Videoposnetek: Dr.Francis Boyle: mRNA cepiva, ki so biološko orožje, kršijo vse nuremberške sodbe proti nacistični krutosti

Dr.Francis Boyle je avtor osnutka ameriškega Biological Weapons Anti – Terrorism Act iz leta 1989, prav tako je avtor konvencije o bioloških orožjih iz leta 1972. V videoposnetku Dr.Boyle pojasni, da so mRNA cepiva in njihova uporaba direktna kršitev nuremberških zakonov glede zdravstvenega eksperimentiranja. Pojasni, da je od 500.000 cepljenih ameriških vojnih veteranov 11.000 umrlo zaradi posledic mRNA cepiv, 100.000 pa je postalo trajno invalidnih. Dr.Boyle pojasni, da vkolikor bo mRNA cepljenje proti Covid obvezno, da bodo najprej izsledili in cepili starejše ljudi, ki jih ne bo težko izslediti. Dr.Boyle trdi, da imajo preko cepljenja načrt pobiti starejše ljudi zato, da jim ne bo več potrebno plačevati stroškov iz proračuna za pokojnine in zdravstvene storitve (spomnimo: upokojenec, policaj, vojak, politik in zdravnik so v sloveniji plačani iz iste “malhe” – državnega proračuna namreč). Dr.Boyle pojasni, da je v tem kontekstu na delu nacistična filozofija “neuporabnih jedcev”, ki je bila obsojena na nuremberških procesih po 2. svetovni vojni. Alex Jones v cca. 30min trajajočem intervjuju govori tudi o placenta proteinu v mRNA cepivih, ki izzove avto-imunski odziv in ker so določene proteinske strukture dela virusa precej podobne telesnim proteinskih strukturam, naj bi preko mRNA cepiv sprožen avto-imunski odziv človeškega organizma povzročil, da imunski sistem napade človeško telo in organe, izzove citokinski šok ter s tem skoraj 100% ubije osebo, ki je mRNA cepiva prejela. Dr.Francis Boyle (wikipedia) mRNA cepiva v intervjuju poimenuje z biološkim orožjem. Dr.Boyle govori tudi o ameriški FDA in omrežju ljudi, ki obvladuje to ameriško agencijo.

Dr.Francis Boyle tudi pojasni kako messenger RNA (mRNA) tehnologija deluje ter, da lahko ta mRNA tehnologija brez težav genetsko mutira celice gostitelja, ki so mu vbrizgali to izredno nevarno tehnologijo. Prav tako je v videoposnetku govora o določenih bivših zaposlenih v upravi korporacije Pfizer, ki so javno posvarili ljudi, da mRNA tehnologija cepiv lahko dobesedno ugasne vaš imunski sistem in vas s tem ubije. Prav tako Dr.Francis Boyle pokaže na ameriško Food and Drug Administration, ki je po njegovih raziskavah krivec za sintezo covid-19, saj so ga razvili s pomočjo raziskav v laboratoriju v Wuhanu na Kitajskem in sedaj bodo isti ljudje v FDA na izredni seji izredno odobrili eksperimentalna mRNA cepiva proti covid-19.

V videoposnetku se prav tako dotaknejo dejstva, da proizvajalci cepiv po zakonu nimajo nobene odgovornosti in zato nikoli ne odgovarjajo za posledice teh zdravstvenih eksperimentov. Videoposnetek si lahko v angleškem jeziku ogledate na spodnji povezavi:

https://banned.video/watch?id=5fcfe95936e1a46b3ed3d33c

Dr.Francis Boyle in Alex Jones v cca.30min razdelata vso tehnologijo mRNA “anti” Covid-19 cepiv.
Naslovnica na CNN: “Ne bodite opozorjeni” vkolikor ljudje začnejo umirati po cepljenju
Vohun kitajske komunistične partije se je infiltriral med kalifornijske politike – vključno z ruskim šaljivcem Eric Swalwell trdi FBI
Vrhovni EU znanstvenik opozarja, da je Covid-19 cepivo povezano s sterilizacijo žensk.
Dr.med.Wolfgang Wodarg in bivši vodja znanstvenikov pri korporaciji Pfizer (CSO – Chief Science Officer) Dr.Michael Yeadon sta se skupaj pritožila na European Medicine Agency, Committee for Human Medicinal Practices glede uporabe eksperimentalnih mRNA cepiv, katere Dr.Francis Boyle poimenuje z biološkim orožjem.
Medtem, ko svetovno uveljavljeni strokovnjaki, kot je Dr.Yeadon (bivši vodja znanstvenikov priPfizer) ali pa Dr.Wodarg (predsednik odbora za zdravstvo v EU in aktivni politik v nemški SPD) ali pa Dr.Francis Boyle (avtor več konvencij o biološkem orožju) bijejo bitke proti uporabi eksperimentalnih mRNA cepiv, nam Natalija Švab in PopTV v Sloveniji prodajajo pravljico o lažnih novicah na facebooku, twitterju ali pa TikToku…
PopTV je dezinformacije o mRNA cepivu, ki ga je razvilo podjetje Bill Gates-a v slovenski medijski prostor lansiral sočarno, ko je Business Insider poročal, da je bilo anti-covid mRNA cepivo podjetja Moderna načrtovano v samo 2 (!!?) dneh – torej gre za namerno propagando življenjsko nevarnih farmacevtskih preparatov podjetja Moderna s strani trač portala 24ur.com….
…Janez Janša TV.SDS Nova24tv pa je šla še korak dlje, saj svojim ovčicam svetujejo, kako se pravilno prijaviti na portalu euprava za izražanje interesa za cepljenje. Ne pozabimo, politiki, doktorji, vojaki, policisti, zdravniki in upokojenci so plačani iz iste proračunske malhe, najkrajšo bo vedno potegnil najšibkejši člen – torej upokojenci, ki so v Sloveniji sedaj na spisku za sistemsko eksekucijo zato, da se bodo znižale obveznosti SPIZ izplačil za penzije ter se s tem privarčevalo na proračunskih sredstvih…
…in ne pozabite, da so na tej sliki ljudje iz Slovenije, ki imajo osebni finančni interes (denar za raziskave, financiranje študij, financiranje obiskov simpozijev s strani zdravstvenih korporacij…) v kontekstu uvedbe obveznih cepljenj proti covid-19…vprašanje se torej poraja ali njihov osebni interes prevladuje nad dejanskim javnim interesom na področju eksperimentalnih cepiv…če bi bili na sliki strokovnjaki, bi to potrdil prosti trg in osebki na sliki nebi potrebovali slovenskih davkoplačevalcev in slovenskega državnega sistema za preživetje, tako pa so samo še trije javno-sektorski birokrati več, ki jim na prostem trgu ni uspelo, ker niso dovolj sposobni…
Ameriška FDA je 9.12.2020 objavila, da je umrlo 6 prostovoljcev med testiranjem novega mRNA cepiva proti Covid-19.
Delovni osnutek FDA možnih stranskih učinkov Covid-19 cepiv
Skorajda na isti dan ko nek Borut Štrukeljček v Sloveniji razpreda o uporabi Pfizerjevega eksperimentalnega mRNA cepiva na 24ur.com (ki sicer ne deluje ampak to ni pomembno) je avtor ameriškega zakona o bioloških orožjih zakon, ki je postal nato podlaga za resolucijo o bioloških orožjih v okviru Združenih Narodov, prišel v javnost in posvaril človeštvo, da je Pfizerjevo mRNA cepivo biološko orožje.
Nova24tv v času, ko prihajajo v tujini na dan strašljive podrobnosti tehnologije cepljenj in rezultati prostovoljcev, ki so se javili za testiranje Covid cepiv, svoje, s kognitivno disonanco mentalno disfunkcionalne sledilce in člane nagovarjajo k cepljenju. Ne nasedajte poceni korporativno-fašistični propagandi vrha slovenske “politike”.
Oba osrednja mainstream medija 24ur.com in Nova24tv služita isti korporativni agendi farmacevtkih korporacij glede covid cepljenja in to kljub opozorilom, znanimi rezultati poizkusnih cepljenj in pravnim sporom glede cepiv, ki so v teku. Zelo verjetno javni interes za nakupe cepiv proti Covid na stroške davkoplačevalcev v Sloveniji ne obstaja, obstaja pa zasebni interes po večanju zasebne neto vrednosti na stroške davkoplačevalcev in javnosti.
6 dni po propagandni kampaniji osrednjih medijev v Sloveniji za Covid cepiva, dobivamo iz Anglije prve novice o reakcijah na poizkusna cepiva.
Ena od sestavin Covid cepiv so tudi celice MRC-5 (Medical Research Council cell strain 5), ki so sestavljene iz fibroblastov pridobljenih iz pljučnega tkiva 14-mesečnih abortiranih fetusov.
Ena od kazni, ker zavračate sodelovanje v politiki je ta, da Vam na koncu vladajo tisti, ki so slabši od vas. -PLATO-

Videoposnetek: Vodilni EU znanstvenik posvaril, da je Covid-19 cepivo povezano z sterilizacijo žensk –>

<– Videoposnetek: Švedska v strahu pred Covid-19 cepivi, otroci razvijejo narkolepsijo

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.