova opozoril, da so jedrska orožja realna možnost vkolikor se v ukrajinski konflikt uradno vpletejo zahodne vojaške enote. Ameriška vlada je nedavno izjavila, da se bo Ukrajina pridružila NATO – to pa je rdeča črta v pesku za Rusijo.

Potem imamo tu še Izrael in Gazo. Več različnih analitikov je v zadnjih mesecih svarilo, da se bo vojna v Gazi razvila v konflikt z več različnimi frontami, med njimi najbrž tudi Iran. Vključitev Irana v vojno predstavlja direktno korist za Izrael saj se bo potem prisilno v konflikt morale aktivno vključiti ZDA. Jasno je, da je Iran preko proxy napadov preko ozemlja Libanona že v spopadu z Izraelom. Izraelski napad na iransko “veleposlaništvo” ali pa na diplomatsko postajo v Siriji je garancija za to, da se bo sedaj Iran zavezal direktnim napadom na izraelske tarče.

Z drugimi besedami povedano – podobno kot pri WW1 – situacijo eskalirajo politične elite kljub dejstvu, da širša javnost na zahodu vse bolj nasprotuje sodelovanju v konfliktu. Globalisti nas želijo poriniti v vojno tudi, če nam to ni všeč. Vsako dosedanjo odločitev, ki so jo sprejeli do te faze, so sprejeli na način, ki onemogoča mirno rešitev spora. Ena od rešilnih bilk, ki je dandanes prisotna najbrž prvič v celotni zgodovini geopolitike je, da je javnost veliko bolj prebujena in se zaveda dejstva, da ni nujno “dolžnost”, da greš slepo v boj samo zato, ker te pozove neka vlada. Družbena omrežja, kljub vsem škodljivim učinkom, so dala ljudem platformo preko katere lahko v veliki večini izražajo pomisleke glede vojne – tisti z ugovori so se v preteklosti počutili precej izolirane.

Jasno je, da je del tega zasnovan na strahu – velik del generacije Z je popolnoma neopremljen z mentalnimi ali fizičnimi lastnostmi za udeležbo v vojni – posledično več kot 70% vojaških nabornikov zavrnjenih preden sploh pridejo v vojašnice na urjenje. Veliko teh mladih oseb, ki objavljajo ukrajinske zastave na svojih profilih in takoj skočijo na vlak anti-ruske retorike, je sedaj soočenih z možnostjo žrtvovanja svojega življenja za Ukrajino – zato so jezni in prestrašeni. No obstaja pa tudi velik kontingent sposobnih (večinoma konzervativnih) mož z ozadjem in zmožnostjo za bojno delovanje, ki pa še vedno ne želijo imeti nič z Ukrajino. Razlog je preprost: Vedo, da jih ekstremno leve zahodne vlade in globalisti želijo uporabiti za “kanon-futer” in se jih na ta način znebiti. Ko so enkrat porabljeni v vojni potem ne bo več nikogar, ki bi doma nasprotoval levičarskim prevzemom.

Večini ljudi v Ameriki je Ukrajina nepomembna, naveličani so vojne na Srednjem Vzhodu. Ne glede na politično orientacijo nimajo nobenega interesa, da bi se borili za njih (Ukrajino). A to kaj veliko ne bo pripomoglo niti ni pomembno, vsaj ne v kontekstu preprečitve globalne vojne.

Evropsko ustrahovanje

Vojna z Rusijo bo bolj odvisna od evropskega vpletanja kot pa ameriškega vpletanja. Kljub temu, da so ZDA z naskokom največja dobaviteljica oborožitve Ukrajini je končni cilj integracija evropskih vojakov na ukrajinsko fronto, kar bi bila avtomatična deklaracija globalne vojne. Osnova za mobilizacijo vojakov iz Evrope je “domino-teorija” propaganda. Nekaj te propagande je prisotne tudi v ZDA a niti slučajno ne toliko kot se jo dnevno uporablja nad evropskim prebivalstvom. Vlade zatrjujejo, da je cilj Rusije čiščenje Ukrajine in stvaritev koridorja za vdor v preostalo Evropo. Gre za identično propagando uporabljeno v ameriški vojni z Vietnamom: “Če pustimo eni državi, da pade v roke sovražniku, potem bodo padle tudi vse okoliške države.”

Tako ukrajinsko kot NATO vodstvo zatrjuje, da se vojna mora nadaljevati zato, da lahko obvladamo sovražnika. Ni bilo nobenih resnih pogovorov o diplomaciji, kar je glede na vložek, skrajno bizaren pristop. Mirovni predlog bi moral biti podan isti trenutek, ko se je vojna začela, prisotni pa bi morali biti tudi vsi diplomatski napori za doseganje dogovora. Namesto tega smo dobili sabotirana mirovna pogajanja preden so se sploh resno začela. Uspeh vojaškega nabora v Evropi je veliko bolj verjeten scenarij zaradi socialistične narave prebivalstva in dejstva, da je samo majhen odstotek civilistov oborožen z namenom obrambe samega sebe. Tudi, če se bodo zgodili množični protesti, imamo zelo malo dvomov v to, da EU vlade ne bodo zagotovile dovolj veliko vojaško enoto in jo poslale v Ukrajino – ter na ta način eskalirale vojno.

Glede na dokaze je jasno, da so določene NATO enote že na terenu v Ukrajini, pravzaprav so tam prisotne že kar nekaj časa. Strategije, ki so bile uporabljene v prvi ukrajinski kontra-ofenzivi so bile daleč prenapredne za ukrajinske vojake in poveljstvo, da bi jih lahko izpeljale v lastni režiji. Protioklepne taktike so bile še posebej znane: Podobne v izvedbi taktikam, ki jih uporabljajo posebne enote ZDA in Velike Britanije. No nobeno presenečenje ni, da je ob upadu števila tujih plačancev, ki so se prišli boriti v Ukrajino, upadel tudi ves Ukrajinski zagon.

Rusi se verjetno te situacije v celoti zavedajo, a vse dokler se lahko majhne skupine vojakov pošilja v Ukrajino pod pretvezo plačancev, ne morejo storiti ničesar. Večjo zaskrbljenost bo povzročila mobilizacija večjega števila NATO bataljonov. Za domino teorijo ni nobene osnove. Niti enkrat od začetka konflikta ni Rusija niti namignila na to, da nameravajo vdreti v EU. Pravzaprav je Putin večkrat povedal, da je vojna v Ukrajini zato, ker je potrebno zaščititi seperatiste iz Donbassa pred maščevanjem Ukrajine ter zato, ker se tam kopiči vse večje količine NATO oborožitve. Vkolikor pogledamo na vojno iz čisto analitične stroškovno/koristi (cost/benefit) perspektive potem dejansko Rusija nima za pridobiti ničesar z ogrožanjem Evrope. Potem pa je tu še težava z logistiko. Če naj bi Rusija imela res težave v Ukrajini, od kje potem sredstva za bojevanje na razširjeni fronti proti združeni vojaški moči Evrope in ZDA? Edini končni rezultat bi bil jedrska vojna katero bi izgubili obe strani. Če pa na situacijo pogledamo objektivno pa je tam zunaj nekje neka elitistična globalistična kabala ljudi, ki s tem pridobijo ogromno.

Napadi na notranjost Rusije vse pogostejši

V preteklem mesecu so se zgodili številni manjši napadi na rusko oskrbo kot tudi na civiliste. Teroristični napad v Moskvi je povzročil smrt vsaj 140 oseb. Napadi z droni ogrožajo skladišča nafte kot tudi skladišča drugih surovin. V celotni shemi vojne so takšni napadi brez posledic a zagotovo bodo povzročili obsežno bombardiranje ukrajinskih mest ter nadaljno uničenje ukrajinske infrastrukture. Elektrika, voda in druge komunalne stvari bodo uničene in izbruhnila bo kriza zaradi manjka resursov. V primerjavi z ameriško invazijo v Irak je Rusiji uspelo število civilnih žrtev ohraniti na zelo nizkem nivoju. A vsak nov napad na ruski zemlji povzroči obsežnejši ruski odgovor. In morda je to celo cilj – da bi Rusija zravnala z zemljo nek gosteje naseljen kraj ali mesto ter bi s tem dala NATO izgovor za napotitev sil v to regijo.

Iran in naftna agenda

Na Srednjem Vzhodu je glavna gonilna sila za mednarodno vpletanje nafta. To vemo vsi. A dostop do nafte ni končni cilj vojne v Gazi – je samo mehanizem s katerim se bo ZDA vpletlo v vojno. Ta geopolitična konstelacija zagotavlja, da se bodo vpletli drugi večji vojaški elementi. V igro bo vstopil Iran – to je sedaj neizogibno. To se bo najbrž zgodilo najprej na področju gospodarske vojne ožina Hormuz pa je najverjetneje primarna tarča. Prekinitev 30% dobaviteljskih poti za svetovno nafto bi za zahod pomenilo absolutno katastrofo. Zato je vstop ZDA zagotovljen.

Inflacijski faktor, Ameriške volitve in kako globalisti pridobijo

V zadnjih treh letih se je Joe “grope’em” Biden bolj ali manj neuspešno truil z manipuliranjem cene nafte navzdol saj je trg poplavil z ameriškimi strateškimi rezervami. Z umetno nizkimi cenami nafte hkrati tudi drži nizke cene energije in z državnjem cen energije na nizkih nivojih zmanjšuje rast CPI (Consumer Price Index). Ukrajinski napadi na ruska skladišča nafte so pripomogla k skoku cen bencina v zadnjem mesecu ravno zato, ker zahodne države rusko nafto še vedno kupujejo preko obvodov. Ne moreš preprosto odrezati enega največjih proizvajalcev energije na svetu brez, da bi to imelo gromozanske učinke na maloprodajno ceno na črpalkah. In ti napadi ponovno dokazujejo kako občutljivo je tržišče z nafto na najmanjše grožnje dobavi.

Kakršenkoli večji konflikt na Srednjem Vzhodu bo zaključil zadevo in cene goriva bodo eksplodirale. Inflacija ne bo pokopala samo predsedovanje Joe “bribe’em” Bidena (ob predpostavki, da so prededniške volitve sploh še faktor) ampak bo tudi smrtni udarec levičarjem in globalistom na splošno RAZEN, če lahko zadržijo večji gospodarski kolaps dokler ne najdejo grešnega kozla oziroma dokler ne sprožijo ogromne vojne. Ta grešni kozel bo bodisi Trump in konzervativci ali pa Rusija in BRICS ali pa kar oba. Vkolikor Trump zamenja Bidena v 2025 potem bo kolaps hiter in zagotovljen krivilo pa se bo konzervativna gibanja. Vkolikor bo v pisarni ostal Biden potem bo kolaps počasnejši ampak bo še vedno velik…potem pa se bo tako ali tako za kolaps krivilo vse večje vojne.

Potem imamo scenarij po katerem globalisti sprožijo vojno PRED volitvami v ZDA. Morda z ciljem oziroma namenom preložitve glasovanja. Morda z ciljem ustvariti dovolj kaosa v katerem se bo izid volitev lahko ponovno ponaredilo ali pa dajalo vtis, da so bile volitve ponarejene – s tem bodo sprožili družbene nemire. Morda z ciljem vzpostavitve vojaškega stanja.

Donald Trump: Ne bomo se podredili!

Jasno je, da tu globalisti profitirajo – bodisi s preprečitvijo prevzema oblasti konzervativcem ali pa vpletanjem konzervativcev v globalni pokol za katerega bodo krivili konzervativce. Imejte v mislih, da se sedaj vsakogar, ki je konzervativec/neodvisen in nasprotuje globalističnemu establišmentu lahko obtoži “ruskega vmešavanja”. Kje je tu vrednost? No gre za stoletja staro strategijo demonizacije zagovornikov svobode – če jih javnost dojame kot sodržavljane, ki se borijo za njihove pravice potem se jih bo morda smatralo za junake. Če pa se jih predstavi kot tuje agente in teroriste, ki zasledujejo destabilizacijo družbe, potem jih bo javnost dojela kot zlikovce. Gre zgolj še za eno od koristi, ki pojasnjje zakaj so globalisti tako osredotočeni na sprožitev svetovne vojne.

Mnenja smo, da je razlog zakaj establišment tako navija za WW3 deloma ta, da so na horizontu volitve deloma pa zato, ker je njihova Convid agenda klavrno propadla. V igri so bili permanenti lockdowni, cepilni potni listi preko katerih bi ustvarili permanentno avtoritarno okolje v katerem bi lahko uničili konzervativne skupine, ki se niso podredile. Ne glede na to, kako obračamo Convid zgodbo – svojega niso dosegli (v celoti). Naraven načrt B je seveda svetovna vojna. Pomembno je razumeti, da je vsaka s strani globalistov ustvarjena kriza namenjena uničevanju svobodomiselnih ljudi. Resnični cilj ni Rusija ali pa Iran – to so periferni cilji. Ti dogodki so namenjeni stvaritvi okolja, ki je konduktiven za tiranijo in služijo kot krinka za načrtovan gospodarski kolaps kot tudi krinka za RESNIČNO vojno proti tistim ljudem, ki še vedno branijo svobodo.

Tisti, ki so se pripravljeni odreči osnovnim svoboščinam, da bi s tem kupili malce začasne varnosti, si ne zaslužijo ne svobode in ne varnosti. -Benjamin Franklin-

Lahko bi rekli, da se je WW3 že začela – vsaj v gospodarskem smislu (vojna pete generacije). Močno sicer dvomimo, da je končni cilj globalistov svetovni jedrski spopad – zakaj bi desetletja gradil to obsežno matriko nadzora in jo nato v nekaj sekundah spremenil v prah? Mnenja smo, da nevarnost kinetičnega konflikta in bojevanja skokovito narašča ter, da bodo direktno prizadeti ameriški in evropski državljani. Za spremembo poti v katero smo prisiljeni bo potrebno ogromno odporniško gibanje in sitacija se bo močno poslabšala preden se bo obrnila na boljše. ČE boste preživeli do 2030.

“Centralni bankirji so kriminalci” Marc Faber svari “Ko bo enkrat Covid zaključen bodo šle elite v vojno” –>

<– Rickards: Ali se je tretja svetovna vojna že začela?