ZDA so “več kot samo bankrotirane” – Kim Dotcom se boji, da “kontrolirano rušenje” omogoča “novo distopično prihodnost”

Novozelandski tehnološki CEO Kim Dotcom je preračunal matematiko državnega dolga ZDA in o tem objavil serijo twitter objav za katere trdi, da so najbolj pomembni twiti, ki jih je kadarkoli naredil. Kim pojasni, da je državno trošenje ZDA in dolg ZDA postal neobvladljiv in, da vlada ZDA lahko zbere denar, ki ga potrebuje samo tako, da ga natisne, kar pa pomeni, da je hiperinflacija zagotovljena. Trdi, da se to dogaja že desetletja in, da ne obstaja noben način, kako to popraviti ter, da ZDA to lahko počnejo že dolgo časa zato, ker je USD svetovna rezervna valuta.

Ko ameriška vlada natisne bilijone dolarjev s tem oropa američane in celoten svet – ta mehanizem poimenuje z največjo krajo v zgodovini človeštva. Naivno razmišljate, če mislite, da neizvoljeni klovni v Bruslju in ECB zadevi strežejo kako drugače. Kim Dotcom trdi, da je skupen dolg ZDA 90 bilijonov USD (90000000000000), nepokrite obveznosti znašajo 169 bilijonov USD (169000000000000), kar skupaj nanese 259 bilijonov USD oziroma 778000 USD na državljana ZDA oziroma 2067000 USD na enega davkoplačevalca ZDA. Skupna vrednost vsega kapitala v ZDA (vsak kos zemlje, nepremičnina, vsi prihranki, vsa podjetja, vsa lastnina državljanov, podjetij, entitet in države) je vredno 193 bilijonov. To pomeni, da ostane 66 bilijonov negativne vrednosti dolga in obveznosti po odprodaji vsega kapitala v ZDA. Torej tudi, če bi bilo možno prodati ves kapital pri trenutnih vrednostih, kar je nemogoče, bi bile ZDA še vedno bankrotirane.

Tu pa nastopi “veliki reset” in Kim Dotcom se sprašuje, če “gre pri tem za kontrolirano uničenje globalnih trgov, gospodarstev in sveta, kot ga poznamo? Premik v novo distopično prihodnost, kjer so elite gospodarji sužnjev brez kozmetike demokracije?”

Omeni, da se je svet precej spremenil v zadnjih letih ter, da nič več nima smisla. Omenja očitno korupcijo in očitne gasilske akcije propagandnih medijev ter erozijo naših pravic ampak ne ve, kam vse to pelje, saj twitter objave zaključi z vprašanjem “Kaj je končna igra?” Kot pravi voditelj oddaje American Journal Harrison Smith – “To je piramidna shema. Ljudje, ki vodijo piramidno shemo odločajo o vsem…žrtvovali bodo človeštvo zato, da bodo obdržali svoj sistem…”

“Svetovno gospodarstvo se ruši, sistem dobaviteljskih verig za hrano se uničuje, energija na katero se zanašamo za vzdrževanje civilizacije se omejuje in eliminira in prisiljeni bomo v Veliki Reset kjer v lasti ne bomo imeli ničesar.”

Bivši izbornik delnic pri BlackRock skladu Ed Dowd je mnenja, da je bila celotna Convid prevara ustvarjena za prikrivanje finančnega kolapsa ter, da so na poti novi lockdowni s katerimi bodo poizkusili omejiti neizbežno nasilje in kaos za katerega se pričakuje, da mu bomo priča na ulicah. Prav tako smo videli kako bivši podpredsednik Pfizerja Dr.Mike Yeadon trdi, da sta Convid in injekcija smrti popolna prevara za stvaritev kolapsa nacionalnih monetarnih valut zato, da se uvede Veliki Reset in uveljavijo programljive CBDC valute (centralno bančne digitalne valute) zato, da bo nadzor nad ljudmi popoln. S tem je mišljeno predvsem to, da vkolikor algoritem ne bo dovolil, z CBDCji ne boste mogli (predvsem nezaželjeni posamezniki) kupiti hrane, kar pomeni, da nas bodo izstradali preko umetne inteligence.

Kim Dotcom, 5.junij 2022, twitter objave

To so najverjetneje najbolj pomembne objave, ki sem jih kadarkoli objavil. Širša slika o večjem globalnem kolapsu, ki je na poti. Pomagal vam bom razumeti zakaj prihodnost ni to, kar upamo da bo. Slabše je, kot si lahko večina sploh predstavlja.

Naši voditelji to vedo. Ampak kaj pa načrtujejo? ZDA niso imele proračunskega surplusa ali pa uravnoteženega proračuna že vse od leta 2001. V zadnjih 50 letih so ZDA imele dobiček samo v 4 letih. Dejansko pa ves dobiček, ki so ga ZDA imele nebi bil zadosten za plačilo 6 mesecev trenutnega letnega deficita. Torej kako so ZDA potem plačale za stvari?

Ameriško trošenje in dolg sta pobegnila izven obvladljivega nadzora in ameriška vlada lahko zbere denar, ki ga potrebuje samo tako, da ga natisne. To povzroča inflacijo. To je tako kot, da se vas dodatno obdavči ker plačate več za stvari, ki jih potrebujete in vrednost vsega vašega kapitala upade. Oglejte si mrzlično tiskanje ZDA:

Razlog, zakaj so ZDA tako dolgo lahko to počele je ta, da je USD svetovna rezervna valuta. Narodi po celem svetu imajo v lasti USD kot obliko varnega kapitala. Torej, ko vlada ZDA natisne bilijone s tem oropa američane in celoten svet. Največji rop v zgodovini.

Težava je v tem, da se to dogaja že desetletja in sedaj ni več nobenega načina, da se to popravi. Realnost je, da so ZDA bankrotirane že kar nekaj časa in kar sledi je nočna mora: Množična revščina in nov sistem oblasti. Naj vam pojasnim zakaj ni to samo “doom&gloom” govor.

Skupni dolg ZDA je 90 bilijonov. Ameriške nepokrite obveznosti so 169 bilijonov. Skupaj je to 778.000 USD na državljana oziroma 2067000 na enega davkoplačevalca v ZDA. Spomnimo, edini način, da ameriška vlada sedaj sploh lahko operira je, da natisne še več denarja. To pomeni, da je hiperinflacija neizbežna.

Skupna vrednost VSEH podjetij, ki kotirajo na ameriškem delniškem trgu je 53 bilijonov. Resnična vrednost je seveda veliko nižja saj so ZDA natisnile bilijone, ki so jih preko brezobrestnih posojil poklonile investicijskim bankam, ki so s tem denarjem dvigovale vrednost delniškega trga. To je prevara. Večina teh 53 bilijonov predstavlja samo zrak.

Skupna vrednost vsega ameriškega kapitala, vsakega kosa zemlje, nepremičnin, vseh prihrankov, vseh podjetij, vsega, kar imajo v lasti vsi državljani, podjetja, entitete in država je vredno 193 bilijonov USD. Ta številka je seveda tudi večinoma prazen zrak, kot ameriški delniški trg.

Skupni dolg ZDA: 90 bilijonov USD , nepokrite obveznosti ZDA: 169 bilijonov USD , skupaj: 259 bilijonov USD , minus ves kapital ZDA: 193 bilijonov usd , znesek: -66 bilijonov USD.

To je 66 bilijonov USD dolga in obveznosti potem, ko se je odprodalo ves kapital v ZDA. Razumete? Tudi če bi ZDA prodale ves kapital pri trenutnih vrednostih, kar je nemogoče, bi bile še vedno v bankrotu.

ZDA so več kot samo bankrotirane. Ta pacient je že mrtev. Ta pacient je sedaj zombie.

Najbrž se sprašujete zakaj stvari še vedno tečejo. Zakaj se ni vse že sesulo? Vse je v percepciji, zanikanju in odvisnosti. Percepcija je, da imajo ZDA največje gospodarstvo in najmočnejšo vojsko na svetu. A v resnici so ZDA bankrotirane in si svoje vojske sploh ne morejo privoščiti. Zanikanje pa je, da se vsi narodi zanašajo na močan USD ali pa se globalni trgi sesujejo.

Razlog zakaj ameriški zombi še vedno živi je v tem, da bi konec ZDA pomenil konec zahodnega blagostanja in priznanje, da je trenutni sistem spodletel kot model za celoten svet. To pa realnosti ne spremeni. Sesutje je neizbežno in prihaja.

Kaj načrtujejo naši voditelji? Morda ste slišali za “veliki reset” ali pa “new world order”. Ali gre za nadzorovano rušenje globalnih trgov, gospodarstev in sveta, kot ga poznamo? Premik v novo distopično prihodnost, kjer so elite gospodarji sužnjev brez kozmetike demokracije? Brez nadzorovanega rušenja se bo svet podrl za vse tudi za elite. Svet se je precej spremenil in izgleda kot, da nobena stvar nima več smisla. Očitna korupcija je javna, očitna je medijska propaganda, erozije naših pravic.

Kaj je končna igra?

Zaključek (ni del twitter objav Kim Dotcoma)

Koncept je tako neverjetno preprost a bankirji želijo stvari zakomplicirati zato, da izgledajo sofisticirane zaradi uporabe “fensi” besed. Resnica pa je sledeča:

Ko menjate dobrine in storitve za fiksno enoto, kot naprimer gumbi, ima zato vsak gumb vrednost. Z gumbom lahko kupite kosilo, greste v kino, vse to z gumbom, ki jih dobite v zameno za to, kar nudite družbi (delo, izdelek, storitev…). Kaj pa, če je centralna avtoriteta za gumbe brez gumbov in ne more plačati kreditorjev? Kar se zgodi je, da se število gumbov v obtoku poveča, posledično se zmanjša vrednost (kupna moč) VSAKEGA gumba. Sedaj je potrebno več gumbov, da greste v kino ali pa kupite kosilo. To je inflacija, kjer se vrednost sredstva izmenjave (gumba) spodkoplje s strani neke centralno gumbne oblasti, kateri je zmanjkalo lastnih gumbov in se sooča z insolventnostjo. Ustvarjanje gumbov iz zraka je edini način, da se podaljšuje in pretvarja, a zgodovina ne laže, stvar se VEDNO zaključi z velikimi gospodarskimi pretresi. Glede na izrečeno je jasno, da bi samo idiot zasledoval cilj akumuliranja in shranjevanja gumbov – stvari, s katero se močno manipulira in devalvira zaradi grozeče insolventnosti gumbov. Morda pride kdo naokoli in vam ponudi BitGumbe, ampak še vedno se soočate z dejansko težavo dvoma v cenovni mehanizem, ki so ga bankirji dajali gumbom več kot 100 let. Ta dan se približuje in je zelo resničen.

Oglejte si skrito sto petdeset tisoč milijardno dolarsko agendo, ki se skriva izza “križarskega pohoda” proti podnebnim spremembam –>

<– Ameriški dolar ni izpolnil petro-dolarskih obveznosti in ruskih bančnih obveznosti

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.