“Nadaljujte s tem dobrim bojem” upokojenec posebnih enot zelenih baretk poziva američane naj se zoperstavijo globalistom

Dejanja, ki so sprožena, so tri-stopenjski napad z namenom vzpostavitve globalne vlade, in te stopnje so:

  1. Vzpostavitev vsepovsod prisotnega elektronskega nadzora z neomejeno policijsko silo
  2. Celotno zemljo pahniti v ekonomski kaos
  3. Uničiti ves nacionalizem, državne meje in vzpostavitev kaosa med vsemi narodi pred “sprožilnem dogodku” ali pa vrsti dejanj, ki pripeljejo do svetovne vojne

Svetovna vojna je najbolj pomemben del te celote, v očeh globalistov. Velika depresija je kulminirala v svetovno vojno in obdobjem ekonomskih pretresov vedno sledi vojna. Vojno najbolj potrebujejo globalisti, saj morajo spraviti z zemlje okoli 7 milijard ljudi. Zato takšno eksperimentiranje, kot ga gledamo v teku: infekcijski vektorji kot naprimer komarji z virusi, ki so skoraj imuni na antibiotike, izkopavanje starodavnih virusov v permafrostu in zamrznjenih predelih Arktike, droni velikosti insektov ter še manjši nano-boti mišljeni za dostavo zdravil v telesu a v resnici so sposobni dostavljati tudi bolezen.

Priča smo uničenju nacionalizma, ki obstaja v Evropi: globalisti kot je Merklova uničujejo svoje lastne države od znotraj z uvozom sovražnih in etnično (kot tudi religiozno) različnih elementov. Države se podrejajo “Svetovnemu Sodišču” v Haagu: sodišče, ki (podobno kot ameriško Vrhovno sodišče) uporablja svoje moči in pooblastila zato, da zaobidejo narode (sodba v imenu ljudstva)…zakoni francozov, italjanov, britancev, nemcev…celotne Evrope…vsebujejo doktrine, ki so globalistične in maltuzijske po naravi.

Oligarhi vseh teh narodov bodo imeli “sedež pri mizi”, da pospravijo, kar bo ostalo od zemlje, ko enkrat zaključijo z vojno, ki bo zdesetkala prebivalstvo in bo ostalo samo še malenkost podložnih preživelih, ki so odvisni od oligarh-politikove volje za življenjem. Tako bodo bogastvo, moč in naravni viri položeno v njihove roke.

Zveni kot znanstvena fantastika? Pa ni. Želite kakšen dokaz? Ni potrebno pogledati dlje od Kitajske: testni poligon za državo elektronskega nadzora, ki bo kmalu vsiljena po celem planetu. V članku z dne 26.10.2018 v France24 z naslovom Oboroženi droni, iris skenerji: Kitajska high-tech varnostna elektronika, razstava v Beijingu je razstavljala te ukrepe in več. Prepoznavanje obraza se je na polno demonstriralo na obiskovalcih konference. Pametna sončna očala, ki imajo vgrajen alarm, ki se sproži, ko se z njimi opazi državnega sovražnika. Iris skenerji za prepoznavanje in droni, ki so se soposobni odzvati z streljanjem.

Kitajska policistka med uporabo očal za odkrivanje državnih sovražnikov
Nano-insekti
Kitajski sistem za popoln nadzor državljanov v realnem času s pomočjo umetne inteligence

“Pametni” domovi…z vsemi možnimi napravami od hladilnikov do pametnih ključavnic…vse komunicira med seboj…in seveda s kitajskimi policijskimi silami in državno varnostno agencijo.

Kitajska je testni poligon in njihove metode se vgrajujejo v ZDA

Dne 26.10.2018 je Papers Please! poročal nekaj spektakularnega; članek z naslovom TSA potrjuje biometriko, prepoznavanje obraza bo pogoj za vse letalske potnike.

Tu je, direktno v obraz.

Kmalu pride izdajanje internih potnih listov. Kot je potrjeno, če želite potovati iz New Yorka v L.A. bo biometrična izkaznica obvezna. Enako za kratke lete recimo Miami v D.C.

Notranji potni listi prihajajo

Ne bo dovolj, da poveste kam ste namenjeni. Zakaj greste tja? Po kaj in pod čigavo avtoriteto? Če mislite, da potovalni dokumenti ne prihajajo, pomislite znova. In da, strinjamo se z Predsednik Trumpovim ravnanjem z približujočo se karavano ilegalcev in kriminalcev.

Samo zapomnite si: vsaka ograja, ki preprečuje nečemu vstop, lahko tudi zadržuje nekaj znotraj.

Invazija ZDA iz fizične perspektive bi bila zelo težavna. Da, za vsakim listom trave puška, vemo. Glavna stvar, ki si jo želijo je, da prevzamejo večino stvari v delujočem stanju zaradi resursov. Prebivalstvo je nominalni pomislek, vkolikor jim uspe ohraniti približno 0.5mio – 1mio, ki bodo služili kot delavci in mogoče za gojenje darovalcev organov in žetev organov. Zveni črno? Mora…mišljeno je kot opozorilo. Vse to želijo v svetlobno hitri akciji, in najboljši način…najlažji način je sprožiti vojno…takšno, ki uniči ZDA v enem zamahu.

Vsi smo gledali in videli, kako je naša država padla v moralno močvirje iz katerega se lahko izkopljemo le z državljani na osnovnih nivojih, ki sledijo veri drug v drugega…so spodobni eden do drugega…ter ohranitev vere v Boga…skupaj z željo po preživetju…in “pametnem” preživetju, da bomo prišli skozi to, kar prihaja. To se lahko vzpostavi samo inkrementno in v delih države za katere je večina mnenja, da je ničvredno živeti ali pa nemogoče živeti. Mnogo jih je izzvalo pisce naj “predlagajo načrt” in kar s tem mislijo je “upor” ali “javni upor”. Bilo bi zasmehovalno neumno, če nebi bilo dejstvo, da mnogi sprašujejo po pisnem predlogu za dokončen razlog in dokončno strategijo.

To želijo pisno zato, ker so prevaranti za državo in želijo da pisec takšne zadeve zapiše…utrjuje nestrinjanje…in s tem opravičijo cenzuro pisca ali pa bloga…medtem ko sami nadaljujejo svoja pisna stališča v komentarjih pod članki.

Vsako besedo tu zabeleži XKeyscore…moje in Vaše…in se jih shrani v podatkovne baze NSA v Utahu v datoteki za “drugače misleče”, “agitatorje” ter vsako drugo možno oznako, ki si jo lahko izmislite za tiste, ki izvajamo kritično misel in neodvisno razmišljanje. Vsak konzervativno naravnan novinar ali pisec, ki si drzne objaviti takšne poglede in teorije je zabeležen in nadzorovan. V to ste lahko prepričani. Mnogi bodisi prenehajo, pokleknejo ali pa se spremenijo.

Globalisti dobivajo, kar želijo: konsolidirajo naravne vire medtem ko “krmijo” fiat ekonomije in valute narodov. Uničujejo kulture, ki bi še 2 stoletji nazaj oborožile svojo celotno moško prebivalstvo z meči in bi poslale vsiljivce bodisi nazaj bodisi v koščke.

Kulture uničujejo tako, da jih pripravijo do tega, da začnejo dvomiti v sebe! Najboljša možna taktika, ki si jo lahko izmislite!

Ta zadnji del je za Vašo vednost. Veste kdo ste? Vprašanje ni tako preprosto, kot se zdi. Pojdimo globje. Res veste kdo ste, iz kje izvira Vaša družina? Vaša dediščina in njene moči in slabosti? Je ta dediščina Vaša skupaj z dediščino, kot ameriški državljani? Ni pomembno, da v tem trenutku v času veste za te moči. Svetovna vojna šele prihaja. In Shakespeare je dejal “To thine own self be true.”(Do sebe bodite resnični). To je pomembno za Vas. smo v zatonu ameriškega naroda, sedaj imperija.

Ko se bo prah polegel, bodo tisti, ki so imeli vpogled in na podlagi tega tudi odreagirali, bodo dobili darilo: možnost sodelovati v tem, kar prihaja. Ostanite v tem dobrem boju, in bojujte ga za zmago…vsak dan.

<– V novem multipolarnem svetu globalisti še vedno vodijo vse igralce

Obvezno poglejte: Trumpdominiral G7 globalne bojne linije začrtane –>


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.