Nemška državna študija ugotovila, da so Covid cepiva povezana z upadom plodnosti

Alarmantna raziskava iz Nemčije odkrila “močno asociacijo” med uvedbo Covid-19 “cepiv” in nenadnim in dramatičnim upadom stopnje plodnosti v Nemčiji in na Švedskem. Nemški zvezni inštitut za raziskavo prebivalstva sporoča, da “obstaja močna asociacija med začetkom programa cepljenja in upadom plodnosti devet mesecev kasneje.”

V opisu študije je pojasnjeno, da se upad plodnosti ni zgodil med “plandemijo” ampak šele po uvedbi takoimenovanih “covid cepiv”.

Zaradi začetka Covid-19 pandemije se je več držav soočilo s kratkoročnim upadom plodnosti v letu 2020 in 2021, ki pa se ni materializiral v skandinavskih in nemško govorečih državah. Vseeno pa nedavne statistike rojstev kažejo na močan upad rojstev v obdobju po plandemiji leta 2022.

https://www.bib.bund.de/Publikation/2022/Fertility-declines-near-the-end-of-the-COVID-19-pandemic-Evidence-of-the-2022-birth-declines-in-Germany-and-Sweden.html

V študiji je omenjeno, da je Nemčija med 2021-2022 doživela 14% upad stopnje plodnosti (Total Fertility Rate), Švedska pa je doživela 10% upad plodnosti v istem obdobju. V študiji je tudi absolutno jasno dokazano, da padec plodnosti ni povezan z pandemijskimi ukrepi ali pa samim Covid ampak je direktno povezan z cepivi.

“Ne obstaja nobena povezava med stopnjami plodnosti in spremembami v zasposlenosti/nezaposlenosti, stopnjami okužb ali pa Covid-19 smrtmi. Obstaja pa močna povezava med začetkom programov cepljenja in upadom plodnosti 9 mesecev kasneje,” je zapisano v študiji.

Upad plodnosti v prvih mesecih leta 2022 v Nemčiji in Švedski je osupljiv. Splošna pojasnila glede spremembe plodnosti med plandemijo se ne nanašajo na obdobje po plandemiji. Povezava med začetkom množičnih cepljen in posledičnim upadom plodnosti nakazujejo na to, da so ljudje prilagodili svoje obnašanje na način, da so se cepili preden so postali noseči, saj so se družbe ponovno odpirale z post-pandemijskimi pogoji življenja.

“Implementacija programov cepljenja v Nemčiji in Švedski sovpadajo zelo dobro z občutno spremembo stopnje plodnosti natančno 9 mesecev kasneje…stopnje plodnosti so ostale na znižanih nivojih celotno 1 polovico leta 2022,” je zapisano v nemški državni študiji.

Ne samo, da je upadla splošna stopnja plodnosti, narasla je tudi stopnja mrtvih rojstev v Nemčiji in Švedski v letu 2021 in 2022 v primerjavi z 2020.

Nedavno pa je v javnost v Kaliforniji pricurljalo elektronsko sporočilo v katerem je podrobno opisana korelacija med občutnim povišanjem mrtvih rojstev in uvedbo Covid cepiv.

Sedaj je postalo jasno tudi večini ljudi po svetu, da je bila operacija “Covid cepiva” depopulacijska agenda globalistične kabale namenjena zmanjševanju števila prebivalcev v srednjem in nižjem družbenem razredu, lockdowni so bili namenjeni uničevanju živeža/sredstev za preživetje srednjega in nižjega družbenega sloja, vsi v Sloveniji, ki pa so promovirali cepiva in Vam pogojevali dostop do sistemskih storitev z PCT pogojem pa so se razkrili kot naši interni sovražniki, ki bodo vedno brez pomisleka izvajali “navodila” vladajočega razreda tudi, če boste zaradi tega vi umrli. Za akterje Covid plandemije (politiki iz “leve” in “desne”, ki so vsi akterji/lutke globalistov, razne doktorje, kot je Trampuž, Štrukelj…) zahtevamo uvedbo smrtne kazni v Sloveniji in eksekucijo tega “vladajočega” razreda hlapcov globalistov. Tega vašega “Covid hlapčevanja” ne bomo pozabili, ker nimamo več spomina zlate ribice. V arhivu imamo zbrane izjave VSEH covid akterjev z imeni in priimki, ki ste jih podajali skozi slovenske osrednje medije v dveh letih policijske ure in “lockdowna” v Sloveniji – od plačanih oglasov z kvazi “zvezdami”, ki pozivajo k varnemu in učinkovitemu cepljenju do odkritih groženj “anticepilcem in covidiotom” vse vaše izjave so zbrane.

Nemški znanstveniki: Nenavadne toksične komponente najdene v COVID cepivih, “brez izjem” –>

<– WHO in CDC – novi nuremberški procesi 2021 se pripravljajo zaradi zločinov proti človeštvu