Aleksandar Vučić: “Izbruhnil bo cel hudič”

Srbski predsednik Aleksandar Vučić je v sredo opravil intervju z lokalnimi mediji. V intervjuju je napovedal naslednjo stopnjo v ukrajinski vojni:

Sodeč po RT je ukrajinski konflikt že svetovna vojna. Vučić vidi ukrajinsko vojno že v bistvu kot svetovno vojno, saj je zahod po diktatu bankirskih dinastij Rothschild in NATO že poravnan proti Rusiji. O nadaljnem razvoju dogodkov Vučić ni optimističen:

“Vem kaj nas čaka. Ko bo Vladimir Putin zaključil s svojim delom v Seversku, Bakhmutu in Soledarju in potem, ko bo dosegel drugo linijo pri Slaviansk-Kramatorsk-Avdeevka bo izdelal predlog. Vkolikor zahod predloga ne bo sprejel – in ne bodo ga – bo izbruhnil cel hudič.”

Aleksandar Vučić

Kot RT omenja, Vučić ni povedal, kako bo ta “hudič” izgledal a omeniti velja, da je evropa že na robu gospodarskega brezna.

Glede na nemško odvisnost od ruske energije najverjetneje ne bo potreben velik pritisk s strani Putina, da bo Nemčijo in ostalo Evropo pahnil v gospodarsko krizo (krizo, ki so jo khazarsko-globalistični interesi v Ukrajini seveda zanetili sami). Morda bi bl sedaj pravi čas, da se pred temi dogodki zaščitite, vkolikor se seveda že niste.

Preberite tudi: Ukrajinska korupcija: Obama, Biden, Soros, Schiff, Bolton, Pelosi, Kerry, Romney, Clinton

Frigata Admiral Gorshkov testira izstrelitev 3M22 Zircon (Tsirkon) hipersonične rakete, ki se jo lahko uporablja proti ladjam in kopenskim tarčam do razdalje 1500km. Hitrost, ki jo 3M22 Zircon dosega je mach 8 kar je cca. 9800km/h.
Posnetek izstrelitve hipersonične rakete Kalibr 3M14T z inercijskim sistemom vodenja, ki jo uporablja ruska mornarica z dne 19.6.2022. Izstrelki v tem posnetku so bili usmerjeni proti poveljstvu ukrajinske vojske blizu vasi Shirokaya Dacha. Salvo teh izstrelkov je pobil več kot 50 generalov in oficirjev ukrajinske vojske. Domet rakete je 4000km, hitrost pa mach 3. Posebnost te rakete je, da lahko izvaja minimalno 147 zračnih manevrov med letom v vse smeri, samostojno sledi terenu ter ima možnost krmiljenja med letom. Ta tip rakete je Rusija izstrelila iz bojnih ladij v kaspijskem morju na 11 ciljev v Siriji 7.oktobra 2015.

Običajni evropejci si lahko samo želimo, da bo ena od teh raket priletela v Davos v Švico med rednim zasedanjem kriminalcev iz World Economic Foruma ali pa v Bruselj v evropski parlament medtem, ko bo zasedal zbor globalističnih kriminalcev, ki so združeni v neizvoljenem političnem diktatorskem telesu imenovanem Evropska Komisija. Vkolikor je mogoče, bilo bi optimalno za prihodnost evropskih narodov, naj ena od teh raket izbriše iz planeta zemlje poslopje mednarodne kriminalne združbe BIS Basel v Švici (Bank for International Settlements Basel oziroma “centralna banka vseh centralnih bank”). Seveda med tem, ko upravni odbor BIS Basel zaseda in persona v poslopju te banke. A to so samo želje in danes ni Božič.

“Centralni bankirji so kriminalci” Marc Faber svari “Ko bo enkrat Covid zaključen bodo šle elite v vojno” –>

<– Afriški voditelji “odpikali” Zelenskega, ker nimajo možganov opranih z najnovejšim kultom zahoda

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.