Prevzem novega svetovnega reda je zelo resničen…in začel se bo z Nemčijo in Kitajsko

merkel-xi

V številnih člankih v zadnjih letih sem z akutnimi detajli orisal agendo prihodnosti z enotnim svetovnim ekonomskim in vladnim sistemom, katerega primarno vodijo bančne elite in globalisti. Agendo, katero včasih poimenujemo kot “New World Order“. Izraz je pridobil tako javno izpostavljenje in zloglasnost, da so se globalisti poslužili uporabe drugačne terminologije. Nekateri med njimi, kot naprimer IMFova Christine Lagarde ga poimenujejo “globalni ekonomski reset“. Drugi spet ga poimenujejo “novi multilateralizem“. Spet drugi ga poimenujejo “konec unipolarnega reda”, s čimer nakazujejo na počasno smrt ameriške ekonomije, kot centralnega stebra globalne ekonomije.

Kakršnokoli oznako se odločijo uporabiti, vse signalizirajo popolno destabilizacijo finančnih in geopolitičnih sistemov “starega sveta” in vzpon močno nadzorovane enotne svetovne strukture, katero dominirajo javno globalistični hubi kot je naprimer IMF (mednarodni denarni sklad) in BIS (banka za mednarodne poravnave). Preveč ljudi, tudi v svobodnjaškem gibanju (liberty movement), se nagiba samo k površni analizi glazure te agende. Nekaterim se je celo uspelo prevarati, da iskreno verjamejo, da so ZDA in ameriški dolar v jedru NWO (New World Order) in zato nenadomestljivi za globaliste. Kot sem prikazoval znova in znova, FED (ameriška centralna banka) je sedaj na hitrem tiru, da zaključi sabotažo ameriškega gospodarstva. Nikoli nebi promovirali nestabilnosti in krize za spuščanje ogromnega fiskalnega balona, katerega so ustvarili, v kolikor bi bila Amerika vsaj delno nepogrešljiva.

Nekateri so mnenja, da je NWO popolnoma zahodnjaški konstrukt in da se vzhodni narodi branijo pred širitvijo imperija globalistov. Pokazal sem, da je to nesmisel in da vzhodni narodi tesno sodelujejo z istimi glbalisti, s katerimi naj bi bili v vojni. To vključuje ruskega Vladimirja Putina, osebo, katero pogosto ignorantsko slavijo izbrani svobodnjaški aktivisti. Kar vidimo v mainstreamu je konflikt, drži, ampak to je teatralni konflikt. Na koncu dneva vzhodnjaški voditelji držijo z visokimi “duhovniki” globalizma pri IMF in BIS ter imajo kosila z NWO ikonami, kot so Henry Kissinger, prav tako, kot vrh republikanske stranke in celo družina Donalda Trumpa obiskuje iste zabave kot demokratski strategi in George Soros.

Vse je kabuki predstava. In svet je oder…

Torej, vprašanje ostaja, ker je NWO in enoten ekonomski sistem resnična grožnja, katere obstoj dokazuje obsežno dokazno gradivo vključno z besedami znanih globalistov, kako se taka zadeva začne? Če so ZDA samo ud, katerega so globalisti pripravljeni žrtvovati v trgovanju za še večjo centralizacijo, kje se bo NWO torej najprej zakoreninil? Ko omenjeno, so tako vzhodni kot zahodni narodi v rokah mednarodnih financerjev, tako da naj nebi bilo presenečenje, da se NWO oblikuje okoli odnosa med dvema naroda – vsak z ene strani. Kar Bloomberg objavlja z očitnim veseljem v članku z naslovom: “Kitajska in Nemčija povečali med tem ko se ZDA upokojujejo od vodenja sveta“, Donald Trump tvega “združitev zaveznikov in sovražnikov hladne vojne proti njemu”. Z drugimi besedami, prihodnost je ekstremni socializem, populisti so nevarna in izumirajoča vrsta in globalizacija koraka naprej brez njih. Pripovedka se jasno vzpostavlja. Razmerje med Kitajsko in Nemčijo se morda zdi čudno, ampak ti dve državi sta si veliko bolj podobni, kot je večini ljudi dojemljivo. Nemčija je industrijski in ekonomski center EU. Kitajska je ekonomski in industrijski steber Azije. Kitajska se prodaja kot komunistična družba s kapitalističnimi hobiji. Nemčija se prodaja kot kapitalistična družba, katera integrira socialistično-komunistične programe in mantre socialne pravičnosti. V resnici sta oba naroda kolektivistična pekla, ampak natanko tak model globalisti želijo za celoten svet.

Nemčija je pripravila oder za samo-trpinčenje skozi model “multikulturalizma”. Angela Merkel je obsesivna pri svojem stremenju za tem idealom in to ima, z vidika globalistov, smisel. Multikulturalizem zahteva absolutno neovirano gibanje ideolgij in populacij preko meja, kar naredi meje odvečne. Idiotski levičarji, katere so prevarali z romantično iluzijo, kot naprimer da je “potrebna celotna vas, da se vzgoji en otrok” so bili zlorabljeni s strani globalistov kot orodje, preko katerih navijajo za uničenje nacionalne neodvisnosti. Merklova Nemčija je na čelu tega gibanja v Evropi in se sedaj neguje kot antiteza Trumpu.

Nemčija je vsa ta leta stala kot neke vrste socialistični raj, saj je več kot 25% BDPja namenila programom pravic tako vztrajno, da je nemškim državljanom omogočeno (predvsem ženskam), da živijo večino življenja brez da bi sploh kadarkoli delale. Ta konstantni tok davčno pobranih dolarjev v socialne programe je privlačil veliko število tako imenovanih “beguncev” iz islamskih držav v EU, kateri bi kmalu preobremenili sistem pravic in je prisilil Nemčijo, da je sprejela omejitve za nove državljane.

Kitajska je NWO služila kot veliko bolj represiven ekonomski laboratorij. Sociala in splošno zdravstveno zavarovanje je resda v ospredju kitajske vlade v naslednji “petletki”. Seveda pri stotinah milijonov Kitajcev, kateri živijo z manj kot 1 USD na dan, populacija nima druge izbire, kot da se zanaša na velikodušnost države. To je izoblikovalo ekonomijo, ki je komaj sprejemljiva za večino, ampak dovolj sprejemljiva, da jih odvrača od upora. To je dinamika, katero bi elite rade vgradile v vsak narod.

Kitajska vlada nadzoruje vsak aspekt korporativnih omrežij, katera tvorijo njeno gospodarstvo. Kitajsko podjetje je v večini primerov podjetje kitajske vlade. Na Kitajskem ne obstaja stvar kot je svobodno podjetje. Kitajski odnos z globalističnimi institucijami je dobro poznan. So eden prvih narodov, kateri je javno pozval k novemu globalnemu sistemu valut pod vodstvom IMF bazirajočega na košarici SDR (special drawing rights). Kitajska je bila nedavno sprejeta v članstvo SDR košarice s strani IMF, kar nakazuje, da je praskanje hrbta obojestransko. To je ta strategija poveličevanja SDR košarice in zamenjava dolarjevega statusa kot predhodnika globalne valute, katera je bila omenjena znova in znova s strani globalistov. Nedavno je to storil Mohamad El-Rian, nekdanji CEO sklada PIMCO v članku “Ali bi lahko IMFova svetovna valuta pomagala pri globalni enotnosti“. Posebno pozornost je potrebno posvetiti dejstvu, da El-Erian predlaga premik k globalni valuti kot načinu boja proti nedavnemu “porastu populizma”.

Da se lahko tak načrt začne, mora biti nekje na svetu vsaj nekaj stabilnosti. Medtem ko se mnogo narodov sooča s finančno krizo, katere obseg ni bil viden od časov velike depresije naprej, morajo globalisti še vedno imeti kraje, kjer lahko konsolidirajo kapital in ustvarijo “fronto” za anslednji napad na suverenost. Ta fronta lahko pride v obliki ekonomske unije med Nemčijo in Kitajsko, dvema NWOju najljubšima državama.

Kitajska je Nemčiji največja trgovska partnerica in Nemčija je na vrhu seznama kitajskih investicij v Evropi. Prejšnji mesec sta se Merklova in kitajski premie Li Keqiang srečala z namenom “poglabljanja vezi” v luči “protekcionizma”, katerega promovira Donald Trump. Merklova je izjavila:

Kitajska je postala bolj pomemben in strateški partner…
Živimo v času globalne negotovosti in vidimo da je naša odgovornost da razširimo naše partnerstvo na vseh različnih področjih ter da si prizadevamo za svetovni red na osnovi zakona

Nemški veleposlanik v Beijingu je na nedavnem brifingu z novinarji pred G20 izjavil:

Ekonomska in politična dinamika iz nemške perspektive se pomika proti vzhodu.
ZDA so pustile nekakšen vakuum v regiji z opustitvijo predlaganega Trans-Pacifiškega-Partnerstva Prostotrgovinskega sporazuma za 12 narodov…

Kot sem oporekal pred volitvami 2016, vloga Donalda Trumpa je, da je katalizator za več programov globalistov, katere so pripravljali desetletja. Trump je sedaj izgovor za vse. Trump in populizem sta sedaj izgovor za obnovljen “multilateralizem”, izgovor za Nemško in Kitajsko sodelovanje, izgovor za nov sistem globalne valute in najverjetneje, grešni kozel za neizbežno zadnjo fazo trajajočega ekonomskega kolapsa ZDA. Kjer naj bi Trump predstavljal stari svetovni red je v svojem “barbarstvu”, Nemčija in Kitajska sta očitno bili dani na oder, kot simbol nečesa novega. New World Order kjer sodelovanje in medsebojna odvisnost predstavljata velike momente naše epohe. Sumim da bo poleg Rusije in Kitajske, Nemčija ena prvih držav, ki bo v celoti opustila ameriški dolar kot rezervno valuto, zato da se bo, ko bo napočil čas, premaknila k SDR košaričnemu sistemu. In ta čas se približuje hitro. Prav tako sumim, da globalisti iščejo ekonomsko bazo preko katerih bodo projicirali svoj NWO, Nemčija in Kitajska ustrezata več kot odlično. Alternativnim analitikom priporočam da opazujejo odnos med tema dvema državama zelo podrobno. Njuna obnašanja lahko signalizirajo mnogo sprememb in nevarnosti pred nami.

Made with Padlet

Nemška vojska se pripravlja na “razpad EU” ali kaj hujšega… –>

<– Kriminalizacija nasprotovanja

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.