CNN prisiljen priznati, da je imel Trump prav, ko je trdil, da mu prisluškujejo

Paul Manafort je imel rezidenco v Trump Tower nebotičniku.

Po razkritju, da se je bivšemu članu upravnega odbora predsedniške kampanije Donalda Trumpa gospodu Paul Manafortu prisluškovalo pred in po volitvah, je bila televizijska hiša CNN prisiljena potrditi, da je imel predsednik Trump prav, ko je obtožil Obamo, da je v Trump Tower namestil prisluškovalne naprave.

“Grozno! Pravkar ugotovil, da je Obama prisluškoval linijam v Trump Towerju tik pred zmago. Ničesar ni našel. To je McCarthyism!” je twitnil Trump 4.3.2017.

Izjava je sprožila plaz kritike z CNN in Trumpa med drugim obtoževala, da nima nobenih dokazov, da dokaže svoje trditve.

Kako so se stvari obrnile.

Potem, ko je prišlo na dan, da so ameriški preiskovalci prisluškovali Manafortu po tajnem nalogu sodišča pred in po volitvah, je bil CNN prisiljen priznati, da bi lahko bila prvotna Trumpova izjava resnična.

Korespondentka CNN Pamela Brown je prejšnji večer dejala: “Kar je mogoče, Don, da so Trumpa prestregli pri nadziranju Manaforta in moramo omeniti, da Manafort ima rezidenco v Trump Tower nebotičniku.”

S tem priznanjem CNN samo replicira, kar je New York Times poročal že 20.1.2017 in sicer, da se Paul Manafortu ali komurkoli potencialno stanujočem v Trump Tower nebotičniku prisluškuje s strani Obame vodena zvezna vlada.

new-york-times-january-19-2017

Ustanovitelj Wikileaks novinarske organizacije, Julian Assange, je povzel sramoten obrat CNN s sledečim twitom.

Sodeč po poročilih, so prisluhi Manafortu sprožili skrbi, da je vzpodbujal Rusijo, naj pomaga Trumpovi kampaniji, vendar je ključno pri teh poročilih, da “dokazi niso prepričljivi”.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.