Južnoafriško ustavno sodišče se je lotilo globalistov in centralne banke

Najvišje sodišče v Južni Afriki se je odločilo, da bo kontinent osvobodilo od New World Orderja in centralne banke. V spodnjem videoposnetku govorec Ricardo Maarman jasno razloži, korak za korakom, sodni primer proti južnoafriškemu predsedniku in parlamentu Južnoafriške Republike zaradi zločinov proti človeštvu v okviru ravnanja z takoimenovano Covid krizo. Maarman je tisti, ki je začel z pravnimi postopki proti vladi. 27.5.2021 je Ricardo Maarman od Visokega sodišča zahteval, da Vlada predstavi dokaze glede SARS-CoV-2 virusa v obliki izoliranega in očiščenega virusa. Maarman ima diplomo iz mednarodne politike o sebi pa trdi, da je običajen in zaskrbljen državljan Južnoafriške Republike. K dejanju so ga spodbudile posledice lockdownov na prebivalstvo, Maarman je povedal: “stroški za naše krhko gospodarstvo se kopičijo: odstranitev državljanskih pravic, zaprtja podjetij, izguba življenj, izguba služb in široko razširjena nezaposlenost…”

Vkolikor bo ta sodni primer uspešen, bo imel težke posledice za obstoj Južno-Afriške Reserve Bank, za katero vemo, da je kot vse centralne banke, v zasebni lasti. Trenutno je to največji pravni primer na planetu zemlja. Ne samo, da ljudje iz Južne Afrike zahtevajo sodbo s katero bodo na odgovornost poklicali predsednika in parlament zaradi škode povzročene z igranjem globalističnega Covid zločina proti človeštvu, ampak zahtevajo tudi sodbo s katero bodo likvidirali njihovo centralno banko zato, da bodo poplačali škodo, ki so jo utrpeli ljudje.

Ricardo Maarman pred sodiščem s svojo ekipo in podporniki

Kamor gre Južna Afrika gre tudi cel afriški kontinent. Ta sodna zmaga bo osvobodila ljudi iz kreditnega suženjstva, ki ga je uvedel centralno bančni sistem FIAT valut, vzpostaviti želijo z zlatom podprti dolar, ukinitev koruptivnih političnih strank obenem pa želijo vzpostaviti Afriko kot domačo bazo iz katere se bodo začeli globalni Nuremberg 2.0 procesi zaradi zločinov proti človeštvu, ki so bili povzročeni po celem svetu. To bi lahko bil prelomni trenutek za katerega moli celoten svet. Vkolikor bi južnoafriško ustavno sodišče bilo popolnoma koruptivno, kot je situacija pri večini zahodnih ustavnih sodišč, ta primer nikoli nebi prišel do stopnje, kjer je sedaj.

Kazen za kršenje nuremberških protokolov glede medicinskih eksperimentov na ljudeh je smrt –>

<– Zakaj COVID paketi programov državne pomoči delovni razred spreminjajo v sužnje?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.