Britanski znanstvenik: “Ponovno višanje števila hospitalizacij in smrti dominirajo osebe, ki so prejele dva odmerka cepiva”

Za britance je bilo upanje po normalnem življenju razbito s strani Boris Johnsona, ko je ta teden nakazal na to, da bodo covid omejitve ostale zato, da se bo preprečilo smrtonosni tretji val koronavirusa. Predvidljivo, njegova izjava se je zanašala na neosnovano pesimističnih modelih, ki so napovedovali, da bi popolna odprava lockdowna v junijo lahko sprožila nov val hospitalizacij, ki bo prav tako močan kot tisti, ki je imel vrh v januarju 2021, povzročil pa naj bi 59900 smrti. No globoko v članku britanskega Telegraph je zakopana sledeča izjava:

Prevod označenega teksta se glasi: “Ponovno porast tako hospitalizacij kot smrti dominirajo tisti, ki so prejeli dva odmerka cepiva, predstavljajo okoli 60% in 70% vala. To lahko pripišemo visokim nivojem prejema (cepiva) v najbolj rizičnih starostnih skupinah. Vir: https://www.telegraph.co.uk/news/2021/04/06/government-models-warning-third-wave-based-flawed-figures-telegraph/

No pravilno ste prebrali zgornji prispevek. Tretji val smrti bodo dominirali večinoma ljudje, ki so bili cepljeni.

Preberite si tudi: Videoposnetek: Dr.Francis Boyle: mRNA cepiva, ki so biološko orožje, kršijo vse nuremberške sodbe proti nacistični krutosti

Podatke je Telegraph pridobil iz uradnega vladnega dokumenta britanske vlade z naslovom: S1182_SPI-M-O_Summary_of_modelling_of_easing_roadmap_step_2_restrictions.pdf in sicer na strani 10 tega *.pdf dokumenta najdemo sledeč zapis pod številko 32:

Kako dostopate do evropske baze stranskih učinkov različnih cepiv na http://www.adrreports.eu/en/index.html
Pseudoznanost cepiv
Vkolikor razumete nemški jezik, si lahko ogledate raziskavo obraznih mask pod elektronskim mikroskopom. Nemški Youtuber Dieser Diggi je šel v trgovino in lekarno ter nakupil obrazne maske…tudi kitajskih proizvajalcev. Pod mikroskopom je našel strukture podobne lasu, ki reagirajo na človeško toploto in vlago in se začnejo premikati. Vse to si lahko ogledate v videoposnetku tudi če ne razumete nemško, saj je dovolj jasno prikazano, kaj lahko vdihujete, ko nosite maske na zahtevo politike in nekih aberveznih doktorjev.
V Italiji so lastniki barov in restavracij uprizorili demonstracije pred parlamentom v Rimu. Zahtevajo odpravo ukrepov in odprtje vseh dejavnosti. Spopadli so se tudi s policijo, ki pridno in ubogljivo brani covid politike, ki njihovim otrokom gradijo svet korporativnega fašizma v katerem bodo tudi otroci policije trpeli na račun napačnega ravnanja svojih staršev nekoč v preteklosti (torej danes).
Sedaj veste na koga se morate obrniti v primeru, da vam kdo od svojcev postane trajno hendikepiran ali pa mrtev zaradi reakcij na poizkusno cepivo AstraZeneca. To je Janez Pokljukar, oseba, ki trenutno v Sloveniji opravlja funkcijo zdravstvenega ministra. Stalno prebivališče ima v Sloveniji.
Jelko Kacin, ki živi na gorenjskem bojda v Lipnici, na Krku pa ima počitniško hišo, je med glavnimi promotorji cepiv in uporabe prevarantskih PCR testerjev ter seveda velik zagovornik vse mogoče represije zaradi navidezne plandemije. Znan je tudi po verbalnem zaničevanju in poniževanju določenih družbenih skupin za katere je tudi on presodil, da niso ključne. V primeru, da so vam uničili zasebni posel zaradi omejitev in lockdownov, ga lahko najdete na njegovem domačem naslovu, saj ima stalno prebivališče v Sloveniji.
Borut Štrukelj, ki se predstavlja kot doktor. Velik zagovornik uporabe vsaj 2 doz poizkusnih cepiv. Vkolikor je kdo od vaših svojcev postal trajno retardiran ali pa umrl zaradi cepljenja, ga lahko poiščete v Ljubljani bodisi pa na njegovem domačem naslovu, kjer z prijaznim doktorčkom poravnate račune, saj živi pretežno od realnih davkoplačevalcev.
Janez Janša se je odzval povabilu osebe, ki so jo izraelski židje spravili na mednarodno kriminalno sodišče zaradi vzpostavitve cepilnih potnih listov in nove segregacije po vzoru nacističnega režima v Nemčiji v prejšnem stoletju. Tam je Janez Janša tudi dobil ideje o vzpostavitvi takšnega sistema. Janez Janša je posebna vrsta politika, ki ima to sposobnost, da se zadolži v imenu davkoplačevalcev in države, nato pa ta denar uporablja zato, da z njim kupuje ljudi, ki bodo (in njihove družine) še generacije in generacije odplačevale dolgove mednarodnim bankirskim kartelom ter po vsej verjetnosti Kitajski, ki je v letu 2020 izdala “covid obveznice”. Kajti kar velik odstotek slovencev je slepih od pohlepa po zastonj denarju, ker so slepi, niso zmožni razumeti, kaj ta njihova kratkoročna slepota povzroča na dolgoročnem področju. Ko pa pride trenutek, ko je potrebno prevzeti odgovornost za neumne poteze in ne samo kitenje z navideznimi kratkotrajnimi (do 4 leta) uspehi, pa so za Janša in SDS krivi vsi drugi samo on ne, ker on je poseben. Odrasla oseba z posebnimi potrebami…po pozornosti in slikanjem z tujimi voditelji za družinski album. Klasičen karierni politični fikus, ki rad piše romane, ki so namenjeni pranju možganov njegove že precej dementne volilne baze, ki pa mu žal omogoča, da nam je vsem ostalim v državi, ki politično-strankarsko nismo opredeljeni niti nas peskovniki intelektualnih siromakov ne zanimajo, kratena svoboda in ustavne pravice. Da ne bo pomote – volilna baza SDS je tista, ki nosi krivdo za nastale razmere, saj niso bili sposobni sproducirati od leta 1988 dalje niti enega politika. Vse temelji na kultu osebnosti Janeza Janše in kognitivni disonanci ter zelo zelo nizkemu splošnemu IQju članov stranke. Vsi veste kje je njegov dom, kje so njegove pisarne. Tam se lahko z njim pogovorite vkolikor vam je zaradi nesmiselne covid represije uničil zasebni posel, suspendiral ustavne pravice (kot je pravica do gibanja, odškodnine itd) ter vas poniževal in zavajal odkar je ta manjšinjska vlada prevzela vodenje Slovenije (manjšinjska zato, ker jo morda podpira 200.000 ljudi od cca. 1.6mio volilnih upravičencev).
Dr.Mengele, Dr.Hanibal Lecter in Dr. Morell, vsi imajo stalno prebivališče v Sloveniji. Vkolikor so vam uničili zasebni posel in ubili koga v vašem družinskem krogu zaradi promoviranja Covid poizkusnih cepiv, se lahko vedno zasebno obrnete na te osebe zato, da ne obremenjujete davkoplačevalcev.
Ljubljana, GZS. Novinarska konferenca UKC Ljubljana in GZS o preventivnih ukrepih za preprecevanje sirjenja covida-19 v delovnem okolju. Direktor NIJZ Milan Krek. Še eden od ostarelih retardov, ki ni sposoben ločiti rdeče barve od zelene barve. vkolikor vam je zaradi njegovih predlogov omejitev poslovanja, gibanja in promocije eksperimentalnih cepiv uničil zasebni posel in vas naredil brezposelne ali pa so vam pod pretvezo Covid zdravljenja ubili kakšnega od vaših bližnjih, tudi on ima prebivališče v Sloveniji in se lahko osebno z njim pogovorite. Gre za precej zanikrnega človeka, ki ima težave že z svojo telesno težo in s tem že na daleč nakazuje na dejstvo, da ni sposoben skrbeti niti za svoje zdravje, kaj šele za tuje.
Notranji minister, ki je sicer odstopil, Hojs je z veseljem uvedel represijo oziroma operativno izvedel prepovedi gibanj na občine, prepovedi gibanja v druge statistične regije in to znotraj naše države. Gre za intelektualnega siromaka z veliko potrebo po tem, da bi bil rad velik Slovenec. Sedaj se je izkazalo, da je še en aberveznik več, ki je samo poslušal navodila globalističnih centrov moči in kopiral represivne ukrepe, ki so jih uvajali prevaranti v sosednjih državah brez, da bi sam preveril vse okoliščine plandemije ter s tem opustil uradno dolžnost. Vkolikor ste bili zaradi njega oglobljeni, ali pa so vam bili preprečeni stiki z bližnjimi ali pa je policija razbila vaša druženja in vam napisala kazni, se lahko vedno obrnete na malega Hojsija, predvsem težko mu bo po koncu plandemije v okolici Kopra, kjer si je kupil gradbeno zemljišče. Levo in desno od njega sta dve brezveznici – neumni kokoški, ki sta bili nameščeni na mesta nekih sekretark zato, ker ubogata in prebereta javnosti vse, kar dobita napisano na listek in imata radi denar.
Bojana Beović, stalno prebivališče v Sloveniji, oseba, ki je potrjevala strožje ukrepe, ki so se izkazali za popolnoma nesmiselne…vsekakor pa je jasno, da oblasti javnega slovenskega zdravstva in politična oblast vztrajajo na ukrepih, ki bodo povzročili nepopravljivo škodo na psihičnem in fizičnem zdravju državljanov republike Slovenije…težko najdete bolj retardirano osebo najverjetneje ženskega spola. Vkolikor ste zaradi nje bili ob ustavne pravice in človekove pravice ter bili zaradi njenih “predlogov” oškodovani, omejeni ali pa se je zaradi napačnih zdravljen poslovil kdo od vaših bližnjih jo lahko najdete v Sloveniji, saj ima stalno prebivališče v Sloveniji. Ona je oseba, ki nosi velik del krivde zaradi strokovne nesposobnosti in pokvarjenosti v obliki pohlepa po denarju in družbenem položaju.

Zanimivo kajne, kako bankirski FIAT iz zraka ustvarjen pisan potiskan papir spremeni ljudi, da namesto, da bi sledili hipokratovi prisegi sledijo dobičku, korproacijam, oblasti in politiki.

WHO zavrnila cepilne potne liste “na tej stopnji” –>

<– Top znanstvenik za cepiva opozarja svet: Ustavite vsa Covid-19 cepljenja takoj ali pa bo spuščena “neobvladljiva pošast”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.