Wuhanski znanstveniki so v populacijo netopirjev načrtovali vgraditev “kimeričnih Covid žebljastih proteinov” z uporabo “nanodelcev, ki lahko penetrirajo kožo”

18 mesecev pred pandemijo so znanstveniki v Wuhanu – Kitajska poslali predlog, da med divjad v divjini izpustijo modificirane, ojačane, leteče koronaviruse z namenom, da se jih cepi proti boleznim, ki bi lahko “preskočile” na ljudi, poroča The Telegraph in citira seznam predlogov za posojila iz leta 2018.

Novi dokumenti razkrivajo, da so samo 18 mesecev pred pojavom prvih Covid-19 primerov, znanstveniki posredovali načrte, da v zrak izpustijo nanodelce, ki lahko penetrirajo skozi kožo in vsebujejo “nove kimerične žebljaste (spike) proteine” koronavirusov, katere najdemo v netopirjih. Te nanodelce z žebljastimi (spike) proteini so želeli vstaviti v populacijo jamskih netopirjev v Yunnan, Kitajska.

Prav tako so načrtovali izdelavo kimeričnih virusov (umetno izdelan virus iz večih drugih različnih virusov), ki so genetsko modificirani na način, da lažje okužijo ljudi, zato so zahtevali 14 mio USD od Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), da bi financirali delo.

Ponudbo je posredoval zoolog Peter Daszak iz EcoHealth Alliance, ki ima sedež v ZDA. Nadejal se je, da bi z uporabo genetskega inženiringa na netopirski Covid prilepil “lokacije človeku specifičnih razpok (cleavage sites)”,ki bi omogočale, da virus lažje vstopi v človeške celice – gre za metodo, ki po naključju odgovori na vprašanje, ki se med znanstveno skupnostjo pojavlja že dlje časa in sicer – kako, da je SARS-CoV-2 postal tako kužen za ljudi.

Daszakov predlog je prav tako vseboval načrte za mešanje visoko-rizičnih naravnih sevov koronavirusov z bolj nalezljivimi a manj smrtonosnii verzijami. Njegova “netopirska ekipa” je bila sestavljena iz Dr.Shi Zhengli iz Wuhan Institute of Virology kot tudi iz ameriških raziskovalcev iz univerze v Severni Karolini in iz US Geological Survey National Wildlife Health Center.

Peter Daszak (levo), Dr.Shi Zhengli (desno)
Ekipa DEFUSE projekta

DARPA je pogodbo zavrnila z izjavo “Jasno je, da bi predlagani projekt, ki ga vodi Peter Daszak, lahko ogrozil lokalne skupnosti”, hkrati pa je DARPA opozorila, da Daszak ni v celoti upošteval nevarnosti povezane z modifikacijo virusa preko gain-of-function raziskav ter nevarnosti povezanih z izpustitvijo aerosoliziranega cepiva.

Iz dokumentacije o posojilu je razvidno, da je ekipa imela nekaj pomislekov tudi o cepilnem programu in je zato nameravala izvesti “dodatno izobraževalno pojasnjevanje…zato, da je javno razumevanje o tem, kar počnemo in zakaj počnemo, še posebej v luči prehranjevanja z netopirji v regiji”.

Angus Dalgleish, profesor onkologije v St.Georges, University of London, ki je imel težave pri objavljanju svojega dela, v katerem prikazuje, da se je v Wuhan Institute of Virology (WIV) več let pred pandemijo izvajalo “gain-of-function” modifikacije je povedal, da so se raziskave izvajale tudi brez financiranja.

Jasno je, da je to gain-of-function, izdelava mest z razpoko in poliranje novih virusov z namenom povečanja možnosti okužbe človeških celic v več kot eni celični liniji” je povedal.Telegraph

Kot The Telegraph primerno omeni (tega v osrednjih medijih ne boste slišali nikoli) je Daszak isti človek, ki je napisal pismo, ki je bilo objavljeno v The Lancet in je preko tega pisma javno izključil možnost hipoteze o tem, da bi virus ušel iz laboratorija. S tem je začasno utišal debato o izvoru Covid-19.

“Več kot eno leto brez uspeha poizkušm dobiti odgovore od Peter Daszak” je povedal Viscount Ridley, ki je eden od avtorjev prihajajoče knjige o izvoru Covid-19 in je večkrat rotil House of Lords, da naj globje raziščejo izvor pandemije. “Sedaj se je izkazalo, da je avtor tega ključnega dela informacije o delu z virusi v Wuhanu a je zavrnil, da bi to delil s svetom. Besen sem. Prav tako bi moral biti (in tudi je) besen cel svet,” je dodal.

“Peter Daszak in EcoHealth Alliance (EHA) so predlagali, da bi injektirali smrtonosne kimerične koronaviruse iz netopirjev, ki jih zbira Wuhan Institute of Virology, v počlovečene in “ponetopirjene” miši ter še mnogo, mnogo drugih stvari…”

Dokumenti, ki jih je objavil mednarodni konzorcij znanstvenikov (med njimi ni ne Beović Bojane niti Kreka še manj pa Logarjeve ali pa Kacina) po imenu “Drastic Research” in, ki so bili certificirani s strani bivšega uradnika iz trumpove vlade. Po besedah omenjene skupine “bodo dejanski dokumenti predloga DEFUSE objavljeni v najkrajšem možnem času”.

“Glede na to, da v tem predlogu najdemo pogovor o načrtovani vgradnji človeku-specifičnih lokacij z razpokami (cleavage sites), je pregled s strani širše znanstvene skupnosti glede resničnosti umetnega vstavljanja zagotovljen,” so v izjavi sporočili iz skupine Drastic.

Ojačan MERS?

Anonimni znanstvenik WHO je za The Telegraph povedal, da je Daszakova prošnja za financiranje šokantno vsebovala načrt za ojačanje bolj smrtonosnega MERS (Middle East Respiratory Syndrome). “Strašljivi del je ta, da so izdelovali nalezljive kimerične MERS viruse,” je povedal žvižgač in dodal, da “ti virusi imajo stopnjo smrtnosti pri preko 30%, kar je bstveno bolj smrtonosno, kot pa SARS-CoV-2.”

“Če bi ena od njihovih menjav receptorjev povzročila, da bi se MERS širil podobno in hkrati ohranil svojo smrtonosnost, bi bila ta pandemija lahko skoraj apokaliptična.”

Ne pozabite, začetna zgodbica osrednjih medijev je bila, da se je vse začelo z “juho iz netopirjev”.

Naslovnica 24ur.com z dne 2.2.2020

Ustvarite svojo lastno pandemijo v 12 korakih – pandemija za telebane ali kako spremeniti nenevaren virus v neomejene dobičke za vas in vaše prijatelje –>

<– Nadzor uma: Znanstveniki ustvarili “Magneto” protein, ki omogoča daljinski nadzor možganov in obnašanja

…vkolikor pa želite sami raziskovati, kako je do stanja v sedanjosti prišlo in se zavedate dejstva, da so bile to v naprej pripravljene situacije in dogodki pa lahko začnete recimo v letu 2010 z najavo Lockstep operacije v globalistični publikaciji, ki jo kot svoj bilten izdaja Rockefeller Foundation…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.