Svet treh injekcij: Francozom starejšim od 65 let brez poživitvenega odmerka ukinili Covid certifikate za tiranijo

Cepljeni francozi, ki so starejši od 65 let in še niso prejeli požitvitvenega odmerka za kitajski koronavirus, bodo ostali brez veljavnih Qr kod v svojih “zelenih aplikacijah za zeleni cepilni potni list”. To se bo zgodilo kljub temu, da so vlade zatrjevale, da je prejem dveh odmerkov eksperimentalne mRNA genske terapije dovolj za pridobitev statusa polno cepljene osebe.

Nov ukrep bo prizadel tiste osebe, ki so prejele svoj drugi odmerek v zadnjih sedmih mesecih, saj s tem izgubijo dostop do barov, restavracij, medregijskega potovanja vkolikor ne predložijo negativnega 100% nezanesljivega Covid-19 testa, ki ni starejši od 24ur. Francoski LeMonde poroča, da je okoli 400000 ljudi na robu tega, da izgubijo svoje covid Qr kode zaradi novega ukrepa. Zdravstveni minister Francije Olivier Veran je prejšnji mesec najavil, da bo od sredine decembra naprej “kovidno Qr potrdilo oseb preko 65 let neveljavno vkolikor ne bodo prejele poživitvenega odmerka v roku 7 mesecev po potencialni okužbi ali pa drugem odmerku.” Osebe mlajše od 65 let zaenkrat zaradi tega pravila niso prizadete a je francoska vlada najavila, da je pripravljena razširiti ukrep na vse osebe starejše od 18 let v januarju 2022. Tako bodo vsi odrasli, ki bodo več kot 7 mesecev po drugem odmerku brez poživitvenega odmerka, izgubili svoje Qr covidna potrdila.

Posiljevanje z poživitvenimi odmerki se je začelo zaradi pretiravanja evropskih oblasti (ki so sicer kupljene s strani farmacevtskih korporacij) v luči nove Omikron variacije Covid-19. Podobno kot Francija je tudi EU najavila, da bodo posamezniki, ki ne bodo prejeli poživitvenih odmerkov, izgubili svoje Qr Covid potrdila. Nov dodatek EU sistemu, ki so ga najavili v mesecu novembru 2021 (v sloveniji levo-desni politični mediji in posamezniki o tem molčijo), bo povzročil, da bo covid-19 zeleni cepilni potni list potekel vsakomur po devetih mesecih od prejema zadnjega odmerka cepiva. Predsednica Evropske Komisije in žena enega od vodilnih proizvajalcev covid-19 cepiv Ursula von der Leyen prav tako zahteva, da se razmisli o vzpostavitvi obveznega cepljenja znotraj celotne EU. Ali to počne zaradi motiva osebne finančne koristi ali zaradi motiva ohranjanja “javnega zdravja” ali zaradi motiva “velike zamenjave evropskega prebivalstva” ni sporočila. Neimenovan politik znotraj EU bloka je potezo poimenoval z “transformacijo evrope v Kitajsko”. “Kako lahko spodbujamo in potencialno razmišljamo o obveznem cepljenju znotraj Evropske Unije, o tem so potrebne diskusije” je povedala predsednica Komisije. “Potrebujemo skupni pristop, a mislim, da so to diskusije, ki jih moramo imeti”. Ponovno, razloga za to potezo ni navedla, verjetno pa je povezano z njenim možem in njenim osebnim premoženjem.

Medtem pa je politik laburistov v Veliki Britaniji sporočil, da se tiste, ki so se do sedaj smatrali za polno cepljene preneha smatrati za polno cepljene. “Če pomislimo je poživitveni odmerek že skoraj prepozen,” je za Sky News povedal Shadow Treasury Secretary Pat McFadden. “Da bi bili polno cepljeni proti novemu sevu boste potrebovali tri injekcije.”

Preberite tudi: Videoposnetek: Kompilacija / Neskončni virusi za neskonče lockdowne

Nekateri drugi politiki znotraj Evrope pa so začeli namigovati, da celo trije odmerki najverjetneje ne bodo zadostovali. Namestnik irskega predsednika vlade Leo Varadkar je sporočil, da bo javnost najverjetneje potrebovala vsaj štiri odmerke za boj proti Covidu. “Mislim, da je priporočljivo, da ljudje prejmejo tretji odmerek – kasneje pa še četrti odmerek saj dokazi iz Izraela kažejo na to, da imunost izgine tudi po tretjem odmerku” je za Irish Independent povedal namestnih predsednika irske vlade. Varadkar je povedal, da bo Covid cepljenje postala vsakoletna zahteva, ker po njegovo, bo koronavirus postal sezonska zadeva “podobno kot je primer z gripo”.

Preberite tudi: Ukrepajte: Zaustavite EU zelene cepilne potne liste

Postaja precej očitno, da kdor na tej točki – 2 leti po “naslednjih 14 dni bo ključnih” – še vedno naseda in verjame nekredibilnim posameznikom, kot so osrednji mediji, politiki in “stroka” na plačilni listi vlade in farmacevtskih korporacij (proizvajalcev cepiv), ima težave z dojemanjem situacije ali pa je kognitivno težje poškodovan. Cilj te operacije je eksterminacija 90% človeške rase do leta 2030. Cilj te operacije je vzpostavitev ene svetovne korporativno vodene vlade. Cilj te operacije je sterilizacija večinskega prebivalstva, etnični genocid evropskih in severno ameriških narodov, namerna implozija/kolaps nacionalnih držav, prikrivanje bankrota ECB in FED, vzpostavitev centralno-bančnih digitalnih valut, vzpostavitev globalnega social credit score sistema na podlagi združitve zelenega cepilnega potnega lista (vakcinacijski status), ogljikovih izpustov (CO2 emisije) in centralno-bančnih digitalnih valut z dodanimi funkcijami (kot je naprimer sledenje objavam na socialnih omrežjih – ne razmišljate pravilno – centralna banka odklopi vaš dostop do digitalnega denarja). V ta kontekst vojne globalistov proti populistom, nacionalistom, patriotom in suverenistom pa sodi tudi takoimenovana agenda “obnovljivih virov energije”, ki je namenjena zlomu baseload energetske hrbtenice posamezne nacionalne države in s tem absolutna deindustrializacija (kot to lahko lepo opazujemo na primeru Nemčije, ki ima z naskokom najdražjo ceno električne energije hkrati pa z naskokom najbolj nestabilno omrežje, ki bi se brez francoskih nukleark že zdavno sesulo v prah). Potem je tu še neskončno tiskanje FIAT denarja iz zraka s strani globalističnih centralnih bankirjev, ki skozi inflacijo razvrednoti prihranke srednjega in nižjega družbenega sloja, z epizodami zategovanja in sproščanja monetarne politike krmilijo recesijske super-cikle. Temu večvektorskemu spektru asimetrične vojne dodajte še GMO hrano in geoinženiring atmosfere in ustvarili si boste sliko, kako poteka tretja svetovna vojna na relaciji globalistični korporativni kartel s svojimi sužnji proti vsem, ki nismo del te “elite”.

Vkolikor ste slučajno v zadnjih 10 letih slišali za frazo “NWO – New World Order” in niste točno vedeli v kakšnem kontekstu je govora, ste si najbrž po tem prebranem prispevku malce osvežili “sliko”. Ne razmišljajte naivno in neumno – to pomeni, da svoje usode ne prepuščate nekim političnim kreaturcam in raznim županom, to pomeni, da osrednjim medijem ne pustite, da vam v glavo rišejo njihovo sliko “realnosti”, to pomeni, da tudi če se boste še naprej podrejali “cepivom”, maskam, omejitvam, vas ne bodo priviligirali. Tisti, ki se bodo najbolj podrejali bodo prvi “izbrisani”, v tej igri globalisti vs. populisti smo vsi v Sloveniji v istem čolnu in na istem spisku za odstrel, ne glede ali delate v upravi banke, vojski, politični stranki ali pa v neki tovarni. Za ljudi, kot so Gates, Schwab, von der Leyen, Bourla, Johnson, Biden, Fauci, Xi, Walensky, Merkel, Scholz, Soros, Dorsey, Zuckerberg, Bezos itd smo vsi v Sloveniji, od prvega do zadnjega, neuporabni jedci, kateri zažiramo naravne vire na “njihovem” planetu in absolutno nihče v Sloveniji tem ljudem ne pomeni nič zato se prenehajte podrejati tej globalistični agendi eksterminacije.

Iskalni niz: Georgia Guidestones
Hitra progresija angioimunoblastičnne limfome T celic po poživitvenem odmerku z BNT162b2 cepivom. Vir: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8656165/
Dr.David Halpern – francoski guru za pranje možganov – je njegovo delo prisotno tudi v Sloveniji v kontekstu ravnanja oblasti glede koronavirusa?

Videoposnetek: Patenti v Covid-19 cepivih razkrivajo resnični namen vsiljevanja teh eksperimentalnih genskih terapij –>

<– Videoposnetek: Trije najstniki pobegnili iz avstralskega max-security taborišča za “Covid-19 karanteno”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.