Okrožje v Texasu v enem dnevu iz 4600+ aktivnih covid primerov na manj kot 100 po reviziji podatkov

Vpliv koronavirusa je bil politično zlorabljen in močno precenjen. Ker so ljudje dvomili v natančnost podatkov glede CoVid-19 v zvezni državi Texas so zahtevali revizijo podatkov, ki jo je opravil Department of State Health Services Texas, posledično je naprimer v okrožju Collin County Texas število aktivnih primerov okužb upadlo iz 4600 oseb na manj kot 100 oseb v 24 urah.

V začetku meseca avgusta 2020 je semafor okužb v Collin County kazal na preko 4600 aktivnih primerov v okrožju. Podatki so temeljili na podatkih sporočenih s strani Texas Department of State Health Services. Ker bolnišnice okrožja niso bile niti polovično zasedene so uradni predstavniki okrožja začeli dvomiti v točnost podatkov.

“Collin County zagotavlja CoVid-19 številke in ti podatki so ugodnost za naše prebivalce a uradni predstavniki Department of State Health Services (DSHS) so potrdili, da je štetje aktivnih primerov za Collin County močno precenjeno,” piše v pojasnilu objavljenem na spletni strani Collin County okrožja v Texasu. “Prebivalcem sporočamo, da Collin County dvomi v podatke, ki nam jih trenutno sporočajo.”

“Predstavniki DSHS se strinjajo, da takoj preusmerijo resurse v odpravo nepravilnosti, niso nam pa sporočili časovnice po kateri bodo popravili svoje podatke.”

Podatki DSHS za Collin County Texas za 25.8.2020 sporočajo preko 4600 aktivnih primerov:

Primerjajte to z revidiranimi 81 aktivnimi primeri okužb 26.8.2020:

Izgleda, da je večino aktivnih primerov bilo preklasificiranih v “ozdraveli”:

Lokalno glasilo Community Impact o situaciji poroča sledeče:

Okrožni sodnik Chris Hill je sporočil, da je imel obsežne pogovore z predstavniki DSHS glede njihovih načrtov za revizijo težav, ki so jih izpostavili predstavniki oblasti v Collin County. Potem, ko je bila revizija štetja v okrožju odobrena je sodnik Hill pojasnil, da DSHS načrtuje vzpostavitev delovne skupine za Collin County na dan 25.8.2020, ki bo zadolžena za preverjanje dejanskega stanja primerov okužb.

“Delali bodo s ciljem, da pokličejo vsakogar, ki je na tem seznamu aktivnih okužb zato, da ugotovijo ali je še vedno aktiven oziroma ali je oseba že ozdravela,” je povedal sodnik Hill.

Hill je povedal, da bo delovna skupina preverjala, če so trenutno zavedeni pacienti kot aktivni primeri CoVid-19 že brez simptomov vsaj 10 dni zato, da se jih ponovno razvrsti na seznamu kot ozdravele. Prav tako je povedal, da če delvna skupina osebe po treh poizkusih ne bo uspela kontaktirati bo to osebo zavedla kot ozdravelo.

Delovna skupina sestoji iz 12 zasebnih pogodbenikov, ki izvajajo revizijo podatkov. Predstavniki države Texas trdijo, da so netočne številke posledica “zaostanka”, ki je “nedavno vključil nekaj starejših primerov” kar je seveda dvomljiva izjava glede na dejstvo, da je število aktivnih primerov v Collin County bilo napihnjeno/zlagano za več kot 5600%.

Retrospektiva: Že v mesecu maju 2020 je okrožni sodnik v Collin County Texas opozoril, da bodo številke za primere okužb v Texasu napihnjene potem, ko so spremenili statistično metodologijo in so začeli s štetjem “možnih primerov” brez testiranja.

A “nekaj starejših primerov” ne pojasni razlike med 81 in preko 4600.

Na žalost so bili podatki DSHS, na katere se je zanašal guverner Texasa Greg Abbott, podlaga za izvedbo “protikorona” ukrepov kot so naprimer uporaba obraznih mask, ugašanje gospodarstva/javnega življenja ter “socialno distanciranje” po celotni zvezni državi Texas.

Članek objavljen 16.8.2020 v časopisu El Paso Times:

“Poslušajte, tu je realnost: Ljudje imajo spremenjeno stanje življenja že nekaj mesecev. Življenje, ki zahteva nošenje maske. Življenje, ki zahteva, da ste doma vkolikor je to sploh mogoče. Način življenja, ki zmanjša nivo aktivnosti z drugimi osebami,” trdi Abbott. “To je izziv,izziv, ki se zgodi enkrat v življenju in lahko je postati utrujen od tega. Lahko je prenehati z upoštevanjem teh standardov.” Od četrtka dalje DSHS Texas poroča o 513.575,00 primerih okužb s koronavirusom v Texasu z ocenjenimi 128.526,00 aktivnimi primeri. Država je sporočila 9.289,00 smrtnih žrtev.

Te številke z dne 16.8.2020 so sedaj pod velikim vprašajem glede na revizijo opravljeno v Collin County, ki je ugotovila več kot 5600% razliko med objavljenimi številkami in realnostjo.

Komercialna pro-globalizem pro-farmacija pro-ilegalci pro-ekstremna-levica pro-cepiva pro-centralni bankirji televizija POPtv v Sloveniji je vzpostavila “koronavirus semafor”. Trenutno (28.8.2020) ta semafor kaže, da v letu 2020 CoVid-19 ni dosegel niti povprečne sezone gripe v Sloveniji. Ta semafor je del psihološke operacije ustrahovanja slovenskega prebivalstva, namen tega ustrahovanja je ustvarjanje agregatnega povpraševanja po eksperimentalnih cepivih proti CoVid-19. Več kot očitno je ministrstvo za zdravstvo prežeto z agenti velikih farmacevtskih korporacij. Namen teh “agentov” pa je sistematična ekstrakcija davkoplačevalskega kapitala iz slovenskega sistema za nakupe neuporabnih in velikokrat smrtonosnih/usodnih popolnoma nezanesljivih cepiv. Ne nasedajte tej primitivni propagandi, ki jo omenjena hiša skupaj z “strokovnjaki” iz NIJZ in ministrstva za zdravstvo izvaja z velikimi farmacevtskimi korporacijami.

Porajajo se nam torej sledeča vprašanja:

  • Kako točni oziroma ažurni so podatki v Sloveniji?
  • Kdo sporoča uradne/javne podatke, ki se uporabljajo za informairanje slovenskh državljanov glede stanja CoVid-19 v Sloveniji?
  • Kakšna statistična metodolgija se uporablja v Sloveniji v kontekstu CoVid-19 podatkov?
  • Na podagi katerih testerjev (ime proizvajalca, država izdelave, zanesljivost testerjev) se izvajajo pregledi ljudi za katere se pojavi sum, da so zboleli za CoVid-19?

Znanost prevarodemije: Koronavirus “okužbe” so medicinsko nepomembne a se uporabljajo za upravičevanje uvedbe omejitev za uničevanje človeštva –>

<– Največja prevara vseh časov, 1.del: “Hokus-pokus” znanost ugašanja družbenega in gospodarskega življenja

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.