Francija: Macron necepljenih ne smatra več za francoze, obljubil je, da “jih bo razjezil” in “zreduciral”

Francoski predsednik Emmanuel Macaron, ki sicer po svoji fizični pojavi spominja na dekorativnega vrtnega palčka brez brade, je enemu od vodilnih francoskih časopisov povedal, da necepljenih ne smatra več za francoske državljane, njegova primarna Covid-19 strategija pa je, da bo nadaljeval z “žaljenjem in provociranjem” dokler se ne bodo podredili njegovim Covid-19 ukrepom. Pogumne besede sicer fizično precej majhnega a vendar dovolj psihopatskega in sociopatskega Macrona, ki je bil pred nastopom predsedniške funkcije v Franciji bankir bankirske dinastije Rothschild in, ki je poročen z 70 letno babico, katera se sooča z raznimi obtožbami (in tudi toži nazaj), da gre pravzaprav za post-operativno žensko, ki ima med nogami še vedno “ogrsko salamo”. Glede na dokazljivo izprijenost globalistične elite, med katero sodi Macron, nobene od teh špekulacij ne moremo več kategorično zanikati.

Psihološka defektnost življenja francoskega predsednika, ki se ujema z psihološko defektnostjo njegove osebnosti. Lahko bi rekli, da v psihično defektnih krogih elitnih “epstein” globalistov to ni nič novega.

Opombe je Macron izrekel med intervjujem za francoski časopis Le Parisien in so razklale francoske politike do te mere, da celo kandidat komunistične stranke (francozi imajo “zgodovinsko romanco” z komunizmom) sedaj dvomi o motivih Macrona. “Načeloma nisem za jezanje francoskih ljudi”, je v torek Macron povedal bralcem Le Parisiena. “A kar se tiče necepljenih, njih resnično želim razjeziti. In to bom počel do konca. To je strategija.” V intervjuju je povedal, da so “največji sovražniki demokracije laži in neumnost”, nato je razglasil, da bo njegova vlada “pritisnila na necepljene z omejevanjem, kolikor bo le mogoče, dostopa do aktivnosti in družbenega življenja”. Macronova vlada trdi, da je 90% državljanov cepljenih (podatek, ki ga je potrebno vzeti z rezervo, po nekaterih podatkih iz Francije francozi niso niti na 50% precepljenosti z dvemi odmerki). Obljubil je, da bo “zreduciral” to manjšino z nadaljnimi restrikcijami. Francoski predsednik je večkrat omenil status manjšine necepljenih. “Kako zreduciramo to manjšino?” je Macron retorično vprašal. “Zreduciramo jo – oprostite izrazu – tako, da jih še bolj razpizdimo.”

Preberite tudi: Videoposnetek: Veliki Reset in tiha orožja za tihe vojne

Reakcije na njegove izjave so povzročile, da se je francoski parlament silovito “z škripajočimi gumami” zaustavil, ko so imeli v načrtu debato o razširitvi sistema cepilnega potnega lista. Francoski komunist Fabien Roussel, ki je kandidat na prihajajočih predsedniških volitvah je podvomil o resničnih interesih macronove vlade (da, francozi so resnično tako politično zblojeni, da imajo odprto komunistične stranke in komunistične kandidate za predsednika države, škoda le, da skrivajo svoje korporativno-fašistične aspiracije za tančico francoske državnosti, ki so totalitarna protiutež lokalnemu komunizmu, čeprav je jasno, da je Macron kader korporativno-fašistične francoske in globalistične elite oziroma povedano na bolj enostaven način – predsednik bankirskih interesov). Fabien Rousell je prav tako začel dvomiti v cepilni potni list češ, da ne ve več ali je namenjen temu, da “manj razjezi” ali “bolj razjezi”.

Zanimivo je primerjati trditev Macrona z “uradnimi” podatki o precepljenosti in njegovo stopnjo podpore. Macron trdi, da je 90% francozov precepljenih, torej 10% ostaja po njegovih navedbah necepljenih.

V Franciji je po uradnih podatkih 75% precepljenost, saj naj bi bilo po uradnih podatkih polno cepljenih 49.56mio francozov, 15.93mio francozov oziroma 25% pa ni prejelo nobenega odmerka.

Po zadnjih anketiranih podatkih ima v Franciji Macron okoli 23% podporo volivcev, kar je manjši odstotek, kot pa je necepljenih francozov – 25%. Torej v Franciji več ljudi zavrača cepiva, kot pa politično podpira Macrona. Zanimiv fenomen. 🙂

French President Emmanuel Macron (R) and Slovenia’s Prime Minister Janez Jansa (L) address the press in the courtyard of the Elysee presidential palace before a working lunch in Paris on April 29, 2021. (Photo by Ludovic MARIN / AFP)

“Predsednik ne more stati za izjavam, ki jih je izjavil,” je dodal Christian Jacob, predsednik Republikancev, še ene politične stranke, ki je bila ustanovljena leta 2015. Zaradi neskladja je legislativno telo zaključilo zasedanje ob 14:00 po lokalnem času. Ponovni sklic bo v sredo popoldne.

Francoske priprave na obračun z globalistično elito so v polnem teku. Nova državljanska vojna v Franciji se bliža. Zelo verjetno na relaciji francoska pro-globalistična elita proti francoskim nacionalistom, populistom in republikancem.
Emmanuel Macron je predsednik vseh homoseksualcev ter ostalih transgender državljanov Francije, ki trpijo za gender dysphoria osebnostno motnjo. Nedavno je bil tudi predlagan za častnega predsednika AFNa združenja (l’ Association Français nécrophile 🙂
Netanyahu: “Macron’s manhood is this big.”

Svet treh injekcij: Francozom starejšim od 65 let brez poživitvenega odmerka ukinili Covid certifikate za tiranijo –>

<– Francoski državjani na ulicah, v Franciji divjajo nemiri zaradi načrta o obveznih cepilnih potnih listih

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.