Množične demonstracije proti Covid19 omejitvam na Nizozemskem 2.1.2022

Nizozemski narod bije bitko za svobodo, ker razumejo Covid igro elite. Tokrat so se v znak nestrinjanja z vladnimi covid ukrepi 2.1.2022 na neprijavljenem shodu zbrali na ulicah Amsterdama in spopadli z vladnimi imperial trooperji oziroma policijo, ki poizkuša nemočno uveljavljati neka enostranska vladna določila v okviru Covid ukrepov z medlo ampak konsistentno uporabo gumijevk na državljanih Nizozemske. A očitno tudi policijske gumijevke dobavljamo iz Kitajske in zaradi nizke kvalitete nimajo učinka na množici. Zbralo naj bi se precej več kot 100.000 ljudi in to samo v Amsterdamu, protesti so potekali po celotni Nizozemski. Policija je na nekaj demonstrantov spustila policijske pse, malce je uporabljala vodni top a v večini je proti množici popolnoma nemočna, ko 20 policistov obkroži razjarjena množica brez strelnega orožja in uporabe smrtonosne sile ni veliko vzvodov preko katerih bi lahko prevzeli nadzor nad situacijo. Veliki Reset in Covid19 prevara je eksplodirala eliti v obraz – dobesedno. Videoposnetki po vsej verjetnosti niso primerni za osebe mlajše od 16 let:

Sedaj, ko ste ugotovili, da vas in vaše družine Vaša Vlada, Vaši politiki in Vaši bankirji želijo umoriti oziroma eksterminirati, kaj boste storili?

Ste v medijih in akademskih krogih že zasledili izraz “četrta industrijska revolucija”? Gre za izraz, ki zveni lepše kot “veliki reset” pomeni pa popolnoma isto agendo. Kolikokrat ste izraz “četrta industrijska revolucija” prebrali v trač tabloidih tipa Finance, Delo, Dnevnik, MojMikro in ostali media24 propagandi v zadnjih 5 letih? Prodajali so Vam Veliki Reset World Economic Foruma. Zato, da se Vam je izraz lepo asimiliral v podzavest in izraza ne povezujete z depopulacijo, revščino, korporativnim fašizmom…Tehniki se reče predictive programming in peer pressure. Obe tehniki sta razviti v obveščevelno/vojaške namene, namenjeni pa sta vedenjski modifikaciji tarče, ki je lahko posameznik ali pa celoten narod.
Primer pritlehne propagande trač časopisa Finance na področju promoviranja Velikega Reseta World Economic Foruma: Evropa 4.0, Industrija 4.0, pametna tovarna, umetna inteligenca…..
14.2.2017 – kako izkoristiti četrto industrijsko revolucijo – oglasni članek je plačal World Economic Forum. Ogled članka je možen samo z predložitvijo zelenega Qr potrdila. Prebivalstvo v Sloveniji so počasi kuhali Vsi, ki so v javnosti naprodaj za papirnat denar.
Kako porabiti vse v svetu 4.0 (4.0 je izraz za Great Reset), četrta industrijska revolucija (veliki reset) ni stvar prihodnosti in to vedo tudi naša podjetja, pet čez dvanajst za četrto industrijskorevolucijo (veliki reset)….no leta 2021 smo Veliki Reset dočakali tudi v Sloveniji. Ne pozabite na svoj tretji Covid poslovitveni odmerek. Finance sucks.
Vojni zločinec Henry Kissinger (levo), Klaus Schwab (sredina). Klaus Schwab je gojenec Henry Kissingerja. Kissinger ima milo rečeno pestro zgodovino zločinov proti človeštvu.
National Security State Memorandum 200 – the Kissinger report

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.