Študija: Znanstveniki odkrili, da so srčna vnetja pogostejša med cepljenimi kot pa med necepljenimi

Srčna vnetja, ki zahtevajo bolnišnično nego, so bolj pogosta med osebami, ki so prejela Covid-19 “cepivo” (eksperimentalno mRNA gensko terapijo), kot pa med osebami, ki se niso cepile, je ugotovila nova študija več deset milijonov evropejcev.

Stopnje miokarditisa in perikarditisa, ki sta dve različni vrsti vnetja srčne mišice, je višja pri moških osebah v starostni skupini 16 – 24 let, ki so prejele drugi odmerek cepiva zgrajenega na mRNA tehnologiji, kot pa pri moških osebah v isti starostni skupini, ki se niso cepile. Raziskava je ugotovila, da je ta starostna skupina najbolj ogrožena z stopnjami miokarditisa in perikarditisa in sicer 38 oseb na vsakih 100.000 dvojno cepljenih oseb so odkrili raziskovalci zdravstvenih ministrstev Finske, Danske, Švedske in Norveške.

Ti dodatni primeri med moškimi v starostni skupini 16 – 24 let so posledica 5x povišanega tveganja razvoja miokarditisa ali pa perikarditisa po cepljenju z Comirnaty mRNA gensko terapijo in 15x višjega tveganja za razvoj omenjenih stanj po prejemu dveh odmerkov Spikevax genske terapije v primerjavi z necepljenimi,” je za Epoch Times povedal Dr.Rickard Ljung, profesor in doktor, ki je zaposlen v Swedish Medical Products Agency in je tudi eden od glavnih raziskovalcev v okviru omenjene študije.

Comirnaty je znamka pfizerjeve mRNA genske terapije medtem, ko je Spikevax znamka modernine mRNA genske terapije. Stopnje vnetja srčne mišice so prav tako višje v omenjeni starostni skupini pri osebah, ki so prejele vsaj en odmerek mRNA genske terapije omenjenih proizvajalcev. Stopnje perikarditisa in miokarditisa so povišane tudi med cepljenimi moškimi vseh starosti razen v skupini, ki je starejša od 40 let in je prejela samo en odmerek mRNA genske terapije proizvajalca Moderna ter pri osebah ženskega spola starih med 12 in 15 let, ki so prav tako prejele en odmerek mRNA genske terapije omenjenega proizvajalca.

Raziskovalci so pridobili podatke iz nacionalnih zdravstvenih registrov in analizirali 23.1 milijona oseb starih 12 ali več let. Analizirani so bili podatki iz obdobja 27.12.2020 do 5.10.2021.

Tveganje za razvoj miokarditisa in perikarditisa je najvišje v roku prvih 7 dni po prejemu genske terapije. Tveganje je povišano za vse kombinacije mRNA cepiv, tveganje je bolj izraženo po drugem odmerku,” so raziskovalci zapisali v študiji, ki je bila objavljena v Journal of the American Medical Association po tem, ko je bila potrjena s strani vrstnikov.

Moderna in Pfizer se na zahteve po komentarju nista odzvali.

Nekatere predhodne študije so nakazale, da je tveganje za razvoj vnetja srčne mišice višje zaradi genskih terapij omenjenih korporacij ali določenih doz odmerkov, kot pa od samega Covid-19. Drugi raziskovalci so prišli do nasprotnih zaključkov, vključno z raziskovalci študije v okviru ameriške CDC, ki pa ni potrjena s strani vrstnikov, kljub temu, da ocenjuje, da po cepljenju obstajajo povišane stopnje srčnih vnetij. Oblasti v ZDA in v mnogih evropskih državah nadaljujejo s priporočanjem cepljenja za praktično vsako osebo, ne glede na starost, zdravstveno stanje ali potencialno predhodno okužbo. Nordijske države pa so uporabo modernine mRNA genske terapije zaustavile v letu 2021 za mlade in mlade odrasle zaradi povišanega tveganja za razvoj vnetja srca po prejemu omenjene genske terapije.

Ljung je povedal, da ne more odgovoriti na vprašanje, ali rezultati študije pomenijo, da naj nekateri ljudje razmislijo o samo enem odmerku Covid-19 genske terapije ali pa nobenem, ker Swedish Medical Products Agency takšnih vrst priporočil ne daje. Na tiskovni konferenci, v okviru katere so predstavili študijo, so raziskovalci povedali, da je pojav vnetja srca “zelo redek” in, da “prednosti teh cepiv pri zmanjševanju težkega poteka Covid-19 ali pa pri preprečevanju smrti odtehtajo rizike stranskih učinkov.”

Dr.Peter McCullough, ki je kardiolog in glavni zdravstveni svetovalec Truth for Health Foundation in, ki vidi na dnevni bazi paciente z srčnimi vnetji po prejemu cepljenja, se z omenjenimi izjavami ne strinja.

“V kardiologiji potrošimo celotno kariero na tem, da poizkušamo rešiti vsak košček srčne mišice. Vgrajujemo stente, izvajamo kateterizacije srca, izvajamo stresne teste, delamo CT angiograme. Celotna igra kardiologije je ohranjanje srčne mišice,” je dr.McCullough povedal za The Epoch Times. “Pod nobenimi okoliščinam nebi sprejeli cepiva, ki povzroča permanentno poškodbo srca, niti pri eni osebi. Niti pri eni osebi. In ta ideja, da “oh, bomo tvegali veliko število trajnih poškodb srca za neko teoretično korist pri virusni okužbi”, ki je za večino manj nevarna, kot pa običajni prehlad, je nesprejemljiva. Koristi od cepiv v nobenem primeru ne odtehtajo rizikov.”

V dokumentaciji kliničnih testov, ki jih je opravil Pfizer sam in katere je želel čez 75 let objaviti in jih je v objavo prisililo ameriško sodišče najdemo podatke vpliva pfizerjevega BNT162b2 cepiva na nosečnice. Kot si lahko preberete sami je od 274 primerov nosečnic cepljenih z to eksperimentalno gensko terapijo samo 1 nosečnica rodila normalnega otroka brez zapletov.
Informacije s katerimi je zavajal Pro Plus d.o.o. preko svojega medijskega portala, ki je v lasti židovskega milijarderja češkega rodu.

Videoposnetek: Dr.Madej Carrie pokaže grozne slike Covid cepiv pod mikroskopom –>

<– Videoposnetek: Zakaj televizijski novinarji po svetu omedlevajo pred kamerami?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.