Sirski konflikt je dimna zavesa skrite vojne

Marca 2010 se je pojavil članek z naslovom “Bodo globalisti sprožili še eno svetovno vojno?v katerem so navedeni najbolj učinkoviti sprožilci za nov globalni konflikt. V tem članku avtor jasno nakaže, da je Sirija primarni sod smodnika, zelo blizu na drugem mestu pa sta Iran in Yemen. Članek je bil napisan kar nekaj časa preden so interesi establišmenta povzročili umetno državljansko vojno v Siriji. Osredotočili smo se na potencialne lažne napade, ki bi jih Izrael ali ZDA lahko uporabile kot izgovor, da pošlje kopensko vojsko v to regijo ter s tem seveda sprožile razloge za kitajsko in rusko maščevanje – večinoma ekonomsko. Na koncu bi se scenarij odvil popolnoma kot zavesa za namenoma sprožen kolaps ameriškega dolarja kot svetovne rezervne valute.

V avgustu 2012 so se pomisleki ponovili v članku z naslovom Sirijske in iranske domine vodijo v svetovno vojno, točno po tem, ko je sirska državljanska vojna dobila zagon.

cirkus-vlak

Prvič: Zahodne obveščevalne agencije niso predložile nobenih konkretnih dokazov, ki bi dokazovali trditev, da je Bashar Al Assad uporabil kemično orožje proti svojim ljudem. Nobenega. Zato ni nobene osnove za zadnje napade na sirski režim z raketami. Popolnoma identična taktika lažnega napada je bila uporabljena pod administracijo Obame, da bi zvlekli ameriški narod v odprto vojno v Siriji, in je spodletela. Sedaj se ponovno igra na karto kemijskega orožja, tokrat z “konzervativnim” predsednikom. Establišment najbrž upa,da bodo Republikanci našli razburljivost v tem, da postanejo vojna stranka tako dolgo po letih Busha.

Ko sem zadnjič poizvedoval sem ugotovil, da so poizkusili izvesti lažni napad s kemičnim orožjem, kaj točno bi Assad pridobil z organiziranjem kemičnega napada na nedolžne civiliste, v trenutku, ko je imel taktični moment in zmagoval državljansko vojno? Odgovor je nič. Edini ljudje, ki imajo karkoli za pridobiti s takšnim napadom, bodisi resničnim ali pa lažnim, so ljudje, ki iščejo kaos za svojo lastno korist.

Prihod neocon vojaškega hujskača Johna Boltona v Trumpov kabinet nakazuje, da so neoconsi spet bolj ali manj glavni in da je konstantna vojna zagotovljena. Na tej stopnji igre je zelo malo verjetno, da se bo ameriška Vlada ali pa katerakoli druga Vlada, ki je vpletena v sirski teater, sploh trudila pojasnjevati svoja dejanja. Ko je kriminalcom establišmenta vseeno, če je njihova kriminalnost transparentna in na očeh javnosti, TEDAJ je čas za obsežen kolaps družbe.

Drugič: Vsak nadaljni teater v katerem je Trump, od trgovinskih tarif do mednarodnih vojaških napetosti, je postal bolj dramatičen in mislim, da je to mišljeno zato, da se skrijejo učinki rezov v bilanci FEDa in višanje obrestnih mer. Resnična in skrivna vojna, ki se bije, ni proti Siriji ali pa sirskim zaveznikom ampak proti ameriškemu narodu in ameriški ekonomski stabilnosti.

Letos januarja smo brali, da se centralne banke pripravljajo na vstop v pospešeni proces spuščanja ogromnih balnov na trgih, ki so jih same ustvarile, da bi dale zagon fiskalnemu sistemu ZDA v zadnjih letih. Ta proces se dejansko nadaljuje in vsako naslednje višanje obrestnih mer in rezanje bilanc se bo akumuliralo. To pomeni, da centralni bankirji ravnajo z globalnim gospodarstvom kot z prekomerno velikim Jenga stolpom, saj vlečejo bloke tu in tam, dokler se ne bo sistem popolnoma prekucnil zaradi pomanjkanja stabilnosti.

Zadnji dogodki v Siriji so še ena velika gesta iluzije, ki je ustvarjena, da zagotavlja kritje bankirskemu kartelu, ko bodo odklapljali finančno življenjsko podporo. Prav tako so tudi priročno tempirani za časa FEDovega naslednjega sestanka med 1 in 2 majem. Sestanek bo najbrž vključeval še en dvig obrestne mere kot tudi veliko zmanjšanje bilance, kar bo povzročilo še en večji padec delnic. Za vse negativne premike delnic na ameriških manipuliranih trgih se bo krivilo Trumpovo Vlado zaradi njenih dejanj kot tudi trgovinske protiudarce vzhodnih narodov. Mainstream mediji ne bodo več govorili o realnosti, da so centralne banke resnični razlog za sistemski zlom.

Tretjič: Trenutni vzorec dogajanja nakazuje, da se bosta Rusija in Kitajska skupaj s protisankcijami ekonomsko postavili proti ZDA. Kitajska je javno posvarila ameriško vlado zaradi napada v Siriji in to je samo dodalo k višanju napetosti zaradi trgovinskih kvot oziroma tarif. To je popolna priložnost za spodkopavanje ameriškega gospodarstva primarno preko Kitajske in Rusije, ki začenjata opuščati dolar kot svetovno rezervno valuto.

Opustitev dolarja se je že začela v semi-prikritem slogu. Kitajska valuta je bila vpisana v SDR (Special Drawing Rights) sistem košarice pri MDS (mednarodni denarni sklad) in Kitajska je prav tako vzpostavila prvi mednarodni sistem trgovanja z nafto, ki ne uporablja dolarja, kot svetovne rezervne valute. Kar mnogi ljudje spregledajo je dejstvo, da odmik stran od dolarja vodijo in pomagajo izvesti globalisti in MDS sam.

Prihajajočo spremembo v globalnem monetarnem okviru člani MDS, kot je Christine Lagarde, velikokrat poimenujejo veliki “globalni ekonomski reset”. Ta sprememba bo uresničena s strani centralnih bank, ko bodo sabotirale državna gospodarstva skozi ustvarjanje in uničevanje tržnih balonov. Na koncu ne bo kitajski Yuan tisti, ki bo zamenjal dolar, kot svetovno rezervno valuto, ampak SDR (Special Drawing Rights) sistem košarice, ki ga bo obvladoval mednarodni denarni sklad.

Vprašanje, kako to globalisti lahko izvedejo brez gromozanske likvidnostne krize, se pogosto pojavlja. Najbrž jim je popolnoma vseeno, če obstaja likvidnostna kriza, vsaj kratkoročno. Drži, dolar ima nekaj najbolj likvidnih trgov na svetu, ampak je narobe, če predpostavimo, da globalisti teh trgov ne bodo žrtvovali zato, da bodo javnost prisilili v eno svetovno centralizacijo monetarne administracije (največji in najbolj pomemben korak pri vzpostavljanju ene svetovne vlade).

Ljudje, ki trdijo, da dolar ne bo nikoli odstranjen zaradi globalistov se držijo napačnega stališča, da ne obstaja nobena likvnidnostna nadomestitev za dolar. V resnici obstaja – kriptovalute in blockchain tehnologija.

MDS je nedavno pohvalil blockchain sisteme in kriptovalute kot potencialno oživljajočo silo pri mednarodnih finančnih transakcijah. Daleč od tega, da bi nasprotovali kriptovalutam, globalni elitneži v njih investirajo hvalo in dolarje.

Globalni ekonomski reset nima veze z Vzhodom proti Zahodu. Nima veze z trgovinskimi vojnami ali pa nacionalizmom. Ne, globalni reset ima veze z bankirsko centralizacijo sredstev in konsolidacijo moči. Zatem pa ima veze z javnostjo, ki SPREJME globalni reset kot potreben in dober za družbo. Globalisti si želijo, da bi prosili za njihovo vladanje. Ko nekdo razume to preprosto resnico, dobijo vsi trenutni dogodki in katastrofe naše ere smisel. Kriza je najhitrejša pot do samozadovoljstva in tiranije.

Sirsko močvirje je pot do načrtovane in vodene nesreče. Posledice se bodo zajedale v ekonomski svet kot mednarodni izgovor za trgovinsko vojno zob-za-zob. Sirija je igra dima in ogledal. Resnična vojna, tajna vojna, se bije med prvaki svobode in lažnjivimi globalisti. Za sedaj ostaja hladna vojna, vojna načel in dejstev proti lažnim informacijam in strahu. Nekega dne bo ta vojna postala vroča vojna. Do takrat pa bodo prevare in motnje padale na javnost kot nevihta s točo. Moje upanje je, da lahko poučimo dovolj ljudi, da bodo videli skozi meglo te skrite vojne. Dovolj ljudi, da pridejo na drugo stran in spremenijo stvari na boljše.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.