Po celotni Italiji divjajo demonstracije, odpor proti shemi cepilnega potnega lista eksplodiral

Forza Azzuri!!! Delavci v pristaniščih obljubili, da bodo blokirali pristanišča dokler vlada ne odpravi zakona o “zelenem potnem listu”. V Italiji se je zgodila eksplozija demonstracij proti uvedbi sheme cepilnega potnega lista, pristaniški delavci v številnih mestih so obljubili, da bodo blokirali pristanišča dokler vlada ne odpravi zakona o “zelenem cepilnem potnem listu”. “Zeleni cepilni potni list” – je prikrita obvezna shema za prisilno cepljenje v vsem, razen v imenu, s katero se sili delavce v javnem in zasebnem sektorju v cepljenje vkolikor želijo prejeti plačilo za svoje delo. Delavci, ki bodo poizkušali opraviti svoje delo brez, da bi se cepili bodo suspendirani brez plačila, grozijo jim tudi drakonske globe v višini 1500eur.

Sistem je prav tako obvezen za vsakogar, ki si želi vstopiti na številne lokacije, kot so šole, fakultete, muzeji, štadioni, gledališča, fitnessi in notranjosti barov in restavracij. Čeprav je Reuters proteste v Italiji poimenoval z “razpršeni” so v resnici veliki in široko razširjeni. Lastnik podjetja Ugo Mendes Donelli je sestavil nekaj twitter objav, ki nazorno opisujejo visoko stopnjo nasprotovanja in aktivnosti proti cepilnemu potnemu listu. “Veliko državljanov ne bo šlo na delo,” je Twitnil. “Vem, da jih je veliko, ker ni prometa. Takšno tišino smo v moji okolici imeli samo med lockdownom.”

Po besedah Uga Donellija mediji želijo prikazati nizke številke demonstrantov a samo v luki Trst je okoli 10000 demonstrantov.

“Imajo veliko podpore,” je dodal. “Ljudje nosijo hrano, ker bodo delavci stražili luko 24/7 brez prekinitve dokler vlada ne odpravi zakona o “zelenem potnem listu”.”

Študenti v Bologni prav tako demonstrirajo proti cepilnemu potnemu listu.

Demonstranti so zavzeli tudi ulice Riminija in Udin.

Prav tako La Spezia in Milano.

Donelli v svojih Twitter objavah omeni, da sindikati vojske in policije pozivajo vojake in policiste, da se priključijo demonstracijam.

V okviru zakona, ki se ga opisuje kot neke vrste testni primer za Evropo, se necepljenim v Italiji prepoveduje uporaba javnega transporta za dolge razdalje, kar pomeni, da so počitnice, potovanje na delo in obiskovanje sorodnikov za mnoge postala misija nemogoče. “Zeleni potni list” prav tako redno spremlja lokacijo posameznika ter s tem se potrjuje dejstvo, da gre pravzaprav za digitalno osebno izkaznico na steroidih. Forza Azurri, combattere per la libertà!!!

Ukrepajte: Zaustavite EU zelene cepilne potne liste –>

<– “Tako zelo, zelo narobe” – litvanec brez cepilnega potnega lista opisuje življenje v sistemu medicinske tiranije

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.