Zamrznitev sredstev v Kanadi v okviru Emergencies Act postaja trajno

Kanada uvaja zamrznitev sredstev na bančnih računih brez posredovanja sodišč, ki je del Emergencies Act in, ki je bilo uporabljeno proti podpornikom #FreedomConvoy2022 demonstracij, kot stalno “storitev” sedaj uradno prve diktature zahoda.

Wow, le kdo bi to lahko predvidel?

Zato, da je Trudeaujev režim v Kanadi zaustavil nekaj, kar poimenujejo “ilegalne blokade”, je kanadska vlada grozila z zamrznitvijo bančnih računov demonstrantov in vsakogar, ki je doniral denar za #FreedomConvoy2022. V okviru kanadskega Emergencies Act se od bank zahteva, da zamrznejo bančne račune brez sodne odredbe hkrati pa so vse crowdfunding platforme in ponudniki plačilnih sistemov z zakonom zavezani razkritje podatkov uradu FINTRAC (Financial Transactions and Reports Analysis Centre of Canada).

Podpremierka Kanade Chrystia Freeland, ki je zgolj po naključju tudi ena od direktoric WEF, je najavila, da bo veliko ukrepov, ki so bili uvedeni “začasno” zaradi #FreedomConvoy2022 (seveda potem, ko so bili običajni kanadčani, ki se ne strinjajo z Covid tiranijo demonizirani kot nasilni ekstremisti) sedaj postalo stalnih.

“Uporabili smo vsa orodja, ki smo jih imeli pred uvedbo Emergencies Act in odločili smo, da potrebujemo še nekaj dodatnih orodij,” je najavila Freelandova.

“Nekatera od teh orodij bodo proizvedla ukrepe, ki bodo ta orodja implementirala za vedno. Oblasti FINTRAC je potrebno razširiti, da bodo pokrivala tudi crowdsourcing platforme in ponudnike plačilnih storitev,” je dodala.

Ronald Reagan je imel še enkrat več prav, ko je izjavil, da “Nič ne traja dlje kot začasni vladni program.”

Obenem pa bodo ti ukrepi imeli med izjemami zaščitene razrede družbe, ki so v bistvu vsi, ki niso etnični kanadčani ali pa bele polti. Med izjemami so seveda skupine, kot so imigranti in begunci, ki imajo v sistemu globalistov, prednost pred domačini.

Trudeau in večina njegovega kabineta je diplomantov WEF Young Global Leaders of the Future zato si lahko na primeru Kanade in tudi Avstralije ogledate kako izgleda svet “Velikega Reseta” Klaus Schwaba in njegovega World Economic Foruma.

Diplomanti in agenti World Economic Forum agende Velikega Reseta oziroma bolj popularno “četrte industrijske revolucije”

https://www.pjwshop.com/

Covid – Omikron kriza: Cestna karta poti do svetovnega finančnega sesutja, inflacije in digitalizacije –>

<– Videoposnetek: Dokazi o samo-sestavljivih nano-omrežjih v Pfizer cepivu

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.