Terraforming se je začel: Zarota “Globalno zatemnjevanje” za iztrebljanje človeštva razkrita

Manipulacija z atmosfero bo ubila Zemljine poljščine, sprožila ekološki kolaps.

Sedaj smo prišli do končnega obračuna za človeštvo.

To je to ljudje: Imajo načrt, da sesujejo globalno proizvodnjo hrane, pobijejo več kot 90% človeške rase, upostošijo naravne ekosisteme in zastrupijo Zemljino atmosfero…in vse to se Vam prodaja pod etiketo “okoljevarstvo”.

Shema se imenuje “globalno zatemnjevanje” (global dimming) in je nevarna geoinženirska zarota v okviru katere naj bi se našpricalo na milijarde ton smoga v atmosfero, zato da bi močna onesnaženost blokirala svetlobo in s tem zaustavila globalno segrevanje. To je dobesedno to, kar nori okoljevarstveni “znanstveniki” sedaj predlagajo – isti ljudje, ki so leta in leta trdili, da so “chemtrails” teorija zarote in da ne obstajajo. Sedaj pa, kar naenkrat, želijo s “chemtraili” prešpricati cel planet zato, da bi nas “rešili” pred globalnim segrevanjem.

Bivši direktor CIA John Brennan v govoru pred Council of Foreign Relations poudarja pomen stratosferskega brizganja aerosolov in geoinženiringa za boj proti podnebnim spremembam. John Brennan je dokazljivo komunist in notranji sovražnik ZDA.

“Stratosferično Injiciranje Aerosolov” (Stratospheric Aerosol Injection) je sedaj novo ime za Chemtrails/Geoinženiring

Globalna shema zatemnjevanja je, seveda, zasnovana na špricanju chemtrailov v zgornjo atmosfero in tisočih letov v višjih pasovih, s katerimi naj bi pripeljali umazanijo za zatemnjevanje sonca. Sama ideja “chemtrailov” je bila do sedaj bolj ali manj predmet posmeha in norčevanja s strani medijskega in znanstvenega establišmenta, ki so leta in leta trdili, da je sama ideja chemtrailov nora teorija zarote. Zato so spremenili ime v “stratosferično injiciranje aerosolov” in po novem imajo tudi znanstveno delo, ki navaja vse stroške, povezane s tem.

“Predstavljamo Vam prihodnjo uporabo solarnega geoinženiringa pri razpolovitvi povečanja sil antropogenega sevanja,” zapišeta Wake Smith in Gernot Wagner v svojem delu z naslovom “Stratospheric aerosol injection tactics and costs in the first 15 years of deployment” objavljenem v Environmental Research Letters. Celotno besedilo študije si lahko preberete na tej povezavi.

Geoinženiring je še eden od izrazov, ki ga mnogi ljudje uporabljajo kot sinonim za “chemtraile”. Sedaj je to strategija, ki jo javno zagovarjajo znanstveniki za ustavitev takoimenovanih “podnebnih sprememb”, lažne znanstvene prevare, ki je bila zgrnjena na svet s strani oblastiželjnih globalistov, ki želijo, da se človeštvo preda globalnemu vladanju v imenu “reševanja planeta”.

Študija navaja specifična letala, ki se potrebujejo za doseganje onesnaženja s chemtraili. “Namensko zgrajen visoko-višinski tanker z obsežnimi sposobnostmi prevoza tovora,” bi bil zadolžen za špricanje žveplovega dioksida (SO2) v atmosfero. Študija predlaga 4000 letov na leto, kar bi na letni ravni stalo 2.25 milijarde USD, ter izvajanje v dolžini 15 let, da bi zagotovili dovolj veliko onesnaženje atmosfere za zastiranje sonca, kar bi zadostovalo za dosego teraformnih ciljev globalistov. V zaključku povzetka avtorji študije pojasnjujejo, da bi program zahteval “na tisoče letov letno z letali velikosti potniških letal, ki bi vzletala iz mednarodnega nabora baz,” kar bi skoraj zagotovo onemogočilo tajnost programa. Seveda se je program že začel in tajnost ni potrebna, ko imaš celoten medijski in znanstveni establišment, ki obsoja kakršnokoli verjetnost chemtrailov kot obliko duševne bolezni. Tako si zapomnite: Medtem ko onesnažujejo nebo in temnijo sonce, če izpostavite, da onesnažujejo nebo in zastirajo sonce, ste takoj označeni za “teoretika zarote”. In nobena takšna zadeva, kot so chemtraili ne obstaja, veste, obstaja sedj samo “stratospheric aerosol injection”, ki že samo po sebi zveni znanstveno. Na tak način se ta program izvaja pred našimi očmi, sedaj, v tem trenutku, vzporedno z globalnim prikrivanjem mainstream medijev, ki takšne ideje opustijo in jih označijo za bizarne teorije. Globalni nadzorniki upajo da ne boste nikoli prebrali znanstvenih papirjev, ker tam je, geoinženiring rutinsko naveden in promoviran kot “rešitev” za podnebne spremembe.

Pojasnjeno stratosfersko injiciranje aerosolov…in ja, to je samo drugo ime za chemtraile

“Stratospheric Aerosol Injection (SAI) bi zahteval dvig stotine tisoč do milijonov ton materiala vsako leto na višino do 20km.” pojasnjujejo avtorji študije. Prav tako se sprašujejo: “Je to mogoče storiti v tajnosti?”

Študija ponuja tudi težko diskusijo glede dizajna in stroškov letala, ki bi lahko dostavila načrtovano onesnaženje v zgornjo atmosfero:

IPCC (2018) navaja, da obstaja “močno strinjanje da bi letala po manjših modifikacijah lahko injektirala milijone ton SO2 v nižjo stratosfero (do 20km)“. Prevladujoči cilj programa geoinženiringa je vbrizganje 5 milijonov ton SO2 (žveplov dioksid znan tudi pod imenom “smog”) v atmosfero. Za doseganje tega cilja, “predvidevajo, da bo racionalni igralec iskal implementacijo znanstveno občutljivega SAI programa” zapišejo avtorji študije, v nekem čudnem kontekstu trdijo da je “racionalno” razpršiti množično umazanijo po celotni atmosferi svojega lastnega planeta. Isti avtorji prav tako trdijo, da se ta program mora izvajati zaradi “čistih humanitarnih in okoljevarstvenih pomislekov”.

Šokantno spoznanje: to(injiciranje SO2 v zgornjo atmosfero) terraforma planet Zemljo do kolapsa globalne dobave hrane in poboja ljudi

Ko si pogledamo obseg norosti načrta “stratosferskega injekciranja aerosolov”, je potrebno nujno poudariti, da so ti klimatologi/globalno segrevanje znanstveniki nevarno nori sociopati, ki jih je potrebno zaustaviti, preden nas vse pobijejo. Ti norci, če bodo dobili dovolj vladnega financiranja, bodo dobesedno ubili naš planet in uničili človeško civilizacijo. Takšen je strošek desetletja lažne propagande v naših javnih šolah, ki so otrokom oprale možgane do te mere, da verjamejo, da so podnebne spremembe resnične in jih je potrebno zaustaviti. Sheme, po katerih naj bi se zoperstavilo temu neobstoječemu problemu, bodo same pripeljale do globalnega uničenja, pred katerim tako svarijo v kontekstu globalnega segrevanja.

Ta globalni projekt zapraševanja/terraforminga, vkolikor se mu bo dovolilo nadaljevanje, bi lahko povzročil sledeče pogubne posledice, posebej, če se ga bo uporabljalo v obdobju, ko je sonce v svojem lastnem obdobju mirovanja, bi to še krepko pospešilo globalno ohlajanje:

1) Globalni propad poljščin za hrano – Zmanjšanje sončnega sevanja zaradi geoinženiringa, združenega z naravnim ciklom globalnega ohlajanja zaradi sončnih ciklov, bi lahko povzročilo velik padec proizvodnje poljščin za hrano po svetu. To bi privedlo do povišanih cen hrane in zmanjšanja zalog hrane, kar bi dodalo vektorjem za družbene nemire in vdoru “podnebnih beguncev” v države prvega sveta, da bi pobegnili pred stradanjem.

2) Globalna porast rakavih obolenj zaradi pomanjkanja vitamina D – Zmanjšanje sončne radiacije, ki doseže površje našega planeta bi povečalo pomanjkanje vitamina D, ki že sedaj močno prispeva k smrtnim žrtvam zaradi rakavih obolenj. Sončna svetloba je trenutno primarni vir vitamina D za miljarde prebivalcev sveta. Zatemnevanje sonca bi bila smrtna obsodba za milijone vsako leto, ki bi trpeli hude posledice zaradi kroničnega pomanjkanja vitamina D.

3) Globalni padec IQja zaradi povečane onesnaženosti zraka – Povečanje onesnaženosti zraka je znanstveno dokazan dejavnik, ki vpliva na nižji IQ pri otrocih. Dodatno je za onesnaženost zraka znanstveno dokazano da, poškoduje DNA v maternici, poveča nevarnost ventrikularne aritmije in poveča riziko izgube mase kosti pri ljudeh.

4) Masovna izguba habitata in ekosistemov zaradi manjše sončne svetlobe in hladnejših temperatur – Celotni ekosistemi, kot so recimo deževni gozd, bi bili opustošeni zaradi padca sončnega sevanja kot posledice zatemnevanja neba. Morski ekosistemi se prav tako močno zanašajo na sončno sevanje, ki poganja fotosintezo morskih rastlin, kot so recimo morske trave in alge, ki naprej nato služijo kot prehrambeni stebri za celotno morsko mrežo življenja. Zatemnjevanje sonca bi imelo pogubne posledice za vse ekosisteme na planetu, kar bi pripeljalo do katastrofalnih izgub živjenja, habitata in eko-diverzitete.

5) Ogromno povečanje kislega dežja na ravni planeta bo opustošilo gozdove in prehrambene poljščine – Množično injiciranje SO2 v atmosfero bo sčasoma povzročilo razprševanje v nižje nivoje atmosfere. Ko se bo v nižji atmosferi SO2 pomešal z dežnimi nevihtami bo to ustvarilo žvepleno kislino, poznano tudi kot kisel dež. Ta kisel dež bo opustošil gozdove in poljščine s hrano, privedel pa bo do zakisljevanja prsti za sajenje poljščin, destabiliziranja mikrobov v prsti,kar bo pripeljalo do obsežne izgube poljščin.

6) Zmanjšana proizvodnja kisika v rastlinah, ki je potreben za preživetje ljudi, primatov in sesalcev – Skoraj vse rastline so odvisne od sončnega sevanja za fotosintezo, ki uporablja CO2 kot “gorivo” in proizvaja kisik (O2), kot stranski proizvod. Redukcija sončnega obsevanja skozi onesnaževanje s chemtraili bi zmanjšala proizvodnjo kisika s strani rastlin, kar bi privedlo do globalnega padca nivojev kisika v atmosferi, na koncu pa bi to pripeljalo do množične zadušitve ljudi, primatov in sesalcev, vkolikor bi se dovolilo nadaljevanje programa. Celo EPA prizna, da SO2 moti človeško dihanje in otežuje ljudem dihanje.

Fotosinteza za osnovnošolce – nižja stopnja

Celo EPA priznava žveplov dioksid za nevarni onesnaževalec, ki otežuje ljudem dihanje

Bodite pozorni, da geoinženirski napori, ki se oglašujejo v kontekstu z zatemnitvijo sonca, bazirajo na žveplovem dioksidu – znanem onesnaževalcu. “Kratkoročno izpostavljanje SO2 lahko poškoduje človeški dihalni sistem in oteži dihanje” opozarja EPA. “V plinski obliki SOx lahko poškoduje drevesa in rastline tako da poškoduje liste in upočasni rast…SO2 in ostali žveplovi oksidi lahko prispevaju k kislemu dežju, ki lahko škoduje občutljivim ekosistemom,” zapišejo pri EPA.

Video: V “zelenem izobraževanju” v ZDA odkrili vrednostni sistem komunizma

Z drugimi besedami, to, da je SO2 onesnaževalec ni niti predmet debate. Gre za smog (tehnično gledano, povzroča reakcije za nastanek smoga), in sama ideja, da bi množično onesnaževanje atmosfere z SO2 nekako “rešilo” planet je zakoreninjena v ničemer drugem, kot napredni psihozi ali pa kakšni drugi nevarni obliki duševne bolezni. Da se takšne sheme tržijo pod oznako “znanost” samo pokaže, kako izrojena je institucija znanosti dandanes. Zakaj bi katerakoli racionalna inštitucija zahtevala množično onesnaževanje celotnega planeta, uničila hranilne poljščine, gozdove, sesalce, primate in ljudi? Odgovor je še bolj šokanten, kot predlog sam. Nadaljujte z branjem, ena od možnih razlag za vse to sledi v nadaljevanju bloga…

“Stratosferično Injektiranje Aerosolov” – novi chemtraili….tako liberalci načrtujejo “rešitev” planeta.

Še nedavno so nas znanstveniki svarili pred “globalnim ohlajanjem” in prihajajočo ledeno dobo. To je bilo samo eno generacijo nazaj, ko se je mlade znanstvenike svarilo, da Zemlja prehaja v krizno obobje “globalnega ohlajanja”, ki bo povzročilo novo ledeno dobo. To je bila podnebna panika 1970ih in 1980ih. Starejši znanstveniki se dandanes teh opozoril precej dobro spominjajo. Rečeno je bilo, da vkolikor ne najdemo načina za segretje planeta, bomo vsi izginili, ko se bo Zemlja spremenila v kroglo ledu. V začetku 1990ih so znanstveniki obrnili scenarij, spremenili svoja opozorila in nenadoma so pričeli trditi, da je problem preveč vročine. Vsi bomo pomrli zaradi globalnega segrevanja, če ne bomo nečesa spremenili, se nam je govorilo. Približno eno desetletje kasneje, ko se je razkrilo, da so prevaranti v vrstah vladnih znanstvenikov ponaredili vse podatke o segrevanju, se je prevara preimenovala v “podnebne spremembe”, ker na osnovi znanstvenih raziskav niso bili sposobni dokazati ne segevanja in ne ohlajanja.

Na spodnji sliki je naslovnica revije TIME iz leta 1977, ki opozarja: “Kako preživeti prihajajočo ledeno dobo”, nato pa poziva bralce, da se pridružijo reševanju planeta, ko navajajo “51 stvari, ki jih lahko storite sami in bodo povzročile spremembe”.

Naslovnica Time Magazine (globalistično trobilo) iz leta 1977 z napotki, kako preživeti prihajajočo ledeno dobo.

Danes nam ti znanstveniki,ki vztrajajo na tem, da se podnebje pred 1920 sploh ni spremenilo, govorijo najbolj absurdne, nore stvari v kontekstu vzpona motorja na notranje izgorevanje in “človeško aktivnost”. Sedaj se nas neprestano terorizira, s strani slovenskih in mednarodnih fake-news medijev, z razmišljanjem, da vkolikor ne onesnažimo Zemeljske atmosfere z smogom, bomo po nekem ključu pomrli zaradi ogljikovega dioksida – CO2, št.1 med najbolj pomembnimi zelenimi hranili za rastline, gozdove in prehrambene poljščine.

Torej so se sedaj odločili, da morajo zastrupiti atmosfero zato, da se bodo borili proti podnebnim spremembam in uspelo jim je prepričati okoli 1 milijardo lahkovernih državljanov, da je to po nekem ključu fantastična ideja. Kar bi s tem povzročili je seveda absolutno pogubno za vse življenje na našem svetu. Spomnimo se: Želijo razpršiti na miljarde ton žveplovega dioksida (smog) v atmosfero skozi obsežne, s strani vlade financirane, programe chemtrailanja planeta. Porodi se vprašanje: Ali je uničenje človeštva namerno? Vkolikor je odgovor da, kdo bi skoval takšen škodljiv načrt?

Geoinženiring je planetarno orožje, ki se ga je spravilo v pogon z namenom uničenja človeškega življenja na Zemlji, obenem pa se Zemljo terraforma za nek drug namen

Sledi kozmična neprijetna resnica o kateri Al Gore ne želi, da razmišljate. Čemur smo v resnici priča je načrtovano terraformanje planeta Zemlja za nek drug namen. In z “nek drug namen” je mišljeno za nekaj drugega, ne ljudi. Vkolikor bi si želeli, da ljudje prosperirajo na planetu Zemlja, nebi izpuščali množičnega onesnaževanja, kislega dežja, spodletelih prehrambenih žetev, izčrpavanje kisika in globalnega zatemnenja. Namesto tega bi poizkusili zmanjšati onesnaževanje, podpirali bi življenje rastlin, povečali bi proizvodnjo žetev za prehrano ter ščitili bi globalne ekosisteme pred onesnaževanjem. To je normalna, racionalna smer, ki bi jo po naravni poti vsak človek želel. A izpostavljeni smo vsem tem škodljivim shemam geoinženiringa, ki so v direktni koliziji z vsakim načelom vzdržnega življenja na Zemlji. In vse je opisano kot način za “reševanje” planeta, četudi bi uničil globalno življenjsko podporo za ljudi. Spomnimo se odličnega filma z naslovom Oblivion v katerem igra Tom Cruise. V filmu, oseba, ki jo igra Cruise misli, da ščiti človeško civilizacijo, a v resnici (brez da bi se sam tega zavedal) dela za vesoljce, ki kradejo Zemljine resurse in iztrebljajo ljudi. Ta film je eden najboljših ZF filmov vseh časov in zgodba je čudaško podobna temu, kar se trenutno dogaja s takoimenovanim “geoinženiringom”. Kdo ali kaj bi želel spremeniti atmosfero, razredčiti stopnje kisika, uničiti prehrambene dobavne verige in uničiti človeško civilizacijo? Odgovor bi moral biti očiten: Nekaj kar tekmuje z ljudmi in ne vidi nobene uporabe za človeštvo več. Človeško življenje na Zemlji je očitno v procesu “čiščenja” v kozmični etnični shemi za očiščenje, ki bo proizvedla spremenjeno, nizko-kisikovno atmosfero, ki se lahko pokaže za ugodno za obliko življenja, ki zaenkrat ni del obstoječega ekosistema Zemlje. Redukcija sončnega obsevanja, ki doseže zemljino površje, bi naredila planet veliko bolj gostoljuben za življenjsko obliko, ki izvira iz planeta, ki je bolj oddaljen od svojega domačega sonca, kot je Zemlja oddaljena od našega sonca.

Preberite tudi: Brandon Smith: globalne elite niso človeške

Porodi se nam očitno, a po tonu bizarno vprašanje: Ali globalisti pripravljajo planet za post-človeško dobo? In ali je ta načrt preoblečen kot “podnebne spremembe” oziroma krizni načrt za ravnanje zato, da ovcam lahko govorijo, da je množično onesnaževanje neba pogumen načrt za “rešitev” človeštva, namesto, da bi iztrebljali človeštvo? Kaj če je “podnebne spremembe” pravzaprav vesoljska prevara, ki je bila načrtovana od vsega začetka, da prepriča zemljane, da podpirajo svoje lastno iztrebljanje? V luči sedaj načrtovanega unićenja zemljine atmosfere v imenu “podnebnih sprememb”, moramo razmisliti tudi o takšnih možnostih, ne glede na to, kako bizarne se zdijo na prvi pogled.

Zakaj vsi globalisti nenadoma govorijo o pobegu na Mars in terraoformanju Marsa v habitat, kjer bi lahko ljudje preživeli? Zakaj so globalisti sedaj tako obupani, da spreminjajo zemljino atmosfero in delajo planet neuporaben za življenje ljudi? Zakaj takšna nedavna pozornost na Arktično banko semen, da ohrani semena življenja v luči priprav na globalno kataklizmo? Zakaj toliko insajderjev globalistov gradi podzemne bunkerje in živi v njih?

Na vsa ta vprašanja nimamo odgovorov, a popolnoma jasno je, da so pravljice, ki se nam govorijo v kontekstu “podnebnih sprememb” in kako moramo rešiti planet z zapraševanjem neba, zakoreninjene v popolnoma nori znanstveni fantastiki in propagandi pranja možganov. Po drugi strani pa, če so ljudje dovolj neumni, da uničijo svoj planet v imenu reševanja planeta, potem morda preprosto nismo kvalificirani za sodelovanje v inteligentnem vesolju. Naravna selekcija se očitno zelo verjetno odvija na kozmični ravni in za Zemljo se zdi, da plonka kozmični IQ test, ki sprašuje: “Hej ali je ta civilizacija res dovolj neumna, da bi storila samomor na osnovi pravljične potegavščine?”

Do sedaj, izgleda da je odgovor za Zemljo in človeštvo odločen “DA!”

Globalist Weather Wars To Crush Humanity. The next big threat to humanity will be the manipulated weather crisis.

<– Globalno segrevanje – toplogredni učinek CO2 kot povzročitelj segrevanja je velika laž za obvladovanje ljudi

Video: Pariški sporazum o podnebnih spemembah – kaj Vam je RTVS-zamolčala –>

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.