Nizozemski demonstranti stresli gnoj v vladne pisarne zaradi predpisov, ki uničujejo kmetijstvo

Nizozemski kmetje, ki že več tednov protestirajo proti radikalnemu vladnemu načrtu za zmanjševanje dušikovih emisij za 50% – 95% do leta 2030, so stvar dvigili en nivo višje, saj so v okviru odziva na načrt, ki bo povzročil vsesplošni kaos vključno z uničenjem vsaj 1/3 nizozemskih kmetij, stresli večje količine gnoja na vladna poslopja.

Razjarjeni kmetje so bili tudi agresivni do policije, besno so zahtevali opustitev “zelene” agende Haaga.

Bloomberg je prejšnji teden poročal, da se je veliko kmetov pojavilo pred parlamentom s svojimi kravami s katerimi so skupaj protestirali proti tem zelenim politikam – nekateri so celo zagrozili, da bodo krave poklali pred parlamentom.

“Vkolikor bodo sprejeti ukrepi za dušik ena od teh dveh dam (krav) ne bo šla domov ampak bo prejela enosmerno vozovnico v klavnico” je pred parlementom povedal Koos Cromwijk v izjavi za nizozemsko novičarsko agencijo ANP.

Prejšnji teden so nizozemski kmetje blokirali mejo med Nizozemsko in Nemčijo, še večje demonstracije pa so napovedane za 4.7.2022.

Medtem pa se zbujajo tudi kmetje v Španiji, ki so začeli protestirati proti inflaciji cen pogonskih goriv in osnovnih potrebščin.

Nizozemskim in španskim kmetom so se 6.7.2022 pridružili tudi italjanski kmetje.
8.7.2022 so se globalnemu uporu kmetov proti zeleni agendi in zelenemu prehodu pridružili tudi kmetje v Indiji, dan poprej pa še na Poljskem.

Kaj pa je izjavila nizozemska vlada o novem zakonu glede dušikovih emisij?

Iskreno sporočilo…je, da ne morejo vsi kmetje nadaljevati s svojim poslom.

Glede na medijski mrk VSEH medijev v Sloveniji glede množičnih demonstracij evropskih kmetov je jasno, da ima vlada in politično/bankirsko/korporativni razred v Sloveniji (vseh 200 ljudi od cca.2mio prebivalcev) polne hlače. V Sloveniji je stvar precej preprosta. Kmetje zablokirajo obvoznico in celoten center Ljubljane, ostali ljudje pa se v kolektivni stavki pridružimo kmetom ter na ta način za nekaj dni ohromimo državo tako, da ne morejo potekati niti osnovni državniški posli. Zahtevati je potrebno opustitev VSE zelene politike in agend World Economic Foruma v Sloveniji. Potrebno je odpustiti 80% javnega sektorja, ukiniti čez palec vsaj 50% občin in zahtevati postopke za izstop iz euromonetarnega FIAT sistema ter postopke za izstop iz EU. Zahtevati moramo trden denar, ki pa je lahko “trden” samo tako, da ima podlago v fizičnih zlatih rezervah in količina le-tega mora biti odvisna od količin fizičnega zlata v centralni banki. Morda bi ga lahko poimenovani Goldinar ali pa Zlati Tolar. Vkolikor zapisanega ljudje na bodočih demonstracijah v Sloveniji ne bodo zahtevali in bodo demonstrirali samo za 2 centa višje odkupne cene in milost pri davkih in subvencijah, bo propadanje države in naroda teklo nemoteno naprej, dokler ne bomo tujci in reveži na zemlji naših prednikov. Seveda velja to samo za tiste slovence, ki bomo preživeli depopulacijske agende globalistov do leta 2030.

Kibernetični napad zaustavil proizvodnjo proizvajalca kmetijske opreme AGCO Fendt –>

<– 20 dejstev o prihajajočem globalnem pomanjkanju hrane, ki vas bodo šokirala

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.