LIBIJA: Tripoli stoji in se upira NATO okupaciji

Objavljeno 27.8.2011 na http://www.infowars.com/libya-tripoli-stands-in-defiance-of-nato/

Kljub številnim naslovnicam, ki trdijo, da so uporniški teroristi iz Benghazija prenesli svoje poveljstvo v Tripoli, po enotedenskem bojevanju v mestu, je BBC-ju ušlo dejstvo, da je ta trditev potrjena laž. Zakopano v članku “Prizori groze v bolnišnici v Tripoliju” BBC poroča, da so uporniki zgradili zasilno pristajalno stezo v gorovju Nafusa na zahodu, kjer se po poročanju BBC-ja zadržujejo, in obiskujejo Tripoli čez dan, za hitro fotografiranje le-tega. Članek nadaljuje o samooklicanih, o neizvoljenih voditeljih upornikov, o Abdul Jalil-u in drugih “ključnih voditeljih”, ki se nahajajo na vzhodu države, zaradi pomanjkanja varnosti v Tripoliju. Tam so seveda takrat, ko ti “ključni voditelji” ne klečeplazijo v Dohi, Parizu ali Rimu, pred njihovimi zahodnjaškimi sponzorji.
To vsekakor razkriva trenutno operacijo v Libiji kot obupano psihološko vojno s strani korporativnih medijev z eksplicitnim zavajanjem javnosti, v kateri se dejstva zagrebejo pod gore predvidevanj, z uporabo previdnih besedišč, nepreverjenih poročil in direktnih laži.

NATO&Uporniško morilsko klanje ustvarjajo pravo humanitarno krizo

V še enem razburljivem toku dogodkov je očitno, da uporniki nadzorujejo samo eno koncentracijo čet znotraj Tripolija, ki vedno po NATOvem bombandiranju civilne infrastrukture, pride in za seboj pusti množično morišče in socialno disfunkcionalnost. Bolnica, ki je bila prej v območju nadzora vladnih sil Ghadafija v Abu Silem-u, je bila opuščena, zaradi vdora upornikov po NATO-vem bombardiranju le-te. NATO bombe so prav tako uničile lokalno gasilsko postajo in sedaj se pojavljajo poročila o velikem številu temnopoltih afričanov, ki so mrtvi, in jih dostavljajo v delujoče bolnišnice. BBC jih je v svojih člankih odpisal kot “morebitne plačance”. Ne smemo pa pozabiti dejstva, da ima vsak narod na tem svetu, tako kot libijci, razgibano demografijo, in če pomislimo na lokacijo Libije, imajo tudi ogromno temnopoltih državljanov.

Slike in poročila se pojavljajo, o NATO podprtem genocidu na ulicah Tripolija, ki nakazujejo na ogromno uničenje infrastrukture in na specifično usmerjeno borbo proti črnim afričanom, katere so korporativni mediji odpisali kot “najbrž so plačanci”. Uporniki iz Benghazija gojijo, po dolgoročnem poročanju, ekstremistične ideologije in močno rasno&etično sovraštvo.

Spoštovani geopolitični analitik, dr.Webster Tarpley, je dolgo opozarjal, že od začetka NATO operacij v Libiji, da uporniki iz Benghazija gojijo rasno&etnično sovraštvo, ki se manifestira v pobojih, v katerih jim NATO pomaga, da se premikajo zahodno proti Tripoliju. Organizacije za človekove pravice so prepoznale ta trend, ampak so bila njihova poročila po večini utišana, in s pomočjo medijskega spin-a, odstranjena iz javne presoje in debate. Spomniti se je potrebno, da so vse države Velika Britanija, ZDA, Francija in Quatar priznale, da imajo tam svoje posebne enote in vohunske organizacije, ki vodijo prav te upornike. To pomeni, da te grozote izvajajo uporniki, ki dobivajo zračno podporo s strani NATO, orožje s strani NATO in politično podporo s strani NATO, dodatno pa te kopenske sile vodi NATO sam.

Za več preverjenih poročil okoli upornikov iz Benghazija in njihovih grozodejstvih, si preberite “Libijska vojna postane čudna“, “Libijski ne tako nobel uporniki“, “Al Qaeda: CIA vojaki od Libije do Yemen-a” in “CIA Libijski uporniki: Isti teroristi, ki so pobijali ameriške in NATO vojake v Iraku.

Uncategorized

4 thoughts on “LIBIJA: Tripoli stoji in se upira NATO okupaciji

  1. Tako butastega bloga pa še ne. Ni vredno niti nadaljnega komentarja in diskusije. Daj si led na glavo pa kak dol pogovor s psihjatrom nebi bil odveč.

    • ne sodi drugih po sebi, mi samo pišemo, kar pišejo tuji mediji in slovenskim uide…pa hvala za konstruktivno kritiko, to da nekaterim vsebina ni všeč, vidimo samo kot potrditev, da smo na pravi poti 😉

  2. Ja eni halucinirajo fantomska letala in da je vse privid … Zrelo za obravnavo pri zdravniku posebne vrste.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.