Covid cepivo Moderna zaustavljeno v Okinawi, v cepivu našli kontaminacijo z “črnimi snovmi”

Tri dni potem, ko je japonsko ministrstvo za zdravje najavilo, da bodo umaknili 1.6 milijona odmerkov moderninega Covid-19 cepiva zaradi kontaminacije v nekaterih ampulah, ki reagira na magnete in, ker sta zaradi tega cepiva po prejetem drugem odmerku umrla vsaj dva moška tridesetletnika, sedaj pa sta cepivo Moderne zaustavili še dve prefekturi, saj so odkrili še večjo kontaminacijo ampul, je poročala japonska državna televizija, NHK in The Korea Times.

Poteza japonskega zdravstvenega ministrstva se je zgodila potem, ko so začeli raziskovati vzrok smrti dveh moških, ki sta avgusta prejela drugi odmerek iz serije kontaminiranih ampul cepiva proizvajalca Moderna. NHK poroča, da so “črno substanco” našli v injekcijah in v ampulah, “pink substanco” pa so našli v različnih injekcijah. “Suspendiramo uporabo Moderna Covid-19 cepiva saj smo v njem našli neznane snovi” so v nedeljo sporočile lokalne oblasti v prefekturi Okinawa, ki se nahaja na južnem delu Japonske.

Druga prefektura, kjer so ustavili uporabo kontaminiranih serij moderninega cepiva, je prefektura Gunama, preko AFP so sporočili, “Nadaljujemo z uporabo nekontaminiranih serij cepiva Moderna”. V četrtek je Japonska suspendirala tri serije moderninih ampul – iz uporabe so odstranili 1.6 milijona odmerkov, saj je več cepilnih centrov sporočilo, da so odkrili neznane snovi v cepivu.

Gre za snov, ki reagira na magnete” je preko Nikkei sporočil eden od uradnih predstavnikov in dodal “Lahko, da gre za kovino.

Moderna je medtem potrdila, da so prejeli “več različnih pritožb glede te specifične zadeve” v ampulah, ki se jih distribuira na Japonskem, dodali so tudi, da v zvezi z poročili “ni bilo omenjenih nobenih varnostnih težav ali pa težav zaradi učinkovitosti”. “Podjetje raziskuje poročila in ostaja zavezano transparentnosti in hitrosti s svojim partnerjem Takeda in regulatorji, da razrešimo kakršnekoli potencialne skrbi” je za Nikkei povedala tiskovna predstavnica Moderne in dodala, da je za “proizvodno težavo” kriva tovarna v Španiji.

Poročila o kontaminaciji cepiv so se pojavila po avgustovski smrti dveh moških starih 30 in 38 let po prejemu drugega odmerka Moderna cepiva. “Trenutno nimamo nobenih dokazov, da je smrt povzročilo Covid-19 cepivo Moderna, pomembno je izvesti uradno preiskavo zato, da ugotovimo ali obstaja kakšna povezava”, je v skupni izjavi z japonskim distributerjem Takeda sporočilo podjetje Moderna.

Narava delcev, ki so bili najdeni v ampulah in ki so bile proizvedene v obratu enega od pogodbenikov v Evropi, še vedno ni znana. “Ampule so bile poslane v kvalificiran laboratorij na analizo, ugotovitve bodo na voljo v začetku naslednjega tedna” sta sporočila Takeda in Moderna. Pogodbenik – špansko farmacevtsko podjetje ROVI je v četrtek sporočilo, da preiskujejo vzrok kontaminacije in, da so te ampule bile distribuirane samo na Japonskem.

Korea Times

Medtem pa je European Medicines Agency (EMA) začela z lastno ločeno preiskavo s katero želijo ugotoviti ali so bile kakšne od ampul Moderne, ki so v uporabi v Evropi, prav tako kontaminirane. Kot ponavadi je o tem in podobnih dogodkih v Sloveniji v osrednjih medijih tišina – mediji v Sloveniji namenoma zadržujejo pomembne infromacije glede Covid-19 “cepiv” in ne obveščajo slovenske javnosti. Kot, da bi jim nekdo plačal, da v zameno za denar, prikazujejo samo eno plat teh poizkusnih genskih Covid19 terapij ter s tem povzročajo splošno nevarnost za državljane Slovenije. Če se želite tej agendi zoperstaviti, se z vašim denarjem izogibajte podjetij in organizacij, kjer bodo od vas zahtevali PCT pogoj za vstop (kot naprimer velike trgovine, razni koncerti Modrijanov ali pa DJ Umeka, smučišča, restavracije). Izogibajte se RT-PCR in hitrih antigenskih testiranj – pristop se imenuje “splošna civilna nepokorščina”, ki je samo korak oddaljena od vsesplošne stavke, ki predstavlja miren in nenasilen način upora proti korporativni Covid eliti v Sloveniji. Na ta način bo preko 60% ljudi (necepljeni) v Sloveniji “umaknilo” svojo potrošnjo, podjetja ne bodo dobila več kadrov za opravljanje dela pod PCT pogoji, kar bo privedlo do kolapsa “slabih” podjetij in “slabih” lastnikov teh podjetij. Zavedati se je potrebno, da velike korporacije sodelujejo pri tej bio-medicinski tiraniji vzpostavitve varnostne države in ko enkrat mednarodne korporacije prevzamejo nadzor nad dobavo surovin in izdelkov v Slovenijo, smo eksistenčno odvisni od teh korporacij, saj lahko po mili volji blokirajo dobave surovin in izdelkov v Slovenijo ter s tem povzročijo umetne gospodarske in politične kolapse ter jih nato tudi po svoji volji sanirajo – BuldBackBetter (in v skladu z načrti World Economic Foruma in velikega reseta). Namig: v svetu, ki ga dominirajo transnacionalne korporacije in mednarodni centralno bančni kartel, ste Vi in Vaša družina in Vaši prijatelji odvečni – neuporabni jedci, ki so predestinirani za eksterminacijo ali pa za veliko zamenjavo (umetne migracije). Manj potrošnje, manj investicij – manjši davčni prihodki slovenske globoke države. Manj davčnih prihodkov v kombinaciji z upadom realnega gospodarstva pomeni manj denarja za javno upravo, manj denarja za javno upravo pomeni manjša operativna sredstva za NIJZ, državni zdravstveni sistem, politiko… Ter seveda, ne pozabite dvigniti iz vaših osebnih računov in računov podjetij vse gotovine, ki jo imate v slovenskih in tujih bankah v Sloveniji. Bankirji z Vašim denarjem sodelujejo pri vzpostavitvi bio-medicinske varnostne države oziroma pri vzpostavitvi modernega suženjstva. Postopajte temu ustrezno, ne financirajte lastne eksterminacije.

Če ste mislili, da so zdravniki v državnem zdravstvu v Sloveniji prevaranti in lažnjivci, ki so za denar pripravljeni nategovati celo državo in vse državljane, imate prav. Luzerji, ki so za covid drobiž dodatke in kuverte pod mizo pripravljeni nategovati popolnoma vse državljane. Poskrbite, da ne financirate na noben način državnega zdravstvenega sistema v Sloveniji – doktorji si svojih plač iz mase davkoplačevalskega denarja niso zaslužili zato blokirajte vsak euro, ki bi drugače financiral te prevarante. Ti ljudje so odgovorni za več 100 umorov iz malomarnosti. Ti ljudje delajo za farmacevtske korporacije in ne za državljane republike Slovenije. Gre za sovražnike slovenskega naroda v belih haljah.

Made with Padlet

Covid-19 cepiva vodijo do novih okužb in smrti: Dokazi so osupljivi –>

<– Žvižgač iz Facebooka razkril interne dokumente, ki dokazujejo napore za cenzuro dvoma v cepiva na globalnem nivoju

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.