Primerjava uradnih vladnih poročil nakazuje na to, da polno cepljeni razvijajo Acquired Immunodeficiency Syndrome (AIDS)

Zadnje številke, ki jih je v svojih poročilih glede Covid primerov, objavil britanski PHE Vaccine Surveillance Report nakazujejo, da so dvojno cepljeni 40 – 70 letniki izgubili 40% sposobnosti prirojenega imunskega sistema v primerjavi z necepljenimi ljudmi. Imunski sistem dvojno cepljenih v omenjeni starostni skupini propada za približno 5% tedensko (med 2.7% in 8.7%). Vkolikor se bo to nadaljevalo bo starostna skupina 30 – 50 let imela 100% degradacijo imunskega sistema, sodeč po poročilu PHE Vaccine Surveillance Report, do Božiča, vsi dvojno cepljeni ljudje starejši od 30 let pa naj bi do marca 2022 v celoti izgubili svoje prirojene imunske sisteme.

Podatki za 5-tedensko obdobje v tabeli objavljeni v PHE Vaccine Surveillance Report jasno nakazujejo na vse večji obseg dergadacije imunskega sistema zaradi vbrizgane eksperimentalne genske terapije, ki se jo napačno poimenuje Covid-19 cepivo. Ljudje v starostni skupini 40 – 69 let so že izgubili 40% kapacitet prirojenega imunskega sistema, progresivno v povprečju tedensko izgubljajo 3.3.% – 6.4% kapacitete imunskega sistema.

Vsi ljudje starejši od 30 let bodo v roku 6 mesecev izgubili popolnoma vso kapaciteto naravnega imunskega sistema (za boj proti virusom in določenim oblikam raka). 30 – 50let stari ljudje bodo izgubili vso kapaciteto imunskega sistema do Božiča in bodo bolehali za acquired immunodeficiency syndrome (AIDS) ter zaradi tega popolnoma preobremenili britanski NHS.

Poživitnevni odmerki oziroma “boosterji” morajo biti enaki, kot sama cepiva, ker bo trajalo celo večnost, da se izvedejo vsi klinični testi in pridobijo ustrezna dovoljenja. Iz tabel je jasno razvidno, da vkolikor si boste vbrizgali še booster, boste s tem pridobili še hitrejšo stopnjo progresivne oblike acquired immunodeficiency syndrome (po nekaj mesecev delovanja boosterja).


Tabela spodaj prikazuje Covid-19 primere glede na status cepljenja.


Zabeleženi primeri po datumu vzorca med 33 in 36 tednom 2021


Zabeleženi primeri po datumu vzorca med 34 in 37 tednom 2021


 Zabeleženi primeri po datumu vzorca med 35 in 38 tednom 2021


Zabeleženi primeri po datumu vzorca med 36 in 39 tednom 2021


Pfizer je prvotno govoril o 95% učinkovitosti njihovega “cepiva”. Ta podatek je preračunan v zadnjem stolpcu v zgornjih tabelah. Zgornje številke v tabelah nakazujejo na to, da so Pfizerjeve navedbe resnične samo takoj po cepljenju (mlajše starostne skupine imajo v telesu vbrizgano cepivo najmanj časa). A zgornje številke prav tako kažejo na to, da Covid-19 cepiva ne samo, da izgubijo sčasoma učinkovitost vse do stopnje 0, ampak tudi progresivno poškodujejo imunski sistem dokler se ne začne negativna učinkovitost. Trenutno cepiva vse, ki so starejši od 30 let pozicionirajo v slabši položaj, kot pa pred cepljenjem. Več o tem si lahko preberete na tej povezavi.

“To zaključi razpravo” – Izraelska študija pokazala, da je naravna imunost 13x bolj učinkovita kot cepiva pri zaustavljanju delte –>

<– Videoposnetek: Cepiva so 1000% bolj smrtonosna kot pa Covid-19

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.