Evropska Unija si prilašča še več oblasti: Ali gremo v Evropi nazaj v komunistično prihodnost?

Resnično grožnjo komunizma v današnjem svetu predstavljajo Združeni Narodi in špičasti čeveljčki v Evropski Uniji ter posamezniki, ki “drkajo” v teh sistemih.

Španska Vlada bo razlastila lastnike nepremičnin v obalnem pasu in “lastnikom pustila, da jo uporabljajo” 30 let. Spodaj je prevod:

Vlada lahko razlastnini apartmaje, hotele ali pa beach-bare na plaži v zameno za dovoljenja v okviru katerih lastnikom dovolijo uporabo 30 let in v nekaterih primerih še dodatnih 30 let. Prav tako bo koncesije za aktivnosti v bližini obale omejila na maksimum 75 let. Špansko ministrstvo (pazite sedaj to ime) za ekološki prehod napreduje z spremembami splošne obalne zakonodaje s katerimi želijo omiliti vpliv naraščanja morske gladine in to potem, ko je špansko Vrhovno sodišče januarja 2024 del besedila zakona razveljavilo zaradi napake med izdelavo zakona. Zato se pričakuje, da bodo zakonske spremembe sledile isti smeri kot v zadnji reformi leta 2022 in bo z zakonom omogočeno, da bo država lahko zasegla nepremičnine in zemljo na področjih, kjer voda erodira prst. Kontroverzna dejanja za posameznike, poslovneže in občine v katera sodišča niso vključena.

Ko so Bertrand Russela vprašali, kako se začne fašizem je odgovoril: “Najprej fascinirajo bedake. Nato utišajo inteligentne.”

Podnebna prevara je uporabno orodje za implementacijo Velikega Reseta, kot lahko to lepo opazujemo v Sloveniji, kjer so okoljevarstveni predpisi uporabljeni kot krinka za komunizem – torej zasebna lastnina v obliki zemlje ali pa hiše ali pa stanovanja v Sloveniji – dokler imamo okoljevarstvene zakone – ne obstaja, saj lahko pod krinko varovanja okolja komunisti in socialisti regulirajo uporabo zasebne lastnine. Obstajala ni niti pred vstopom v EU, saj recimo nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča predstavlja najemnino, ki jo plačuješ za svojo zasebno s kreditom neobremenjeno nepremičnino državnim birokratom oziroma, ker gre za prihodek posamezne občine (ki ga ima uvedenega…v Sloveniji nimajo vse občine uvedenega NUSZ) je to prihodek lokalne roparske komunistične klike, ki sedi v “vašem” občinskem svetu in vaš denar in denar ostalih davkoplačevalcev uporablja za osebno bogatenje oziroma ga uporabljajo za višanje svojih osebnih neto vrednosti od tod izraz paraziti. Vkolikor NUSZ, kjer je uveden, ne želiš plačevati je to lahko razlog za krajo nepremičnine s strani komunističnega režima v Sloveniji preko zakonsko določenega mehanizma izvršbe. Tako smo sedaj prišli do točke, kjer je lastništvo nepremičnine v Španiji neodgovorno dejanje kot tudi lastništvo nepremičnine v Sloveniji saj je ta kapital, ki ga predstavljajo ti zidaki & beton ali pa zemlja ali pa gozd v lasti države in ne v Vaši lasti – čeprav v zemljiški knjigi morda piše vaše ime in 1/1 lastninska pravica in plačujete vse obratovalne/vzdrževalne stroške iz svojega žepa.

No seveda imamo kratkovidne tepce, ki bodo po prebranem rekli: “No, saj nimam v lasti nepremičnine na obali”. Ker so kratkovidni seveda popolnoma spregledajo bistvo. Ste resnično tako zabiti, da mislite, da se bodo ustavili pri tem? Veliko sreče v življenju Vam želimo, če ste tako neumni in naivni. No pa poglejmo naprej, kaj socialistična Španija (ki je v svoji preteklosti tudi že imela izkušnje s fašizmom – torej javno/zasebnim partnerstvom oblasti in korporativnega velekapitala ki je naplavil na površje generala Franca) pripravlja:

Predsednik (socialistični predsednik Španije) je naznanil, da njegova vlada začenja s “postopki za eliminacijo podeljevanja takoimenovane zlate-vize, ki omogoča dostop do rezidentstva, ko se v nepremičnino enkratno investira več kot 0.5mio eur”. Uvedli bomo potrebne ukrepe s katerimi bomo zagotovili, da je streha nad glavo pravica in ne samo špekulativni posel.

Zadnji stavek v katerem se omenja, da je streha nad glavo “pravica” je vzet direktno iz knjige Vodič do Marksizma za idiote.

Na sliki imate zamaskirane soja fantke iz AntiFa komunistične terenske organizacije – Med njimi Miha Kordiš, Luka Mesec in ostali člani komunistične stranke Levica, ki leta 2024 sedi v Vladi republike Slovenije.

Predstavljajte si državo, ki se jo vodi kot podjetje in v to državo povabiš polne čolne (dobesedno) neizobraženih in polpismenih ljudi (kot naprimer v Slovenijo razne balkance v 90ih, od leta 2016 naprej pa vse, kar je zapečenega okoli ekvatorja), skoraj izključno bojno sposobnih moških iz kultur, ki so drastično drugačne in v veliko primerih popolnoma diametralno nasprotne tistim v katerih državi sedaj živijo. Glavni motiv so socialne ugodnosti. To vemo zato, ker imamo podatke o tistih, ki so še več let po prihodu še vedno na socialnih transferjih. Potem mesta začnejo izgledati tako kot vidite na sliki spodaj (Paris):

Medtem, ko se to dogaja, začnete z eliminacijo spodbud za privabljanje kapitala. Le poglejte si te krivine in obline spodaj. Ne na tistih dveh, na Ferrariju.

No potem pa za češnjo na vrhu te smrdljive komunistične kupe dreka začneš pošiljati velik delež davčnih prihodkov v evropsko pralnico – Ukrajino zato, da zagotoviš preživetje vojaško-industrijskega kompleksa, kaj preživetje – z davki državljanov omogočaš prosperiranje vojaško industrijskega kompleksa. Le kaj gre lahko pri vsem tem narobe? Odgovor si lahko poslušate iz ust evropske parlamentarke v spodnjem videoposnetku:

Komunist: Oseba, ki je eksistenčno odvisna od državnega sistema in je zaposlena na stroške davkoplačevalcev (župani, policisti, upravne enote, ministrstva, državni zbor, državna “podjetja” ki niso podjetja ampak so monopoli, razne javne agencije, vlada, vsi upokojenci, ki živijo samo od državnega penziona, podjetniki ki imajo podjetja, ki večinsko poslujejo z državo, državni šolski sistem od vrtca do fakultet) – vsi ljudje, ki državni sistem uporabljajo za krajo premoženja in lastnine zasebnih državljanov in od te pokradene mase kapitala živijo od transferov iz proračuna so po definiciji komunisti. Karakterne lastnosti komunistov so – psihopati, sociopati, ki se hranijo z povzročanjem trpljenja drugim osebam, sovraštvo, totalno pomanjkanje intelekta, človeške topline, morale, delujejo samo v smeri zadovoljevanja svojih potreb po oblasti, moči, denarju, omejevanju, laganju, prepovedovanju, zasebni lastnini (katero sebi priznavajo, drugim pa ne) in zato sodijo skupaj s socialisti, nacisti in fašisti v Team Tiranija.

Zgoraj levo – AntiFa komunisti, Na sredini: Milan Kučan, Branimir Štrukelj, Spodaj levo – bebec Bricelj SKO, spodaj desno Tanja Fajon. Vsi so deklarirani komunisti.
Pro-migrantski shod na Kotnikovi ulici v Ljubljani, na sliki župan Ljubljane Zoran Jankovič, Milan Kučan(levo) ter AntiFa gverila. Jap “biznismen” Zoki je čistokrvni komunist, ki sovraži VSE kar je slovenskega, zato je Ljubljana 2024 bolj podobna greznici kot pa mestu.

Sodstvo se razlikuje od države do države saj nekje sodstvo brani zasebno lastnino, osebno svobodo pred nerazumnimi posegi Vlade in lopovskimi omrežji znotraj sistema države…nekje pa je sodstvo zgolj orodje komunistične elite za obračunavanje z drugače mislečimi – tudi v Sloveniji. Trenutno najbolj odmevni primeri totalitarnega sodstva se sicer nahajajo v Braziliji, kjer imajo vrhovnega sodnika – neke vrste Darth Vaderja/Voldemort/Nosferatuja – Alexandre de Moraes (slika spodaj), ki recimo na lastno pest prepoveduje delovanje omrežja X v Braziliji zaradi preveč prostega pretoka informacij, prav tako pa na lastno pest preganja drugače misleče poslance v brazilskem parlamentu in to s smrtnimi kaznimi. O ravnanju prvostopenjskih sodišč, ki so pod politično kontrolo demokratov v ZDA v okviru projekta “Donalda Trumpa je potrebno onemogočiti do novembrskih volitev” sploh ne bomo zgubljali besed. Prav tako ne bomo zgubljali besed o vrhovni sodnici ZDA Ketanji Jackson Brown, ki na zaslišanju ni znala izustiti definicije biološke ženske, kljub temu, da vsaj na prvi pogled izgleda kot, da je sama biološka ženska.

Tip na levi je zadolžen za pravni sistem in s tem “pravico” v Braziliji. Tip na desni je zlobnež iz filma Harry Pottter. Obrazne poteze in dejanja teh dveh sta si strašansko podobna. Razlika je zgolj v tem, da je oseba na levi resnična, oseba na desni pa je pravljični lik.

Povzetek te zgodbe? Noben državni sistem in nobena oseba zaposlena v državnem sistemu ni tvoj prijatelj. Državno podjeljene pravice pa so porcije suženjstva na katere pristanete. Ene države in njeni sistemi so boljši kot druge države in sistemi tako kot so nekateri ljudje boljši kot drugi ljudje. Zato je pregovor “Cel svet je moja domovina, nisem dolžan živeti na enem mestu” še kako aktualen v letu 2024.

Davčni primež države in lokalne oblasti v ZDA 2024

Evropejci bi morali biti zgroženi nad prihodnostjo –>

<– Kakšne bodo posledice v realnosti zaradi prihajajoče energetske krize v EU?