Johns Hopkins University potrjuje: Lahko ste, brez Vaše vednosti, Covid cepljeni preko PCR “testa”

Januarja 2019 je WHO med top 10 grožnjami globalnemu zdravju zapisala tudi vse večje število kritikov cepljenja. Vse od fiaska z korona “cepivi” se je število ljudi, ki zavračajo cepiva, povečalo večkratno. Celo med ortodoksnim medicinskim establišmentom so se pojavili ljudje, ki dvomijo v učinkovitost cepiv (zato večina zdravnikov v Sloveniji ni cepljena z pravimi Pfizer ali pa AstraZeneca zvarki). A njihovi “šefi” iz raznih farmacevtskih korporacij ter globalističnih organizacij, kot je WHO, vztrajajo pri cilju vsaj 70% precepljenosti. V tem prispevku Jan Walter opisuje in dodaja številne citate z viri načinov za cepljenje prebivalstva, ko je enkrat prebivalstvo izgubilo zaupanje v cepiva. Izgubo zaupanja v cepiva je vsiljevanje obveznega cepljenja z gensko mRNA terapijo in pogojevanje svobode z statusom cepljenja samo še dodatno pospešilo sploh, ko so se ljudje začeli zavedati, da ima Covid19 99.8% stopnjo preživetja čeprav je še vedno dejstvo, da nikjer na svetu iz nobenega trupla osebe, ki naj bi preminula zaradi okužbe z SARS-CoV-2 virusom, niso izolirali virusa. Zveni kot nek znanstveno-fantastični roman, ki ima elemente srhljivke le, da so metode in tehnike na razpolago. Vprašanje je, kako daleč bomo dovolili vdor teh metod in tehnike?

Cepljenje se vse bolj zavrača a obstaja srhljiva alternativa

V januarju 2019 je WHO definirala vse večje število kritikov cepiv kot eno od desetih največjih groženj globalnemu zdravju (WHO ima v mislih finančno zdravje farmacevtskih korporacij) ter vse od fiaska z korona cepljenjem se je število zavračevalcev cepiv resnično pomnožilo za večkratnik. Nasprotniki cepljenja so se pojavili celo v konvencionalnih zdravstvenih skupnostih. A idologi pri WHO vztrajajo pri nerealističnem načrtu stopnje precepljenosti pri vsaj 70%. Morda je covid cepljenje, vsaj v Evropi, del eksterminacijskega načrta takoimenovanega Kalergijevega načrta velike zamenjave evropskih narodov?

Sedaj pa več strokovnjakov in bivših novinarjev osrednjih medijev, kot je John O’Sullivan, opozarja, da je obsežen program PCR testiranja dejansko WHO cepilni program v preobleki (povezava na Principia Scientific). O’Sullivan govori o novi tehnologiji, ki so jo razvili na Johns Hopkins University, ki naj bi omogočala izvedbo prikritega cepljenja preko PCR testerja (povezava na Johns Hopkins University). Navdih so dobili pri parazitskem črvu, ki svoje ostre zobe zapiči v črevesje svojega gostitelja. Johns Hopkins raziskovalci so razvili mikro napravico v obliki zvezde, ki se lahko prilepi na notranjost sluznice in lahko dostavi kemikalije v telo. Te naparave se imenujejo “Theragrippers” in so narejene iz kovine in tankega filma, ki lahko spreminja obliko. Prevlečeni so z kerozinskim voskom, ki je občutljiv na toploto, vsak pa je velik toliko kot delček prahu (slika spodaj).

Ko kerozinska prevleka na Theragripperju doseže telesno temperaturo se napravica avtonomno zapre in oprime stene debelega črevesja. Zaradi tega se šesterokraka napravica zažre v sluznico in oprime notranjosti debelega črevesja kjer začasno ostane in počasi sprošča tovor kemikalij v telo. Sčasoma Theragripper izgubi svoj oprijem na tkivu in iz debelega črevesja izstopi preko običajnega delovanja gastrointestinalne mišice (aka. z odvajanjem človeškega blata). Po besedah Johns Hopkins University se Theragripperje vnaša v telo z bombažnimi palčicami (slika spodaj).

Raziskovalna ekipa Johns Hopkins University je objavila pozitivne rezultate iz živalske študije na naslovnici revije Science Advances 28.10.2020 in potrdila, da nova tehnologija deluje brezhibno:

Poročamo, da GI mehanokemijski terapevtski pritrdki oziroma Theragripperji, za katere smo navdih dobili pri telesnih parazitih, lahko preživijo 24h v gastrointestinalnem traktu živih živali z avtonomno pritrditvijo na sluzično tkivo. Prav tako opazujemo šestkratno povečanje pri roku uničenja ko uporabljamo dostavo analgesičnega ketorolak tromethamina z Theragripperji. Ti rezultati so odličen dokaz, da mikronapravice, ki spreminjajo obliko in so samo pritrjujoče, izboljšajo učinkovitost dolgoročnega vnosa zdravil.

Theragripper spreminja obliko in se ga uporablja za dostavo kemikalij v telo.

Popolnoma naključno se PCR testiranje na Kitajskem izvaja analno zaradi “večje zanesljivosti rezultatov”, osrednji mediji zahoda, ki so v lasti sovražnikov človeštva, so to metodo seveda takoj podprli (povezava Business Insider).

Če si predstavljate, da vlada vnaša toksine v vaše telo proti vaši volji in brez vašega privoljenja, pomislite malo na vse grozne ekspreimente na ljudeh, ki so bili po poteku odkriti in so bili potrjeni, sodeč po Wikipediji se je sedem od teh eksperimentov pa se je zavleklo globoko v naš moderni čas. Leta 2007 je CDC celo priznala, da so med leti 1955 in 1963 cca. 10 – 30 mio državljanov okužili z karcinogenom SV40 preko cepljenja proti ošpicam.

Cepljenje, ki ni cepljenje ampak genska terapija

V osupljivi videokonferenci med Dr.Judy Mikovits, Robert Kennedy Jr. in Dr.David Martinom so pojasnili, da mRNA cepivo po pravnih definicijah sploh ni cepivo. Napačno je trditi, da gre za cepiva, ker to zakrije dejstvo, da je uporabljeno cepivo pravzaprav genska terapija.

Izkušen doktor in epidemiolog Dr.Wolfgang Wodarg je v cenzuriranem intervjuju za Rubikon izjavil, da “Pravzaprav bi to obetavno “cepivo” moralo biti prepovedano za veliko večino ljudi ker gre za genetski inženiring!” Mary Holland, podpredsednica in glavni pravnik Children Health Defense Organization, opozarja, da “Nove tehnologije cepiv bodo verjetno vodile do novih vrst poškod zaradi cepljenja. Ker še nikoli nismo imeli odobrenega mRNA cepiva, ne vemo kakšne bodo te poškodbe, ker so cepiva razvili tako hitro, klinični testi so bili tako kratki, da o dolgoročnih poškodbah ne vemo ničesar.”

Kar je še posebej srhljivo je to, da velika večina sploh ne ve ničesar o tem, kaj mRNA cepivo povzroči telesu. Preprosto so slepo dovolili, da se jih brez informiranja cepi in to kljub dejstvu, da vse več in več neodvisnih in celo ortodoksnih zdravstvenih strokovnjakov odsvetuje mRNA cepljenje (doktorji iz celega sveta odsvetujejo mRNA cepljenje). V tem kontekstu je tudi pomembno, da se zavedate, da je ameriško podjetje moderRNA Therapeutics bilo ustanovljeno leta 2010 ne kot proizvajalec cepiv ampak kot GenTech podjetje (podjetje za gensko tehnologijo). Primer serije Monsanto škandalov nam jasno pokaže, da genetski inženiring ne služi zaščiti vrste ampak pridobivanju oblasti. Skrita agenda je ta, da se genetsko modificira vrsto (človeštvo) zato, da se jih lahko patentira in lastnini. Bivši ameriški državni sekretar Henry Kissinger (ki je tudi nesprocesirani vojni zločinec) je nekoč izjavil: “Kdor obvladuje seme obvladuje svet”.

Kaj sledi? Ali bodo patentirali naša telesa potem, ko bodo izvedli genetski inženiring preko mRNA cepiv?

Dr.Carrie Madej, specialistka interne medicine z več kot 19 leti izkušenj trdi, da bi covid-19 cepivo lahko dejansko bil trojanski konj za patentiranje človeštva, ker mRNA spremeni naš DNA. Sodeč po članku objavljenem januarja 2020 v britanskem znanstvenem žurnalu phys.org je sedaj potrjeno, da modificirana RNA direktno vpliva na naš DNA. Sledeč odstavek je še posebej zaskrbljujoč: “Več raziskovalnih skupin sedaj sodeluje pri raziskavi vpliva na DNA molekulo. Vemo, da R-loop regije povezujemo z DNA sekvencami, ki vsebujejo aktivne gene, to pa lahko pripelje do pretrganih kromosomov in do izgube genetske informacije.” Zaskrbljujoče je tudi to, da vodilni proizvajalci cepiv, kot so Pfizer, opozarjajo subjekte cepljenja, da naj se ne reproducirajo po cepljenju (povezava Pfizer p.132). S tem farmacevtska korporacija potrjuje, da ima mRNA cepivo lahko negativen vpliv na človeško reprodukcijo ter, da se ga kljub temu dejstvu uporablja.

Na našo srečo že vse od začetka plandemije nismo ne zaupali, kaj šele verjeli, klovnom, ki imajo pred svojim imenom Dr. Pa naj bo to Štrukeljček, ki se sedaj skriva ali pa lažnjivi Ihan ali pa bedak Trampuž iz Berlin Institute of Virology. Na našo srečo so se omenjeni pojavljali v najbolj nekredibilnem in lažnjivem medijskem portalu v Sloveniji – 24ur. Takoj za 24ur sledi Nova24tv. Na našo srečo ne zaupamo nobenemu politiku in nobeni politični stranki v Sloveniji niti ne polagamo svoje usode v roke teh doktorskih in političnih klovnov, kaj šele, da bi upoštevali njihove “ukrepe”.

Zaključek: Vsakdo, ki pozna malo zgodovine ve, da genetski poizkusi in eksperimentiranje na ljudeh niso nič novega. Čeprav ima moderna eugenika svoj izvor v 19 stoletju so ideje so ukrepi in opravičevanje državnih in družbenih intervencij in vpliv na reprodukcijo poznani že vsaj od antike. Najdete jih lahko v Platovi “Politeia”, ki je sicer omejena na državno selekcijo in izobrazbo. V renesansi lahko najdemo ista besedila v družbeno utopičnem pisanju Thomasa Morusa “Utopia”, “Nova Atlantis” Francisa Bacona in “La citta del Sole” Tomassoa Campanella. A ker zdrava kmečka logika instinktivno nasprotuje takšnim intervencijam se je establišment vedno potrudil, da svoje namene preobleče v zavajujoče oznake. Nacisti recimo so eugeniko preoblekli v “zdravstveno znanost prednikov” oziroma “skrb za poreklo” zato, da so jo naredili privlačno za množice in dandanes se nam ista mentalno motena agenda prodaja preko “novega cepiva”, ki nas bo odrešilo domnevne “pandemije”.

Viri:

https://web.archive.org/web/20200812085538/https://www.who.int/news-room/feature-stories/ten-threats-to-global-health-in-2019

https://www.legitim.ch/post/schockierende-bilder-beh%C3%B6rden-verschweigen-massenhaft-corona-impfsch%C3%A4den

https://principia-scientific.com/are-pcr-tests-secret-vaccines/

https://hub.jhu.edu/2020/11/25/theragripper-gi-tract-medicine-delivery/

https://advances.sciencemag.org/content/6/44/eabb4133

https://www.businessinsider.com/microbiology-professor-china-anal-swab-test-covid-19-makes-sense-2021-1?r=MX&IR=T

https://en.wikipedia.org/wiki/Human_subject_research

http://web.archive.org/web/20110307094146/http:/www.cdc.gov/vaccinesafety/updates/archive/polio_and_cancer_factsheet.htm

https://www.bitchute.com/video/4fVFgHXPELoO/

https://tinyurl.com/y32qpl74

https://www.presseportal.de/pm/62556/3331518

https://banthis.tv/watch?id=5f176746677a7f01e9302af6

https://phys.org/news/2020-01-rna-effect-dna.html

https://pfe-pfizercom-d8-prod.s3.amazonaws.com/2020-11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020.pdf

World Economic Forum Youth Leaders of the Future graduates loyal to Klaus Schwab

Videoposnetek: Dr.Madej Carrie pokaže grozne slike Covid cepiv pod mikroskopom –>

<– #FreedomConvoy2022

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.