Nemški znanstveniki: Nenavadne toksične komponente najdene v COVID cepivih, “brez izjem”

Skupina neodvisnih nemških znanstvenikov je z uporabo modernih medicinskih in fizičnih merilnih tehnik našla toksične komponente – večinoma kovinske – v popolnoma vseh vzorcih COVID cepiv, ki so jih analizirali, “brez izjem”. Working Group for COVID Vaccine Analysis trdi, da nekateri med najdenimi elementi v vialah AstraZeneca, Pfizer in Moderna “cepiva” niso bili navedeni na seznamu vsebine katerega doda proizvajalec embalaži “cepiva”.

Te štiri slike prikazujejo variabilnost nenavadnih fenomenov in predmetov najdenih v krvi oseb, ki so bile cepljene z Comirnaty BioNTech/Pfizer (slika je last Helen Krenn)

V vialah omenjenih COVID eksperimentalnih “cepiv” so bili najdeni sledeči kovinski elementi:

Alkali kovine: Cezij (Cs), Kalij (K)

Alkalne zemeljske kovine: Kalcij (Ca), Barij (Ba)

Prehodne kovine: Kobalt (Co), Železo (Fe), Krom (Cr), Titan (Ti)

Redke zemeljske kovine: Cerij (Ce), Gadolinij (Gd)

Rudarske kovine: Aluminij (Al)

Ogljične skupine: Silicij (Si)

Kisikove skupine: Žveplo (S)

Te snovi “so vidne pod temno-polnim mikroskopom kot razločne in kompleksne strukture različnih velikosti, njihov obstoj se lahko samo delno pojasni kot rezultat kristalizacije in procesa razgradnje, ni pa jih mogoče pojasniti kot kontaminacijo zaradi proizvodnega procesa” so sporočili znanstveniki.

Najdbe so razglasili za preliminarne. Najdbe “gradijo na delu drugih raziskovalcev v mednarodni skupnosti, ki so našli podobne najdbe, predvsem so to Dr.Young, Dr.Nagase, Dr.Botha, Dr.Flemming, Dr.Wakeling in Dr.Noak” je v izjavi za Epoch Times povedala toksikologinja dr.Janci Lindsay, ki ni sodelvala pri študiji.

“Število in konzistentnost obtožb samo o kontaminaciji v povezavi z srhljivo tišino globalnih varnostnih in regulatornih teles je težavna in nerazumljiva v kontekstu “transparentnosti” ter v kontekstu nadaljevanja trdidev s strani teh globalnih teles, da so ta genetska cepiva “varna””, je dodala Dr.Lindsay.

Primerjava kristalov v krvi in v cepivu. Na levi strani imate kristalne formacije najdene v krvi oseb cepljenih z Comirnaty BioNTech/Pfizer, na desni strani so slike teh kristalov, ki jih najdemo v vialah Comirnaty cepiv. (Slike so last Helen Krenn).

Helena Krenn, ki je ustanoviteljica skupine neodvisnih nemških raziskovalcev, je nemški vladi poslala najdbe v pregled. “Najdbe smo poslali sodelujočim v vladi in medijem, ki nastopajo v okviru platforme open-debate.eu, ki delujejo samo v Nemčiji, Avstriji in Švici,” je Krennova povedala za Epoch Times.

Dve drugi pomembni najdbi sta, da imajo vzorci krvi cepljenih “vidne spremembe” ter, da je bilo opazovanih več stranskih učinkov pri “stabilnosti ovojnice lipidnih nanodelcev”. Lipidni nanodelec je izredno majhen delček, v maščobi topna membrana, ki je transporna ovojnica za messenger RNA (mRNA) molekulo.

Metodologija

“Z uporabo majhnega vzorca krvnih analiz žive krvi od cepljenih in necepljenih posameznikov smo ugotovili, da umetna inteligenca (AI) lahko z 100% zanesljivostjo razloči med krvjo cepljenih in necepljenih. To nakazuje na dejstvo, da Covid-19 cepiva lahko vplivajo na dolgoročne spremembe sestave krvi osebe, ki je cepljena brez, da bi se oseba teh sprememb zavedala,” je navedeno v nemški študiji. Najdbe akutnih in kroničnih fizioloških sprememb tistih, ki so cepljeni z Covid-19 cepivi, se stalno prepoznajo z AI softwareom, “to pa tudi pritrjuje najdbam mnogih drugih raziskovalcev in podpira trditve o kontaminacij in/ali ponarejanju,” je povedala Dr.Lindsay.

“Ugotovili smo da Covid-19 cepiva stalno vsebujejo, poleg kontaminantov, snovi za katere nismo uspeli določiti namena zakaj so v cepivu”, je zapisano v študij nemških znanstvenikov. Skupina nemških znanstvenikov je sestavljena iz 60 članov – doktorji, fiziki, kemiki, mikrobiologi, izvajalci alternativnega zdravljenja, odvetniki in psihologi. Povedali so, da so bili kritiki mRNA Covid-19 cepiv “javno osramočeni, prezirani in ekonomsko uničeni” posledično “v nasprotju z običajno prakso v znanosti, smo se odločili, da se bomo zaščitili tako, da bomo kot avtorji tega poročila ostali anonimni.”

Objektne anomalije najdene v J&J (Janssen Covid19) vektorskih cepivih. Potrebno je omeniti, da objekti na sliki niso prisotni v vseh vialah vektorskega Janssen J&J Covid-19 cepiva.

Znanstveniki trdijo, da so bili njihovi rezultati navzkrižno potrjeni z uporabo sledečih merilnih tehnik: “Scanning Electron Microscopy (SEM), Energy dispersive X-ray Spectroscopy (EDX), Mass Spectroscopy (MS), Indictively Coupled plasma Analysis (ICP), Bright Field Microscopy (BFM), Dark Field Microscopy (DFM) in diagnostika slike krvi v živo kot tudi analiza slik krvi z uporabo umetne inteligence.”

Raziskovalci pojasnijo tudi, da so sodelovali z drugimi skupinami v različnih državah, ki izvajajo podobne preiskave in so pridobili rezultate, ki so konzistentni z rezultati nemške skupine. “Rezultati analiz Covid-19 cepiv se posledično lahko smatrajo za navzkrižno potrjene,” lahko preberemo v povzetku njihovega poročila. “Potrebno je seveda povedati, da je delo nemške raziskovalne skupine označeno za “preliminarne ugotovitve”, niso bile še objavljene v žurnalu in preverjene s strani vrstnikov. Prav tako skrbniška veriga kot tudi identiteta mnogih sodelujočih v neodvisni nemški študiji ni znana. V tem močno elektrificiranem in močno cenzuriranem okolju v kontekstu izzivanja trditve “varnosti in učinkovitosti” teh genetskih cepiv, Vam lahko iz prve roke potrdim, da je namenoma oteženo že izvajanje osnovnih raziskav, da o objavljanju teh raziskav v revijah, kjer vrstniki potrdijo ugotovitve, sploh ne govorimo, saj je močna cenzura pri postavljanju teh vprašanj kot tudi pri razčlenjevanju teh ugotovitev,” je povedala Dr.Lindsay.

Comirnaty BioNTech/Pfizer cepivo vsebuje širok nabor in veliko število nenavadnih predmetov. Veliko število kristalnih ploščic in predmetov različnih oblik težko interpretiramo kot nečistočo saj se pojavljajo redno in v velikih količinah v vseh vzorcih vial.

AstraZeneca, Moderna, Pfizer in J&J se na prošnjo po komentarju niso odzvali.

Dr. Jane Ruby: To na sliki ni živo ampak se sestavlja samo in iz vaše krvi sesa kovine preko katerih se sestavlja.
Kaj pa če si bil samo uporabni covidiot ti?
Polpismen retard nastavljen za zdravstvenega ministra je sodeloval pri zločinu proti človeštvu v Sloveniji.
Covid prevara in sistematičen zločin proti človeštvu se je v Sloveniji začel z Janezom Janšo, ker je Marjan Šarec izvajanje Covid agende v Sloveniji na sestanku WEF v Davosu zavrnil. Zato odmeva iz vrst SDS “Marjan vrgel puško v koruzo”.
Janez Janša je izdajalec Slovenije, saj zagovarja globalistično agendo WEF, IMF, BIS, NATO. Ta agenda je do slovencev smrtno nevarna, saj gre za depopulacijsko agendo poboja določenega odstotka lastnega naroda preko medicinskih, bioloških in finančnih vektorjev. Cilj je vzpostavitev tehnokracije in družbe 100% nadzora posameznika.
Ko je veliki suvereni Janez dobil komando izNATO, da mora skočiti in odpotovati na fotoshooting v podporo Ukrajini je samo še vprašal: Kako visoko moram skočiti?
Stranki SDS je res uspelo. Sodelujejo pri mednarodni trgovini z ljudmi in otroci medtem, ko se večina njihovih članov svaljka po državnih službah na stroške davkoplačevalcev. V trgovini z otroci in ljudmi sodeluje sicer tudi celoten slovenski državni vrh in ne samo določeni strankarski “veljaki” zato smo tudi “z odprtimi rokami” sprejeli vse “ukrajinske” sirote.
Konec avgusta 2022 je jasno, da je “strokovna skupina” pod vodstvom neke aberveznice po imenu Bojana Beović izvajala protiustavne in protizakonite ukrepe. Zaenkrat za svoje zločine proti slovenskemu narodu še ni odgovarjal nihče od članov podkupljene “strokovne skupine”.
Fauci in njegovi sodelavci so izdelovali rasno specifična/genomsko specifična biološka orožja. Predpostavljamo, da so rasno specifična biološka orožja eksperimentalna Covid-19 cepiva ali pa umetno ustvarjeni virusi ali pa specifična frekvenčna območja (npr 5G, 7G…).

Videoposnetek: Patenti v Covid-19 cepivih razkrivajo resnični namen vsiljevanja teh eksperimentalnih genskih terapij –>

<– Dr.Deborah Birx priznala, da je vedela, da Covid-19 cepiva “ne bodo nikoli varovala pred okužbo”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.