WHO ima v načrtu 22. maja 2022 odvzeti 194 državam suverenost

WHO pripravlja uvedbo sprememb sporazuma, ki bo WHO omogočil globalno kontrolo nad zdravjem po svetu. Ta poteza WHO bo pomagala izpolniti nekatere cilje agende Velikega Reseta World Economic Foruma. Gre za ogromno prisvajanje oblasti in moči, ki narodu odvzame suvereno pravico določanja svojih lastnih zdravstvenih standardov. Odločitev bo sprejeta z glasovanjem v obdobju 22.5.2022 – 28.5.2022 na zasedanju WHO World Health Assembly. V ZDA naprimer, ne bo potrebna 2/3 večina v Senatu, ker gre za spremembo vsebine pogodbe oziroma pravil določenih z že podpisano pogodbo. Torej spreminjajo pravila in to dramatično.

Medtem sta dogovor o pospeševanju Agende2030 podpisala Antonio Guterres (UN) in Klaus Schwab (WEF). Veliko prebujenje človeštva ogroža obstoj globalističnega kartela in večgeneracijsko idejo roparskih bankirskih dinastij in koruptivnih politikov o eni svetovni vladi, eni svetovni valuti, eni svetovni vojski in eni absolutni svetovni diktaturi, zato hitijo s svojimi transhumanističnimi agendami, kot je agenda Velikega Reseta.

V videoposnetku spodaj novinar Joe Martino iz Pulse medijske organizacije intervjuja Shabnam Palesa Mohamed, članico usmeritvenega komiteja World Council for Health, ki pove, da pogodba WHO omogoča:

“…prekomerno količino oblasti pri sprejemanju odločitev v imenu suverenih držav v kontekstu načina življenja ljudi ter kako se odzivajo na pandemije, od lockdownov do ukazov glede zdravljenja.”

Joe Martino Pulse media

Osnutek sporazuma: https://docs.reclaimthenet.org/who-draft-international-pandemic-treaty.pdf

V odprtem pismu glede pandemijskega sporazuma WHO je v enem delu pisma World Council for Health zapisal sledeče:

“Predlagana WHO pogodba je nepotrebna in predstavlja grožnjo suverenosti in neodtujljivim pravicam. Povečuje dušečo moč WHO pri razglaševanju neupravičenih pandemij, uvaja dehumanizacijske lockdowne, vsiljuje pa drage, nevarne in neefektivne protokole zdravljenja proti volji ljudi.”

World Council for Health

Gre za običajen marksističen pristop “ena rešitev za vse”. Vsi bodo enotni, znanost pa se bo podredila globalnim političnim prevarantom. Predlagane vsebinske spremembe bodo zahtevale še več milijonov dolarjev, ki jih bodo oprali predstavniki WHO, velikih farmacevtskih korporacij in kupljenih politikov na način, da bodo pristali v njihovih žepih. WHO je očitno izbrala pot potrjevanja sporazuma na hiter način brez participacije in inputa javnosti (Taubi primorski in Marta Kos kokoška ter vaše LDS omrežje globoke države in globokih žepov – gledamo vas).

“Sporazum je nedemokratičen, neustaven zato je sporazum neveljaven in nezakonit,” trdi Mohamedova. Prav tako trdi, da imajo zabeležene vse spodrsljaje WHO zdravstvenih politik zaradi njihovih “konfliktov interesov”.

Shabnam Palesa Mohamed, World Council for Health

Pri spremembi pandemijskih pravil pa je zaveza veliko hujša, kot se je sprva domnevalo. Gre se za 13 dodatkov – amandmajev k obstoječemu sporazumu (bilo bi zanimivo izvedeti, kdo je v imenu slovenskega naroda podpisal omenjeni sporazum z WHO). Raziskovalni novinar Leo Hohmann poroča, da potrditev teh amandmajev ne zahteva soglasja 2/3 Senata ZDA. Ne gre se za sprejemanje sporazuma ampak za sprejemanje amandmajev k obstoječemu sporazumu, katerega smo že podpisali. Za potrditev je potrebna običajna večina 194 držav članic World Health Assembly. Ti amandmaji pa postanejo mednarodni zakon samo 6 mesecev kasneje (november 2022). Podrobnosti okoli tega še niso znane.

Kopija predlaganih amandmajev k obstoječi pandemični pogodbi: https://docs.reclaimthenet.org/proposed-amendments-international-health-regulations.pdf

Predstavnik naših sosedov – hrvaški član EP Mislav Kolakušić – opomni Macrona, da so obvezna in prisilna cepljenja z eksperimentalno gensko terapijo proti Covid19 de-facto smrtna kazen za evropejce ter, da je zaradi stranskih učinkov teh “cepiv” umrlo že več deset tisoč evropejcev.

Tako ameriška vlada pod Joe Bidenom za ameriški narod kot naša slovenska vlada za slovenski narod v vseh svojih sklicih uničuje idejo suverene, samostojne in neodvisne države na način, da smo del globalnega new world orderja (očitno so njihovi stolčki in pa njihove trenutne plače bolj pomembne kot pa naša prihodnost). Več informacij o tem dogovoru, ki nam ga bodo poizkusili tajno potrditi tudi v taubijevi vladi in novem sklicu DZ, si lahko preberete na spletni strani Don’tYouDare.info.

Omenjeni sporazum je de-facto instant ustanovna listina za eno svetovno vlado:

In državljani Slovenije ponovno sprašujemo Taubija von der Freedom in njegovo bodočo vlado “svobode”, kot smo to spraševali v predvolilnem komentarju bloga Ambasador21: KDAJ IMATE V NAČRTU IZSTOP IZ WHO IN IZ ZDRUŽENIH NARODOV?

Odvetniki in zdravstveni strokovnjaki po svetu trdijo, da imajo vse dokaze o “zločinih proti človeštvu”, ki jih potrebujejo, za obsodbo WHO, CDC, PHE, Bill Gates in svetovnih voditeljev –>

<– WHO in CDC – novi nuremberški procesi 2021 se pripravljajo zaradi zločinov proti človeštvu

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.