“Solata z cepivom” bo v zvezni državi Tennessee označena kot “zdravilo”

Pobudnik vloženega osnutka zakona je predlog zakonske regulative vložil potem, ko so znanstveniki v Kaliforniji “izpopolnili proces s katerim lahko v določeno hrano vgradijo cepiva”. Zakonodajalci v zvezni državi Tennesse so potrdili osnutek zakona, ki bo hrano, ki vsebuje sestavine cepiv, klasificiral kot zdravilo. V četrtek 4.4.2024 je bil v Senatu z 23 – 6 potrjen osnutek zakona HB 1894. V potrjenem osnutku je sledeče:

Definira cepivo ali cepivni material kot snov, ki je namenjena človeški uporabi z ciljem stimuliranja proizvodnje protiteles proti bolezni sestavljena pa je iz vzročnega agenta bolezni, njegovih produktov ali pa sintetičnega substituta uporabljenega tako, da deluje kot antigen brez, da bi sprožil bolezen in je avtoriziran ali pa odobren s strani United States Food and Drug Administration.

Med diskusijo osnutka zakona pretekli teden je demokratski senator rekel, da ne bo glasovala za osnutek saj ne ve nobenega primera kje se takšna vrsta hrane prodaja potrošnikom. “Ali sponzor pozna kakšne primere spreminjanja hrane, ki je v ponudbi v Tennessee in vsebuje cepiva oziroma je bila ponujena v maloprodaji ali kakšnem javnem srečanju?” je vprašal Campbell.

“Ne, ne poznam nobenih specifičnih primerov a zagotovo so razvili ta proces. In dejansko se je Kongres tudi ukvarjal s tem in sprejel amandma, ki prepoveduje financiranje za takšna transgenetska cepiva, ki jih lahko pojemo. Gre za proces katerega razvijajo. A ta predlog zakona zgolj zahteva, da vkolikor se to zgodi v prihodnosti bo takšna hrana morala biti označena kot zdravilo vkolikor bi imela v sebi cepiva,” je povedal sponzor osnutka senator Joey Hensley.

Campbell je odgovoril: “Občutek imam, da je ta zakonodaja v bistvu lajšanje bolečine, mislim, očitno naslavlja nekaj kar si ne znam predstavljati, da obstaja, kar je ideja, da bi mi nekako vstavljali cepiva v hrano, ki jo nato kupite v delikatesni trgovini. Mislim, ne vidim nobenega logičnega razloga zakaj bi kdo kadarkoli to naredil. In vem, da veste, zagotovo so se izvajali poizkusi z vgrajevanjem cepiva v zelenjavo za potrebe preučevanja možnih metod prenosa. Ampak ideja, da bi se v tem zgodila korelacija z nekakšnim maloprodajnim ponujanjem zelenjave, še posebej ko bi takšna zelenjava stala več tisoč dolarjev, se to meni zdi, očitno precej zmedeno, da bi na osnovi tega in zaradi tega razloga sprejeli zakonodajo. Zato bom volil proti.”

Senator Frank Niceley (R), ki je volil za zakon je prav tako govoril med diskusijo in izjavil sledeče:

“Pravzaprav sem o teh podatkih v zadnjih letih prebral kar veliko in jasno je, da s to novo tehnologijo lahko vzgojijo solato in o tem najprej govorijo. To zadevo lahko vzgojijo tako poceni in o tem sem bral, da govorijo o tem, da bodo to dali v solato in množično zdravili vse, kot to počnejo s fluoridom in klorom v vodi. Mislim, kdo pa bi nadziral odmerke? Vkolikor si oziroma vkolikor poješ veliko solate boš prejeln veliko mRNA in, če ne ješ solate potem ne boš dobil nobene. Pravzaprav govorijo tudi o drugih zelenjavah v katere poizkušajo vgraditi mRNA. Moje vprašanje pa je ali bi se to potem moralo prodajati v lekarni? Bi to še vedno kupil v živilski trgovini? Zakaj te zadeve preprosto ne prepovemo z zakonom popolnoma? Nimamo nobenih predstav, kaj bo to storilo našim otrokom. Mislim, bi nam starim ljudem storilo karkoli? Mislim, je to zadeva izrezana iz znanstveno – fantastičnega izmišljenega filma? Mislim, to je absurdno. Spremeni tvoj DNA, mRNA spremeni tvoj DNA. Torej, če boš sedaj testiral svoj DNA in nato pojedel kup te solate in zaužil z njo kup teh mRNA cepiv in boš šel nato ponovno testirat svojo DNA bo malce drugačna. Ne bo več ista DNA s katero si bil rojen in, ki si jo dobil od staršev. To so nevarne zadeve. Potrebno je to preučiti in zelo verjetno prepovedati. Mislim, ne predstavljam si. Ko sem o tem prvič bral sem si mislil, da to ne more biti res. A o tem beremo non stop. In da, res je.”

Originalni sponzor osnutka zakona State Rep. Scott Cepicky (R) pravi, da je osnutek zakona pripravil potem, ko so znanstveniki v Kaliforniji “izpopolnili vstavljanje cepiv v določene prehranske artikle” obenem je tudi povedal, da zakon nalaga podjetjem, da morajo potrošnike jasno opozoriti na hrano katero se uporablja za vnos zdravil v človeški organizem.

“Če kupite paradižnik in v njem se nahaja cepivo za ošpice potem se morate zavedati, da pravzaprav kupujete cepivo za ošpice” je povedal Rep.Cepicky (R). “Težavo imamo, če takšna stvar potem ni klasificirana kot farmacevtski produkt…Koliko paradižnikov moram pojesti, da dobim ustrezen odmerek v primerjavi s tem, koliko paradižnika moraš pojesti ti? In, če jih zaužiješ preveč ali potem vneseš v sebe prevelik odmerek?”

Potrjen osnutek zakona je sedaj na poti na mizo Bill Leeja – guvernerja zvezne države Tennessee, ki ga bo s podpisom potrdil/podpisal v zakon. Glede na to, da v slovenskem državnem zboru, vladi in javnem sektorju in agencijah znotraj sistema države prevladuje funkcionalna polpismenost v kombinaciji z klasično polpismenostjo začinjena z neomejenimi količinami sovraštva in zlobe do običajnih slovencev se sprašujemo, če bomo slovenci spet žrtvovani za laboratorijsko/raziskovalne potrebe globalističnih organizacij, kot smo bili temu priča med lažno Covid plandemijo. In ponovno pozivamo Vlado, Ministrstvo za Zdravje, Notranje ministrstvo, Ministrstvo za kmetijstvo, NIJZ, UKC – v bistvu kogarkoli iz državnega sistema v Sloveniji, da nam javno pokaže “in-vitro” vzorec SARS-Cov2 virusa, ki smo ga izolirali v Sloveniji iz telesa oziroma tkiva nekoga, ki je umrl zaradi okužbe s tem virusom. Ker vemo, da ga nimate in je bila celotna zadeva samo psihološka in finančna operacija namenjena poizkusom in depopulaciji z mRNA genskimi terapijami, ki so daleč od tega, da bi bile eksperimentalne, saj so efekti teh genskih terapij bili znani v naprej, boste za to nekoč odgovarjali, saj vemo kdo ste in zato tudi vemo zakaj državni zdravstveni sistem stavka ampak zločin proti človeštvu ne zastara nikoli.

Gullian-barre sindrom, kap, anafilaksa, miokarditis/perikarditis, autoimunske bolezni, smrt, spontani splavi, trombocitopenija, multisistemski vnetni sindrom pri otrocih, Kawasaki bolezen – to je samo nerkaj od 22 možnih težkih poškodb, ki jih povzročajo cepiva.
8.10.2020 eden od osrednjih medijev v Sloveniji z člankom z naslovom: “Nobeno cepivo proti SARS-CoV-2 ne povzroči spremembe človeškega genoma”…kjer osebe, ki nimajo osnovnega predznanja, da bi jih lahko označili za pismene osebe v 21 stoletju, kaj šele kakšnega predznanja in poznavanja mRNA tehnologije, kot je naprimer samo zavedanje, kdo je glavni finančni sponzor razvoja teh tehnologij in kakšen je resničen namen teh operacij, ki se državljanom servirajo kot “skrb za javno zdravje” in so servirane preko nekih globalističnih kvazi organizacij in preko medijev, ki so v resnici specializirani za sledenje iztrebkom iz Hollywooda ter ocenjevanje prehranskih navad le-teh.

Rakotvorna substanca SV40 in dvoverižni plazmidi (DNA kontaminati) najdeni v Pfizer Covid-19 cepivu –>

<– Študija: Nekatera COVID cepiva povzročijo “nenačrtovane imunske odzive” v prejemnikih