Še 10 strokovnjakov dvomi v koronavirus paniko

Strokovnjaki še vedno prihajajo v ospredje in dvomijo v odzive vlad na koronavirus. Pisali smo že o 12 strokovnjakih v prejšnjem tednu. Tu je še 10 strokovnjakov, ki trdi, da dokazi ne opravičujejo dejanj, ki so se zgodila. Tu je povzetek nedavnih izjav desetih strokovnjakov:

Dr. Karin Mölling je nemška virologinja, ki se osredotoča na raziskave retrovirusov, podrobneje raziskuje HIV (human immunodeficiency virus). Njena izjava je sledeča:

“To je glavni strah: bolezen je prikazana kot grozna bolezen. Bolezen sama po sebi je kot gripa v normalni zimi. Celo šibkejša je v prvem tednu…Ne obstajajo nobeni dokazi, ki kažejo na to, da je koronavirus 2019 bolj smrtonosen kot respiratorni adenovirusi, virusi gripe, koronavirusi preteklih let ali pa rinovirusi, ki so odgovorni za običajne prehlade.”

Preberite tudi: Kitajska postavila 18 mest v karanteno, Wuhan virus se je razširil v Singapur (NewsFeed od 20.1.2020)

Dr. Pablo Goldschmidt je argentinsko-francoski virolog, ki je specializiran za tropske bolezni, profesor molekularne farmakologije na Université Pierre et Marie Curie in Paris. Njegova izjava je sledeča:

“Koronavirus identificiran na Kitajskem leta 2019 ne povzroči nič manj kot močno ali pa blago gripo brez razlike do sedaj z gripo ali prehladom, kot jih poznamo.”

Dr. Eran Bendavid in Dr. Jay Bhattacharya sta profesorja medicine in javnega zdravstva na Stanford University. Njuna izjava je sledeča:

“Nujno je potrebno storiti takojšne korake k evaluaciji empirične osnove za trenutna zaprtja.”

Preberite tudi: Koronavirus iz Wuhana – Kitajska globalna pandemija NewsFeed Slovenija od 26.3.2020 07:00 CET dalje

Dr. Michael Levitt je profesor biokemije na Stanford University. Je član Royal Society (FRS), član nacionalne akademije znanosti in leta 2003 je bil prejemnik nobelove nagrade za kemijo za razvoj multiskalnih modelov za kompleksne kemične sisteme. Njegova izjava je sledeča:

“Da postavimo stvari v proporce, število smrtnih žrtev zaradi koronavirusa v Italiji je 10% števila smrtnih žrtev zaradi gripe v Italiji v obdobju 2016 – 2017.”

Dr. Richard Schabas je bivši prvi CMO(Chief Medical Officer) province Ontario v Kanadi, zdravstveni uradnik Hastings and Prince Edward Public Health in vodja osebja v York Central Hospital. Njegova izjava je sledeča:

“..izbruh v Hubei provinci, z naskokom največji in neke vrste najslabši možni scenarij, se izgleda da umirja. Kako hudo je bilo? No število smrtnih žrtev je primerljivo z običajno sezono gripe. To ni zanemarljivo ampak ni pa tudi katastrofalno in zelo verjetno ta zadeva kompetentnega zdravstvenega sistema ne bo preobremenila. Niti blizu preobremenitve. Karantena spada v Srednji Vek. Maske prihranite za rope bank. Ostanite mirni in nadaljujte z življenjem. Ne naredimo naših poizkusov zdravljenja za hujšo stvar, kot pa je bolezen sama.”

Celoten prispevek(ter še preostalih 5 izjav) si lahko v angleškem jeziku preberete na tej povezavi.

<– 12 strokovnjakov dvomi v CoVid-19 paniko

Kako virusna pandemija koristi globalistični agendi –>

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.