Pfizer je uporabil mrtve otroke za izdelavo Covid cepiva & obupno se trudijo, da vi tega nebi izvedeli

Prevarantski farmacevtki gigant ne želi, da javnost izve, da so uporabili človeške ledvične celice človeških fetusov (in morda tudi druge dele abortiranih otrok) za izdelavo svoje genocidne injekcije, saj je Pfizerju bolj pomembno, da se ljudje ne bodo mogli sklicevati na versko izjemo pri cepljenju kot pa, da bi javnost lahko sprejela injekcijo na podlagi informiranega privoljenja.

Zadnji žvižgač, ki se je odločil, da bo prišel v javnost pri Project Veritas, je Melissa Strickler – vodja kakovosti pri Pfizerju. Pravi, da ni mogla več živeti sama s seboj, ko je gledala, kako podjetje za katerega dela, dobesedno tepta Nuremberške zakone in prekomerno agresivno cilja na otroke. Zato je prišla v javnost saj ve, da je največji strah za Pfizer javna izpostavljenost. S tem, ko je to storila, je v nevarnost spravila sebe in svojo družino, saj se zaveda, da bo večmiljardna korporacija najverjetneje izvedla maščevanje, ker je povedala skrivnosti za katere sociopati, ki vodijo družbo, ne želijo da se jih zavedate.

Stricklerjeva je pokazala interna email sporočila, ki razkrivajo, da Pfizerjev največji strah niso politiki ali pa Snake News novinarji, ampak vsakdanji ljudje, ki objavljajo resnico na socialnih omrežjih. Čeprav Pfizer sodeluje z roko v roki z Facebookom in drugimi tehnološkimi velikani, da bi cenzurirali resnico skozi koordinirano cenzuro, se precej dobro zavedajo, da ko bo enkrat duh ušel iz steklenice, ne bodo mogli storiti prav ničesar, da njihove skrivnosti nebi bile znane javnosti.

Melissa Strickler – nov žvižgač iz Pfizerja v cca.20min videoposnetku razloži kaj dejansko Pfizer je.
Poleg celic ledvic abortiranih fetusov v cepivih najdemo tudi MRC-5 celične kulture, ki jih pridobivajo/gojijo iz 14-tednov starega abortiranega fetusa, ki je bil abortiran 1966 leta.

Celoten intervju si lahko preberete na: https://www.projectveritas.com/news/pfizer-leaks-whistleblower-goes-on-record-reveals-internal-emails-from-chief/

Pfizer in drugi proizvajalci Covid cepiv so zagrešili vojne zločine zato je odgovornost vsakega človeškega bitja, da stori kar je le mogoče, da deli te informacije z čim večjim številom ljudi. Mi smo to človeštvo nad katerim se ti zločini izvajajo zato je tudi naša odgovornost, da te genocidne tvorbe izpostavimo kot kriminalne organizacije, kar dejansko tudi so. V Sloveniji bi sodišče moralo od Vlade zahtevati javno objavo pogodbe med Vlado Republike Slovenije in korporacijo Pfizer glede dobave cepiva zato, da bi lahko vsak državljan videl, kakšni so bili pogodbeni pogoji dobave in uporabe te eksperimentalne genske terapije ter kdo vse je prejel denar od korporacije Pfizer za izvedbo tega genocidnega dejanja nad slovenskim narodom.

Kaj se ne govori o Pfizerjevem koronavirus cepivu. “Človeški poizkusni zajčki”? –>

<– Project Veritas Posnel Pfizer znanstvenike: “Vaša protitelesa so najverjetneje boljša kot cepivo” po okužbi

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.