IZDAJA: QAnon objavil OBAMA/HILLARY 16-letni načrt za Coup D’etat v ZDA

V eksplozivni objavi na nedeljo, je QAnon pojasnil 16 letni izdajalski načrt Barack Obama/Hillary Clinton za uporabo dveh mandatov v Beli Hiši za coup d’etat v ZDA, kateri bi pripeljal do revizije Ustave, razveljavitvi Drugega Amandmaja in poplave ilegalnih imigrantov – volivcev Demokratov (levice v ZDA) v bližnji prihodnosti.

V izjemno dolgi zgodbi, QAnon trdi, da so podivjani operativci “Globoke države” ubili sodnika na Vrhovnem Sodišču – Antonin Scalia, kot poizkus utrjevanja trdo-leve ideologije na narodovem najvišjem sodišču na način, da je dobil predsednik Obama še eno zadnjo nominacijo za Vrhovnem sodišču.

Najprej je bil DECODE objavjen na Scribd.com in retvitan preko celotnega nedeljskega popoldneva, novinar Infowars.com Jerome Corsi, pa je celoten tekst QAnonove objave objavil tu (klikni).

Sledijo ključne objave DECODE z upoštevanjem pomembnosti “Nunes memo”, katerega namerava House Intelligence Committe objaviti ta teden:


QAnon: #Memo dejansko prikazuje spletkarjenje na najvišjih nivojih.
DECODE: Javna objava Nunes Memo bo ameriško javnost opozorilo na Coup D’etat (izvedenega večinoma preko Obama/Hillary/Podesta spletkarjenja z Rusijo.) Obama, Hillary in Podesta (vključno s številnimi drugimi) so krizi IZDAJE. Hillary je imela prav (Hillaryin izpad po NBCjevem forumu “Commander-in-chief” v septembru 2016 – “Če izgubimo volitve bomo vsi viseli”).

QAnon: #Memo z dejstvi dokazuje, da je HUSSEIN ADMIN naredil iz obveščevalne skupnosti orožje za zagotavljanje zmage Demokratov(levice) + zavarovanje.
DECODE: “Nunes Memo, ko bo javno obljavljen, bo dokazal, da je Obamina administracija uporabila obveščevalno skupnost kot orožje za zagotavljanje zmage Demokratov (levice v ZDA) na presedniških volitvah 2016. Zloraba obveščevalne skupnosti vključuje uporabo Fusion GPS dosjejev za pridobitev soglasja sodišča FISA za izvajanje elektronskega nadziranja kampanije Donalda Trumpa. Prav tako vključuje (Nunes Memo) načrt predsednika Obame, da razkrije in izžvižga v javnost ilegalno pridobljene informacije na podlagi odredbe FISA sodišča in elektronskih prisluhov, ki bi lahko škodovale Trumpu.

Po tem, ko McCabe sporoči idejo o Lisa Page “zavarovanju” Loretti Lynch (pravodosna ministrica v Obamini administraciji), se HRC zarota razvije kot piramidna struktura z Obamo na vrhu, ki sprejema vse odločitve potrebne za uporabo Fusion GPS dosjeja za pridobitev odobritve naloga za elektronsko nadzorovanje Donalda Trumpa in vodilnih v Trumpovi kampaniji. Druge dve noge piramidne sheme povezujeta Clintonovo kampanijo preko Johna Podeste in obveščevalno skupnost preko Clapperja in Brennana. Direktor CIA John Brennan – rokovalec CIA za Barry Soetoro oziroma Soebarkah oziroma Barack Hussein Obamo – je vodil vse napore, da bi prodali zgodbo “spletkarjenje z Rusijo” vodilnim medijem in ameriški javnosti – vse z namenom, da se prepreči Donaldu Trumpu, da bi odslužil svoj mandat v Beli Hiši, v kolikor bi (nepričakovano) zmagal volitve.

Obama/Hillary 16 letni načrt za coup d’etat

QAnon jasno pojasni, da so Obama, Clintonovi, DNC in Obveščevalna skupnost pogumno načrtovali svoj coup d’etat, samozavestni glede izvolitve Hillary Clinton, nikoli si niso predstavljali, da bo Donald Trump zmagal.

Obama/Clinton “16 letni načrt za uničenje Amerike” je vključeval kalkulacijo Demokratov(levice), da bosta vsakokrat po dva mandata Obama/Clinton omogočila dovolj časa, da izvedejo 16 letni načrt za uničenje Amerike.

Kot del načrta so si so-snovalci znotraj Demokratske stranke zamislili, da bo Hillary sledila načrtu Obame, da nastavlja sporne politične operativce na ključna mesta po celotni zvezni vladi, na enak način, kot je Obama namestil John Brennana na mestod irektorja CIA, James Clapperja na DNI, Erica Holderja in Loretto Lynch kot vrhovna državna tožilca, Valerie Jarret v Belo Hišo, James Comeya na čelo FBI in seznam se nadaljuje…

Hillary bi nadaljevala Obamin načrt slabljenja Ameriške Vojske, medtem ko bi aktivno financirala Iran in Severno Korejo pri razvoju jedrskih orožij.

Edini vojaški poveljniki, katere bi Obama in Hillaryina administracija promovirala, bi bili tisti ki: Sprejemajo LGTB agendo, operacije sprememb spola za transgender osebe na stroške davkoplačevalcev, zavračajo kakršnekoli pogovore v kontekstu radikalnih muslimanov kot teroristov, se strinjajo z jedrsko oboroženim Iranom in Severno Korejo, so voljni nadaljevati s Palestinsko agendo za uničenje Izraela kot Židovske države, bi bili pripravljeni promovirati vladavino Muslimanske Bratovščine preko celotnega Srednjega Vzhoda in Afrike.

Ameriška nočna mora pod predsednico Hillary Clinton

QAnon je napovedal, da bo Hillary Clinton uporabila svojih 8 let kot predsednica za povzročitev Tretje Svetovne Vojne – vojna, ki bi povzročila smrt in uničenje v ogromnem, še nikoli prej predstavljivem obsegu groze. Vojna bi bila “fake vojna”, katero bi propagirali mainstream mediji pod nadzorom vlade. Milijarde svetovne populacije bi bile pobite, kar bi omogočilo globalistom (vključno z Hillary, Obama, Podesta in njihovim so-snovalcem), da bi se polastili ogromnega bogastva na globalnem nivoju.
Po zaključku “Obama/Hillary 16 let predsedstva” bi bil ameriški srednji sloj uničen. Ameriško prebivalstvo, kar bi ga še ostalo, bi bilo zreducirano na nivo suženjstva, stradanja, smrti in bolezni.
Po zaključku “Obama/Hillary 16 let predsedstva” bi ZDA ostale brez mej, Ustavo bi revidirali na način, da bi odstranili Listino Pravic in vse osnovne svoboščine državljanov ZDA, ukinili bi drugi Amandma ter na ta način razorožili državljane.
Po zaključku “Obama/Hillary 16 let predsedstva” nebi več obstajal “electoral college”.

Prihodnje predsednike bi se volilo z večino popularnega glasu, kar bi nadzor preneslo na velike države, kot so California, New York in New Jersey, katere se z lahkoto poplavi z ilegalnimi imigranti, ki bi volili izdajalce in njihovo proti-Ameriško zaroto.

V kolikor ilegalni volivci nebi zadoščali za dominacijo Demokratskih izdajalcev, bi bilo dovoljeno da George Soros namesti glasovalne naprave, ki bi prevaro Demokratov (levice v ZDA) na lahek način omogočil elektronsko.

Po zaključku “Obama/Hillary 16 let predsedstva” bi ameriška vojska dobila samo majhen odstotek ameriškega budžeta, transferna plačila(socialni transferji) pa bi se preko odvečnega obdavčevanja prelivali manjšinam in ilegalcem, za katere bi bili prepričani, da volijo izdajalce v Demokratih(levici).

Ameriška oporišča bi se zaprla po celotnem svetu, najprej v Nemčiji. Rusija, Kitajska in ponorele države, kot so Iran in Severna Koreja, pa nebi bile več v strahu pred Ameriško vojsko in bi nadaljevale svojo zlobno širitev.

Samo “Project Mockingbird” mainstream mediji v stilu PRAVDA, katere lahko nadzira CIA, bi lahko razčlenjevali anti-ameriške idologije izdajalec Obama/Hillary. Vse ostale novice bi se cenzuriralo s pomočjo Google, Facebook in Twitter in drugih internetnih velikanov na način, da bi se iz socialnih medijev eliminiralo tudi najbolj zasebno ali zakodirano komunikacijo med patrioti.

Barack Obama, Clintoni in njihovi so-snovalci v Globoki Državi in Demokratski stranki(levica) so čisto zlo, ki je sposobno zanetiti jedrsko vojno za doseganje svojih globalističnih ciljev.

Samo Bog ve, kakšno vlogo v vsem tem ima Demokratski ameriški veleposlanik v Sloveniji – g.Hartley in ameriško veleposlaništvo v Ljubljani.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.