Centralni bankir Trichet ponovno poziva k centralnemu upravljanju

Objavljeno 6.9.2011 na http://www.infowars.com/central-banker-trichet-renews-call-for-european-global-governance/

 

Jean-Claude Trichet, bildenburgški predsednik Evropske centralne banke – ECB poziva k centraliziranemu ekonomskemu vladanju v Evropi. S tem sledi podobnemu pozivu s strani Antonio Borges-a, direktorja evropske divizije Mednarodnega denarnega sklada – MDS (International monetary fund – IMF). MDS ali IMF je orodje globalistov za t.i. loan-sharking kreditne operacije.

Video:

Kot navaja UPI, ideja najbrž ne bo zelo popularna med državljani znotraj 17-članske eurozone. “Gledano iz političnega vidika, bi bila taka poteza zelo tvegano početje. Volilci v dobro stoječih državah zelo verjetno ne bodo podprli financiranja drugih držav, ki imajo vlade, ki se same odločajo o svojih izdatkih in investicijah,” piše agencija. “na splošno obdavčitev implementira vsaj zastopanje, ampak davkoplačevalci v Nemčiji nimajo nobenega vladnega predstavnika, ki jih zastopa v Atenah.”

Trichet, bankirji in globalna elita si želijo vzpostaviti sistem, ki ima manj ponderjev ali drugače povedano, manj demokratičen, kot je obstoječi, kjer imajo državljani možnost vplivanja na trošenje davkoplačevalskega denarja. “S trenutnim mehanizmom ponderjev v Evropi, mora parlament vsake države članice, vseh 17, ratificirati posojilo Grčiji. Ta proces lahko traja mesece ali celo leta,” poroča UPI. “Če je čas odziva pomemben, bo tak sistem ponderjev odpovedal, piše v poročilu. Medtem, ko vsak parlament debatira o tej stvari, se nabira negotovost, ki odganja še tisto malo zaupanja iz borznih trgov, kar ga je ostalo. Izgube na borznih trgih se samo še povečujejo v zadnjih tednih. Načrt je, da se sesuje evropsko ekonomijo in nato predlaga enotno vlado kot zdravilo. Trichet je ključna oseba pri izgradnji modela evropskega bail-out-a, ki je narejen zato, da spodbudi bankrot Evrope.

V letu 2010 se je Trichet priključil CFR-u(Council on foreign relations) v New Yorku, kjer je ponudil ta scenarij za globalno governanco v upravljanje v stilu fevdalizma državam G-20 in kriminalni (in povezani z nacisti) Banki za mednarodne poravnave v Basel-u (BIS – Bank for international settlements Švica). Člani upravnega odbora banke BIS so naprimer predsednik FED-a Ben Bernanke in predsednik Bank of England Mervyn King. BIS je kralj loan-sharks-ov. Vodi jo notranji krog bančne elite in obvladuje večino premikajoče fiat valute v svetu. Ta denar uporablja, da zvablja vlade držav v dol IMF-u. Uporabljali so jo nacisti med 2 svetovno vojno, da so prali denar.

–>Več o BIS tukaj<–

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.