Ukrajinska korupcija: Obama, Biden, Soros, Schiff, Bolton, Pelosi, Kerry, Romney, Clinton

Predsednik Donald Trump bo očitno dobil sodni proces zaradi senatne obtožnice. Predsednika Trumpa demokrati v House obtožujejo zlorabo oblasti in oviranje Kongresa zaradi domnevnih pritiskov na Ukrajino, da razišče vlogo Joe Bidena pri zadrževanju posojil administracije Barrack Obame z namenom, da se odpusti ukrajinski generalni tožilec, ki je preiskoval Hunter Bidenovo pozicijo v upravnem odboru plinskega podjetja Burisma Holdings. Republikanska senatorja Mitt Romney in Susan Collins sta izrazila interes po zaslišanju prič a senatorja Lamar Alexander in Pat Toomey sta se izrazila proti temu. Tudi če Lisa Murkowski (Aljaska) glasuje za priče, demokrati ne bodo imeli dovolj glasov za podaljšanje procesa tudi, če vsi demokratski senatorji glasujejo za. Vkolikor se zaslišanj prič ne bo izglasovalo bo GOP voditelj Mitch McConnel v petek hitro zaključil proces.

Odvetnik predsednika Trumpa Jay Sekulow opozarja, da vkolikor se bo izglasovalo zaslišanja prič, potem bo ekipa Trump poklicala na zaslišanje sledeče ljudi: Adam Schiff, Hunter Biden, Joe Biden in “žvižgača” tega primera in katerega koli člana House, ki je imel stik z žvižgačem na kateri koli točki te anti-Trump operacije.

Ne obstaja noben dokaz, da je Trump zadržal 250mio USD v obliki vojaške pomoči Ukrajini v takoimenovanem “Quid pro Quo” scenariju. Obstaja pa ogromno dokazov, da so najbolj “ugledni” demokratski politiki v ZDA in njihovi republikanski kvizlingi, uporabljali svoje položaje oblasti zato, da so se vrinili na ukrajinsko naftno in plinsko tržišče. Lovke ukrajinske korupcije se ovijajo okoli Barrack Obama, Joe Biden, George Soros, Adam Schiff, Nancy Pelosi, John Bolton, John Kerry, Mitt Romney, Bill&Hillary Clinton.

Pa si poglejmo ukrajinsko zgodbo od politika do politika.

Barrack “Barry” Obama in Joe Biden

Demokratski predsednik Joe Biden je posredoval v Ukrajini med svojim mandatom podpredsednika v administraciji Obame. Grozil je z zadržanjem denarja, dokler ukrajinska vlada pod Petro Porošenkom ni odpustila vrhovnega tožilca Viktor Shoikina, ki sedaj zahteva kriminalno preiskavo Joe Bidena. Shokin je bil na sledi Burisma Holdings, kjer se je preko mesta v upravnem odboru obogatil Hunter Biden, sin #fake predsednika ZDA, oboževalec snifanja kokaina, kajenja crack-kokaina ter spolnega občevanja z zelo mladimi dekleti, ki jih občasno rad tudi pretepa (videoposnetke Hunterjevega pretepanja deklic ima v lasti po neuradnih informacijah kitajska vlada). Joe Biden se je celo bahal glede svojega očitnega Quid Pro Quo v primeru odpustitve Shoikina medtem, ko je govoril na konferenci Council on Foreign Relations.

Joe Biden je prav tako jasno vpletel Barack Obamo v to zgodbo vsaj sodeč po prepisu Bidenove prezentacije na konferenci Council on Foreign Relations, kjer je zapisano: “Rekli so, da imajo – da gredo na tiskovno konferenco. Rekel sem jim ne, ne bom ali pa vam ne damo miljarde dolarjev. Rekli so, da nimam nobene avtoritete. Vi niste predsednik. Predsednik je rekel, sem rekel, pokličite ga. (smeh). Rekel sem jim, povem vam, ne boste dobili milijarde dolarjev. Rekel sem jim ne boste dobili milijarde. Odhajam v roku šest ur. Če tožilec do takrat ni odpuščen, ne boste dobili denarja. No kurbin sin. (smeh). Bil je odpuščen. Namesto njega so zaposlili nekoga, ki je bil soliden takrat.”

George Soros

Progresivni milijarderski donator George Soros, rojen na Madžarskem, že več let poziva svetovno skupnost, da zagotovi več kot 50 milijard usd za Ukrajino zato, da formirajo vojaško silo proti izvozniku nafte Rusiji. George Soros je napisal uredniški komentar za The New York Review of Books 8.1.2015 z naslovom “A new policy to rescue Ukraine,” kopija besedila je shranjena na georgesoros.com

Adam Schiff

Predsednik demokratskega komiteja za obveščevalne službe v House – Adam Schiff je močno profitiral od zbiranja sredstev v letu 2013, ki jih je Schiffu v čast organiziral Igor Pasternak – sovjetski trgovec z orožjem, ki že dolgo časa vpliva na ameriško politiko v smislu pozivanja k vojaškemu posredovanju v Ukrajini. Schiffova želja, da se bori za Ukrajino na način, da Ukrajina prejme ameriško pomoč za orožje, je postala neverjetno goreča potem, ko se je začel družiti z Pasternakom.

Zato niti ni čudno, da je bil nekaj let nazaj Schiff Adam glavni demokrat pri ustavni obtožbi predsednika Trumpa. Sedaj je tudi jasno, da je Schiff uporabljal ponarejene dokaze v povzetku, ki ga je poslal demokratskemu kolegu Jerry Nadlerju.

John Bolton

Bivši svetovalec Bele Hiše za državno varnost John Bolton je svojemu mednarodnemu občinstvu med govorom, ki ga je financirala fundacija ukrajinskega oligarha Victorja Pinchuka, zagotovil, da predsednik Trump ne bo mogel radikalno spremeniti ameriške zunanje politike proti volji političnega razreda neokonzervativcev in neoliberalcev. V prepisu boltonove neobjavljene knjige Bolton trdi, da je predsednik Trump povedalBoltonu, da iz nekega razloga želi zadržati pomoč Ukrajini, a ta trditev ni bila uradno potrjena. Svetovalec Trumpove kampanije Sam Clovis je povedal, da so ukrajinskemu lobiju 2016 povedali, da se Trump ne bo zavzel za zagotovitev paketa vojaške pomoči, kar dokazuje konsistentnost stališča in spodkopava demokratske obtožbe o Trumpovem “Quid pro Quo” v Ukrajini. Vkolikor je Bolton kdaj imel pomisleke glede trumpove ukrajinske politike, le teh nikoli ni izrazil brez, da bi omenjal trumpov telefonski klic z predsednikom Ukrajine Zelenskim.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1222655839573565440

John Bolton je prejel 115000 USD od fundacije ukrajinskega železarskega oligarha Victorja Pinchuka preden je vstopil v Belo Hišo kot svetovalec za državno varnost, položaj katerega je do njegovega prihoda zasedal general Michael Flynn. Bolton, ki je bivši Bushev veleposlanik v Združenih Narodih, je služil kot Trumpov svetovalec za domovinsko varnost od aprila 2018 do septembra 2019. Bolton je znan kot zagrižen neokonzervativec intervencionist. Predsednik Donald Trump je Boltona odpustil, kot razlog je navedel nasprotovanje zunanji politiki, ki temelji na pogledih establišmenta, Boltona je Trump obtožil, da je spodkopaval njegova pogajanja z severnokorejskim režimom.

Neokonzervativno krilo močno podpira ameriško financiranje in oboroževanje Ukrajine z namenom izzivanja ruskega voditelja Vladimirja Putina, ki je izvoznik nafte katerega washingtonski establišment za zunanjo politiko sovraži. Finančna razkritja kažejo na to, da je Bolton sprejel 115000 USD od Victor Pinchuk Foundation za par govorov v septembru 2017 in februarju 2018. V enem od omenjenh govorov v Kijevu je Bolton sedel v odboru in v bistvu povedal, da establišment nacionalne varnosti nikoli Trumpu ne bo dovolil, da postane nekonvencionalen glede politike, citiramo: “Domneva, da bo (Trumpovo predsedovanje) predstavljalo dramatičen premor v zunanji politiki je preprosto napačna. Zaboga, pomirite se.”

Kot je Washington Post navedel je Pinchuk presegel 10 mio USD donacij Bill in Hillary Clinton (Clinton Foundation).

John Kerry

John Kerryev State Department je v novembru 2016 iskal pogodbenika za “izgradnjo mreže družbenih aktivistov po celotni Ukrajini”. Državni sekretar Kerry ima pol-sina Chris Heinza, ki je zgolj po naključju poslovni partner najbolj škandalozne ukrajinske figurice Hunter Bidena do leta 2015. Izlete v Kijev je Heinz izvedel marca 2014, februarja 2015 in julija 2016. Kerryev State Department je objavil obvestilo o priložnosti za financiranje 28.11.2016:

“Ameriški Department of State, Bureau of Democracy, Human Rights and Labor (DRL) objavljajo odprto tekmovanje za zainteresirane organizacije za prijave na projekte, ki podpirajo lokalno civilno družbo v Ukrajini. Cilj DRL je povečanje odgovornosti in odzivnosti ukrajinske vlade na lokalnem nivoju preko civilne družbe, nadziranja in družbenega aktivizma. DRL išče predloge, ki bodo dali moč lokalnim civilnim organizacijam, da bodo opravljale funkcijo psa čuvaja zastopanja interesov in promovirale demokratično vladanje preko aktivizma in mreženja. Prav tako je cilj DRL dvigovanje zavedanja in izgradnja kapacitet za državljane za uporabo obstoječih lokalnih mehanizmov in ustanov, ki bodo vlado bolj pozvale na odgovornost,” je bilo zapisano v obvestilu State Departmenta.

“Program naj bi povišal stopnjo lokalnega civilnega aktivizma in izgradil omrežje civilnih aktivistov v Ukrajini. Program naj se osredotoči specifično na nadzor vlade in finančno transparentnost na lokalnem nivoju in vključuje naj mala sredstva za promotorje lokalnih watchdogov v regijah. Programske aktivnosti lahko vključujejo tudi učenje aktivistov zastopanja interesov za lokalno civilno družbo z namenom povečanja njihovih znanj in sposobnosti vezanih na obstoječa orodja in mehanizme za zastopanje interesov; učenje lokalnih aktivistov glede ključnih področij nadzora lokalne oblasti; mentorstvo za civilno družbene skupine, ki izvajajo lokalne kampanije glede zastopanja interesov; izgradnja omrežja civilno družbenih aktivistov; spodbujanje partnerstva med civilno družbo in lokalnimi mediji z namenom komunikacije javnosti pomembnih informacij glede lokalnih reform;” je bilo zapisano v obvestilu State Departmenta.

“Projekti naj bi imeli potencial za takojšen vpliv, ki naj bi pripeljal do dolgotrajnih vzdržnih reform, imel naj bi potencial za vzdržnost tudi brez DRL resursov,” je bilo zapisano v obvestilu.

DRL pričakuje, da bo imel na voljo približno 800.000 USD za podporo približno eni uspešni podani prijavi v odzivu na ta NOFO, predmet dostopnosti financiranja. Prijavitelji lahko podajo eno prijavo v odziv na prošnjo. Prijave naj nebi zahtevale manj kot 400.000 USD in ne več kot 800.000 USD. Prijave morajo vsebovati predviden začetek med marec 2017 – junij 2017 čas trajanja aktivnosti pa mora biti med 18 – 36 mesecev,” je bilo zapisano v obvestilu State Departmenta.

Novinar Patrick Howley je prvi opozoril javnost na to.

Pomočnica državnega sekretarja ZDA Victoria Nuland deli ukrajinske piškotke demonstrantom proti Janukoviču na Trgu Neodvisnosti 12.10.2013

Preberite tudi: NATO ima načrte za vdor v Vaše možgane

Mitt Romney

Svetovalec republikanskega senatorja iz Utaha Mitt Romneya za zunanjo politiko Joseph Cofer Black je delal v upravnem odboru Burisma Holdings poleg Hunter Bidena.

Huffington Post je leta 2017 poročal:

“Bivši direktor protiterorističnega centra v CIA se je pridružil upravi Burisma Holdings, pomagal bo razširiti globalno prisotnost podjetja. Burisma Group, neodvisno podjetje za proizvodnjo nafte in plina z operacijami v Ukrajini, je najavilo, da se bo upravnemu odboru podjetja pridružil Joseph Cofer Black. Pretekle izkušnje Joseph Cofer Black vključujejo: Direktor protiterorističnega centra v CIA med 1999 in 2002, splošni veleposlanik za proti-terorizem med 2002 in 2004. Z tako močnim ozadjem bo g.Black vodil varnost podjetja in strateško razvojne aktivnosti…”

Black je nato izjavil, “Ker še preveč dobro poznam energetske in varnostne izzive s katerimi se je soočala Ukrajina, sem zelo zadovoljen, da sem se pridružil upravnemu odboru zasebne družbe, ki neprestano dela, da zagotovi Ukrajini energetsko varnost. Burisma bi morala biti ponosna na svoj doprinos ukrajinskemu gospodarstvu preko investicij v proizvodnjo, ustvarjanje delovnih mest, širitev in davčnih plačil državi.”

Huffington Post članek se konča.

Cofer Black, ki je služil kot posebni svetovalec Romney 2012 predsedniške kampanije, istočasno, po informacijah Federalistta, je ob njem služil tudi Hunter Biden.

Nancy Pelosi

Sin Nancy Pelosi – Paul Pelosi je bil član upravnega odbora energetskega podjetja Viscoil Holdings in direktor sorodne družbe NRGLab, ki se je ukvarjalo z energetskimi posli v Ukrajini. Govornica Housea Nancy Pelosi je s svojim sinom Paul Pelosijem nastopala v promocijskem videoposnetku, ki ga je objavil NRGLab leta 2013 na isti dan, ko je družba promovirala svoj novi posel v Ukrajini. Danes na novo odkriti zapisi dokazujejo, da je podjetje Viscoil zaposlovalo ruse zato, da bi vzpostavili “stike z vladnimi predstavniki in ključnimi igralci v naftni in plinski industriji,” in kultiviralo “omrežje znanih kontaktov vključno z politiki, kar naj bi podjetju omogočilo vzpon v visoko politično areno.” Viscoil je bil registriran na rusa iz Moskve po imenu Sergey Sorokin in Davida Strawna, ki je poslovni partner George W. Busha in poslovni partner bratranca Jeb Busha, ki sliši na ime John Ellis.

Nancy Pelosi (D) – House Speaker

Tiskovni predstavnik Nancy Pelosi je potrdil, da je bil Pelosi Jr. član upravnega odbora Viscoil, v bežni izjavi je tudi povedal, da je Viscoil odnehal in Pelosi jr. ni bil vpleten v reorganizirano poslovno entiteto. A dejansko zapisi razkrivajo, da je Viscoil nepretrgoma operiral vsaj od 2010 – 2013, Pelosi Jr. pa je bil dobro dokumentiran direktor NRGLab, ki je absorbiral Viscoil in njegovo tehnologijo. Tiskovni predstavnik je sporočil, da se Viscoil osredotoča na posel v ZDA med Pelosi jr. mandatom a zapisi kažejo, da je Viscoil načrtoval mednarodni posel med drugim tudi v Braziliji. Poleg vsega je Pelosi jr. potoval v Ukrajino leta 2017, da bi se sestalz ukrajinskimi vladnimi predstavniki, najverjetneje zato, da bi govorili o “youth soccer” (nogomet za mladino) iniciativi. Pelosi jr. je zastopal svoje podjetje Corporate Governance Initiative in pridobil je podporo World Sports Alliance, ki je obtožena prevare pri kopanju diamantov, World Sports Alliance pa je vodil njegov prijatelj in družabnik Asa Saint Clair, ki je bil s strani Department of Justice obtožen za prevare pri nakazilih v povezavi z World Sports Alliances kriptovalutno prevaro.

LinkedIn zapisi pokažejo obseg političnega vpliva Viscoila, ki so ga širili preko ruskih zaposlenih. Državljanski novinar, ki ga lahko najdete pod psevdonimom @_IREDEEMABLES je prispeval k vsebini tega prispevka. LinkedIn ruske dokaze si lahko ogledate na tej povezavi.

Daria Zelenkova, ki je kasneje prejela MBA naslov na Moscov State Institute of International Relations, je za Viscoil Holdings delala od maja 2012 do decembra 2014. Med njenim mandatom v Viscoil je Zelenkova “vzpostavila stike z vladnimi predstavniki in ključnimi igralci v naftni in linski industriji.”

Oksana Kurki se je Viscoil pisarni v New York City pridružila leta 2010. Kurkijeva je masters poslovanja in menedžmenta turizma na Moscov State University of Service. Kurkijeva se je Viscoilu pridružila takoj po predhodni službi v Moskvi. Med njeno kariero v Viscoilu je Kurkijeva “kultivirala mrežo znanih kontaktov vključno z politiki, kar je podjetju omogočilo vstop v visoko politično areno.”

5.3.2013 je NRGLab New Technology objavil dva videoposnetka ja YouTube. En video se je začel z posnetkom Nancy Pelosi, ki govori o energetsko učinkoviti tehnologiji, nato sledi izjava Paul Pelosi jr. obrnjena naravnost v kamero, posneta v Washington D.C. leta 2010.

Predsednik Donald Trump je izrazil zaskrbljenost zaradi Pelosi jr. sklepanja poslov z Viscoil in NRGLab in je zahteval odgvore od vodje demokratov v Houseu.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1210750161174941696

Novinar Patrick Howley, ki je prvi objavil škandal Pelosi jr., se je pojavil na OneAmericaNews z Chanel Rion,kjer so diskutirali situacijo. Povezave Paul Pelosi jr. z rusi, obtožbe, da je bivši ženi ukradel otroke, Bitcoin prevare, krvavi diamanti in #Ukrajina. “Veliki levičarski orakelj resnice za ljudi z splošno nizkim IQ” poznan kot Snopes.com trdi, da Pelosi jr. nima povezav z Ukrajino. A #Viscoilovi lastni promo videoposnetki trdijo drugače. Celoten OAN intervju z @HowleyReporterjem si lahko ogledate na tej povezavi:

“Moje ime je Paul Pelosi. Seveda sem v upravnem odboru Viscoila. In Viscoil je tu zato, da bomo govorili o pospeševanju prihodnosti. Gre se za uporabo avtomobilov na bolj učinkovit način. Gre se za uporabo naravnih virov, bodisi elektrika, plin ali pa fosilna goriva, na bolj učinkovit način. Viscoil je del te rešitve,” je povedal Paul Pelosi Jr. v promocijskem videoposnetku. “To počne Viscoil. Uporablja tehnologijo za maksimizacijo naravnih virov, kot so nafta in drugi resursi,” je povedal Pelosi jr. “Paul Pelosi jr. je član upravnega odbora Viscoil Group of Companies in NRGLab. Paul Pelosi se zanima za razvoj čiste energije, ki lahko nadomesti bencin in nafto, kot vir energije za transport,” se bere v opisu v videoposnetku. Še en videoposnetek objavljen na isti dan potrjuje, da NRGLab operira v Ukrajini. “Walter Afanasieff, Brandon Stone, Mika Newton in drugi umetniki so aktivno vpleteni v promocijo tehnologije čiste energije Viscoil Group of Companies in NRGLab. Naprimer, Mika Newton je pomagala zagotoviti pravice za izgradnjo tovarne za proizvodnjo SH-škatlic v Ukrajini,” lahko preberemo v opisu NRGLab Research Council videoposnetka. Mika Newton, ki je zagotovila NRGLab dogovor v Ukrajini je v Ukrajini rojena pevka. Newtonova je leta 2011 na Euroviziji zastopala Ukrajino.

V intervjuju iz leta 2013 z vodilnim tehnologom NRGLab Zeev Drorijem je bilo sporočeno, da je NRGLab bil ustanovljen s strani okoljevarstvene poslovne ženske Ana Shell, ki piše o ukrajinskih energetskih situacijah na svojem blogu. V intervjuju Drori govori o tehnikah ustvarjanja plina v Ukrajini. “Trenutno Ana Shell Fund zagotavlja finance in podporo talentiranim umetnikom, kot je Mika Newton, ukrajinska pevka, ki je zastopala Ukrajino na Evrovizijskem tekmovanju leta 2011,” smo lahko zasledili v intervjuju iz leta 2013 z Ano Shell, ki je omenila pevko, ki je uredila S-H box dogovor v Ukrajini. “Na kratko, SH-box so okolju prijazni generatorji, ki uporabljajo polikristalno tehnologijo za proizvodnjo elektrike iz okoljske vročine. Z SH-box se elektriko lahko ustvarja bolj učinkovito in čisto pri nižjih stroških,” je bilo povedano v intervjuju z Ano Shell.

NRGLabova spletna stran navaja, da ima podjetje sedež v Singapurju in navaja “Dodatno projekti podjetja vsebujejo tudi strateško partnertvo in investicijo Viscoil Holdings za recikliranje odpadnih materialov v okolju prijazen dizel. NRGLab je pridobil ekskluzivno dovoljenje za Viscoil Technology za jugovzhodno azijsko regijo za vse surove materiale.”

Ana Shell je zanikala, da bi Paul Pelosi Jr. bil direktno vpleten v posel s prodajo SH-box v tej regiji. Tiskovni predstavnik Nancy Pelosi je potrdil, da je Paul Pelosi jr. delal za ta podjetja, povedal je tudi, da so bila ta podjetja kasneje reorganizirana in da Pelosi jr. ni bil vključen v reorganizirano enoto, a podrobnosti ni navedel. Viscoil je bil reorganiziran večkrat. Pelosijin tiskovni predstavnik ni zanikal, da Pelosi jr. posluje v Ukrajini. Niti Shellova niti pisarna Nancy Pelosi niso predložili nobene dokumentacije, ki bi pokazala datume vpletenosti Pelosi jr. v tako Viscoil kot v NRGLab. NRGLab je Pelosi jr. na dan promocije ukrajinskega posla še vedno identificiral kot enega od izvršnih direktorjev.

Viscoil je trenutno s strani California Secretary of State suspendiran. Registriran je bil leta 2009 na ime managerja po imenu David Strawn v Escondido, Kalifornija. Od leta 2010 sta navedena dva menedžerja – Strawn in posamezik z imenom Sergey Sorokin iz Moskve, Rusija. Strawn je poslovni partner Sand Hills Partners, kjer sodeluje z John Ellisom – bratrancem Jeb in George W.Bush, je zapisano v dokumentaciji SEC. Bivša partnerka Pelosi jr. Karrena Feng je časopisu National File povedala, da Pelosi jr. posluje po tujini hkrati pa se na telefonu vedno identificira kot “Pisarna Nancy Pelosi.”

Paul Pelosi jr. je soustanovil družbo Natural Blue Resources, katero je SEC obtožila prevare z vrednostnimi papirji leta 2014. V letu 2017 je Pelosi jr., ki je delal posel z marihuano v Kanadi, postal predsednik uprave Freedom Leaf Inc., podjetja za legalizacijo marihuane. Dokazi prav tako kažejo na to, da je Pelosi jr. sodeloval z Ljudsko Republiko Kitajsko. V email sporočilu poslanem časopisu National File je vidno, da je Pelosi jr. pisal, da načrtuje vrnitev na Kitajsko v oktobru 2016, po njegovem predhodnem obisku.

Medtem pa so drugi pelosijevi partnerji pri njegovih poslovnih podvigih že predmet raznih preiskav.

Pelosi Jr. se gre posel v Ukrajini z obtoženim prevarantom

Paul Pelosi Jr., ki je sin House Speakerke Nancy Pelosi, je Ukrajino obiskal leta 2017 zato, da se je sestal z vladnimi predstavniki v povezavi z poslovno iniciativo. Časopis National File je z informacijami podanimi iz Ukrajine izvedel, da je Pelosi Jr. v Ukrajini zastopal svoja poslovna prizadevanja z Asa Saint Clairom, tesnim prijateljem Pelosijev in samo-identificirani poslovni partner, ki je bil s strani Department of Justice obtožen prevare z nakazili. Asa Saint Clair je v hišnem priporu, gorzi mu 20 let zapora. Video dokazi dokazujejo, da je bil Pelosi Jr. v Ukrajini, zastopal je svojo Corporate Governance Initiative (CGI) in promoviral podporo, ki jo je dobil od World Sports Alliance, ki si je vodstveno osebje delilo z podjetjem Pelosi jr. (CGI). World Sports Alliance je bila osrednja skupina, ki je bila obtožena izvedbe kriptovalutne prevare pozane pod imenom “IGObit” in mednarodnih rudarskih operacij vključno z operacijami v od vojne opustošeni regiji Centralno Afriške Republike, ki je tudi izredno bogata z diamanti.

Svetovna prevara

Paul Pelosi Jr. je potoval v Kijev v Ukrajino julija 2017 kot izvršni direktor Corporate Governance Initiative, položaj katerega je sprejel nekaj mesecev prej v februarju 2017. Pelosi Jr. je povedal, da je bil v Ukrajini zato, da bi se pogovoril o partnerstvu glede mladinskega nogometa z vlado, katero je takrat vodil bivši ukrajinski predsednik Petro Poroshenko. The American Mirror je poročal o Pelosi Jr. aktivnostih v 2017 in tudi shranil posnetek Pelosi Jr. na ukrajinski postaji potem, ko je YouTube ta video zbrisal.

https://twitter.com/American_Mirror/status/1177576868733698048

Pelosi Jr. je pomotoma omenil, da dela v Ukrajini z skupino imenovano “World Sports Alliance”. “Danes smo tu, da se pogovarjamo o nogometu,” je Pelosi Jr. povedal v televizijskem intervjuju v Ukrajini. “Nedavno smo bili podprti s strani Worlds Sports Alliance, govorili smo tudi z ukrajinsko vlado glede sodelovanja na področju nogometa za mlade ljudi. Ukrajina ima veliko zgodovino v nogometu in upamo, da si bomo v prihodnosti to tradicijo delili.”

World Sports Alliance (WSA) je osrednja skupina, ki jo vodi dober prijatelj Pelosi Jr. in sicer Asa Saint Clair, ki je služil tudi kot predsednik WSA. Asa Saint Clair se sedaj sooča z 20 leti zapora zaradi voenja prevarantske kriptovalutne sheme preko WSA. Zapisi razkrivajo, da sta Pelosi Jr. in Asa Saint Clair direktno sodelovala med Saint Clairovo kriminalnostjo.

Asa Saint Clair je objavil podporo Pelosi Jr. Corporate Governance Initiative več mesecev preden se je zgodil Pelosi Jr. obisk Ukrajine. Sporočilo za medije z dne 27.12.2016 najavi, da Sait Clair podpira Pelosi Jr. podjetje, zapisano je bilo:

“Ko so ga povprašali na kakšen način je postal pozoren na Corporate Governance Initiative je g.St Clair odgovoril, da “je Paul Pelsi Jr. dolgoletni partner, takoposlovni kot zasebni in ko sem videl, da se je zavzel za nekaj kar moja organizacija smatra za temelj naše prosperitete, sem se obrnil nanj zato, da bi izvedel več…”…Kljub vsemu se bo brez zaupanja javnosti same družba sesula. To se dogaja na lokacijah, kjer naše podjetje poizkuša vplivati na spremembe, lokacije kot so sirija, Venezuela in celo Indija danes zvečer, asimptomatični smo prav tako v ZDA. Brez vzpostavitve ustreznega korporativnega vodenja v sodelovanju z našimi državami članicami, je naša naloga podpora World Sports Alliance IGO, brez katere sploh ne more obstajati kaj šele uspeti…”

Ko so Pelosi Jr. povprašali za komentar, je poslovnež in aktivist Pelosi Jr. povedal: “Gledal sem neodvisne direktorje v TATA Starbucks, ki so odstopili zaradi strahu pred povračilnimi ukrepi in nato sem gledal druge, kot so Nusli Wadia, ki je bil prisiljen zapustiti podjetje kot je Tata Chemicals kljub pozitivnim rezultatom in ocenam in prejetih več kot 50% neodvisnih glasov. Da odstranitve člana upravnega odbora Cyrus Mistrya sploh ne oenjam, njegov odhod je bil koordiniran s strani direktorja Nithin Nohira, dekana Harvard Business School, ki po mojem mnenju ni zagotovil bolj premišljenega procesa odstranitve, kot so običajne zakonsko določene korporativne procedure za odstranitev direktorja ali člana upravnega odbora, niso se niti poizkušali izogniti izgledu konflikta interesov, niti niso imeli podrobnega načrta za naslednika. Kot sem že rekel, namiguje se celo, da je bila odpustitev Mistrya pod vplivom osebnega poznanstva z Ratanom Tato in njegovo 50 mio USD težko donacijo Harvard Business School v letu 2010, ki se popolnoma ujema z Nohiravo določbo. Kot povedano, me je to prisililo k pavzi in sem se vprašal – je to resnično pravilno korporativno vodenje? V celoti se strinjam z g.St Clair, pravzaprav, spomnim se nedavnega pogovora, ko mi je rekel, da “Družba kot celota danes obstaja zato, ker kot celota to dovolimo. Od nas se pričakuje, da svoj del kot državljani opravimo, to pomeni, da spoštujemo določena pravila in se ravnamo tako, da je moralno in etično pravilno. Ko pride do zloma korporativnega vodenja, zaradi istega načina razmišljanja, kaj potem sploh lahko prepreči roparjem in vandalom, da ne ciljajo na to korporacijo? Družba kot tolpa bi lahko z lahkoto povozila katerokoli korporacijo in nato bankrotirala korporacijo z neupoštevanjem predlagane Družbene Pogodbe, v okviru katere se vsi trenutno strinjamo, da smo vezani na vsebino, ki omejuje uničevanje in krajo lastnine korporacije, med drugim.” Počaščen sem, da je g.St Clair sledil isti poti, kot sem jo ubral jaz pri poizkusu vzpostavitve trdnih upravnih odborov, ki jim pomagajo pri sprejemanju pravilnih odločitev glede zaščite pravic vseh delničarjev v svojih trenutnih in bodočih podvigih.”

Korporativna objava za medije se zaključi

Spodaj je posnetek zaslona objave za medije, ki je še vedno shranjena na prweb.com:

A povezave se tu ne zaključijo. Državljanski raziskovalec, katerega lahko sledite na Twitterju pod psevdonimom @defeattheelites je za to vsebino prispeval material.

R.Rashaad LV Patrick, uradni Global Communications Manager pri World Sports Alliance (WSA) in član Asa Saint Clairove ekipe za kriptovalutni projekt IGObit je služil kot predsednik Paul Pelosi Jr. Corporate Governance Initiative (CGI), to lahko sodimo po izbrisani spletni strani “Our Team” na spletni strani CGI:

Tu je tudi arhiviran dokaz iz IGObit “Team”, da je R.Rashaad LV Patrick bil v središču IGObit ekipe in kriminalne preiskave proti Asa Saint Clairu.

Sedaj je Asa Saint Clair pod hišnim priporom in mu grozi zapor. Ameriški Department of Justice je preko U.S.Attorney’s Office v južnem okrožju New Yorka objavil obtožnico proti Asa Saint Clairu 6.11.2019:

“Geoffrey S.Berman, United States Attorney za južno okrožje New York, in Peter C. Fitzhugh, posebni Agent-in-Charge new yorške Field Office of U.S. Immigration and Customs Enforcment’s Homeland Security Investigations (“HSI”), sta danes objavila obtožnico proti Asa Saint Clair zaradi njegovega sodelovanja v investicijski shemi vezani na domnevni digitalni kovanec v okviru IPO z imenom IGOBIT. Saint Clair je domnevno sodeloval v shemi za prevaro žrtev na način, da je zagotavljal posojila vezana na začetek IGOBIT preko Worlds Sports Alliance, domnevna medvladna organizacija, ki se osredotoča na promocijo mednarodnega razvoja preko športa, investitorjem je lažno obljubljal zagotovljene donose in lastniške interese v IGOBIT.”

U.S.Attorney Geoffrey S. Berman iz Manhattana je povedal: “Kot obtožujemo, Asa Saint Clair je uporabil World Sports Alliance, lažno podružnico Združenih Narodov, kot vozilo za prevaro posojilodajalcev. Saint Clair je domnevno prevaral investitorje v IGOBIT, digitalno valuto za katero je trdil, da jo razvija WSA, a katera je bila lažna vaba preko katere naj bi se vabilo žrtve med investitorji. Kar je resnično je sedaj obtožnica za prevaro s katero se Saint Clair sedaj sooča.”

Posebni Agent-in-Charge Fitzhugh je povedal: “Saint Claire je domnevno promoviral svoje podjetje kot podjetje, ki promovira športne vrednoste in mir za boljši svet, a hkrati je prevaral vse tiste, ki so investirali v njegovo slamnato podjetje. Kot obtožujemo, Saint Clair je uporabil denar zaslužen s prevaro za financiranje ekstravagantnega življenjskega stila zanj in za njegovo družino. Zaradi HSI New York El Dorado Task Force in njenih močnih partnerstev se bo Saint Claire sedaj soočal z zaporom zaradi njegovih dejanj in zapor ne bo v luksuznem udobju na katerega se je tako navadil.”

Sodeč po obtožbah v obtožnici, ki je bila odpečatena pozno popoldne včeraj na zveznem sodišču v Manhattanu in predhodno vloženi pritožbi:

Od leta 2017 do septembra 2019 je Saint Clair nabiral investitorje za zagon IGOBIT preko obljubljenih donosov in reprezentacijo preko World Sports Alliance razvojnih projektov po svetu. WSA dejansko ni sodelovala pri nobenem mednarodno razvojnem projektu in Saint Clair investicijskih sredstev ni dodelil IGOBIT. Namesto tega je Saint Clair preusmeril ta sredstva na druge entitete, katere je obvladoval on in njegova družina, prav tako je z njimi plačeval njegove osebne stroške, vključno z večerjami v restavracijah po Manhattanu, letalske vozovnice in spletno nakupovanje. Saint Clair, 47, iz New Yorka, New York, je obtožen z eno vrsto prevar z prenakazili, ki potegne az eboj maksimalno kazen 20 let v zaporu. Maksimalna potencialna kazen v tem primeru se določi preko Kongresa in se tu navaja samo zaradi informativnih namenov, kot bo tudi kakršnokoli kaznovanje obtoženca določeno s strani sodnika.

G.Berman je močno pohvalil izredno delo HSI v okviru te preiskave. Ta primer obravnava Office of Money Laundering and Transnational Criminal Enterprises Unit. Tožbo vodita pomožna U.S.Attorneya Kiersten A. Fletcher in Tara M. La Morte.

Konec objave Department of Justice

Preberite tudi: Žvižgači: Joe Biden je vpleten v Dominion glasovalno prevaro povezano z Srbijo

A World Sports Alliance ni bila zainteresirana samo za kriptovalute – primaren interes je bil v mineralih po svetu. WikiLeaks je direktno objavil dokumente, ki World Sports Alliance vpletejo v globalno rudarsko shemo.

“World Sports Alliance: Kako so Združeni Narodi indirektno vpleteni v rudarsko korupcijsko shemo…Ti dokumenti vam pokažejo sheme, ki jih je uporabljala lažna mednarodna organizacija z podrporo Združenih Narodov in številnih držav z namenom koruptiranja lokalnih elit in krajo naravnih virov obubožanih držav in njihovih prebivalcev,” WikiLeaks so v uvodu objave dokumentov zapisali pojasnilo, ki si ga lahko preberete na tej povezavi.

Na omrežju Steemit je oseba @deliberator navedla deset objav dokumentov WikiLeaks, ki se nanašajo na World Sports Alliance rudarjenje v Centralni Afriški Republiki (CAR):

1. WSA-CAR dogovor o biognojilih (gnojila)

2. Dogovor o elektriki med CAR državo in WSA (energetske pravice)

3. Okvirna konvencija med WSA in CAR ministrstvom za tuje zadeve (rudarske pravice)

4. Okvirna konvencija med WSA in CAR (rudarjenje)

5. WSA-CAR infrastrukturni dogovor (okvir za korporativno rudarjenje)

6. Predsednik CAR izda dovoljenje za rudarske raziskave (rudarjenje)

7. Ministrska okrožnica o WSA-CAR dogovorih

8. WSA intermediacijski dogovor (pravice za rudarjenje)

9. 2013 predsedniško dovoljenje CAR dodeljeno WSA1 (pravice za rudarjenje)

10. 2013 predsedniško dovoljenje CAR dodeljeno WSA2 (in ponovno rudarske pravice)

Sodeč po informacijah @deliberator: “Od zlata do diamantov in vsega, kar je vmes, ta organizacija ima lepljive prstke v vseh kozarcih z marmelado, prav tako nimajo veze s športom, seveda morda posadijo malce zelene trave po tleh in mogoče kakšne količke za gol in to nato imenujejo nogometno igrišče, pravijo da naredijo kakorkoli, nisem našel nobenega dokaza za to a našel sem ogromno dokazov in dejstev v papirnati obliki, ki dokazujejo, da so koruptivna, prevarantska in škodljiva organizacija za Afriko in druge lokacije, saj za seboj puščajo svoje strupe, toksine, radiacijo in onesnaženo vodo in to brez kančka skrbi, ker so podkupii druge vladne predstavnike.”

The Today Show je v letu 2019 poročal o “mineralno bogatih” centralno afriških državljanskih vojnah, kar je pripeljalo do več kot milijona prestradanih otrok.

Torej sedaj vemo, kaj Pelosi Jr. zastopa ko je omenjal World Sports Alliance med obiskom vladnih predstavnikov v Ukrajini leta 2017. A to ni bila edina poslovna povezava Pelosi Jr. z Ukrajino, kjer je njegova mati Nancy Pelosi nastopala v Happy Independence Day videoposnetku za Ukrajino leta 2015. Nancy Pelosi je vodila kongresno delegacijo v Ukrajino leta 2015 na pogovore o “energetski varnosti”.

Ameriško veleposlaništvo v Ukrajini je nato zelo hitro izbrisalo vse dokumente o biološko-vojaških laboratorijih v Ukrajini z svoje uradne spletne strani. V zadnjih 24 urah so bile s spletne strani brez pojasnila umaknjene vse *.pdf dokumentacije glede vojaško bioloških laboratorijev v Ukrajini. Na srečo je vsa dokumentacija arhivirana in bralcem dostopna na sledečih povezavah:

https://web.archive.org/web/20170130193016/

https://web.archive.org/web/20210511164310/

https://web.archive.org/web/20170221125752/

https://web.archive.org/web/20210506053014/

https://web.archive.org/web/20170221125752/

https://web.archive.org/web/20170207122550/

https://web.archive.org/web/20170223011502/

https://web.archive.org/web/20170208032526/

https://web.archive.org/web/20170202040923/

https://web.archive.org/web/20170201004446/

https://web.archive.org/web/20161230143004/

https://web.archive.org/web/20161230143004/

https://web.archive.org/web/20210506212717/

https://web.archive.org/web/20170207153023/

https://web.archive.org/web/20170211022339/

Te laboratorije v Ukrajini vodi Dr.Anthony Faucijeva Eco Health Alliance. Sodeč po informacijah iz Rusije se ruske specialne sile sedaj ubadajo z zavarovanjem teh laboratorijev in zbiranjem dokaznega materiala. Sodeč po enem od arhiviranih sedaj umaknjenih dokumentov so trije virusi, ki se jih preučuje v teh laboratorijih: prašičja gripa, piščančja gripa in hantavirus:

Ocena tveganja za izbrane ptičje EDP, ki jih potencialno prenašajo migrirajoče ptice preko Ukrajine. Prevladovanje krimejsko-kongo vrste virusa vročice in hantavirusi v Ukrajini in potencialne zahteve za diferencialno diagnozo pacientov, ki jih sumumo leptospiroze. Širjenje virusa afriške prašičje vročice pri domačih prašičih in divjih svinjah v Ukrajini – Izgradnja kapacitet za vpogled v prenos afriškega virusa prašičje vročice preko karakterizacije izolatov virusa z uporabo genomskega sekvencioniranja in filogenetične analize.

Preden so Bidenovi “opravili” z Ukrajino je bil Irak…in Srbija –>

<– Videoposnetek: “NATO drži nož na našem grlu” glejte Putinovo uradno priznanje ločenih ukrajinskih regij

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.