G20 zahtevajo uvedbo cepilnih potnih listov za vse mednarodno potovanje v prihodnosti

Na sestanku G20 so v zadnji izjavi izdali uradni dekret s katerim promovirajo cepilne potne liste v okviru priprav na kakršenkoli pandemični odziv v prihodnosti. O zadevi je spregovoril indonezijski zdravstveni mnister Budi Gunadi Sadikin, ki je predhodno med govorom v imenu G20 gostiteljice pozval vrh k implementaciji “digitalnega zdravstvenega certifikata” z uporabo WHO standardov.

Sadikin je govoril o “digitalnem zdravstvenem certifikatu”, ki pokaže ali je bila oseba “primerno cepljena ali testirana” in se samo v tem primeru “lahko giblje naokoli”. Spodaj si poglejte njegove izjave med G20 Bali panelnim pogovorom na začetku tedna…

Nekoliko bolj splošna verzija teh priporočil je bila vključena v uradno deklaracijo G20 voditeljev, ki poziva k uvedbi digitalnih COVID-19 certifikatov oziroma pogosto poimenovanih preprosto cepilni potni list (podobno kot za pse).

Sekcija zadnje izjave, ki je objavljena in si jo lahko pogledate na spletni strani Bele Hiše in, ki pokriva “cepiva” in Covid-19 pandemijo, se začne z: “Prepoznavamo, da je obežna Covid-19 imunizacija javno dobro in nadaljevali bomo z našimi napori, da bomo zagotovili pravočasno, pravično in univerzalno dostopnost do varnega, cenovno ugodnega, kvalitetnega in učinkovitega cepljenja, terapij in diagnostike.”

Medtem, ko izjava opisuje potrebo po večjem sodelovanju med narodi med vsako bodočo pandemijo (in odzivom nanjo), najdemo sledeč tekst: “Ostajamo zavezani vgradnji več-sektorskega Eno Zdravje pristopa in okrepitvi globalnega nadzora, vključno z genomskim nadziranjem z ciljem odkrivanja patogenov in protimikrobne odpornosti, ki bi predstavljali grožnjo človeškemu zdravju.”

Nato pa na G20 sestanku v skupni deklaraciji 23.člen naletimo na sledečo vsebino:

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2022/11/16/g20-bali-leaders-declaration/

Zanimivo, da naslednji člen uradne deklaracije – člen 24 – opisuje potrebo po globalnih inštitucij po boju proti “dezinformacijam”.

Člen 24. končne G20 Bali 2022 deklaracije se glasi: “Covid-19 pandemija je pospešila transformacijo digitalnega ekosistema in digitalnega gospodarstva.”

V istem členu malce kasneje naletimo na sledečo izjavo: “Potrjujemo, da je pomembno, da nasprotujemo dezinformacijskim kampanijam, kibernetičnim grožnjam, spletni zlorabi ter, da zagotavljamo varnost in povezljivost infrastrukture.”

Torej, kot so mnogi na začetku pandemije napovedovali in katere se je vse povrsti ignoriralo in etiketiralo za “teoretike zarote”, bo bodoči predlagani standardizirani cepilni potni list spremljal tudi trud za večjo standardizacijo in patruljiranje za “dezinformacijami” – najverjetneje bo to zajemalo vsak govor, ki bo kritičen do ureditve katero želijo uvesti G20 voditelji.

Kar pa se tiče “kakšne vrste govor” bo pod takšno ureditvijo dovoljen pa vam so lahko v pomoč izjave novozelandske predsednice vlade Jacinde Ardern:

13.1.2021
16.3.2021
10.5.2021

Ukrepajte: Zaustavite EU zelene cepilne potne liste –>

<– “Tako zelo, zelo narobe” – litvanec brez cepilnega potnega lista opisuje življenje v sistemu medicinske tiranije