Top 10 najbolj srhljivih in najbolj distopičnih stvari v katere nas sili World Economic Forum

Ko govorimo o “globalni eliti” je s tem mišljena majhna skupinica premožnih in močnih posameznikov, ki operirajo izven nacionalnih meja. Preko različnih organizacij ti neizvoljeni posamezniki semi-skrivnostno odločajo o politikah za katere si želijo, da bi bile uporabljene na globalnem nivoju.

V sredini te “pajkove mreže” je World Economic Forum. Dejansko preko svojih letnih Davos sestankov WEF poizkuša legitimizirati in normalizirati svoj vpliv na demokratične narode sveta na način, da imajo tribuno svetovnih voditeljev, ki se udeležujejo teh sestankov in so tudi govorci na dogodkih. Dovolj je zgolj pogled na seznam udeležencev teh sestankov in jasno postane, da ima ta organizacija neverjeten domet in vpliv. Največja imena v medijih, poslu, znanosti, tehnologiji in financah so zastopana na WEF sestankih.

Sodeč po osrednjih medijih sestanki v Davosu pripeljejo skupaj ljudi, ki se pogovarjajo o “neenakosti, podnebnih spremembah in mednarodnem sodelovanju” (bodite pozorni na posamezne besede, ki so identifikator pripadnikov globalistične doktrine WEF). Ta preprost osrednje-medijski opis izgleda kot, da je umetno ustvarjen zato, da običajen državljan začne zehati od dolgčasa. A teme pogovorov v WEF gredo veliko dlje kot pa samo do “neenakosti”. Skozi leta sestankov so udeleženci WEF izrekali nekatere močno vznemirjajoče stvari od katerih nobena ni prejela ustrezne medijske pozornosti. Dejansko, če sestavimo skupaj teme, ki dominirajo v WEF, dobimo prevladujočo generalno temo: “Absoluten nadzor človeštva z uporabo medijev, znanosti in tehnologije ob hkratnem preoblikovanju demokracij v formiranje globalne vlade.” Zveni kot za lase privlečena teorija zarote kajne? Nadaljujte z branjem. spodaj je seznam 10 najbolj distopičnih stvari za katere si prizadeva WEF dandanes. Vrstni red izjav nima nobenega drugega pomena, kot pa numerično organiziranje, torej izjava pod številko 1 ni bolj distopična kot tista pod številko 10, ker so vse enako nore.

#10 Vdor v Vlade

Najmanj kar lahko izjavimo je, da ustanovitelj in vodja WEF Klaus Schwab, ni oboževalec demokracije. Pravzaprav demokracijo dojema kot oviro na poti polno globaliziranega sveta. V WEF poročilu iz leta 2010 z naslovom “Global Redesign” Schwab trdi, da globalizirani svet najbolje upravlja “samo-izbrana koalicija multinacionalnih korporacij, vlad (vključno skozi UN sistem) in izbranih organizacij civilne družbe”. To je diametralno napsrotje demokracije. Govoril je, da vlade niso več “prevladujoči dominantni igralci na svetovnem odru” in da, “je prišel čas za novo deležniško paradigmo mednarodnega governancea”. Zato je Transnational Institute (TNI) WEF opisal kot “tihi globalni coup’d etat” za ugrabitev vladanja. V letu 2017 je na harvardovi John F. Kennedy šoli vladanja Schwab vehementno priznal nekaj, kar osrednji mediji redno zavračajo kot “teorijo zarote”: WEF vdira v vlade po svetu.

Schwab je izjavil:

“Moram reči, da sedaj, ko omenjam imena kot so ga.Merkel ali cel Vladimir Putin in tako naprej, so to vse bivši člani Young Global Leaders of the World Economic Forum. A na kar smo zelo ponosni sedaj je mlajša generacija, kot naprimer predsednik vlade Justin Trudeau, predsednik Argentine in tako naprej. Vdiramo v kabinete. Tako sem bil včeraj na sprejemu za predsednika vlade Trudeauja in osebno poznam polovico njegovega kabineta, oziroma celoveč kot polovico njegovega kabineta, saj so dejansko gojenci Young Global Leaders World Economic Foruma…To drži tako za Argentino kot za Francijo, ki ima predsednika, ki je Young Global Leader.”

Klaus Schwab, predsednik in ustanovitelj World Economic Forum

V tem osupljivem govoru je Schwab brez težav povedal, da so Angela Merkel (NEM), Vladimir Putin (RUS), Justin Trudeau (CAN) in Emmanuel Macron (FRA) vsi gojenci WEF. Doda celo, da je vsaj polovico kabineta Kanade oziroma zastopnikov kabineta, prodanih agendam WEF. To ni teorija zarote. to je absolutna resnica, potrjena s strani samega vodje WEF.

#9 Nadzor umov z uporabo zvočnih valov

V letu 2018 je bila ena od tem pogovorov v WEF “Nadzor misli z uporabo zvočnih valov” (podrobnosti). Naslov teme pogovora ni spremenjen zaradi senzacionalizma, gre za natančno iste besede, ki jih je uporabil WEF.

Gre za dejanski naslov prispevka na spletni strani WEF. Zaradi obskurnih razlogov je bil izbrisan a še vedno je viden na spletnih arhivih.

Tehnologijo se tolmači kot možno zdravljenje za Parkinsonovo ali pa Alzheimerjevo bolezen. V članku je zapisano tudi, da “vas lahko ozdravi, lahko postanete odvisni in lahko vas ubije.” Lahko pa se to tehnologijo uporabi za popoln nadzor nad umom posameznika, daljinsko. V članku je zapisano:

“Vidim, da prihaja dan, ko bodo znanstveniki lahko nadzorovali kaj oseba vidi z očmi svojih misli. To bodo dosegli tako, da bodo poslali pravilne valove na pravilno mesto v možganih osebe. Samo ugibam lahko, da bo večino nasprotovanja podobnega tistemu, kar poslušamo danes o subliminalnem sporočanju v oglasih, le da bo nasprotovanje veliko bolj vehementno. Ta tehnologija pa ni brez rizika zlouporabe. Lahko je revolucionarna tehnologija v zdravstveni negi za bolne, ali pa popolno orodje nadzora s katero bodo neusmiljeni nadzorovali šibke. Tokrat bi šlo za dobeseden nadzor.”

Klaus Schwab, predsednik in ustanovitelj World Economic Forum

Zaključek članka: Nihče ne more preprečiti znanstvenikom, da razvijejo to tehnologijo. Da bi preprečevali zlorabo bi nadzor in regulacijo morale vršiti organizacije kot je … WEF. To je priročno saj so nekatera podjetja, ki to tehnologijo razvijajo, že del WEF. Se vam že kaj svita, kam vse to skupaj pelje?

#8 Tablete, ki vsebujejo mikročipe

Ponovno naslov zveni kot za lase privlečena teorija zarote z pametno uporabo besed za potrebe senzacionalizma. Ampak žal temu ni tako. Spodaj imate videoposnetek iz WEF 2018 sestanka v katerem Albert Bourla CEO Pfizerja govori o tabletah, ki vsebujejo mikročipe.

Bourla izjavi:

“FDA je odobrila prvo “elektronsko tableto”, če jo lahko tako poimenujem. Gre v bistvu za biološki čip, ki je v tableti in, ko enkrat zaužijete tableto se raztopi v vaš želodec in pošlje signal, da ste zaužili tableto. Torej predstavljajte si uporabnost tega in upoštevanje”. Zavarovalnice bi vedele, da pacienti zdravila, ki jih morajo jemati, dejansko tudi jemljejo. Osupljivo je, kar se dogaja na tem področju.”

Albert Bourla, CEO Pfizer

Je to področje resnično osupljivo? Ali je samo brezupno distopično? Kot je Bourla sam povedal: Predstavljajte si upoštevanje. Takšna tehnologija z lahkoto odpre vrata do vseh možnih zlobnih uporab. Po tej izjavi iz leta 2018 je COVID prestavil Pfizer v pozicijo oblasti, ki jo farmacevtska družba ni imela še nikoli v zgodovini. Tako kot Pfizer tudi WEF uporablja Covid za napredovanje svojih agend.

#7 Hvaljenje obsežnih lockdownov

V letu 2020 in 2021 so bila mesta po svetu podrejena obsežnim in drastičnim lockdownom kar je pripeljalo do izgub služb, samomorov, predoziranja z drogami, izolacije, težav z duševnim zdravjem, nasilja v družini, bankrotov in brezdomstva. Med to grozno dobo otrokom več mesecev ni bilo omogočeno obiskovanje šol s tem pa so bili v bistvu blokirani glede interakcije z drugimi otroci. Paleta majhnih in srednjih podjetij je bila uničena medtem, ko so velike korporacije prosperirale. Kljub vemu temu WEFu ni uspel skriti svoje naklonjenosti do drastičnih lockdownov, ki uničujejo življenje. Dejansko so objavili videoposnetek, ki je nadrealistično poimenovan “Lockdowni potihoma izboljšujejo mesta po svetu.” Spodaj imate videoposnetek te popolne norosti.

V videu je povedano, da “so lockdowni močno zmanjšali človeško aktivnost…kar je pripeljalo do najbolj mirnega obdobja za Zemljo v zadnjih desetletjih,” obenem pa lahko vidite distopične posnetke praznih mest in letal, ki so obtičala na tleh. Popolnoma so ignorirali gromozansko človeško trpljenje, ki so ga povzročili ti lockdowni, hkrati pa WEF trdi, da je bilo vredno, saj “so ogljične emisije v letu 2020 padle za 7%”. Ko je bilo sporočilo prvič objavljeno je povzročilo močan protiodziv. Zato so se v WEF odločili, da izbrišejo video, ki ste si ga ogledali zgoraj in namesto njega objavijo spodnji tweet.

Kot vidite so kljub izbrisanemu videoposnetku v WEF nadaljevali z hvaljenjem lockdownov. To pa je zato, ker bi radi WEF gangsterji videli, da “covidiotsko” življenje postane stalnica.

Uporabni idiot agende World Economic Foruma na delu v slovenskih osrednjih medijih.

#6 “Pokukajte v prihodnost”

Sodeč po komentarjih na YouTube in socialnih mrežah ljudje resnično močno sovražijo videoposnetke, ki jih izdeluje WEF. A videoposnetki kar prihajajo. Ker jim je vseeno, kaj si vi mislite. Svoje seme norosti želijo posaditi v vaše možgane. V videoposnetku z naslovom “Kako bi lahko kmalu izgledala naša življenja” (prispevek) WEF povabi gledalce, da “pokukako v prihodnost”. In prihodnost ni svetla. WEF ima v mislih samo to, kako bi covidiotsko življenje postalo stalnica.

Videoposnetek je poln ljudi, ki nosijo obrazne plenice, dozerjev za dezinfekcijska sredstva in Qr kod. To je prihodnost, ki jo oni želijo. Potem pa imamo še tole zrno norosti:

Ne. Poberite se.

Videoposnetek ponosno sporoča:

“NASA je izumila sistem, ki Vas lahko identificira na podlagi utripa vašega srca z uporabo laserja.”

Kot, da to ni dovolj potem v videoposnetku vidimo otroke, ki so obtičali doma in se jih šola preko zaslonov. Video pa se konča z prizori ljudi, ki na prostem nosijo obrazne plenice kot, da so pobegnili iz umobolnic.

Nobene. Poberite se.

#5 Siljenje Velikega Reseta

Kot je bilo navedeno malce višje v prispevku, WEF dojema plandemijo kot “priložnost”. In to ni samo priložnost za preoblikovanje naših osebnih eksistenc ampak je to priložnost za restrukturiranje celotne strukture sveta v skladu z načeli WEF. WEF to imenuje z “Great Reset”. Za promocijo tega Reseta (ki ga absolutno nihče noče) je WEF objavil propagandni video (ki dejansko res ustreza definiciji propagande). V vsej svoji norosti si ga lahko ogledate spodaj.

Ko je bil o tem videoposnetku objavljen članek na vigilantcitizen.com v letu 2021 komentarji uporabnikov niso bili še zaklenjeni. Posnetek zaslona TOP komentarjev je precej zgovoren.

Ta kratek videoposnetek vsebuje neverjetno količino subverzivnih sporočil. V njem se celo posmehujejo “teorijam zarote” in hkrati, osupljivo, potrdijo te teorije.

Posnetek zaslona iz videoposnetka. So ti fantje sploh resni?

Videoposnetek prav tako najavi “smrt kapitalizma”.

Še en nadrealističen posnetek zaslona iz videoposnetka.

Medtem ko kapitalizem temelji na samo-regulirajočem se sistemu povpraševanja in ponudbe, pa Veliki Reset zasleduje cilj redefinicije načina vrednotenja podjetij preko novih parametrov. Glavni parameter je: Soglašanje z agendami političnih in družbenih elit. Proti koncu videoposnetka povezovalec izjavi sledeči enigmatični stavek:

“In zato se vse vrti okoli namestitve pravih ljudi na prava mesta ob pravem času.”

V videoposnetku sicer ni pojasnjeno kaj zgornji stavek pravzaprav pomeni v resničnih življenjskih okoliščinah, a posledice so precej srhljive. Namesto, da bi uspešnim posameznikom in podjetjem pustili, da rastejo organsko, posreduje elitni sistem “pravih ljudi na pravih mestih ob pravem času” v skladu z svojo agendo. Z drugimi besedami povedano, sistem bi bil zmanipuliran, strinjanje z širšo agendo pa bi bilo v novi ekonomiji obvezno. Videoposnetek se zaključi z pozivom gledalcem, naj postanejo aktivni. No, povabila na WEF sestanek ne boste dobili. Pravzaprav zasledujejo cilj “rekalibracije” vaše svobode govora.

#4 “Rekalibracija” svobode govora

Enostaven način, kako prepoznate svetovne voditelje, ki so bili gojeni s strani WEF je preko njihovega stalnega nasprotovanja svobodi izražanja in govora. Svobodo govora absolutno prezirajo in stalno pozivajo k trdi cenzuri in regulaciji interneta. Na sestanku Davos 2022 je avstralski “eSafety commissioner” Julie Inman Grant izjavila, da potrebujemo “rekalibracijo svobode govora”.

Grantova je izjavila sledeče:

“Nahajamo se na točki, kjer imamo povsod naraščujočo polarizacijo in vse dobiva binarni občutek, ni pa potrebno, da je temu tako. Zato mislim, da bomo morali razmisliti o rekalibraciji celotnega spektra človekovih pravic, ki se izražajo online. Saj veste, vse od svobode govora do svobode biti varen pred spletnim nasiljem.”

Julie Inman Grant, eSafety commissioner Australia

S tem Grantova v bistvu poziva k cenzuri. Mnenja je celo, da bi bilo potrebno svobodo govora, kot človekovo pravico, “rekalibrirati”, za izgovor pa bi se uporabilo “spletno nasilje”. “Spletno nasilje” ne obstaja. Obožujejo, ko govor enačijo z nasiljem. Gre za izredno manipulativen način upravičevanja cenzure po vzoru Kitajske.

#3 Sledenje vaših oblek

WEF želi nadzorovati vaše obleke. In o tem so naredili celo video. Morda bi bilo na tem mestu primerno povedati, da ljudje absolutno sovražijo WEF videoposnetke. Tu je še en videoposnetek, ki je povzročil vrenje krvi pri ljudeh.

Z izgovorom na okolje (kot ponavadi) je WEF najavil prihod oblek prevlečenih z “digitalnimi potnimi listi”, ki so sledljivi 24/7. Zadevo je podprl Microsoft (seveda), ta oblačila naj bi poplavila trg do leta 2025.

Po besedah WEF naj bi ti čipi modnim znamkam omogočali preprodajo teh oblek. Pojma nimamo, kako naj bi to delovalo. V videoposnetku je poskrbljeno, da se zagotovo NE omeni, da je ta tehnologija odličen način za sledenje tistim ljudem, ki so se odločili zavržti pametni telefon. A znebiti se pametnega telefona bi lahko postalo…nemogoče.

#2 “Pametni telefoni bodo v vašem telesu do leta 2030”

Na sestanku v Davosu 2022 je CEO finske Nokia Pekka Lundmark izjavil, da bodo do 2030 “pametni telefoni vgrajeni direktno v telo”. To bi nekako sovpadalo z prihodom 6G tehnologije, za katero se pričakuje, da bo vzpostavljena do konca desetletja.

Dolgo let že dokumentiramo težnje elit k transhumanizmu, kar pomeni združitev ljudi z stroji. Želijo pospešiti ta prehod tako, da izdelujejo stvari brez katerih nato ljudje ne morejo več živeti (kot naprimer pametni telefoni) v transhumanistični obliki. Ste opazili njihovo bolano navdušenost po vstavljanju stvari v naša telesa?

#1 “V lasti ne boste imeli ničesar. In bili boste srečni.”

To je najverjetneje najbolj distopičen trenutek v WEF zgodovini. Leta 2016 je članica danskega parlamenta Ida Auken izjavila:

“Dobrodošli v letu 2030. V lasti nimam nič, sem brez zasebnosti in življenje nikoli ni bilo boljše.”

Ida Auken, članica danskega parlamenta

WEFu je bila ta izjava tako všeč, da so jo retwitali.

WEF je prav tako izdelal videoposnetek (katerega so sovražili absolutno vsi) z naslovom “8 napovedi za svet v letu 2030”. Spodaj je posnetek zaslona.

V posnetkih radi uporabljajo absoluten jezik kot, da so njihove napovedi absolutne in neizbežne.

Članek na spletni strani WEF pojasnjuje:

“V lasti nimam ničesar. Nisem lastnik avtomobila. V lasti nimam hiše. Ne posedujem nobenih naprav ali oblek,” zapiše danska MP Ida Auken. Nakupovanje je oddaljen spomin v mestu leta 2030, katerega prebivalci so obvladali čisto energijo, kar pa potebujejo pa si na zahtevo sposojajo. Zveni utopično, dokler ne omeni, da je vsak njen korak nadziran, zunaj mesta pa živijo tropi nezadovoljnežev, ultimativna vizija družbe razklane na pol.

https://www.weforum.org/agenda/2016/11/8-predictions-for-the-world-in-2030/

V tej distopični prihodnosti ne obstajajo proizvodi, ki jih imate lahko v lasti. Samo “storitve”, ki se jih najame in dostavi z uporabo dronov. Ta sistem bi človeštvo naredil popolnoma odvisno od korporacij pod nadzorom WEF in to za vsako posamezno osnovno potrebo. Obstajala nebi popolnoma nobena avtonomija, nobene svobode in nobene zasebnosti. In srečni boste.

#Častna omemba: Individualen sledilec ogljičnega odtisa

Na 2022 Davos sestanku je predsednik Alibaba Group J.Michael Evans najavil razvoj “individualnega sledilca ogljičnega odtisa”.

Ponovno WEF uporablja okolje za promocije mikro-menedžmenta človeškega obnašanja. Evans je povedal, da sledilec lahko meri “kam potujejo, kako potujejo, kaj jedo in kaj kupujejo na platformi”. Ste bili pozorni in opazili, da je uporabil zaimek “oni” in ne “mi”, ker on tega sledilca zagotovo pod nobenimi pogoji ne bo uporabljal. Niti ga ne bo nihče od nas.

Zaključek

Po pregledu tega seznama postaneta očitni dve stvari. Prva rdeča nit je “penetracija”. WEF želi vdreti v vlade z uporabo “Global Youth Leaders (aka. mančurijskimi kandidati)”. Prav tako želi vdreti v naša telesa preko tablet, mikročipov in cepiv. Prav tako želi vdreti v naše ume z uporabo zvočnih valovanj, cenzure in propagande.

Druga rdeča nit je “nadzor”. Nadzirati želijo kaj razmišljamo, kam gremo, kaj govorimo, kaj jemo in kaj oblačimo. Veste kdo se strinja z WEF? Kitajska. Cenzura je široko razširjena, socialcredit score sistem obvladuje človeška obnašanja in Convid se še vedno uporablja za izgovor za obsežne lockdowne in absoluten nadzor prebivalstva. Da dobesednih koncentracijskih taborišč sploh ne omenjamo. Kljub vsemu temu pa so kitajski predstavniki redno prisotni na WEF sestankih. Zakaj? Ker je Kitajska v bistvu laboratorij za WEF politike in agende.

Ob vsem tem povedanem, kako se tej norosti WEF lahko zoperstavimo? Kako naj jih izvolimo stran, ko pa sploh nikoli niso bili izvoljeni. Prvi korak je izvolitev na vseh nivojih oblasti (lokalne do državne) ljudi, ki ne želijo imeti popolnoma nič z WEF. Vkolikor bi naši predstavniki smatrali WEF za ponorelo nelegitimno organizacijo, kar tudi je, bi se s tem njihov vpliv močno zmanjšal. Obenem pa lahko bojkotiramo popolnoma vsako podjetje, ki je del WEF. Seveda je to lažje povedati, kot pa storiti, ker je mnogo teh podjetij dobesedno monopolov. A če jim prenehamo dajati naš denar bodo prenehali zastrupljati naša življenja.

Potem oni ne bodo imeli v lasti ničesar. In mi bomo vsi srečni.

Jacinda Ardern, predsednica novozelandske vlade posneta med obiskom sedeža sklada BlackRock v New Yorku med uradnim lockdownom v Novi Zelandiji.

Davos razkril gradnike “zelenega” družbeno-kreditnega sistema –>

<– Videposnetek: World Economic Forum 52 – letni sestanek v Davosu, poročilo dan 1.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.