Vstaja v ZDA

Tisti, ki jim mainstream mediji še niso oprali možganov, jasno vidijo, da se vstaja dogaja v ZDA. Predsednik Trump bo uporabil Insurrection Act in to je očitno v najboljšem interesu za ZDA. Mislim da je predsednik Trump najboljša stvar, ki se je lahko zgodila Beli Hiši. To je zelo zelo resno, imate predsednika, ki bo resnično polovil ekstremiste in ne bo ga brigalo, kaj si kdorkoli misli o tem. Islamski jihad se ne bo nikoli zaključil razen, če se ne začnemo uupirati in boriti. Kar želim povedati je, da poizkušamo z osebo ravnati človeško, a ni človeška. Niso človeški, v ameriko smo prišli posvariti kristjane, sedaj pa kristjani ne želijo poslušati. Kaj pa želite da storimo? Govorim Vam, pobegnil sem pred tem tipom, in ta tip se je sedaj preselil v sosednjo hišo. In Vi mi govorite, da sem islamofob, kako Vam lahko pomagamo? Če hočete biti realistični, je edino zdravilo za ISIS,da kristjani vstanejo in obranijo Evropo, svoje svete kraje in cerkve, to je edini način,da se bodo ti ljudje zbudili. Več v videoprispevku s slovenskimi podnapisi:

Celotno besedilo prevoda podnapisov:

Kaj je upor? Upor ali vstaja državljanov ali subjektov v uporu proti Vladi. V letu 2017 so Justice Democrats in Brand New Congress poizkusili spodkopati demokratični sistem z izvolitvijo lažnih politikov. AntiFa snuje zarote z mehiškimi narko-karteli z namenom uprizoritve oboroženega upora na meji. Demokrati pa nadaljujejo promocijo odprtih meja, medtem ko so patrioti utišani na internetu. To se vse klasificira kot upor. A obstaja nekaj veliko bolj smrtonosnega, ki se je zakoreninilo v ZDA v zadnjih desetletjih. Islamski teroristični kampi so bili odkriti po celotni državi, kjer se urijo za islamski jihad. Z izvolitvijo Donalda Trumpa verjamejo, da se izpolnjujejo prerokbe o koncu sveta v katere verjamejo in se sedaj izpolnjujejo. Donald Trump je del satanistične židovske zarote in pripravljajo se na to, da bodo v taborišča vdrli. In temu se želijo zoperstaviti. Brooklynski Imam in sodelavec CNN – Sirraj Wahhaj – je bil vpleten v prvi bombni napad na WTC 1993, je jasno izrazil svojo podporo islamskemu jihadu. Islam je boljši, kot demokracija. Sčasoma se bo takoimenovana demokracija sesula in ne bo ničesar več, edina stvar, ki bo ostala, bo Islam. Njegov sin je bil odkrit pri urjenju otroških teroristov v New Mexico v Alabami. Mlade otroke v philadelphijski mošeji se je zalotilo med prepevanjem pesmi o ubijanju in mučenju ne-muslimanov. Branili bomo deželo našega božjega voditeljstva z našimi telesi, naše duše bomo žrtvovali brez oklevanja. Odsekali jim bomo glave in osvobodili žalosti polno in visoko Al-Aqsa mošejo. Vodili bomo alahovo vojsko, izpolnili njegovo obljubo in jih podvrgli večnemu mučenju. Islamski kleriki javno pozivajo k jihadu. Naj si Vam bo všeč ali ne, ah nemci, ah američani, ah francozi, ah italjani in vsi Vam podobni. Vzemite begunce, kmalu jih bomo pobrali v imenu prihajajočega kalifata. Strokovnjaki za islamski jihad so nas svarili. Ne obstaja noben kraj na svetu, kamor so prišli muslimani, da niso začeli vojne proti ne-muslimanom. Zakaj smo mnenja, da bo pri nas drugače? Vodja iranskega nacionalističnega gibanja nas je posvaril. Ker evropska Vlada (EU) nepravično brani radikalni islam. Sedaj so prisiljeni čakati na nesrečno usodo srednjega vzhoda, da se zgodi tudi njim.
Islamski reformist Mohamed Tawhidi nas je opozoril. Islamistično gibanje je zelo jasno pri svojem cilju in to je vzpostavitev svojega lastnega kalifata. Na drugi strani levice, ne samo da z njimi simpatizirajo, demokratične vrednote nanašajo na ekstremistično skupino, ki ne verjame v demokracijo. Oni si želijo šeriatsko pravo. Kljub tem groznim opozorilom, naši izvoljeni predstavniki nadaljujejo s podpiranjem islama. Imamo kongresnico, ki javno podpira jihad. Lahko bi ponovno ocenili, kako ravnamo z Al-Shabaab (fundamentalistična jihadistična skupina iz vzhodne Afrike). Njeno okrožje v Minneapolisu želi šeriatsko pravo v ZDA. Vam je bolj udobno živeti pod ameriškim zakonom ali pod šeriatskim zakonom? Emmmm šeriatskim zakonom. Sem musliman, preferiram šeriatsko pravo. Šeriatsko pravo, da. Ali preferirate šeriatsko pravo nad ameriškim zakonom? Seveda, da, seveda, da. Ali večina tvojih prijateljev misli enako? Da seveda, če si musliman, seveda. Ali lahko pripravi svojo hčerko, da poroči nekoga? Da. Ali je pravilno, da se ubije nekoga, ki užali Mohameda? Da, sovraži vero, razumem, a ne smeš se spraviti na profeta veste. Tu sploh ne želijo živeti. Bi rajši živel tu ali v islamski državi? Rajši bi živel v islamski državi med svojimi ljudmi. Bi rajši živeli v ZDA ali v Somaliji? Zame mislim, da je Somalija. Bi rajši živel v ZDA ali v Somaliji? Rajši bi živel v Somaliji. Tisti, ki jim mainstream mediji še niso oprali možganov, jasno vidijo, da se vstaja dogaja v ZDA. Predsednik Trump bo uporabil Insurrection Act in to je očitno v najboljšem interesu za ZDA. Mislim da je predsednik Trump najboljša stvar, ki se je lahko zgodila Beli Hiši. To je zelo zelo resno, imate predsednika, ki bo resnično polovil ekstremiste in ne bo ga brigalo, kaj si kdorkoli misli o tem. Islamski jihad se ne bo nikoli zaključil razen, če se ne začnemo uupirati in boriti. Kar želim povedati je, da poizkušamo z osebo ravnati človeško, a ni človeška.
Niso človeški, v ameriko smo prišli posvariti kristjane, sedaj pa kristjani ne želijo poslušati. Kaj pa želite da storimo? Govorim Vam, pobegnil sem pred tem tipom, in ta tip se je sedaj preselil v sosednjo hišo. In Vi mi govorite, da sem islamofob, kako Vam lahko pomagamo?
Če hočete biti realistični, je edino zdravilo za ISIS,da kristjani vstanejo in obranijo Evropo, svoje svete kraje in cerkve, to je edini način,da se bodo ti ljudje zbudili.

Za NewsWars.com poroča Greg Reese. Infowars.com – jutrišnje novice danes. Reklamna sporočila. Berite Infowars.com – smo konica kopja v boju proti globalistom.

Video – rdeča tabletka: Kdo je Barrack Hussein Obama/ –>

<– Video: Brez mej – migracija je orožje, ki se uporablja za uničevanje državne suverenosti

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.