Norveški lastniki Tesla avtomobilov začeli z gladovno stavko zaradi slabih odnosov podjetja s strankami in slabe kvalitete izdelave

Na splošno, ko je izdelek ali storitev tako slaba, da se stranke podjetja odločijo za začetek gladovne stavke zato, da bi razrešile težave, to ni najboljši PR izgled za dotično podjetje. To je kriza s katero se ukvarja Tesla ta teden saj je skupina lastnikov Tesla avtomobilov iz Norveške začela z “alternativnim načini kako dobiti pozornost Tesle” in med temi načini je tudi gladovna stavka poroča The Drive.

Lastniki so povedali, da je “podpora strankam izredno slaba” ter, da “jih izdelovalec avtomobilov ignorira” saj se na njihove klice nihče ne odziva. Sodeč po poročanju The Drive je seznam težav s katerimi se soočajo “slaba kvaliteta barvanja, rja, nezmožnost doseganja oglaševane življenjske dobe baterije, odpovedi vročinskih črpalk, nedelujoče kljuke na vratih v mrazu, infotainment ekrani postajajo rumeni (za katere je Tesla NHTSA povedal, da bodo tako ali tako zdržali samo 5-6 let).”

Nekateri navajajo tudi “težave z lučmi avtomobila, nabrekanjem sedežev, nabiranjem vode v prtljažnku, odstopanje plastične izolacije ter zmanjšana moč” medtem, ko se ostali pritožujejo, da “avtopilot ne dela pravilno”.

Povejte nam nekaj česar o Tesli še ne vemo

Kljub vsemu so lastniki eskalirali situacijo, ker je storitev podjetja namenjena strankam obupna. Pritožujejo se, da porabljajo “neverjetno količino časa na čakanju, da bi sploh govorili z nekom iz Tesla, klicov jim nihče ne vrača.” The Drive zapiše,da so “podobne pritožbe” slišali že od ameriških lastnikov.

Lastniki upajo, da bodo s tem pridobili pozornost Elon Muska – ki trenutno bije bitko, ki jo bo očitno z Twitterjem izgubil, glede pravne zaveze za nakup Twitterja – zato, da bi poizkusili razrešiti težave lastnikov avtomobilov Tesla.

Zanimivo, Musk je nedavno twitnil, kako se posti – poteza katero nekateri dojemajo kot SEO strategijo (Search Engine Optimization) s katero naj bi preusmeril pozornost stran od lastnikove skupine.

Lastniki električnih vozil šokirani: Nova študija potrdila, da so električna vozila bistveno slabša za podnebje, kot dizelska vozila –>

<– Videoposnetek: Veliki Reset pojasnjen z njihovimi lastnimi besedami (Gates, Musk, Harari, Schwab & Grimes)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.