Covid-19: Farmacevtski giganti, Gates, Fauci, predstavniki britanske oblasti obtoženi zločinov proti človeštvu v pritožbi na mednarodnem kriminalnem sodišču ICC

V vloženi pritožbi je prav tako zapisano, da so bile učinkovite metode zdravljenja Covid-19, kot so hidroksiklorokin in ivermektin, namenoma zamolčane, kar je povzročilo večje število Covid-19 smrti, kot pa če bi te metode zgodnjega zdravljenja bile promovirane.

Britanski predstavniki vlade in najbolj vplivne osebe javnega zdravja so obtožene genocida na podlagi citiranih statistik vpliva “cepiv” in zdravstveno/varnostnih politik, ki so bile vpeljane pod pretvezo “preprečevanja Covid”.

Skupina ljudi, med katerimi je tudi bivši podpredsednik Pfizerja Dr.Michael Yeadon, je v imenu britanskih državljanov proti Boris Johnsonu in predstavnikom britanske vlade, Billu in Melindi Gates, CEOjem večjih farmacevtskih korporacij, predsedniku WEF Klausu Schwabu in drugim vložila pritožbo zaradi zločinov proti človeštvu na International Criminal Court (ICC), katere vsebino si lahko preberete na tej povezavi (in, da vredno je branja) lahko pa si jo preberete v spodnjem okencu:

Seznam obtožencev, ki se bodo morali zagovarjati je:

Po večih neuspelih poizkusih, da primer spravijo pred angleški sodni sistem, so tožniki na ICC vložili pritožbo in zahtevek, da “z največjo nujnostjo” ICC “zaustavi uporabo Covid cepiv, zaustavi vzpostavitev ilegalnih cepilnih potnih listov in drugih vrst ilegalne vojne, ki se jo bije proti državljanom Velike Britanije.”

Skupina je pritožbo na ICC vložila 6.12.2021 v kateri predstavljajo tudi dokaze, da so Covid-19 “cepiva” eksperimentalne genske terapije, ki so bile zasnovane preko gain-of-function raziskav koronavirusov v netopirjih. V pritožbi prav tako navajajo, da so ta “cepiva” povzročila množične smrti in poškodbe ter, da britanska vlada ni želela raziskovati teh prijavljenih smrti in poškodb. V pritožbi tudi navajajo, da:

Dodatno v pritožbi trdijo, da so bila učinkovita zdravljenja Covid-19, kot so hidroksiklorokin in ivermektin namenoma umaknjena in demonizirana, kar je pripeljalo do večjega števila Covid-19 smrti, kot pa bi se zgodilo, če bi bila ivermektin in hidroksiklorokin na voljo bolnikom.

V pritožbi tudi navajajo, da so bile blokade vzpostavljene pod krinko umetno napihnjenih številk smrti in okužb zaradi modificiranega virusa kot tudi eksperimentalnih “cepiv”, kar je povzročilo:

Dodatno pritožbeniki navajajo, da je “onemogočanje varnih in učinkovitih alternativnih zdravljenj Covid-19 umor in zahteva polno preiskavo s strani sodišča”.

Pritožbeniki navajajo tudi, da poleg cenzure online informacij in cenzure promocije teh alternativnih zdravljenj, “nekateri akademski žurnali blokirajo objavo študij, ki dokazujejo učinkovitost zdravil kot sta ivermektin in hidroksiklrokin”.

Pritožbeniki so v pritožbi citirali tiste, ki so preživeli holkaust, ker so opisali “močne paralele med Covid omejitvami in začetkom Holokavsta”.

V odprtem pismu, ki naj bi bilo poleg pritožbe tožnikov na ICC, tisti, ki so preživeli holokavst pozivajo zdravstveno regulatorne oblasti, da “zaustavijo ta nesveti medicinski eksperiment na ljudeh takoj” za katerega trdijo, da krši nuremberške zakone. V pismu celo trdijo, da “se pred našimi očmi odvija še en holokavst, ki je večjega obsega”. Ena od preživelih, Vera Sharav, v citiranem intervjuju, ki je del priloženega pisma, izjavlja:

“Trda lekcija holokavsta je, da kadarkoli doktorji združijo moči z vlado in se odmaknejo od svojih osebnih, poklicnih in kliničnih zavez, da ne bodo škodovali posamezniku, se zdravstvo spremeni iz zdravilno/negovalnega poklica v morilski apartus.”

“Kar razlikuje holokavst od drugih genocidov je to, da je ključno vlogo pri holokavstu odigral medicinski establišment, celoten medicinski establišment. Akademski in poklicni zdravstveni establišment je podpiral vsak korak morilskega procesa. Doktorji in prestižne zdravstene organizacije in inštitucije so posodile svojo tančico legitimnosti poboju otrok, množičnemu poboju civilistov.”

Po besedah pritožbenikov, vse škodljive posledice “cepiv”, omejevanja in virus odgovarjajo kriterijem genocida, zločinov proti človeštvu in kriterijem vojnih zločinov proti britanskim državljanom, ker so krivci, “ki so člani britanske vlade in svetovni voditelji imeli znanje/informacije in naklep v kontekstu teh očitanih zločinov.”

Dejansko navajajo v pritožbi, da so uničevalne posledice teh “cepiv”, blokade in modificirani virusi namerni poizkusi depopulacije in družbene destabilizacije, del globalno koordiniranega načrta za konsolidacijo premoženja in oblasti v rokah peščice posameznikov. Zato trdijo, da ti ukrepi predstavljajo tudi “zločin agresije” oziroma napor, da “učinkovito izvajajo oblast ali pa usmerjajo politično in vojaško ravnanje posamezne države”. V tem primeru, trdijo v pritožbi, je cilj “razgradnja vseh demokratičnih nacionalnih držav, korak za korakom” in “uničenje majhnih in srednjih podjetij, prenos tržnih deležev na največje korporacije”, ki so v lasti ultra bogatih zato, da bi ta “elitna” skupina na ta način povečala politično in monetarno moč.

Organizmi (hydra vulgaris), ki se zavedajo sami sebe najdeni v Moderna in J&J covid cepivu
…za vsak slučaj pa je osrednji medij SDS preventivno svoji volilni bazi, ki morda tudi dvomi o dejanjih v kontekstu koronavirus ukrepov postavil psihoanalitično diagnozo…

Videoposnetek: Patenti v Covid-19 cepivih razkrivajo resnični namen vsiljevanja teh eksperimentalnih genskih terapij –>

<– WHO in CDC – novi nuremberški procesi 2021 se pripravljajo zaradi zločinov proti človeštvu

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.