7 znakov, da je vojna z Rusijo vse bližje

Na žalost večini prebivalstva v Evropi situacija v Ukrajini ni znana. Večini evropskega prebivalstva (in slovencem) ni mar za Ukrajino, ni jim mar za ruske priprave na vojno ter ni jim mar za praktično nič drugega, kot živeti v strahu in poslušno ubogati sistem in svoje gospodarje ter se postaviti v vrsto za “tretji šus v žilo” zato, da bodo lahko šli v Italijo in Avstrijo na smučanje ali pa, da bodo lahko v lokalnem baru spili kavo ali pivo. Ker to je jedrna funkcija cepiv – omogočanje svobode gibanja. Že od nekdaj. In seveda prašiči letijo. Za tiste, ki pa ste pozorni na dogajanje izven informacijskih parametrov osrednjih medijev, cenzure Twitterja in Facebooka, floskul političnih mesij in odrešenikov, plačanih člankov in oglasov v fake-news časopisih in tabloidih ter ne nasedate ideji, da je zdravje korporativni in politični produkt in želite živeti svoja življenja brez vpliva države, politike, bankirjev, korporacij in medijev pa objavljamo prispevek o trenutno Sloveniji najbližjem potencialu za ogromen vojaški konflikt v obliki “stare dobre” kinetične vojne in ne vojne, kot jo vodijo trenutno ljudje, ki pretiravajo z vnosom soje in zelenjave v sebe in so zato duševno in fizično precej na psu in zato nesposobni voditi kaj drugega, kot psihološko in biološko vojno pod pretvezo varovanja “javnega zdravja”. O tem dogajanju pri nas med ljudmi praktično ni zavedanja a recimo v Rusiji je situacija popolnoma drugačna. V Rusiji se ljudje neprestano pogovarjajo o potencialu za vojno z zahodom žal pa je opaziti tudi veliko pesimizma, ko je govora o tem, da se bo tej vojni mogoče izogniti.

Za ruse je situacija v Ukrajini resnično največja kriza na relaciji z zahodom vse od kubanske raketne krize leta 1960 dalje. Rusi so večkrat opozorili, da zahod svojih balističnih raket ne sme namestiti v Ukrajini, prav tako so večkrat opozorili, da Ukrajina ne sme postati članica NATO. Rusija uporabljajo isto racionalizacijo, kot je bila uporabljena med kubansko raketno krizo. Američani niso želeli, da ima Rusija pozicionirane rakete na Kubi s katerimi bi potencialno lahko dosegli večja ameriška mesta v nekaj minutah. Enako sedaj Rusija ne želi raket v Ukrajini saj lahko potencialno zadanejo večja ruska mesta v zgolj nekaj minutah. Vladimir Putin bo avtoriziral invazijo Ukrajine vkolikor bo prekoračena ena od njegovih “strateških rdečih črt”.

A namesto, da bi zmanjšali napetosti in poizkusili stvari umiriti z pogovori, zahodni voditelji (med njimi je celotna politična garnitura v Sloveniji na čelu z Janezom Janšo) kar naprej provocirajo Rusijo.

Vkolikor bodo še naprej tako brezobzirno dregali v medveda bo na neki točki storjena napaka in imeli bomo kinetično vojno, ki si je nihče ne želi. Sledečih 7 znakov nakazuje, da je vojna z Rusijo pravkar postala še bolj verjeten dogodek:

#1 Kljub temu, da je Vladimir Putin sporočil, da bo takšna poteza prečkala eno od njegovih “rdečih črt”, so Ukrajini pravkar sporočili, da ji bo dovoljen vstop v NATO…

Soočen z naraščujočo grožnjo s strani Rusije je predsednik Ukrajine zahteval varnostna zagotovila od vodja NATO na sestanku v četrtek. Dobil je ponovno zavezo, da se bo njegova država lahko pridružila vojaški zvezi in to kljub ostremu nasprotovanju ruskih sosedov.

#2 Ukrajina je šokirala svet, ko je odprla bombna zaklonišča v Kijevu

Ukrajina je bombna zaklonišča odprla v prestolnici saj strahovi pred rusko invazijo naraščajo. V sredo je ukrajinski minister in bivši prvi vohun države opozoril, da bi se konflikt lahko razširil globalno.

#3 ABC je poročal, da je Rusija po nedavnem telefonskem pogovoru med Bidenom in Putinom poslala še dodatnih 10000 vojakov na mejo z Ukrajino.

#4 EU opozarja, da bodo nastali “ogromni stroški za Rusijo” vkolikor bo še vedno usmerjala “agresijo” proti Ukrajini…

“Na tej točki v času Rusija izbira agresivno držo do svojih sosed. EU in njeni G-7 partnerji so zelo jasno sporočili, da bodo nadaljna dejanja agresije proti Ukrajini potegnila za seboj ogromne stroške za Rusijo”, je v sredo sporočila pritlikava predsednica Evropske Komisije in žena proizvajalca cepiv Ursula von der Leyen.

#5 Banke v Belorusiji se pripravljajo na priklop na rusko verzijo SWIFT sistema bančne komunikacije, ker bo zahod uvedel sankcije

Beloruske banke se pripravljajo na strožje ukrepe zahoda tako, da vstopajo v rusko alternativno SWIFT sistemu (SWIFT je mednarodno finančno-sporočilno omrežje, ki povezuje globalni bančni sistem), je poročal ruski Moskovsky Komsomolets tabloid. Ruski System for Transfer of Financial Messages (SPFS) ima več kot 400 uporabnikov v Rusiji – v bistvu vsaka banka z licenco za poslovanje v Rusiji – a mednarodno sistem SPFS uporablja zaenkrat samo 38 bank iz devetih drugih držav. SPFS je bil razvit leta 2014, namenjen pa je ohranitvi bančne infrakstrukture in komunikacije v primeru sankcij zahoda – torej odklop Rusije iz SWIFT sistema.

#6 Pojavlja se vse več poročanja o tem, da je Rusija začela s premikom Tor zemlja-zrak raket kratkega dosega na mejno področje z Ukrajino.

#7 Dvostrankarska skupina ameriških senatorjev želi uradno zaznamovati Rusijo z oznako “teroristična država”. Ni potrebno posebej omenjati, da rusi glede teh namer niso navdušeni

Kot, da že ostalih 6 točk ni bilo dovolj, želi sedaj še skupina ameriških senatorjev Rusijo kategorizirati kot “teroristično državo” vkolikor bodo “njene sile še naprej vdirale v Ukrajino”. Takšna kategorizacija nuklearne super-velesile je nezaslišana. Gre za neumno in nepremišljeno potezo, ki bi, vkolikor bo sprejeta, popolnoma onemogočila diplomacijo in pogajanje. Je pa ključno pri razglasitvi vojne.

Namesto, da bi zasledovali agendo miru z Rusijo (in gospodarskega sodelovanja), se zasleduje začetek vojaškega konflikta. In ko se bo to zgodilo, obstaja velika verjetnost, da bo vojna postala globalna. Večini državljanov, ki se trenutno v Sloveniji ubadajo z nebulozami in floskulami mentalnih smeti, kot so Beović, Krek, Janša, Mesec, Jerala, Golob, Jankovič, Masleša, Kučan, Vesel, Hojs, Bratušek, Šarec, Tunin, Logar (ter ostalo Covid golaznijo, ki brez denarja davkoplačevalcev državnih podjetij in “varnega zavetja represije države” v realnosti nebi preživela niti 10min), zaradi poplave izustenega kozlanja našetetih (in nenaštetih) posameznikov ni uspelo v medijih zaslediti dejstva, da sta Rusija in Kitajska najavili popolnoma novo “varnostno zavezništvo”…

V sredo je bilo objavljeno, da sta Rusija in Kitajska dosegli sporazum glede varnostnega zavezništva. Predsednik Kitajske Xi je glede dogovora sporočil: “Trenutno se nekatere mednarodne sile pod pretvezo “demokracije” in “človeških pravic” vmešavajo v interne zadeve Kitajske in Rusije obenem pa še brutalno teptajo mednarodni zakon in priznane norme mednarodnih odnosov.”

Torej, ali se lahko zgodi scenarij, po katerem ZDA zaradi NATO hkrati vodijo kinetično vojno z Rusijo in Kitajsko? Da, to je povsem mogoče. Globalna kabala potrebuje veliko kinetično vojno, da preusmeri pozornost stran od Covid injekcij, kolapsa EUR in USD, pedofilije (ki je kot neke vrste “rezervna valuta” vladajoče kabale). Istočasno pa evropske “sile” opozarjajo, da so pogovori o obnovitvi iranskega jedrskega dogovora, precej hitro zašli v slepo ulico.

V skupni izjavi Britanije, Francije in Nemčije, ki so jo podale v torek, je zapisano “hitro se približujemo koncu poti” kar se tiče reševanja iranskega jedrskega dogovora iz leta 2015 saj je iranska stran začela obsojati zahod, da ustvarjajo atmosfero “igre krivde”. “Nadaljevanje jedrske eskalacije Irana pomeni, da se hitro približujemo koncu poti,” je objavil francoski veleposlanik v Združenih Narodih Nicolas de Riviere. Dodatno je sporočil, da Iran stalno krši omejitve pri razvoju in bogatenju urana, hkrati pa Iran krivi ZDA, ker so se iz dogovora umaknile, to pa pomeni “da se bližamo točki, kjer bo Iranova eskalacija jedrskega programa popolnoma uničila JCPOA.”

Izraelci pa medtem že vadijo vojaški napad na Iran saj vkolikor mirovni pogovori propadejo bo oborožen konflikt med Izraelom in Iranom neizbežen. In ravno to je tisto, kar si administracija nelegalno izvoljenega ostržka v Beli Hiši želi – nova vojna v Srednjem Vzhodu, ki bi pozornost od težav doma preusmerila na industrijsko klanje soljudi tega planeta. Na tej točki samo še 26% američanov verjame, da je država namenjena v pravo smer…

Nova anketa objavljena v Economist/YouGov Poll je pokazala, da skoraj 75% američanov ni prepričano ali pa se zavedajo, da država ne pluje v pravo smer. Samo 26% anketiranih oseb je odgovorilo, da gredo stvari v pravo smer. Bizarno pa je, da je v isti anketi 4% vprašanih povedalo, da so mnenja, da je “gospodarstvo v razcvetu”.

Avtorjem tega bloga ni jasno, kako lahko slovenski mediji tako malomarno poročajo o teh resnično pomembnih geopolitičnih dogodkih, saj se soočamo z prvim resnim vojaškim konfliktom na globalni ravni vse od druge svetovne vojne dalje. In ta konflikt obeta, leto 2022 utegne biti še bolj peklensko. Marsikateri državljan Slovenije, vkolikor bi imel sveže informacije o dogajanju in smeri toka dogodkov, bi zagotovo prodal vse svoje nepremičnine in premičnine v Sloveniji in zapustil severno hemisfero planeta zemlja ali pa na kak drug način močno prilagodil svoje živjenjske načrte. Tako pa osrednje medijske hiše v Sloveniji zasipajo državljane z Covid propagando ter jim s tem meglijo sliko realnosti in državljanom onemogočajo sprejemanje kvalitetnih odločitev na podlagi kvalitetnih, aktualnih in resničnih informacij. Na prvi pogled izgleda kot, da si nekateri želijo kupiti čas pred večino, a to je zgolj na prvi pogled…podroben pogled slovenske osrednje medijske scene razkrije, da gre pri teh osebah večinoma za FDVjevsko indoktrinirale elitiste in je zato element opravilne nesposobnosti serijsko vgrajen.

Iranski zunanji minister grozi z objavo imen zahodnih diplomatov, ki so prejemali podkupnine, da so ustvarili iranski jedrski dogovor –>

<– Kako Iran financira regionalno nestabilnost

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.