Izraelski židje vložili prijavo na ICC, trdijo, da izraaelova obvezna covid cepljenja kršijo nuremberške zakone

Skupina verjame, da se na židih množično eksperimentira v okviru programov, ki so podobni tistim v nacističnem režimu v Nemčiji.

Izraelski predsednik vlade Benjamin Satanyahu

Izrael je postal ena prvih držav na svetu, ki ukazuje obvezna covid-19 cepiva in, ki vzpostavlja covid sistem potnega lista, ki bo dovolil samo posameznikom, ki so se cepili in imajo potrdilo o vrniti v sistem, vrnitev v družbo in v poslovanje. Sedaj pa skupina izraelskih židov toži Netanyahujevo (poznan tudi kot Satanyahu) vlado na mednarodnem sodišču in sicer zaradi kršenja nuremberških zakonov, ker v bistvu delajo na izraelcih zdravstvene poizkuse z uporabo eksperimentalnih cepiv.

Ansha Ha-Emet (Ljudje resnice) združenje, ki sestoji iz izraelskih zdravnikov, odvetnikov, zaskrbljenih državljanov, se je tožilcu na ICC v Haagu pritožilo, da izraelska vlada izvaja nacionalen “zdravstveni eksperiment” brez, da bi najprej pridobili “informirano soglasje” od državljanov (kakršnakoli podobnost z ravnanjem slovenske politike&zdravstvene elite je zgolj naključna…ali pač?).

“Ko so vodje ministrstva za zdravje kot tudi predsednik vlade Satanyahu predstavili cepivo v Izraelu in so začeli z cepljenjem izraelskih prebivalcev se cepljenim ni povedalo, da v bistvu sodelujejo pri zdravstvenem eksperimentu ter, da je v skladu z nuremberškimi zakoni za to potrebno pridobiti njihovo soglasje.” je zapisano v tožbi, ki so jo vložili člani združenja Anshe Ha-Emet.

Pravna pisarna s sedežem v Tel Avivu A.Suchovolsky&Co.Law trdi, da je dogovor predsednika vlade, Benjamina Satanyahuja z Pfizerjem in Satanyahujevo lastno priznanje, dokaz, da je izraelska kampanija cepljenja warp-speed “dejansko zdravstveno eksperimentiranje ter, da je zdravstveno eksperimentiranje bistvo dogovora.” Tožbo je International Criminal Court (ICC) sprejel in jo bo preučil.

Nuremberški zakoni “so bili napisani potem, ko se je nacistične doktorje pripeljalo na proces zaradi izvajanja zdravstvenih eksperimentov na zapornikih v koncentracijskih taboriščih, zapovedujejo pa, da je globoko neetično siliti ali pa prisiliti osebo, da sodeluje pri zdravstvenem eksperimentiranju” je povzel židovski antropologist. Tisti, ki so vložili tožbo so mnenja, da je to še posebej relevantno potem, ko je CEO korporacije Pfizer Albert Bourla Izrael poimenoval “laboratorij sveta” zaradi pripravljenosti za sprejem covid-19 cepiva tega proizvajalca.

To se je zgodilo potem, ko je izraelska skupina označila sistem zelenih potnih listov za “demonski” in “drugi holokavst”, saj ta sistem dovoljuje samo tistim, ki so prejeli Covid-19 cepivo ali pa so razvili imunost na virus, da poslujejo in zapustijo svoj dom. National File je o tem poročal:

“Kaj se je zgodilo, da smo zašli tako daleč v stanje delirija in popolne norosti? Kjer ljudje dejansko pozdravljajo to pokvarjeno, demonsko agendo? Moj dedek je edini iz cele družine preživel holokavst in točno tako se je začelo: Z diskriminacijo, z bistvenimi in nebistvenimi podjetji, z ljudmi, ki so trdili, da so židje drugorazredni državljani” je povedal Rosinger. “Sedaj se ne gre za žide, ne gre se za arabce, ne gre se za to. Gre se za to, da kdo bo sprejel cepivo.” Dodal je, “če tega ne storiš, si pokvarjen, si zloben, si drugorazredni državljan.”

Rosinger je nato pojasnil nivo manipuliranja in prisile, ki se uporablja v Izraelu, da se prepriča državljane, da se cepijo in postanejo del sistema zelenega potnega lista.

“Visoki vladni predstavniki trdijo, da bi morali poslati policijo v hiše ljudi, ki se ne želijo cepiti. Javno objaviti imena ljudi, ki se ne želijo cepiti,” je povedal Rosinger. “V hiše ljudi? Objaviti njihova imena? Kakšna vrsta manipulacije, kakšna vrsta teroriziranja, kakšna oblika pokvarjene, tiranske agende je to?”

ICC je bil ustanovljen za pregon tistih, ki so sodelovali pri nacističnem genocidu židovskih ljudi, a nekateri oporekajo češ “ICC je bil ustanovljen kot sodišče v zadnji sili za sojenje storilcem, ki so zagrešili najhujše zločine na svetu. Široko priznano dejstvo je, da ICC nima nobene jurisdikcije nad Izraelom” in da “kakršen koli drugačen zaključek je posledica politiziranega procesa, ki temelji na napačni interpretaciji mednarodnega zakona.”

Dvorni strankarski medij SDS oziroma trenutnega predsednika vlade v Sloveniji – Janeza Janše je svojim sledilcem že predstavil koncept zelenega potnega lista. Posnetek zaslona je iz članka objavljenega 17.3.2021
Članki o cepilnih potnih listih so se v osrednjih slovenskih medijih, kot sta Nova24tv in POPtv, pojavili potem, ko je Janez Janša obiskal Izrael v decembru 2020.
Na dvornem političnem mediju ekstremne levice in slovenske korporativne “elite” (ki so samo podaljšek globalistične anti-slovenske doktrine v Sloveniji) se je subliminalno vgrajevanje misli in idej o cepilnem potnem listu začelo pojavljati okoli 13.1.2021. Naslov članka je izredno prozoren primer subliminalnega vgrajevanja misli v glave svojih bralcev, ki na to niso pozorni, ker teh tehnik množičnega pranja možganov (oziroma programiranja neuroasociativnega dela možganov) ne poznajo niti ne prepoznajo.
To nas čaka do 2030 vkolikor agentov globalizma ne odstranimo iz naše neposredne okolice.

Videoposnetek: Dr.Francis Boyle: mRNA cepiva, ki so biološko orožje, kršijo vse nuremberške sodbe proti nacistični krutosti –>

<– “Zažgite svoje maske!!!” Ogromni anti-lockdown protesti besnijo po celem planetu

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.