Trump zagrozil z objavo 9/11 dokumentov, ki bremenijo Clintone, Bushe

Trump poslal opozorilo Muellerju in globoki državi.

Predsednik Trump je pripravljen iti preko razkritja, o Robert Muellerjevem zakrivanju saudske 911 vloge, z objavo novih informacij o tem, kako so Bushi in Clintoni prav tako vpleteni, sodeč po informacijah iz virov v visokih nivojih vlade.

Na kratko, vloga Muellerja pri zakrivanju povezav Saudske Arabije z 911 je samo vrh ledene gore. Trump je pripravljen razkriti še več spletkarjenja globoke države, sodeč po informacijah uradnikov, ki so govorili z Infowars. Trump je v preteklosti že kritiziral nekdanjega predsednika George W. Bush zaradi njegovih dejanj pred in med 911 napadom.

“Izgubil sem na stotine prijateljev, WTC se je podrl med vladavino George Busha,” je takrat kandidat Trump dejal v pogovoru leta 2016. “Varoval nas je? To ni varno.”

Nekaj mesecev kasneje je House Intelligence Committee objavil redktirano verzijo nekoč zaupnih 28 strani iz skupnega zaslišanja pred kongresom glede poročila 911 komisije. Čeprav je poročilo deloma redaktirano se je na 28 straneh razkrilo nekaj izrednih informacij.

“Ko so se nahajali v ZDA, so nekateri ugrabitelji letal 11.septembra bili v stiku z in dobivali podporo ali pomoč posameznikov, ki so lahko povezani s Saudsko vlado,” se bere v poročilu. “Obstajajo informacije, večinoma iz virov FBI, da sta vsaj dva posameznika prepoznana kot oficirja saudske obveščevalne službe.”

Trump grozi z objavo informacij, ki so bile morda redaktirane ali pa celo z novimi dokumenti, ki so popolnoma neznani javnosti. Zanimivo je, da je čistka znotraj Saudske Arabije prišla med prvim letom predsednikovanja Trumpa, odstranili pa so mnogo saudskih zaveznikov družine Bush in družine Clinton. Čistka koruptnivnih članov kraljeve družine, ki jo je naredil kralj Salman je zadela 10 princes in 38 višjih članov kabineta in zanimivo je, da je Saudska Arabija prispevala za 20% finančnih sredstev Clintonove v letu 2016.

Dodatno temu je še nek odvetnik za družine žrtev napada 911, Jim Kreindler dejal, da je mrzlica v vojno z Irakom zahtevala zakritje Saudskih povezav z 911, ključen mož, da se je to tudi zgodilo, pa je bil Mueller. To pojasnjuje, zakaj je Busheva administracija dovolila vidnim savdijcem, vključno z člani Bin Laden družine, da so odleteli iz države takoj po napadih 911, evakuacija za katero je poročilo 911 komisije trdi, da se nikoli ni zgodila.

saudi-yoda

<–Trumpov nagovor voditeljev islamskega sveta  Savdijci ustavili naročila nemškim podjetjem; Kronski princ “Globoko užaljen”–>

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.