Zaupni Pfizerjevi dokumenti & nove študije potrjujejo, da se Covid “raznašanje cepiva” dogaja z šokantnimi & nevarnimi posledicami

Študija, ki so jo izvedli znanstveniki iz University of Colorado potrjuje, da velika večina človeštva ni imela absolutno nobene izbire glede prejema Covid-19 injekcije, saj cepljeni preko aerosolov prenašajo protitelesa, ki jih proizvaja cepivo. Ugotovitve te študije sicer niso presenečenje, ker je Pfizer v zaupnih dokumentih že priznal, da je izpostavitev mRNA injekcijam možna tudi z stikom kože-na-kožo in dihanjem istega zraka, kot nekdo, ki je prejel Covid-19 injekcijo. Na žalost te ugotovitve tudi dodajo težo trditvam Dr.Phillipe van Welbergena, ki je pokazal, da se nerazkrita sestavina “cepiv” – grafenov oksid prenaša iz cepljenih na necepljene in uničuje rdeče krvničke in povzroča nevarne krvne strdke.

Povzetek (prevod zgornjega besedila):

Kljub očitnemu znanju o prenosu kužnih delcev preko dihanja se začuda ni nikoli postuliralo možnosti prenosa nosnih/oralnih tekočin med gostitelji, kaj šele raziskovalo. Okoliščine današnje pandemije so povzročile, da imamo možnost v celoti preučiti to provokativno idejo. Podatki, ki jih objavljamo, dokazujejo obstoj novega mehanizma s katerim se čredna imunost lahko manifestira – aerosolni prenos protitelesc med imuniziranimi in ne-imuniziranimi gostitelji.

Študija z naslovom “Dokazi za aerosolni prenos SARS-CoV2-specifične humoralne imunosti“, ki je bila objavljena 1.5.2022, je bila izvedena s strani sledečih znanstvenikov iz Univerze Kolorado:

  • Ross M. Kedl
  • Elena Hsieh
  • Thomas E. Morrison
  • Gabriela Samayoa-Reyes
  • Siobhan Flaherty
  • Conner L. Jackson
  • Rosemary Rochford

Povzetek študije se bere:

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.04.28.22274443v1.full-text

No in tu je povzetek glavnih ugotovitev avtorjev študije:

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.04.28.22274443v1.full-text

To pomeni, da je prenašanje Covid-19 cepiva popolnoma možno sploh, če v obzir vzamemo študijo opravljeno v imenu Pfizerja na Japonskem. V okviru študije se je opazovalo distribucijo Covid-19 injekcije v telesih podgan v merilnem obdobju 48 ur. Ena najbolj zaskrbljujočih ugotovitev študije je dejstvo, da se pfizerjeva injekcija sčasoma akumulira v jajčnikih. Najvišja koncentracija pa je bila opažena v jetrih, prav tako pa se akumulira v žlezah lojnicah na koži.

Vir: https://phmpt.org/wp-content/uploads/2022/03/125742_S1_M4_4223_185350.pdf
Japonska vlada zdravstvenega ministra označila za kriminalca zaradi Covid19 “cepiva”

Ni znano ali se injekcija po preteku 48 ur še vedno akumulira saj je bila študija načrtovana za 48 urni interval po prejemu injekcije. A ti rezultati povezano z prvo študijo opisano malce višje v prispevku nam z zagotovostjo sporočajo, da je tveganje za necepljene osebe, da so proti svoji volji izpostavljene Covid-19 cepivu, minimalno 48 ur vkolikor dihajo isti zrak ali pa se dotikajo kože osebe, ki je bila cepljena. No to pa seveda ni nobeno presenečenje, saj je Pfizer v svoji študiji oziroma dokumentaciji to tudi priznal. Naslov Pfizerjeve interne študije je “A Phase 1/2/3 Placebo-Controlled, Randomized, Observer-Blind, Dose-Finding Study To Evaluate The Safety, Tolerability, Immunogenicity, And Efficasy Of SARS-CoV-2 RNA Vaccine Candidates Against Covid-19 In Healthy Individuals” (preberete si jo lahko s klikom na naslov študije).

Dokument vsebuje celotno poglavje, ki pokriva možnost “prenašanja mRNA cepiva” in v katerem ugotavljajo, da je to možno vkolikor je oseba v bližnjem stiku z osebo, ki je prejela Pfizer mRNA injekcijo ter, da lahko necepljena oseba zaradi tega doživi nezaželene stranske učinke (prav tako, kot jih doživijo cepjeni ljudje).

Razdelek 8.3.5 v tem dokumentu opisuje kako naj se v Pfizerjevo centralo v roku 24 ur od odkritja sporoči izpostavljenost nosečnic ali pa žensk, ki dojijo, mRNA Covid-19 injekciji. To je nenavadno, saj noseče ženske/novopečene mamice niso nikoli del varnostnih preizkusov. Kako naj bi se potem izpostavile mRNA Covid-19 injekciji?

No Pfizer sam potrjuje, da se izpostavljenost mRNA cepivu lahko zgodi vkoliikor je ženska noseča in je okoljsko izpostavljena cepivu med nosečnostjo. Dokument trdi, da se okoljska izpostavljenost med nosečnostjo lahko zgodi vkolikor noseča ženska ali pa zdravstveni delavec sporoči, da je noseča potem, ko je bila predmet intervencije med študijo bodisi preko vdihavanja ali pa kožnega stika. Ali pa vkolikor je bil moški del družine ali pa zdravstveni delavec izpostavljen intervenciji v študiji preko vdihavanja ali pa kožnega stika in je bil nato v bližnjem stiku z svojo žensko partnerico pred ali pa v času okoli zanositve.

Pfizer torej v tem dokumentu priznava, da je možno drugo človeško bitje izpostaviti mRNA Covid cepivu že samo z dihanjem istega zraka ali pa dotikanja kože osebe, ki je bila cepljena. Vse to pa ugotvitve Dr.Phillipe van Welbergena naredi še toliko bolj zaskrbljujoče. Dr. van Welbergen (“Dr.Phillipe”), ki je zdravstveni direktor Biomedical Clinics, je bil eden prvih, ki je javnost opozarjal na škodo, ki jo človeški krvi povzročajo Covid injekcije, saj je že lansko leto objavil slike vzorcev krvi izpod mikroskopa. V začetku julija 2021 je Dr.Phillipe podal intervju in v njem pojasnil, da ko so se mu njegovi pacienti začeli pritoževati zaradi kronične utrujenosti, vrtoglavic, težav s spominom in v nekaterih primerih celo paraliza in zakasneli močni menstrualni cikli pri ženskah starejših od 60 let, je od vseh odvzel vzroce krvi. V odvzeti krvi je našel nenavadne strukture v obliki cevk, nekateri delčki so se osvetlili, mnogi med njimi pa so poškodovali celice. Vidnih je bilo zelo malo zdravih celic.

Nato je februarja 2022 Dr.Phillipe predstavil najnovejše slike krvnih vzorcev in pojasnil, kaj se na slikah vidi. Njegove slike so pokazale, da so necepljeni pacienti bili “okuženi” z toksini iz cepiv preko zgoraj opisanega raznašanja cepiva, okuženi so bili tudi z nečem za kar se trdi, da je grafen (grafenov oksid). Celotno zbirko njegovih slik si lahko ogledate na tej povezavi. Spodaj pa je kratek videoposnetek njegovih ugotovitev.

Kar je Dr.Phillipe van Welbergen pokazal je, da se grafen, ki so ga injektirali ljudem preko mRNA Covid-19 injekcij, organizira in raste v večja vlakna in strukture, pridobiva magnetne lastnosti oziroma električni naboj, vlakna pa nakazujejo na bolj kompleksne strukture z črtami. Prav tako je pokazal, da se koščki grafena prenašajo od “cepljenih” na necepljene in s tem uničujejo rdeče krvničke ter povzročajo krvne strdke pri necepljenih.

Izgleda, da ni bilo nikoli potrebe po trošenju izrednih količin davkoplačevalskega denarja za propagando glede siljenja javnosti k cepljenju z Covid-19 cepivom saj očitno davkoplačevalec nikoli ni imel izbire. Vse kar so morali storiti je, da dihajo.

Michael Yeadon

Videoposnetek: Nemški doktor umorjen nekaj ur zatem, ko je razkril grafenov hidroksid v Covid-19 cepivih –>

<– Videoposnetek: Dokazi o samo-sestavljivih nano-omrežjih v Pfizer cepivu