Združeni narodi imajo vizijo trans – humanistične prihodnosti, kjer je človek odveč

prevod članka iz: http://www.infowars.com/united-nations-envisions-transhumanist-future-where-man-is-obsolete/

Mednarodni kongres Global Future 2045, katerega vodi ikona futurizma Ray Kurzweil in ki se je zgodil nekaj mesecev nazaj nam je podal močno vizijo prihodnosti novega človeštva, kjer AI(umetna inteligenca), kibernetika, nanotehnologija in druge rastoče tehnologije nadomestijo človeka oziroma človeštvo. Odprta trans-humanistična vizija prihodnosti, ki jo sedaj usmerja globalna elita, ki se je razvila iz Darvinističnih krogov, pod okriljem T.H.Huxley-a in njegovih vnukov, Julian, ki je skoval besedo “trans-humanistika” in Aldous Huxley, avtor “Ta krasni novi svet”. Upor proti temu razvoju, je pot nazaj v srednji vek, ugotavljajo na konferenci 2045.

Kot ta video poudarja, je kongres tega simpozija odločen da “v Združene narode poda resolucijo, kjer zahtevajo implementacijo odborov, ki bodo raziskovali projekte Avatarjev za podaljšanje življenja, kot nujnost za preživetje človeštva”

Russia 2045 samega se imenuje “strateško socialno gibanje” s ciljem da “razvije človeštvo” in podaljša življenje proti neskončnemu. Projekt začrta sledečo časovnico razvoja:

Zdaj(2012): Pojav novih trans-humanističnih gibanj in strank v luči ekonomske in socialne krize 2012-2013. Novi centri za kibernetiko radikalno podaljšajo življenje.
2015 – 2020: Stvaritev avatarja – človeške kopije, ki zamenjajo proizvodna dela, služabniška dela; Roboti krmiljeni z mislimi, ki odpravijo potrebe po letenju, leteči avtomobili, komunikacijske naprave krmiljene z mislimi, ki so implantati v naših telesih ali pa kar nanešeni na kožo z razpršilom.
2025: Izdelava avtonomnega sistema za ohranitev vitalnih funkcij možganov in ogrodje za interakcijo z okolico. Transplantacija možganov v avatarje, ki bistveno podaljšajo življenje in popolna interakcija z okoljem.
2030 – 2035: Izdelava Re-Brain-a, izdelava umetnih možganov s pomočjo obratnega inženiringa. V tem obdobju bo znanos prišla zelo blizu, da bo razumela principe zavesti.
2035: Prva uspešna transplantacija osebnosti na mehansko ogrodje in začetek obdobja kibernetične nesmrtnosti.
2040 – 2050: V tem obdobju začnejo izdelovati telesa iz nanorobotov, ki lahko izberejo kakršnokoli obliko. Prav tako se pojavijo hologramska telesa.
2045 – 2050: Obdobje prinese drastične spremembe v socialni strukturi človeštva kot v znanstveno-tehnični sferi znanosti. V tem obdobju se ponovno prikliče na dan obljubo Združenih nartodov o končanju vseh vojn in nasilja, kjer v ospredje pride “duhovna samo-izboljšava”. Tako se pojavi nova era neo-človeštva, sodeč po videoposnetku.
To je šolski primer transhumanizma, ki je zakoreninjen v mnogih starodavnih redovih in v filozofiji eugenike. V svojem bistvu, v svojem centru, je to novo ezoterično iskanje bogovskih lastnosti s strani nekaterih krogov elit, ki so blizu prostozidarskim ložam, okultizmu, ter znanosti/tehnologije, ki z večjim razvojem etično nadomesti manj vredne ljudi. Ta filozofija je lepo prikazana v poletnem hitu – film Prometheus, neke vrste nadaljevanje uspešnice Alien. Film je režiral sir Ridley Scott, ista oseba, ki je tudi ustvarila franšizo Alien. Alex Jones v tem videu razloži, zakaj je taka tehnološka moč skoncentrirana v rokah elite nevarna:

Primerno situaciji, sta bila letos na letni konferenci Bildenberg 2012 tudi dva rusa, ki sta lastnika tovarne nano-materialov in tovarne nano-tehnoloških raziskav. Obenem pa člani usmerjevalnega komiteja Bildenburg skupine aktivno sponzorirajo zasebne polete v vesolje, umetne otoške civilizacije, internet naslednje generacije. Eden od njih je Peter Thiel.

Uncategorized

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.