Papež Frančišek in 12 javnih promocij ene svetovne religije ali novega svetovnega reda

Postaja precej jasno, da je njegova agenda premik človeštva k eni svetovni religiji in novemu svetovnemu redu.

V nedeljo je papež Frančišek na srečanju mladih ljudi, v okviru World Youth Day na Poljskem, več stotisoč glavi množici povedal, da morajo “verjeti v novo človeštvo” in da naj zavračajo “gledanje meja kot ovir”.

Vsake dve do tri leta se katoliki iz celega planeta zgrnejo na eno od teh ogromnih konferenc, kjer pa, kot boste prebrali v nadaljevanju, papež ni bil ravno sramežljiv glede uporabe zgodovinskih priložnosti za promocijo svoje agende. Na žalost je postalo vse bolj jasno, da je njegova agenda premik človeštva k eni svetovni veri in k novemu svetovnemu redu. Seveda papež Frančišek ne bo uporabil teh istih besed, a na tej točki kjer smo, je precej očitno, kaj poizkuša storiti. Če ne verjamete sedaj, boste morda potem, ko boste prebrali zbrane dokaze v nadaljevanju prispevka, na zadeve gledali drugače.

Začnimo s tem, kar je povedal papež na World Youth Day konfrenci v nedeljo…

“Ljudje vas lahko sodijo, da ste sanjači, ker verjamete v novo človeštvo, človeštvo, ki zavrača sovraštva med ljudstvi, človeštvo, ki zavrača meje kot ovire in lahko slavi svoje lastne tradicije, brez da bi bili osredotočeni na sebe ali pa maloumni,”

 


je Frančišek povedal svoji čredi.

Sama po sebi izjava ni tako dramatična. A ko to izjavo postavimo v kontekst vsega ostalega, kar je papež Frančišek storil in izrekel v zadnjih nekaj letih, se pojavi jasen vzorec…

Maj 2016: Papež Frančišek je v Vatikanu sprejel enega od najvišjih sunitskih klerikov na svetu, kleriku je zapisano povedal, da “najin sestanek je sporočilo”. In mainstream novičarske ustanove s celega planeta so jasno razumele, kaj se sporoča. Naprimer, članek v Daily Mail o tem sestanku je nosil naslov “Papež sprejema velikega imama na zgodovinskem srečanju v Vatikanu v poizkusu spajanja katoliške in islamske religije.”

Januar 2016: Vatikan objavi izredno moteč videoposnetek v katerem papež Frančišek razglasi, da vse večje svetovne religije “iščejo boga ali srečujejo boga na različne načine” in da smo na koncu “vsi božji otroci”. Na videoposnetku so prav tako vsi vodilni voditelji večjih religij, prikazujejo pa pripadnost svojim posameznim bogovom. V videoposnetku najprej ženska budistična menihinja pove “imam zaupanje v Budo”, temu sledi židovski rabi, ki izjavi “jaz verjamem v boga”. Potem sledi katoliški duhovnik, ki izjavi “jaz verjamem v Jezusa Kristusa”, na koncu pa islamski voditelj pogumno razglasi “jaz verjamem v boga, Alaha”. Če videoposnetka še niste videli, ga lahko pogledate tule:

Po ogledu tega posnetka nihče ne bo več mogel zanikati, da Vatikan javno promovira eno svetovno religijo.

www.infowars.si

Več eksplozivnih informacij najdete na: www.infowars.si

November 2015: Papež Frančišek je razglasil, da je fundamentalizem, celo krščanski fundamentalizem, “bolezen” med komentiranjem podobnosti vseh večjih religij.

September 2015: Papež Frančišek je potoval v New York, kjer je z govorom odprl konferenco Združenih Narodov, kjer so razkrili “novo univerzalno agendo” za človešto.

September 2015: Med postankom v katedrali St. Patrick je papež Frančišek pozival k enotnosti med krščanstvom in islamom. Te besede so bile dobesedno izrečene iz njegovih ust:

“Rad bi izrazil dva sentimenta za moje islamske brate in sestre: Najprej moje pozdrave, ko slavijo praznik žrtvovanja. Želel bi si, da so moji pozdravi toplejši. Moj sentiment bližnosti, moj sentiment bližine v luči tragedije. Tragedije, ki so jo utrpeli v Meki. V tem trenutku dajem zagotovila mojih molitev. Združim se z vami vsemi. Molitev k vsemogočnemu bogu, usmiljenemu.”

Julij 2015: Med obiskom Ekvadorja je papež Frančišek govoril o potrebi po “novem ekonomskem in ekološkem svetovnem redu” v katerem si bogastvo planeta “delijo vsi z vsemi”.

Julij 2015: Papež Frančišek obsodi globalni kapitalizem ter naslovi njegove ekscese kot “iztrebek hudiča”.

Junij 2015: Papež Frančišek je pozval k “novi globalni politični avtoriteti”, ki bi imela dovolj potrebnih sredstev za “odpravo svetovnih gospodarskih težav in nepravic”.

Oktober 2014: Papež Frančišek javno sprejme evolucijsko teorijo z izjavami, kot je sledeča:

“Ko beremo o stvarjenju v Genezi, tvegamo, da si predstavljamo boga kot čarovnika, z magično palčko, ki je sposoben storiti vsega. A temu ni tako.”

“Veliki pok, ki se danes smatra za začetek sveta, ne nasprotuje intervenciji božjega stvaritelja ampak ga zahteva.”

“Evolucija v naravi ni nekonsistentna z gibanjem stvarjenja, ker evolucija potrebuje stvarjenje bitij, ki se razvijajo.”

S popolnim sprejemom evolucijske teorije, se je papež Frančišek popolnoma uskladil z levičarskimi družbenimi inženirji, ki stremijo k temu, da človeštvo spojijo v socialističen nov svetovni red. Prav tako se je uperil proti “fundamentalistom”, ki verjamejo, da obstaja samo en resnični bog, ki je ustvaril nebo in zemljo.

Junij 2014: Prvič v zgodovini katolištva je papež Frančišek dovolil “islamske molitve in citiranje Korana” v Vatikanu. V srednjeveških časih bi se to smatralo za kršenje božjih načel, a dandanes nihče pravzaprav sploh ne opazi, ko se kaj takšnega zgodi.

Marec 2013: Med svojim prvim uradnim nastopom kot papež je Frančišek jasno dal vedeti, da on verjame, da kristjani in muslimani oboji “častijo enega boga”…

“Pozdravljam in srčno se vsem zahvaljujem, dragi prijatelji, ki pripadate drugim verskim tradicijam; najprej vsi muslimani, ki častite enega boga, živečega in milostljivega, in kličete k njemu v molitvi in vsi vi. Res cenim vašo prisotnost: v njej vidim jasen znak volje po rasti v skupnem duhu in sodelovanju za skupno dobro človeštva. Katoliška cerkev se zaveda pomembnosti promocije prijateljstva in spoštovanja med moškimi in ženskami različnih verskih tradicij – to želim ponoviti: promoviranje prijateljstva in spoštovanja med moškimi in ženskami različnih verskih tradicij – priča o dragocenem delu, ki ga opravlja Pontifikatov svet za medverski dialog.”

Vidite vzorec?

Papežu Frančišku se gre za združevanje ljudi. Želi pripeljati skupaj narode in želi pripeljati skupaj religije. Ampak, kaj je namen vse te enotnosti?

Vse večje število “fundamentalističnih” kristjanov je zaskrbljenih, da papež Frančišek pripravlja teren za eno svetovno religijo in nov svetovni red. Združitev vseh teh držav sveta v eno mega-državo in združitev vseh religij sveta v enotno vero morda mnogim zveni,kot dobra ideja, a resnica je ta, da bi to pripeljalo do stopnje tiranije, ki si jo večina ljudi sploh ne upa predstavljati.

<– Video: Rdeča Tabletka: Kdo je Barrack Hussein Obama

Tommy Robinson: Elite so v procesu islamizacije Zahoda –>

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.