Videoposnetek: Transspolni(?!) napadalec s sekiro razpolovil obraz moškega v napadu besa zaradi slabega zmenka na Tinderju

Transspolni napadalec s sekiro je presekal obraz moškega na pol v grozljivem pohodu po bencinskem servisu zaradi spodletelega zmenka na Tinderju.

CCTV posnetki prikazujejo, kako je Evie Amati vkorakal v garažo, oborožen s požarno sekiro ter zamahnil čez obraz naključno stoječega Ben Rimmerja (z moškim zaimkom naslavljamo in bomo v prihodnje naslavljali vsakogar, ki ima v sebi moško genetsko determinanto na DNA verigi, nimamo se namena pretvarjati in lagati, zato, da bi se nekdo počutil boljše. Vkolikor so Vas naplahtali, da se s kirurškimi posegi lahko spremeni spol, opravite svojo raziskavo, v času digitalnih komunikacij je to najlažja stvar. Lahko pa si samo preberete ugotovitve raziskav 100 oseb, ki so si navidezno s kirurškimi posegi spremenile spol. Na voljo samo v angleškem jeziku na -> TEJ <- povezavi). Kazen, ki je doletela tega ekstremno nasilnega in sovražnega transspolnika je 4.5 leta zapora – njegov odvetnik pa je za dejanja Evie Amati krivil njegovo operacijo za spremembo spola. Njegov odvetnik in obramba je trdila, da je operacija zapustila na Evie Amati gromozansko bolečino ter tako poganjala njegovo izredno željo po ubijanju neznancev. Žrtev napada s sekiro – Ben Rimmer, je na sodišču pokazal svojo glavo, ki je bila skoraj razkalana na pol zaradi udarca s sekiro, ki je razklal njegov obraz. Žrtev napda s sekiro – Ben Rimmer je besen, ker bo lahko neuravnovešeni moški, ki se pretvarja, da je ženska, lahko izpuščen iz zapora v manj kot petih letih. Sodišče je pozval, naj podvoji kazen na 10 let zapora.

“Namen je bil ubijanje ljudi. Čista sreča je botrovala temu, da nihče ni bil ubit. -Ben Rimmer, žrtev napada post-operativnega transspolnika s sekiro-“

Amati je Benu zapustil obraz, ki ga skupaj držijo štiri titanove ploščice, ki bodo njegove spremljevalke do konca življenja. Transspolni napadalec je bil tudi pod vplivom drog, ko je s seboj vzel 2kg težko sekiro ter odšel v 7-Eleven trgovino v Enmore, Avstraliji. Eno uro kasneje je na socialnih omrežjih neuravnovešeni transspolnik zapisal “Nekega dne bom ubil veliko ljudi”. Bil je besen zaradi spodletelega Tinder zmenka z neko žensko v urah pred napadom s sekiro.

Napad s sekiro: Pravna ekipa Evie Amati trdi, da je zločin zagrešil zaradi stalne bolečine po operaciji spola Vir: FACEBOOK/EVIE AMATI

Neuravnovešen transspolnik Evie Amati je na svojem facebooku zapisal: “Ljudje so sposobni samo uničevati, sovražiti, tako da bom to počel tudi jaz.” Dodal je še: “Večina ljudi si zasluži smrt, sovražim ljudi”. CCTV posnetki ga prikazujejo, ko naredi krog po trgovini,preden se približa Benu pri blagajni. Dvojica se prične pogovarjat, preden nato nenadoma zamahne s sekiro proti njemu – ter ga pri tem udari s sekiro preko obraza.

Podivjano besnenje: Evie Amati je prišel v 7-eleven trgovino z 2kg težko sekiro
GROZA: Evie Amati je zamahnil s sekiro proti Ben Rimmerju po majhnem čveku pri blagajni

Ben je dejal: “Spomnim se udarca. A obrnil sem se v zadnji stotinki, v nasprotnem primeru bi me presekal skozi glavo naravnost skozi prednji del obraza.” “Izgleda, da sem to pričakoval. Njegov namen je bil pobijati ljudi. Samo sreča je botrovala, da ni bil nihče ubit. Takoj sploh nisem dojel, potreboval sem okoli 30 sekund. Padel sem na tla. Bil sem v občutljivi situaciji, močno sem krvavel.” Prepuščen je bil bruhanju, saj je zijoča luknja na njegovem obrazu in nosu krvi omogočala, da je tekla po njegovem grlu.

Napad: Evie Amati je prav tako zamahnila s sekiro proti lastniku trgovine Sharon Hackler

Amati je prav tako napadel lastnika trgovine Sharon Hackerja s sekiro v napadu besa. Ben je izjavil: “Tja je prišel z namenom ubijanja. Čista sreča je, da sem živ in da on svojega dejanja ne obžaluje. Je inteligenten…preračunljiv.”

“Svoj čas bo odslužil z lahkoto in bo pomiloščen v sredini 2021. Zanj se je vse odvilo popolno, najbrž celo bolje, kot je pričakoval.”

Žrtev napada neuravnovešenega transseksualca s sekiro, Ben Rimmer je na Change.org pozval k zvišanju zaporne kazni na vsaj 10 let – peticija ima že 7317 podpisov. Podpišite peticijo na tej povezavi in delite članek.

<– Kitajski znanstveniki eksperimentirajo z anti gay razpršilom

Študija razkriva znanost izza soja-fantkov –>

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.